Værsgo’. Her kommer den lovede plan

foredrag18

Mit håb er, at vi ses. Sådant rigtigt.

Første stop er Randers hos Charlotte, som styrer House of Stars med international hånd. Meget direkte, meget ærlig og meget sjov er hun, der også landskendt for at holde så fine events, at de sidst kom også fra Sjælland. Ikke at jeg tror, det er det, men damen skruer de vildeste goodiebags sammen (sidst var der for over 1500 kr.) og disker op med bobler og chokolade ovenpå denne her peptalk.

Her er planen over et par af forårets åbne foredrag:

RANDERS 28. februar: Billetter købes her

KØBENHAVN 15. marts: Billet-link på trapperne (datoen er fast, stedet er Magasin)

AALBORG 6. april: Billeter købes her

HORSENS 2. maj: Billet-link på trapperne (datoen er fast, stedet er Horsen Bytorv)

18 comments to “Værsgo’. Her kommer den lovede plan”
 1. Hej Anette,

  Nu har jeg fulgt med her på siden hver dag(og tjekket magasins hjemmeside), jeg vil rigtig gerne til dit foredrag i København! Vil det snart være muligt at købe biletter? 🙂
  Knus Camilla

 2. Hej Anette
  Jeg vil SÅ gerne til dit foredrag i Kbh.og tjekker og tjekker, men billetterne kommer ikke til salg.
  Ved du hvornår, vi kan forvente, de kommer til salg – vil jo nødigt misse det
  God dag!

 3. Hej Anette
  Jeg vil SÅ gerne til dit foredrag i Kbh.og tjekker og tjekker, men billetterne kommer ikke til salg.
  Ved du hvornår, vi kan forvente, de kommer til salg – vil jo nødigt misse det
  God dag!
  Bh Selma

 4. Hej. Hvornår kommer der billetter til KBH eventet med dig. Kan slet ikke vente … bh fra w

 5. Jeg købte 7 Environ-produkter: Antioxdant Gel, Colosterum Gel, Super Moisturiser, Alpha Hydroxy Cream, Vita-Peptide Toner, Hydra-Intense Cleansing Lotion og Avst Pre-Cleansing Oil. Er nu også i gang med Nuface og er spændt på hvad det gir`. Kh Anna

 6. @ Linda – Jeg glæder mig til at møde dig. VI SES.

  @ Anna – Hvor er det godt at høre. Tak fordi du deler. Det er her et lille zoom-spejl kan være godt (hvis man ikke lige har en Sara ved hånden) til at se om man går den rigtige vej. Hvilke produkter fik du med??

  @ Leafysmoothie – Håber!

  @ Marie Rasmussen – Hurra. Husker du Aarhus teater? Hvor du blev spottet lige der midt i salen…

  @ Lonnie – Forhåbentligt snart. Tak fordi du spørger.

  Stor hilsen Anette

 7. Holder mig til for linket til KBH, wooo hooo! Måske kan jeg den dag!

 8. Kære Anette, efter at du skrev om kosmetolog Sara Lorentsen fra Vejle skyndte jeg mig at gå i dine fodspor og bestille en tid. Nøj, hvor var det SKØNT og hvor er hun bare hudkompetent og passioneret – ligesom dig! Nu sidder jeg (blød og afslappet) efter behandlingen og er meget mere klog på min hud. Jeg er bl.a. gået for hårdt til værks og skal nu til at styrke hudbarrieren. Og så har jeg købt en ret så pæn bunke Environ-produkter. Tak for tippet om Sara. Nu ser jeg så frem til at modtage mit nyindkøbte Nuface-apparat. Kh Anna

 9. Så har jeg købt billet til Randers – glæder mig til endelig at opleve dig live efter på forholdsvis kort tid at have oparbejdet et afhængighedsforhold til dine Beautybokse og blogindlæggene med altid spændende indhold 🙂

 10. @ Anna – Det er fordi arrangørerne er forskellige og sikkert laver forskellige goodiebags og serverer noget forskelligt. Måske koster lokalerne heller ikke det samme. Jeg tør ikke sige det.

  Stor hilsen Anette

 11. @ Marianne Fristeen – God timing med Valentines. Håber du bliver glad for indholdet.

  @ Edit – Alle boxe er sendt ud torsdag/fredag i sidste uge, så den må være lige på dine trapper.

  @ Marianne Jensen – Undskyld lang svartid. Sidder i Sverige med huller i nettet. Der ligger svar nu under indlægget, hvor du spurgte.

  @ Christina Ulrikka – Jeg rykker skam ud til dem, der booker. Også i Aarhus.

  Stor hilsen Anette

 12. Hvorfor har billetterne ikke samme pris uanset hvilken by man tilmelder sig et foredrag ?

 13. Kære Anette. Tak for udmelding om datoer. Glæder mig til linket til Magasin kommer, så jeg forhåbentlig kan booke billet. Beautyspace-pakke bestilt i sidste uge er ankommet her til formiddag, så nu venter udpakning og en hyggestund!

 14. Hej Anette. Så har jeg booket billet – super at du også kommer til Ålborg 🙂 Glæder mig til at se dig I action 🙂 Tillader mig lige at gentage et spørgsmål fra tidligere 🙂 Jeg havde egentlig regnet med at skulle i gang med en dermaroller, men da jeg har en blodsygdom og får Magnyl dagligt for den blodfortyndende effekt – og derfor bløder meget nemt, har jeg besluttet at det må være strøm i stedet for. Du har tidligere skrevet om Nuface – er det stadig den du anbefaler? Mit behov er en gadget som kan hjælpe mig i kampen mod “parentesen” omkring næse og mund og ellers begyndende rynker og slap hud.
  Knus Marianne

 15. Vil bare høre om den sidste beauty box pakke er forsinket ?? Pengene trukket den 8/2..men venter stadig på pakken. Plejer ikke at tage så manga dage til levering. VH EKM

Comments are closed.

Følg på Instagram