Miss Mendes kan det der med smukt håndarbejde. Og jo, der er et par tricks.

Først et tillykke til weekendens dermalogica-vindere. De fire heldige blev: Julie Arndrup, Julia Zahle, Christina Hald og Josephine Aarkrogh. Hvis I sender Jeres adresser til open-mind@mail.dk, ryger pakkerne af sted i denne uge. Dagens kalendergave til højre på bloggen er et overflødighedshorn af de legendariske Eight Hour-produkter, som australsk ELLE netop har kåret til en sejrsstolt 6. plads blandt 25 hard core klassikere.

Og nu til noget ganz andet. Hende her skrev sådan her i en mail i forgårs: Den helt gal med nallerne….åååh de vinterhænder. Jeg har sådan nogle rigtig smadrede nogle af slagsen med tørre negle og endnu mere tør hud på knoerne. Har du fif, så man kan blive rar ·at flette fingre med? Sjovt nok faldt jeg samme dag over Eva Mendes (er hun mon kusine til Cindy Crawford eller?), hvis lette påklædning i lørdags kan forklares med, at hun befandt sig i Marrakech under filmfestivalen. Her kommer et par fif:

 1. Kast dig over negleolie to gange om dagen (lad den stå ved siden af tandbørsten) og få fat i en variant med molekyler så små, at de kan trænge ind i neglens keratin-lag. Fx SolarOil negleolie.
 2. Hent hjælp fra neglebåndscreme hvis du har tørre eller ru neglebånd og skub dem ned af og til, så neglebåndet ikke vokser med ud på neglen. Diors Creme Abricot er den drøjeste, jeg kender.
 3. Brug aldrig, aldrig, aldrig lakfjerner med acetone, da det svækker og opløser neglen. Hænder og negle hører sammen og til hænderne virker især et ældgammelt og billigt mormor-trick: gnid dem i vådt (afkølet) kaffegrums og skyl efter med lunkent vand. Resultatet er bløde og flotte hænder for real. Gode håndcremer er selvfølgelig lettere (og pænere) at have med i tasken, ligesom alternativet til kaffegrumset kan være en scrub.  Og husk handsker. Ikke bare når det er koldt, men også i selskab med Ajax-vand. Blandt mine absolut favoritsalver til hænderne er desuden Bi Mât Cây, som du finder her.

SNUP TIPPET: Du er med i dagens kalendergave ved at lægge en kommentar herunder. Der trækkes lod i morgen tidlig inden kl. 9.00.

NB: Blogland har en særlig generøs person, som jeg er ret vild med. Og hun deler ud i denne tid. Du finder hende  her.

FOTO: Zimbio

182 comments to “Miss Mendes kan det der med smukt håndarbejde. Og jo, der er et par tricks.”
 1. WIIIIII 1000 tak. Ælsker denne pakkekalender for vildt. Glæder mig til pakken kommer.

 2. Så si’r jeg tusind tak for råd Anette- og vil få gjort noget ved mine hænder:o) KH M

 3. Sikke et arbejde med de negle, men måske er det det værd.
  Jeg er med igen.

 4. Fantastisk dag at klikke ind hos dig på. Mine hænder er knastørre og revner konstant!!!! De ser gamle og runkne ud – OG LIGNER MIN MORS????
  Krydser fingre og håber det bedste 🙂
  Glædelig jul

 5. måske er 6 mit lykketal??

  Weledas wind and weather creme er noteret. Tak for det ;-))

 6. Åh ja, det er simpelthen forfærdeligt med vinterhænder og negle. Jeg arbejder i butik og alt det papir og pap gør det bare endnu værre. Desværre.

 7. Jeg har aldrig rigtig fået prøvet nogle 8 hour-produkter, så håber jeg vinder 🙂

 8. Holder meget af råd der ikke er så dyre så det med kaffegrums skal da prøves.

 9. Glædelig 6 december.
  Så er de fleste julegaver i hus. Håber der bliver en lille surprice gave til mig.

 10. Jeg døjer også med tørre hønder og revnede fingre. Så tak for de gode råd.

 11. Åh jo, det var da et tip man lige kunne bruge i denne tid! Mine hænder er vist 10 år ældre end mig i øjeblikket 😉

 12. Lækkert tip.. Mange tak! Det var jo lige hvad man havde brug for 🙂

  Og skønt med de konkurrencer.. Jeg deltager :o)

 13. Og så liige een ting til..
  Ja, lakfjerner skal naturligvis være uden acetone, men også uden “plejende olie”, da dette blot trækker acetater ind i neglepladen! Det er et dårligt salgstrick at der er “plejende negleolie” i lakfjerneren!
  Vask hænder efter lakfjerneren og DEREFTER skal du massere din negleolie ind i neglepladen og rundt om neglen
  :-Daniela

 14. Hvor kunne jeg dog bruge en god håndcreme – skal klippe gran de næste to uger, og det er altså hårdt for hænderne 🙁

 15. Jeg spritter hænder mange gange om dagen, da jeg er sygeplejestuderende, men s.u. strækker ikke til Elisabeth Arden, så vælg mig. Mine hænder trænger.
  Hilsen
  Bettina

 16. Min ønskeseddel bliver længere hver gang jeg har åbnet din blog – er der bare noget jeg MÅ ønske mig (eje…) SMIL!!!!

 17. Brugsen har en god lakfjerner uden acetone – og den er svanemærket (me like).
  Og så vil jeg klart anbefale Weledas lille tube som hedder “calendula wind and weather creme”. Det er en lille fed creme, som minder om vaseline. Den er vist egentlig til babyer (jeg bruger den til mine 2 unger i kulden) men den er også super til hænder som sprækker og neglebånd som flosser…

  PS: Anette – hold mig lige ud af dagens lodtrækning. Jeg er ikke til Eight Hour ting. Nej tak (no surprise for dig…)

 18. Tak for dine tricks, lige hvad jeg har brug for. Og så ville det heller ikke være dårligt at vinde dagens kalendergave.

 19. Altdå er det kun mig der synes Eva har enormt store hænder – især på de øverste 2-3 billeder?

  Nårh, men jeg er med 🙂

 20. Altså Eight Hour er jo min favorit! Den kan jo bruges til alt! Så ta- mig, ta’ mig, ta’ mig!!! :O)

 21. Jeg har ikke så meget problemer med neglene her i kulden, men mere med tørre hænder, så en god 8 hour cream er lige mig:-)

 22. Fedt med gode tips. Jeg bruger jævnligt kaffegrums-tricket, og det virker fantastisk (også på resten af kroppen, men det er svært ikke at svine hele badeværelset til imens). Vh. Maria

 23. Haha, Eva Mendez er så sød i Cocio-reklamerne. Det er nice 🙂 Ja, det er lidt ude af kontekst, men det mindede mig bare lige om det…

  – Sarah.

 24. Har endnu ikke prøvet Eight Hour Cream… Kaffegrums-tippet må straks omsættes til handling, tak 🙂

  Kh Anjs

 25. Jeg støtter op op Solar Oil – den er fantastisk og så dufter den af marcipan, som passer fantastisk i denne tid 🙂 Jeg håber på den lækre præmie idag. Nipuni Julie

 26. Eva Mendes er en meget smuk kvinde – de her tips skal hekt sikkert afprøves!

 27. Åh, Eight Hour er jo en del af min ungdom. Brugte de fleste timer i gymnasiet på at smøre mine hænder ind i den skønne creme…

 28. TUSINDE tak for de meget kærkomne råd til de hårdtprøvede fingre og negle!!

  Og tak, jeg vil da meget gerne lægge et lod i kurven også 🙂

  Karina

 29. Gode negle trick’s, den med kaffegrumsen kendte jeg nu godt, men det er udelukkende fordi jeg engang var blevet overfaldet af min cykelkæde, og det der grums er ret så effektivt til at få det af, så bløde hænder var lidt en bonus i den forbindelse 😉

 30. Nøj, jeg en en “eight hour jomfru”, så den pakke er da lige noget for mig 🙂

 31. Eiii, skøn skøn kalendergave. Håber på held i min retning.
  Glædelig 6. december.

 32. Eight Hour… Åh det minder mig om gode gymnasietider, hvor den var det helt store (ikke uden grund 🙂

Comments are closed.

Følg på Instagram