Øjencreme med filler-effekt

sos eye rescue

Jeg kender en ret fantastisk person, som lever af at være meget på. Vi har haft mange lange snakke om øjencreme. Om effekten af dem. Og måske mest den (ifølge hende) svigtende effekt.

Jamen hvad er det, du forventer?, spurgte jeg. Efter vi havde talt om alt fra trættør hud til mørke rande.

“Jeg forventer en flydende filler-effekt”, lød det tilbage.

Intet mindre.

Og så lavede vi en helt og aldeles uvidenskabelig test på en nye øjencreme, jeg netop havde fået ind af døren: pHformulas nye SOS-smøre med gode ingredienser som smidiggørende E-vitamin, glattende peptider (proteindele), hud-identiske fedtstoffer OG silikone.

Måske kender du min holdning til silikone. Noget, der ikke ændrer på, at stoffet i det perfekte blandingsforhold (for silikone kan også hurtigt føles som en glat glidebane på huden) fugtmætter, fylder op og ud – på askepotmanér. For silikone trænger (heldigvis) ikke ned i huden.

Reaktionen fra forsøgspersonen? Den lød sådan her i al sin umiddelbarhed – skrevet i en hastig mail:

”Den er SUPER god. Om det er bagepulver eller et andet hævemiddel, de har puttet i, så virker det. Jeg kan se synlig forskel, og det er ubestridt den bedste, jeg har prøvet.”

SNUP TIPPET: Den ER god – og den fungerer også rigtig fint under makeup og giver også en let lysnende effekt under øjnene. Til gengæld er den ikke billig. Og jeg synes som altid, at du skal prøve, før du køber. Her finder du en forhandlerliste.

MERE AF BEAUTYSPACE? Så hop med lige her.

14 comments to “Øjencreme med filler-effekt”
 1. 1000 tak for alle kommentarer og spørgsmål.@ Mette K – Hvad synes du? Det vil jeg gerne høre. Man skal bruge meget lidt er min erfaring (ellers fnulrer den en smule).

  Stor hilsen Anette

 2. Holy Cr*ap… Så holder jeg mig altså til den fra Origins. Den er sikkert ikke lige så god – men den lysner. Og er god nok til mig! 🙂

  //K

 3. Jeg er på den evige jagt efter ‘the øjencreme’ så den må jeg bare komme ud og teste. Men som jeg ønsker den var i pumpe/tube. Plz, det er desuden meget nemmere at bruge. Glædelig mit i julestressen hilsner til alle! <3

 4. Jeg er nødt til at tjekke den ud, så den er røget i kurven. Glædelig jul til alle

 5. Håber også den kommer i en boks – gerne med Expo cleanseren 🙂

 6. Ja for søren, i Den her skønne juletid…. kan man jo godt få mere rynker end man ønsker, så det ju være overskønt med øjen cremen i lækker kassen….

  De skønneste Jule hilsner.

  Heidi

 7. Kære Anette
  Vil du ikke overveje at putte den i en boks? Det kunne være SKØNT
  Knus Karin

 8. Altså så mærkeligt. Først fik jeg ikke dine mails, de røg i spam. Nu får jeg ikke dine nyheder på FB, jeg både liket og følger, og burde så få en notifikation ikk? Men jeg nåede det heldigvis pga din mail ❤️

 9. I højt julehumør forslår jeg at den øjencreme kommer i en book’n beautybox i det nye år…
  God jul

Comments are closed.

Følg på Instagram