Mr. Tanning Butler…

mr-tanninglilleMiamis South Beach er stedet for tjekket solbadning. Så tjekket, at du kan få personlig indsmøringshjælp til at opnå den helt rigtige farve. På South Beach i Miami patrujlerer verdens vist nok eneste tanning butler – et ord, der dårligt tåler dansk oversættelse. Og gør man alligevel forsøget, handler det om en noget speciel – men skøn – form for ydelse. For som gæst på det femstjernede Ritz-Carlton hotel skal du ved poolen ikke selv bøvle med indsmøring af solcreme. Det har man folk til. Eller i hvert fald én person, som bærer den varemærke-
registrerede titel af tanning butler. Skønt, vil nogle juble. Pinligt, vil andre tænke og lade som om de sover, når han passerer.
Luksushoteller verden over forsøger med alverdens påhit at overgå hinanden i kampen om at få os til fadet. Hvis du vil se nærmere på Ben Becker (som tanning butleren hedder), så er der et  bedre billede i weekendens udgave af Dagbladet Børsen…

4 comments to “Mr. Tanning Butler…”
  1. Ville gerne læse mere, men nåede ikke liiige at få købt børsen. Synes det er lidt svært at finde frem til artiklen på deres hjemmeside. Hvad gør jeg ????

  2. Hej Susan,
    På ritzcarlton.com kan du se de forskellige ‘deals’ afhængig af årstid og antal dage. Som minimum skal du regne med 1500 kr. for en nat (for værelset og ikke per person).
    Mange hilsner Anette

Comments are closed.

Følg på Instagram