Se hvor træt Anne blev af Ole

TechNeck37TechNeck31

’Jeg skal fortælle dig noget vildt’, sagde Anne som det første, da vi drak arbejdskaffe sammen i mandags.

Og kender du det,… man forstiller sig jo lidt af hvert. Jeg gør.

’Jo ser du, jeg har altid taget let på anbefalingen med lavendel, og måske ikke helt troet på den afslappende virkning. Lige indtil i fredags’, sagde hun og fortalte, hvordan hun efter et sent eftermiddagsbad måtte bede en besøgende veninde gå hjem igen. Fordi hun havde smurt hele kroppen ind i denne her – og ikke kunne holde øjnene åbne.

Og jo, så vild er lavendel. Selvfølgelig havde Anne nok været træt i forvejen, men det ændrer ikke på dokumentationen bag netop lavendel.

LAVENDEL-GADGET PÅ GO’ MORGEN: I mandags spurgte Ida Wohlert, om det med søvn virkelig er nyt. Både og. For søvn har specifik indvirkning på huden – endda på flere fronter. Det interessante og nye er, at det ikke længere er smart at sige, at man ikke har brug for så meget søvn (for søvneksperterne siger, det ikke passer). Og hvor vi allerede har set masser af søvndyssende cremer, pudepift og apps, som kan måle vores søvnkvalitet, nu vil se gadgets, der hjælper søvnen på vej. Som den bærbare mini-duftspreder fra  This Works.

SNUP TIPPET: Udover at sprede duften af lavendel (som jeg er vild med), så er metoden smart til dem, der måske ikke tåler lavendel i en bodylotion eller en olie. Det er i øvrigt også lavendelduften, som kan få myg til at tage flugten.

PS: Der bliver noget stort at rafle om på Instagrams @beautyspace om ikke så længe. Hvis du vil advares om den slags.

11 comments on “Se hvor træt Anne blev af Ole
 1. Åh det må lige været noget for mig, tak for tip! Har haft en lille lavendelhæk foran soveværelsesvinduet, det var så skønt men det er jo kun en begrænset periode hver sommer. Må ind og kigge nærmere

 2. Kunne du (eller har du allerede) anbefale pudepift? For jeg skal nå at falde i søvn inden min (søde) ægtemands utrolige snorken starter. Rigtig go’ weekend, smukke. :)

 3. Jeg købte en lavendel-spray fra helsekosten, rigtig dejlig afslappende duft. Men den er gået hurtigt – det bliver dyrt hvis jeg hele tiden skal købe en ny. Tror du jeg kan købe en æterisk lavendel olie i koncentrat og blande den op med vand i sprayen? :) Jeg tænker jeg prøver. OG helt med på det med søvnen!!

 4. Elsker mine lavendelblomster om sommeren, for du har fuldstændig ret i at duften kan forhindre myggestik. Jeg ynder at plukke en håndfuld og gnide blomsten med de æteriske olier direkte på huden. Myggene flyver deres vej. Afprøvet en sommerferie i lapland med stor succes!
  Kan også anbefale at sy øjenmaske og komme lavendelblomster i. Giver en dejlig nattesøvn, og lukker samtidigt lyskilder ude! Kommer desuden gerne æteriske lavendeldråber i parfumerfri bodylotions, når økonomien indimellem fordrer besparelser :-)

 5. Hej Anette,

  Jeg har læst din bog og læser med her på bloggen, men jeg er stadig i tvivl om brugen af henholdsvis frugtsyrer og a-vitamin.
  Du anbefaler at køre de to i kurforløb hver for sig, men også sammen. Jeg ved, at det er svært at give et entydigt svar, men er der forskel på længden af et forløb med henholdsvis frugtsyrer, a-vitamin eller begge dele sammen?
  Jeg kører lige nu frugtsyrer + a-vitamin hver anden nat og har gjort det i 3 mdr ca. – vil jeg få mere ud af at køre et koncentreret kortere forløb med denne kombi hver nat?

  Tak for en fantastisk blog!

  Mange hilsner

  Kristina

 6. Anette du er bare noget særligt ,jeg havde ikke set at jeg havde fået en trøstepræmie.
  min kæreste,mit job og mit hus mistede jeg til jul så hvor er det dejligt at få en lille gave

 7. Ja, hold da op, hvor blev jeg træt i fredags Meget overrasket over, hvor effektiv lavendel er, og ikke kun som søvnmiddel. Det giver også mere ro i de vågne timer.
  Kh
  Anne

Comments are closed.