Nordjylland, du er inviteret

ballonerny

For mig har den altid været noget helt særligt, Den Syvende Himmel. Fordi alt, eller i hvert fald det meste, falder på plads, så snart du træder ind i den oase af zen og hudplejende spa, som Birgitte Dannervig driver.

Og nu kan det være, at vi ses præcis dér om to uger. Jeg mere end håber det i hvert fald. Planen er, at vi giver den gas med foredrag og peptalk – selvfølgelig krydret med forfriskninger, overraskelser og tid til snak.

Pladserne kan klikkes hjem her.

Faktisk er der to grunde til, at jeg er stor fan af Birgitte. Hun har nemlig den fineste evne til at sammensætte gode mærker. Så der både er zen og virkning. Derudover lægger hun (og hendes team) hånd på folk, så man husker det. Jeg glemmer tit navnet på en behandling, men jeg kan lynhurtigt fremkalde følelsen af den Den Syvende Himmel.

SNUP TIPPET: Det sker som sagt den 31. august kl. 19.00. Bor du i Vejle, så ses vi måske dér den 30. august.

@beautyspace på INSTAGRAM 

9 comments on “Nordjylland, du er inviteret
 1. Jeg glæder mig SÅ meget! Tak for alle ord. Lige konkret:

  @ Inger Engkær – du må hellere ringe til Den Syvende Himmel, for de er arrangør, og jeg kan sagtens have fået galt fat i noget.

  @ Ditte H – jeg har prøvet….men hun er en travl dame.

  Stor hilsen Anette

 2. Hej … Der står der er goodiebags til alle, men i avisen står der, det kun er til dem, der handler den aften. Hvad er rigtigt?

 3. Endelig! pendler til Frederikshavn fra Aalborg hver dag og endelig kommer der lidt min vej.

  Billetten er booket og jeg glæder mig!

 4. Jaaaaa jubiiiii……der er bestilt billet i Frederikshavn forlængst:0)

 5. Herligt, at du kommer til det nordlige Nordjylland! Jeg har allerede sikret mig en billet. Glæder mig til den 31/8.

 6. Anette, kan jeg ikke få dig til at hapse Stephanie Surrugue til et hudpleje-interwiev samt et kig på hendes badeværelses hylde?
  Hver gang jeg ser Stephanie Surrugue på skærmen, kan jeg næsten ikke koncentrere mig om det, hun siger, fordi jeg kigger på hendes hud, der fremstår utrolig vel-fugtet! Såå … hvilke produkter bruger damen, for jeg vil også gerne have så flot en hud!! :-)

Comments are closed.