Måske vandt du

ZarkoVind

Hurra for Zarko-vinderne, som nu er udtrukket. Stort tillykke til de heldige som blev: Amalie Elmstrøm, Lene B., Birgitte Fønss, Nanna Smed, Rikke Langkow, Anja Svendsen, Marie Dollerup, Inge Laursen, Eline Bang Jensen, Zabrina Kho, Helle Andersen, Lise/Walkinrunout, Mette Midtgård, Renate Keiding og Bodil Pedersen. Skriv hurtigt jeres adresse til mig på open-mind@mail.dk, så vi kan få Zarko af sted med posten.

VANDT DU IKKE? Så lover jeg, at det her ikke bliver sidste chance. Gode ting er på vej, ligesom månedens 1500 kroners-goodiebag altid er en mulighed – udtrukket fra listen her.

ANMELDERHOLD: Fra samme liste hiver vi også anmelderhold ud. Og med intet mindre end hårdtarbejdende seriøsitet og jubel, har vi i foråret afsluttet et 25-mand stort hold på Lancômes 21-dages peeling, 90-dages-udfordringen på Imedeen og en farverig bedømmelse på Vita Liberata. Erfaringer, der bliver lagt på bloggen.

BOOK’N BEAUTYBOX: Pakkepigerne er i sving fra i dag, for juni måned bliver noget særligt. Og du vil vide, hvad jeg mener, når du ser boxen, som alle Beautyspacere får serveret på mail onsdag den 31. maj. Klokken 8.00 sharp. Og det er igen fra den berygtede liste.

PS: Jeg håber, at vi ses i Horsens på onsdag den 31. maj. Det hele foregår her.

11 comments on “Måske vandt du
  1. Tillykke til de heldige. Glæder mig til onsdag. Ha en fantastisk weekend og husk alle SSSS

  2. Yeah. Hvor fantastisk. Jeg var inde og prøve no. 8 i Magasin efter din beskrivelse af duften – og den var lige mig Så hvor heldigt er det lige, at vinde den!

  3. Tillykke til de heldige : )
    Glæder mig til st se hvad der gemmer sig i boxen ❤

  4. Næ det gjorde jeg ikke… Men tillykke til dem der var heldige.
    Spændende hvad du har fundet på den 31. maj.
    God weekend på bloggen :O)

Comments are closed.