Lad os se på din hud. Sådan rigtigt

tumblr_static_dermalogica-heroKonkurrenceA4

Jeg har nævnt det før. Både her og i Børsen. At jeg er VILD med dermalogicas såkaldte face mapping. Også selv om dét, der jo strengt taget bare foregår, er, at du får professionelle øjne og luplampe på din hud, så er det for mig zenagtigt. For jeg er væk med lukkede øjne, så snart nogen nænsomt lægger begge hænder på mit hoved og laaaangsomt vender og drejer det, som var der tale om en dyrebar kugle. Og så i øvrigt ellers gør, hvad de er bedst til: Lurer huden af. Din hud. Tjekker, om den er fugtfattig, opfarende eller om det er en idé at skrue op (eller ned) for frugtsyrer.

Fra på fredag kan du få en face mapping hudanalyse sammen med en mini Face Fit behandling (og den er mini) uden, at det koster noget. Tror også, at der er kildevand, snackbarer, prøver og konkurrencer i spil. Det foregår over hele landet – helt specifikt hvor og hvornår, kan du se her.

PS: HUSK at SUPERHUD LIVE i Vejle i aften er flyttet til Torvehallerne, så der er plads til alle. Det foregår her.

16 comments on “Lad os se på din hud. Sådan rigtigt
 1. 1000 tak for svar Annette.
  Jeg har talt med en læge, som vil kigge på arret, og som har anbefalet laser efter heling, d.v.s. ca. et år.
  Tak Eva B. Vi har købt siliconegel.
  Et fantastisk forum :)

 2. Kære Annette,

  Et lille tillægsspørgsmål ift. diskussionen omkring BP.
  Jeg bruger selv Super 3 Booster Clinical efter Salicylsyre fra Danish Skincare. Min hud føles dog tør og stram og langt fra fugtmættet før næste morgen, hvor jeg skynder mig at komme serum og dagcreme på (jeg bruger Paradoxe fra BP). Kan jeg bruge fugtserum før Super 3 eller evt. en fugtcreme efter? Jeg har skrevet til BP og spurgt dem, men de svarer blot at jeg skal bruge en fugtmaske hver anden dag. Det skal lige siges at jeg har kombineret hud og ikke oplever tørhed i løbet af dagen – undtagen under øjnene, hvor jeg tilgengæld er knas tør. Håber du kan hjælpe. Kh Naomi

 3. 1000 tak for alle ord.

  @ Kamille – Det ser du på deres link.

  @ Anne-Marie – Nemlig.

  @ Marie Rasmussen – Du er sød. Er gået lidt død i det.

  @ Else N – Jeg synes klart, at I skal få en tid hos en hudlæge hurtigt (det er nok nødvendigt med en privat session, da ventetiderne er ALT for lange). Indtil da massér med en god A-vitamin-rig olie som eksempelvis hybenkerneolie. Spændt på, hvad hudlægen anbefaler.

  @ Leafysmoothie – 1000 tak for indspark.

  @ Susanne – Jeg har brug for at vide, hvilke konkrete produkter der er tale om. Prøv at spørge ind til det. Som det står her giver det absolut ingen mening – altså ikke hvad du har skrevet, men gengivelsen fra kilden.

  @ Rhina – Det er simpelthen ikke korrekt. Prøv næste gang at få dokumentationen på præcist hvad det er, der ikke skulle kunne virke sammen.

  Når det er sagt, så gør BP det af et godt hjerte. De ønsker kun at være ansvarlig for den påvirkning, deres produkt udøver, og hvis du så blander med en masse andet og får en uheldig reaktion, så ønsker de ikke, at det skal tilskrives dem. Giver det mening?

  @ Christina – Fandt du dem?

  @ Eva B – 1000 tak for dit indspark. Meget værdsat.

  Stor hilsen Anette

 4. Wow, nogle spændende spørgsmål fra Susanne og Rhina – pga. nogle meget misvisende og helt forargerlige informationer! De skal da manes i jorden, glæder mig til at læse dit svar her, Anette….personligt kan jeg simpelthen ikke forestille mig, nogle af de kilder har ret, hverken Rhinas beautyexpert ( ) fra Magasin, og da slet ikke Magasinet LIVs mærkelige påstand om de tre fine ingredienser? Soja ved jeg strengt taget intet om, men de to andre er da lige præcis glimrende hudpleje, og her endda tilsat i en god og valid styrke?

 5. Lyder rigtig godt, vil jeg forsøge at få en tid til:-)
  Tak for tippet og en skøn weekend:-)

 6. Hvem vandt Avene’ konkursen? Jeg kan ikke finde det nogen steder og er vildt spændt kh

 7. Kære Anette.
  Hjælp har jeg misforstået noget ?
  Har været i Magasin i dag for at købe hudplejeprodukter og ekspedienten fortæller mig, at Beaute Pacifique Super3 Booster ikke må anvendes med andre produkter, ingen fugtmist eller serum før Super booster for så virker den ikke ? Den arbejder alene og jeg har troeligt renset min hud hver aften, påført fugtmist, serum og så Super3 Booster. Har min hud så slet ikke haft glæde af Super3 booster ?
  Kh. Rhina

 8. Artiklen hed: 8 antiage-myter, du skal stoppe med at tro på
  De kan stadig bekæmpes, de rynker

 9. Kære Anette,
  Springer lige lidt i det, men jeg har lige læst inde på LIV’s Facebook side at det ikke er godt hvis blandt andet niacinamid, soja og mælkesyre står som de 3 første på ingrediens listen (jf kopieret tekst fra LIV) . Uha det forstår jeg da slet ikke noget af?

  Jo dyrere produkt, desto bedre virker det
  Falsk: Visse antiage-produkter hører til i den høje prisklasse, men det er ikke ensbetydende med, at de virker bedre end den billige fra Matas. Mange effektive ingredienser, der har dokumenteret antiage-virkning, findes i mange produkter sat indenfor en prismæssig rimelighedsgrænse.

  Du skal dog være opmærksom på at undgå at blandt andet niacinamid, soja og mælkesyre ligger i top tre på ingredienslisten – det betyder nemlig, at der er blevet brugt en stor dosis af disse ingredienser, og de vil ikke gavne din hud

 10. Ja jeg er enig, har fået den engang og den giver virkelig fin info om ens hud! Pga sygdom når jeg det nok ikke denne gang, men det er så fint et tilbud! <3

 11. Kære Anette,
  Min datter på 22 år har for halvandet måned siden været ude for en mindre ulykke, hvor en ven svingede hende rundt, tabte hende, og hun røg direkte med panden på en brosten og fik en dyb flænge i panden, som blev syet med 8 sting og fik en seriøs hjernerystelse.

  Min spørgsmål går på arret, og hvad hun kan gøre for at ”mindske” det?
  En fysioterapeut sagde i dag, at hun kunne mærke at huden var ved at blive ”stiv” og at min datter skulle gøre noget…..
  Men hvad kan hun gøre?
  Her, nu og på sigt?
  Nu massage med olie, eller?
  Dermaroller på sigt?
  Laser etc.
  Vil være taknemmelig for at høre fra dig!
  KH. Else

 12. Apropos live …. Savner dine videoer. Ved godt du er en travl beauty kvinde, men du skal vide at dine videoer er savnet ♡

Comments are closed.