Den bedste smøre

Skrevet af Anette Kristine Poulsen den 19. marts 2018

Print_5Y6A0050-Edit

Med en fin blanding af sheasmør, hybenroseolie og mangofrøsmør er den økologiske Stellar Balm en alt-i-en salve, der kan bløde op på det meste: Fra tørre hårspidser til ru kinder og udfordrede neglebånd. Hvad der har sikret salven kultstatus – nu i nyt design – er måden, den holder læberne bløde på sammen med et ry, der går på at kunne forhindre udbrud af forkølelsessår pga. indholdet af antibakterielle, æteriske olier. Fortæl endelig, hvis du har prøvet Stellar Balm …og har en mening om den.

beautyspace on tablet beautyspace
 

3 Kommentarer indtil nu ↓

  1. Sidsel siger:

    Jeg har haft en Stellar Balm stående i næsten et års tid, og kun brugt sporadisk som læbe- og neglebåndspleje, skiftevis med andre produkter. De sidste par (hårde vinter-)måneder har jeg døjet med slem håndeksem, som bare er blevet værre og værre. Nogle cremer har mildnet det, et par fra apoteket har været ok, men ikke givet varig bedring, kun en dags tid.. MEN – for en uges tid siden begyndte jeg at bruge Stellar om aftenen, og så et par bomuldstrømper på (i mangel af bedre) – og morgen for morgen er mine hænder blevet pænere! Hurra! Den er desværre for fedtet til at bruge om dagen, ellers gjorde jeg det også 😉

  2. Cecilie siger:

    Jeg elsker den! Bruger den i hele hovedet hele vinteren, og når min hud er irriteret om sommeren. Min hud har tendens til at fedte, jeg får nemt bumser og den bliver rød og irriteret af næsten ingenting. Så min første tanke, da jeg prøvede den var, at den ville være alt for fed til min hud. MEN jeg har aldrig prøvet noget, der bare med en enkelt påsmøring kan gøre min hud rar og rolig igen.

  3. Pernille S siger:

    Rigtig god læbebalsam. Bruger den også til at duppe på kindben, for at give et friskt look!

Skriv din kommentar