Opskrift på fest-hud

AB

Her er produktholdet, som for mig gør forskel, hvis nogen er søde at invitere mig til fest, eller jeg arbejdsmæssigt skal stille mig op.

 • Embryolisse er det bedste makeupunderlag, man kan tænke. Se den som en primer, ikke hudpleje og bare et ultra tyndt lag på serummættet hud efterfulgt af Elizabeth Ardens fabelagtige City Smart med SPF.
 • Så et par dråber foundation hvis nødvendigt. Jeg vælger altid en lys version, der også kan fungere som concealer under øjnene. Alternativt vælger jeg en concealer og blander med ansigtscreme.
 • Så verdens bedste opløftende eyeliner, som kun lægges på øverste vippekant.
 • Endelig en laksefarvet, ikke overplasticskinnende gloss til læberne.

Og tyggegummi. Altid tyggegummi.

D

BONUS-PRODUKTER: De her kølende og fugtmættende plastre fra Filorga gør trætkrøllet hud omkring øjnene noget friskere at se på. Og så har Johanne lært mig, at den her giver verdens bedste glød. Jeg ser hende blande den i alt – lige fra serum til solbeskyttelse.

@beautyspace på INSTAGRAM

FOTO JENS PETER ENGEDAL

18 comments on “Opskrift på fest-hud
 1. @ Emilie CR – SÅ fint med det hele. JA til nr. 3 og 6, som er et fint valg.

  mvh Anette

 2. @Anette
  Mange tak for svar, det er virkelig imponerende at du formår det :)
  Jeg har skaffet bogen og læst det, samt kontaktet læge og fået hudlæge henvisning, kan du anbefale en i Kbh der giver IPL?
  Hudpleje plan
  1) Skaffer purely professionel Facial cleancer
  2) Rensbøl facial mist (fortsættes)
  3) Salicylsyre? fra Danish skincare??
  4) skaffer Nilens jord serum
  5) Azalainsyre og niacinamid
  6) dagcreme anbefaling?? Danish skincare til fedtet hud?
  7) Coola solcreme er et hit til fedtet hud – kan varmt anbefales!
  Krydser alt for at du har tid til at svare, beklager (igen) lange besked!
  De bedste hilsner
  Emilie.

 3. @ Emilie – tak for dine ord. Det lyder som en udfordring. Jeg vil gerne sikre mig, at du har læst kapitlet i SUPERHUD som sart rødmende hud? Den er på biblioteket. Derudover vil jeg anbefale, at du fjerner fedtstoffer (altså ting med olie i) fra din hudpleje. Azalain er en rigtig god idé – også niacinamid, som du nævner. Mht. synlige karsprænger, så skal der IPL til. Skriv endelig igen, når du har læst og hvis du har flere spm. Stor hilsen Anette

 4. Hej Anette.
  Tak for en yderst informativ blog:)
  Jeg er 29 år og har altid kæmper med min hud, først uren og nu gennem de sidste år har jeg haft problemer med rødme på kinder med små karsprægninger og lidt pustler, og en T zone der (stadig) fedter meget i løbet af dagen og forstørrede porer på næsen.
  Tror simpelthen jeg har rosacea :(
  har lige købt Ole Henriksen 3 little Wonders, fordi cremen virkede så let og lækker, men i night gelen er der AHA, kan/må jeg bruge det? har ikke turde starte, da jeg som yngre prøvede OH og min hud slog ud trods behandling i mange måneder.

  Bruger pt. ren clarifying clay cleancer/bioderma sebium gel, Rensbøl tonic, pudderdåserne T zone, balance me Balancing face moisturiser (virker alt for fed :/ ) så er i deperat søgen efter ny ansigtscreme og vask.
  Overvejer Danish skincare til fedtet hud, men er den for skrap mod mine røde kinder, og mere til acne (ikke tørre)?
  Exuviance har serie til rosacea som lyder god?
  Eller den behandling du har givet Anne, lyder bare til at hendes hud er mere tør og min meget mere fedtet, så er bange for at min fedtet for meget til? (kommer især i løbet af dagen, dupper flere gange).
  Alternativt niacinamid (har jeg liggende) og azalainsyren fra The Ordinary? men stadig en creme? og vask?
  Beklager den lange roman, håber virkelig du kan hjælpe, jeg har undersøgt i flere uger og er rådvild!
  Venligst Emilie

 5. @ Karoline, Selvfølgelig. Der findes masser af gode CC-creamer. Og de er jo en slags lettere foundation.

  @ Mette Egelund, jeg synes, de gør det imponerende godt. Så ja herfra.

  @ Kristina K, der er ingen data på at der er noget, de ikke går sammen med.

  Stor hilsen Anette

 6. Hej Anette

  Jeg har lige et spørgsmål som ikke relaterer til dette indlæg… Jeg har længe overvejet at købe en Nuface strøm-ting, men nu er jeg blevet gjort opmærksom på en anden gør-det-selv-derhjemme hud-gadget, som jeg vil høre hvad du siger til. Man kan få nogle apparater (ex. fra Truth in Aging) der anvender LED (rød og blå) samt ultralyd til behandling af rynker og uren hud. Det lyder som løsningenen på alle hudproblemer, men er der hold i det? Hvad er din holdning til LED og ultralyd som hjemmebehandling?
  Håber du kan komme med lidt gode inputs inden jeg kaster mig ud i hudpleje gadget-junglen:-)
  Mvh
  Marie

 7. Bruger farvet solcreme i ansigtet fra Avine men har spottet disse:
  Origins Ginzing Tinted moisturiser and Eye cream
  Har du gjort dig erfaringer med dem?

 8. Anette, har du så også et godt tip til vandfast mascara og eyeliner? Jeg skal senere på sommeren være kampklar med en bryllups makeup som kan tåle en tåre eller to 😉

 9. Jeg er også City-smart med samme ‘primer’, sisley eyeliner og altid Stimorol Air rush.

 10. Jeg er ret glad for det med Stimorol. Den kan altid lige fæstne et par løse rynker på en 70-årig dame. Tak for dine altid spændende indlæg Anette.
  Og god sct hansaften. Det er den aften på året hvor jeg er mest nervøs

 11. Hej Anette

  Lige et spørgsmål, som ikke relaterer sig til dagens indlæg… 😛

  Jeg har fået et godt øje til Aurelias serum med mælkesyrebakterier… Men hvordan er det med mælkesyrebakterier – er der noget som de ikke kan kombineres med? Jeg bruger f.eks. salicylsyre-toner om morgenen og spekulerer på om salicylsyren kan dræbe de gode bakterier?

  Rigtig god weekend!

  Mvh Kristina

 12. Jeg spotter Glossier. Har længe overvejet deres produkter til næste gang jeg skal til USA. Kan de
  anbefales? Jeg synes Into The Gloss er meget inspirerende og kigger ofte sitet igennem.
  God weekend.

 13. @ Anette J – Absolut, skulle være på nu.

  @ Tina KH – Det er jeg glad for.

  Stor hilsen Anette

 14. Dejlig fremgangsmåde, kan jeg bruge:-)
  Og jeg er enig med dig i det med Altid Tyggegummi:-)
  God Sankt Hans aften!

 15. Tak for tips og tricks – men kunne der komme blive indsat nogle links :-)

Comments are closed.