Noget om hotte, gamle surf-kærester

Da jeg var 17, havde min veninde en surfer-kæreste, og ALTSÅ hvor var vi høje i sommerhåret, når vi sad med i bilen, der var pakket til bristepunktet med surf-udstyr (selvfølgelig var han ældre med kørekort, gammel bil og tvivlsomme hensigter). Selv kom jeg aldrig længere end til at stå soppende i vandkanten, fordi det er umuligt som i helt og aldeles umuligt at balance på sådant et bræt. MEN selvom jeg var for utjekket til at suse over bølgerne med saltede lokker og stærke, solbrune arme, vidste jeg, at surfing holder hele vejen…Også i dag hundrede år senere, hvor jeg nu kan være med på bølgen fra landjorden af.

PS: Jeg var været heldig at sætte fødderne i sandet på Waikiki Beach, hvor man ALDRIG bliver for gammel til at surfe. Se bare de to maskuline surf-darlings med direkte kig til det der sikkert engang var stålstærke muskler.

SNUP TENDENSEN: Med et klik her får du alle de surfhotte tips. Måske har du allerede set, at MAC først på sommeren lancerede en farveladeglad surf-serie. Tan-stiften Skinsheen Bronze Stick på billedet er det eneste, der er tilbage fra Surf,Baby!-kollektionen ude i butikkerne.

14 comments to “Noget om hotte, gamle surf-kærester”
 1. Årh jeg gad stjernegodt at kunne surfe!!! Det ville være sejt. Skriver det på listen over ting jeg skal, inden jeg fylder 30!

 2. @Fredrikke – hold lige på hat og vipper. Jeg vender tilbage med spændende nyt, som der skal testes inden længe (dog er det en prof. behandling) – og jo, der er billigere alternativer end Neulash, men effekten er tvivlsom. Stay tuned.
  @Pernille – jeps, men der er kun få tilbage derude (Magasin Kgs. Nytorv er bedste bud)
  @Rebecca – åh, jeg drømmer stadig om Maui. Hvilken en af øerne blev din favorit?
  @Anja…Dylan. Havde glemt ham…lignede faktisk lidt ham venindens surfer-catch.
  @Birgitte – yes!
  @Susanne…gisp ja. Måske var han på udgang. Tror nu det er noget surf-grej.
  kh Anette

 3. Fantastisk rejse til hvide sandstrande, dybbrun hud og saltvanssmag på læberne. Uha får helt gåsehud og længes ud af kontoret… Fine lakker fra Essie, jeg er groet fast i de sandbrune nuancer fra i vinters. Nu hvor solen omsider skinner, og min ferie er en hedengangen affære, så vil jeg kaste mig ud i de lækre farver – blåhvis hud og kontorstol til trods ;o)

  Lige et spørgsmål. Hvad er det for et ingrediens i Neulash, der får vipperne til at vokse så vildt?
  Og findes der ikke et mere prisvenligt alternativ til det møgdyre produkt? Har surfet lidt – ikke på blå bølger, på nettet og kan finde mange amerikanske bud på lash serum. Hvad kan vi hoste op med i Dk?

 4. Dejligt indlæg! – tager mig direkte tilbage til mit livs måned hvor jeg rejste rundt mellem Hawaii, Maui og Oahu – og kan også stærkt anbefale Kevin Muphy ! Har tykt hår der nemt blevet til noget værre garn efter salt vand, men dette produkt er super til at sætte det op og holde sig i løbet af dagen på stranden 🙂

 5. Uh altså sådan en surfergut lyder spændende 🙂 jeg kommer jo til at tænke beverly hills 90210 fordi dylan surfede og min søster og jeg syntes jo, at det var top lækkert 🙂 og øv altså Anette. Har ikke mulighed for at joine dig i århus når i går live. Øv øv øv! 🙁

 6. Det lyder godt med sådan en surfer-fyr. Er du sikker på det var veninden der havde sådan en kæreste????:O)

 7. Altså skal det forstås sådan at det kun er sticken der er tilbage fordi det andet er udsolgt?
  Ser lækkert ud!

 8. Tænk om ens mand så sådan ud om 20 år! Send bare et par stykker hertil….

 9. Åh Waikiki Beach – vækker skønne minder. Men også at det var sindsygt dyrt at få et meal på Mac (Donalds that is!)

 10. Lækker artikel med en masse lækre sager! 😀 Og jeg kunne ikke være mere enig i neonneglene! Sidder selv med lækker pink neon på 🙂

Comments are closed.

Følg på Instagram