Filorga-vindere

002001

I dag er det de korte beskeders dag:

DE HELDIGE FILORGA-VINDERE: Stort tillykke til hovedpræmievinderne Anette Waaben, Mette Rebsdorf og Lotte Rahbæk. Og også til de tre trøstepræmievindere: Sveta, Valdemar WN og Annemarie Lykke Larsen. Hvis I sender jeres adresse til open-mind@mail.dk, så sørger jeg for at Filorga kommer af sted.

JUNI MÅNEDS GOODIEBAG-VINDER blev Birgitte B fra listen her.

ANMELDER-HOLD. Der kommer til at køre flere spændende anmelderhold i sensommeren. Du får besked fra listen her, så snart der er mulighed for tilmelding.

BOOK’N BEAUTYBOX fra Beautyspace kører nu på 3. år, og jeg selvom jeg godt ved, at der sjældent er nok, så skal ingen snydes for dagens praktiske info: Boxen går normalt ud i din indbakke den første tirsdag i hver måned, men på grund af ferie kommer august-boxen først mandag den 7. august kl. 8.00. I din indbakke og stadig fra listen her.

VI SES EFTER WEEKENDEN: På gensyn efter weekenden, hvor vi skal tale om noget, jeg tror, du overdriver. Noget, jeg selv har overdrevet. Til skade for huden. Vi skal også tale om AHA, og om huden bliver tykkere eller tyndere af frugtsyrer, og om hvorfor aftersun skal bruges omvendt og endelig noget med at få max ud af mini i en ferietid.

@Beautyspace på INSTAGRAM

21 comments on “Filorga-vindere
 1. Kan jeg komme med en lille bøn med historik over beauty box’en? Nogle gange er der er ét produkt, som jeg supergerne vil ha’ og så bestiller jeg ikke box’en, men planlægger at gå i matas/magasin/whatever, men så glemmer jeg lidt at gøre det. Og så tænker jeg at det kunne være fedt med en historik over box’en – også bare til inspiration…

 2. Det var så lidt @Kirsten V:-) Har selv ledt og ledt efter en god bodylotion. Er også glad for olier, men når man har virkelig tør hud, synes jeg bare ikke det slår til med olierne alene. Men du kan evt supplere med et TYNDT lag olie ovenover cremen, hvis du heller ikke synes den er nok. Som fugtforsegling. Den bliver min vinteropskrift i hver fald.

  I øvrigt: Anette. Brugte i vinters Body Hydrator fra Trines Wardrobe under ét lag olie og det fungerede fint. Men nu finder jeg den ikke længere i Matas, ej heller på nettet. Er den udgået? Der findes stadig ansigtsmisten, men den er jo også dyrere.

 3. @mariannegyldig – jeg kan anbefale at bruge olie (jeg bruger pt abrikoskerneolie) + en lun vaskeklud først og derefter et mildt renseprodukt.. Det første fjerner make-up, skidt og solfiltre og det andet produkt fjerner de sidste rester og plejer huden. Det virker rigtig godt for mig, som har en kombineret/fedtet hud med tendens til urenheder :)

 4. Kære Anette. Sender lidt sol hjem fra sunny italy ☀️ Og selvfølgelig passer jeg på.
  Men, hvordan får jeg bedst renset min hud fri for solcreme? Synes den fortsætter med at være lidt fedtet- og det hader jeg.
  Jeg renser med clarins rensegel, men har mest lyst til scrub for at “rense i bund”. Gode råd modtages gerne.

 5. I øvrigt Kirsten W: har du prøvet beauté Pacifiques bodylotion til tør hud. Den giver masser af fugt. På tilbud i Matas lige nu:-) Få evt en prøve med hjem, før du køber.

 6. Spændende emner at se frem til i næste uge. :-)

  Jeg savner en body lotion eller….der giver MAX fugt!!! Jeg håber meget at du kommer med gode råd til det Anette. :-)
  Jeg køber Rønsbøl snarest jeg kommer hjem, til at forfugte, før en bodylotion eller aftersun…..Men hvilken ?
  Men indtil da håber jeg lige du kan give mig et rigtig godt fugt tip. Kokos olie og Almond olie giver vist kun fedtstof? Jeg opholder mig pt rigtig meget i AC.

 7. Er en af dem, der ikke har fået ferie endnu – så ser frem til dine inputs
  (Så kommer det forsigtigt: har jeg overset juli-boxen??)

 8. Det glæder jeg mig til at læse, og rigtig god weekend til også, Anette ❤

 9. Jaa, jeg glæder mig allerede til mandag.
  Rigtig god weekend til dig!

Comments are closed.