Mine mandariner

Forhåbentlig har du også fået købt dem. Julemandarinerne. Jeg har. Endda i kassevis. Og bliver ekstra glad i år, når jeg kigger på de saftigorange minibolde, for de minder  om farven, der er spået at blive allerstørst i 2012. Nemlig Tangerine Tango. Pantonefarve 17-1463 for at være præcis. Sammen med den kommer der massiv latino-tango-spas, masser af temperament, passion og klare farver.

Og så tror jeg nok, der er en anden 2012-tendens, jeg klapper af. Den som internationalt er døbt Emerging Maturialism – som kogt ind ned til en bouillonterning betyder, at vi ikke vil tales til, som om vi hører det forrige århundrede til. Cyberspace har (bl.a.) givet os mere direkte tale, no nonsens forventning og en ny form for ærlighed. Så. Alle, der forstår at tale det sprog, vil vinde med flere banelængder i 2012. Som Diesel, der ærligt siger: ’sex sælger. Desværre er vi i the jeans business. Men nu skal du høre….’. Og måske husker du den lille opsang her?

SNUP TIPPET: Det er også ærlig snak, når Beautyspace den 23. december sammen med dermalogica deler en femhundredekroners-selvhenter-gave ud i Aarhus og København. Eneste krav er, at du (gratis) er tilmeldt min beauty-boost-liste. Hvis du ikke allerede er på listen, kan det ske her. På to sekunder.  

Ja…altså gaven skal ikke partout hentes den 23/12. For hvem har tid til det?

33 comments on “Mine mandariner
 1. Hvor er det bare SKØNT at få et indblik i næste sæsons farver! jeg er allerede klar på sol, sommer og mandarinfarver :)
  Glædelig jul til alle!

 2. Tak for dejlige kommentarer. Til alle der spørger mht. gaven, så skal den ikke hentes den 23/12…håber I vil være tålmodige indtil i morgen (det er en kombi af en lille oplevelse OG en lille gave…se, nu kunne jeg ikke holde mund.
  @Marie R – mandarinfarvet hår? Med vilje?
  @Anette J – Balance Me holder!
  Mange hilsner Anette

 3. Hej,

  Så er pakken ankommet, tusinde tak for muligheden for at vinde advents-godte 2, den er en super skøn duft.
  Glæder mig til at hører hva der skal ske den 23.;)
  Glædelig jul osv.

  Mange hilsener
  Maja-Louise

 4. Hej Anette, er det sådan at man skal til magasin og få gaven eller får man den gennem posten??? eller hvordan er det??

 5. Jeg fik engang farvet mit hår mandarin-farvet … glemmer det ALDRIG …
  Farven yderst til højre, den er da vist en MUST HAVE !!! Mums :-)

 6. Hej Anette, jeg er så heldig godt at kunne hente total yndligsgaver d 23 er det i Magasin? Og ska man evt vide en seddel som sidst eller? Rigtig god jul & Nytår til alle!

 7. Kan rigtigt godt lide Chanel-lakken helt til venstre. “April” hedder den vist (?). Lækker rød.

  Håndlotionen fra Balance Me er virkelig god til vinterhænder. Flasken er mandarinfarvet og kan købes til ca. halv pris via nettet.

 8. Jeg ser frem til et nyt år, forår og friske farver :-) Og jeg glæder mig til goodie d.23. Du er så skøn! :-) Jeg har faktisk god tid d.23 :o)

 9. wow Anette – jeg synes chanels mandarinfarvede er fantastisk – og mindre fantastisk er det jo ikke, at du ligefrem forkæler os med ting og sager. Jeg gætter på vi skal hente noget enten i Magasin eller ved Helle Thorup Aarhus 😀

 10. Åh, du er en engel, Anette! Når man ellers aldrig vinder, er det altså helt vidunderligt med sådan en trøstepræmie :-)

  Glædelig jul!

 11. Latino-farver 😉 yay, ALT varmer nu. På dette tidspunkt lige før jul – er jeg ALTID klar til forår og nye farver (faktisk alt der ikke er julerødt)!!
  Er der nogen chancer for fynboer, der ikke liiiige kan nå til Kbh eller Århus lille-jule-aften? 😉

 12. @Beam – og dermalogica er i hvert fald ikke orange.
  @Rie – alt afsløres den 23. Det er en kombination af mini-oplevelse og lille gave men til den værdi, jeg har skrevet.
  Mange hilsner Anette

 13. @Birgitte B – sorry, kan ikke dy mig for at takke for din hjælpende hånd. You’re so right.
  @Nipuni – jep, de er fra forårskollektionen.
  @Josephine – præcis den skal jeg også have fingerspidserne i.
  @Tinna – Aarhus MÅ det blive!
  @Kira B – hahaha, du er for morsom. Speeddial-buddies i cyberspace kan vi vel være?
  @Charlotte K – ja!
  Mange hilsner Anette

 14. Den orange er skøn, desværre er jeg ikke god i orange 😉 men på neglene er det ok!!

  Og så vil jeg glæde mig til at besøge Dermalogica d. 23.

  Anette er det i Magasin eller i butikken?

 15. Hm, nej, tak til den orange farve. Jeg HADER orange, selvom mine landsmænd fra Thailand absolut er vild med dén farve. Forstår det ikke.
  Kan bedre forstå det med dermalogica. Det lyder skønt!

 16. Kanon fed farve, den der Chanel nr. 539 (står der vist nok).
  Og gaver kan vi lide:-)

 17. Selvfølgelig abonnere jeg allerede på dig søde Anette også på Bloglovin og på facebook (og hvis jeg havde dit mobilnr. var du på min speeddial – det ved du ;).
  Dejligt med Dermalogica…men lad os nu vende tilbage til dagens tema… orange…? really? Jeg ser det ikke ske for mig i 2012, måske neglelakken…men ellers er det for…PANG til mig…måske er det et 80er traume…

 18. Ihhh hvor fedt – så er der endnu en undskyldning til at tage et smut til Århus SMIIILLL

 19. uhh Anette, det lyder dejligt med Dermalogica! og min mandarin til foråret må blive i form af Chanels ‘June’-lak, uh la la den er fin!

 20. Tangerine er virkelig en af mine favoritter, når det gælder neglelak, læbestift m.m. Er de tre lakker fra Chanel i den nye 2012 kollektion? Den yderst til højre vil jeg gerne have fingrene i hvertfald!
  Og hvad angår Dermalogica på fredag, så er det jo et af mine absolut yndlings mærker! Har netop fået lavet en ansigtsbehandling og facemapping med Dermalogica, så jeg glæder mig ekstra meget til fredag.

 21. @Cecilia – her er et ‘overnight’ tip. Om aftenen gør du som Anette siger – du kan også bruge sukker og olivenolie til at scrubbe med. Bagefter smører du hænderne ind i fed creme og på med et par handsker (tynde, f.eks. strik), ind og sove og når du vågner er dine hænder bløde og lækre. Virker også på fødder 😉

  @Anette – nej, hvem har tid d. 23? Jeg skal i hvert fald på arbejde :-)

 22. @Con9 – lyder som en pang-plan.
  @Cecilia – skrub dem i vådt (afkølet) kaffegrums og smør med en fed creme…og vend lige tilbage om det virker.
  @Dorte D – no worries. Der kommer noget dato-halløj på den gave.
  @LisaLise – synes den farver er lækker med lækker på.
  @Dorthe – du kan glæde dig.
  @Regitze – se bare der…du er fremme i bussen.
  Mange hilsner Anette

 23. hurra jeg har lige købt en ny strik i den farve (ish)… niiiice! og vildt med gaverne, A, ærgerligt at jeg er tager til nordsjælland der :-)

 24. Wow, elsker bare den farve – særligt til sommerbrune hænder og fødder. Endnu en glædelig nyhed til år 2012. :)
  I øvrigt lyder det da bestemt ikke dårligt med din femhundredekroners-selvhenter-gave. December er jo intet mindre end fantastisk – og Beautyspace (og du Anette) er bestemt en af årsagerne.

 25. Helt honest– regner de med at vi skal være orange her i de Skandinaviske? Det klæder bedst mørkt hud, and that, I have none of…

 26. Den er virkelig fin den neglelak, hånden, der holder chanel-lakkene, har på fingrene!
  Og det er da også forfærdelig længe siden, jeg har købt en neglelak….:-)

  Nooo, dermalogica d.23? Jeg tager afsted d.22. til mine forældre, der bor på en lille ø – hverken i nærheden af Kbh eller Århus…..mon de bliver meget skuffede, hvis jeg ikke kommer hjem til jul i år….? :-)

 27. Haha – jeg har købt mandariner – i kassevis (da jeg har en på 3 og en på 5 der spiser og spiser…).

  Anette – har du et godt tip til vinterhænder. Mine hænder er så tørre at de river hul i nylonstrømper (!!!) ligegyldig hvor meget håndcreme de bliver smurt ind i!!!

 28. Jep, jeg er med på noget ærlighed – den er så dejlig ukompliceret af forholde sig til! Hvad angår de lækre latino-farver er der da noget at se frem til – skønt med knald på farverne, når solen og temperaturen (og safterne??) stiger! 😉 Kunne godt finde på at kombinere den dér tangerine tango-ting med en heftig turkis! :)

Comments are closed.