fbpx

På en måde er det her en advarsel

Det her er reelt en anbefaling. Advarslen går mere på, at du ikke skal styrte ud for at købe. Det er nemlig altid en dårlig idé, når det gælder dufte. De skal vokse og finde sig til rette på en. Prøves flere gange. Men jeg krydser fingre for, at du vil dufte til den her. For der er tale om en ret fin og stille sag, som i øvrigt er umulig at kønsbestemme.

Måske er det svært at forestille sig, men det er den særlige duft af bibliotek, hvor voksgulv og uendelige mængder læst papir i stilhed mødes, der har inspireret duftnæsen, Marie Salamagne. Hun står bag Maison Margielas nye Replica Whispers In The Library, der måske nok vil opfordre til analog langsommelig, men samtidig er ualmindelig veloplagt med en trækrydret blanding, som er tilsat peber og appelsinblomst – side om side med papirduften.

APRIL MÅNEDS BOOK’N BEAUTYBOX udkommer på tirsdag klokken 8.00. Skriv dig på listen her, hvis du vil se den. Der kommer forinden små kig på Instagram (@beautyspace).

@beautyspace på INSTAGRAM

7 comments to “På en måde er det her en advarsel”
 1. @ Christina Kragh, åhhh den er også fin.

  @ Katinka, denne her er lettere.

  @ Nina, prøv Illum eller Magasin.

  @ Pernille Frandsen, nu bliver vi jo nysgerrige. Hvad er din yndlingsduft så?

  @ Sanne Brøndum, sådan.

  @ Sanne, haha…det er de sjoveste ting, der af og til kan virke. Også navnet.

  KH Anette

 2. Man går ALDRIG forkert Maison Margielas dufte! De fylder meget på mine hylder sammen med dufte fra Miller Harris.
  Han man ikke duftet til Mutiny fra Maison Margielas, så prøv…..

 3. Jeg er så stok sær at jeg hænger fast i den gamle kendte duft. Elsker at afprøve serum cremer og masker. Men min duft nallerne væk jeg er ikke istand til at tænke videre.

 4. Byredo har også en biblioteksduft. Men den falder ikke i min smag, trods bibliofile tendenser. Måske denne er knap så tung i duften?

 5. Min yngste søn bruger altid replica jazz club….Jeg må få duftet til den nye wjispers in the libary

Comments are closed.

Følg på Instagram