fbpx

Squalane, squalane, squalaaaaane

Alle elsker squalane.

Den bestemte hudplejeekspert Paula Begoun kalder slet og ret squalane for the best.

Hudlæge Peter Bjerring er også med i heppekoret: ”Squalane blander sig særlig godt med aktive ingredienser og giver en virkelig god fornemmelse på huden uden at klistre.”

Og der ER tale om en blødgørende og let olie, som vi kender fra os selv. Udover at have god beskyttende antioxidanteffekt, så er den eminent som barrierekærlig fugtforsegler på tværs af hudtyper. Selv de fedtede.

Du finder squalane i flere produkter. Selv er jeg begejstret for det forholdsvis nye mærke Squalan, som er et cool eksempel på at have et gennemsyret squalane-DNA på tværs af produkterne. Kropsolien gør noget for især mine tørre ben.

Kan mine læsere prøve? spurgte jeg, og ja, der er en mulighed i dag og i morgen her på -25% med koden sommer_rabat. Kun et tip, ingen økonomi i forhold til mig, ligesom jeg altid vil slå et slag for at bruge op først. Hvis der er problemer med koden, så grib fat i dem direkte på hello@honeygreen.dk.

PS: Jeg er heldig at være på ferie de næste to uger, så forvent væsentlig længere svartid. Heldigvis kommer der gode sommergæster på bloggen (og de svarer). Men der kommer også andet godt. Skriv mail, hvis noget er hasteagtigt, for kontoret er sparsomt bemandet.

@beautyspace på INSTAGRAM

9 comments to “Squalane, squalane, squalaaaaane”
 1. Så er den kropsolie bestilt har netop i dag tømt min karmameju lavendel olie så det passer perfekt ….spændende om den nye her er lige så lækker….Jeg er blevet stor fan af fiffet om olie efterfulgt af brusseren kh c og god ferie

 2. Åh Anette du forkæler os ❤️
  Rigtig god ferie til dig, håber du får en skøn fritid.
  Jeg vil da rigtig gerne have hende den sjove Marie som vikar, er det mon muligt 🙂

 3. Kære Anette

  Hvor dejligt for dig med ferie – nyd den! : )

  Lige et spørgsmål i forhold til squalane – ved du om eller hvordan hvordan rosacea hud reagerer på squalane?

  Bedste hilsner
  Selma

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg på Instagram