Større øjne med sommerens varmeste farve

S0A9525S0A9515

Jeg ved ikke med dig, men selv er jeg ikke verdens største blushfan. Måske fordi rødmen hurtigt kommer naturligt, måske fordi blush let kan blive klovneagtigt, hvis det skrider med mængden.

En dygtig makeupartist har heldigvis lært mig, at tricket er at bruge laksefarvet blush og derudover spare på mængden. Tromborgs bud i farven peach er perfekt i forhold til intensitet og dosering – enten lagt på selve æblekinden eller som det svageste svage strøg lige under.

Til øjnene er jeg gladest for matte skygger, fordi alt, der skinner, hurtigt syner sminket. Men Chanel er ude med en ret cool undtagelse, som giver synet af større øjne, når den duppes i inderste øjenkrog. Kan også bruges som highligt på brynsbenet og på hele øjenlåget, hvis du er 25 og derunder. Navnet er ‘Cream Eyeshadow nr. 804’.

PS: Tak for mails fra alle de heldige Zarko-vindere. I vil modtage jeres duftgevinster i slutningen af næste uge.

@beautyspace på INSTAGRAM

FOTO JENS PETER ENGEDAL

7 comments to “Større øjne med sommerens varmeste farve”
 1. Uhhhh altså den Chanel den må prøves
  Jeg har en fra bare Minerals i en fin farve, men dejligt at have lidt ny inspiration
  Og heyyy tænk at blive 50 uden at vide at det var peach farvet bluse jeg skulle bruge
  Tak for tippet

 2. Nogen gange kan jeg blive helt glad over at vide, at det jeg har gjort siden jeg var ung, tilsyneladende har været det rigtige! Ferskenfarvet blush OG (i mine unge dage) også brugt som øjenskygge. Jeg lurede dengang øjentricket af hos kvinderne i Paris! Måske jeg igen skulle stryge farven op til øjet; måske blot i den inderste øjenkrog?! Min mand lægger altid en rød klat i inderste øjenkrog når han er på scenen. Det er åbenbart med til at give intense øjne i spotlightet!
  Ps. Jeg har i dag fået fingrene i Coola setting sprayen. Glæder mig til at teste den. Ved du om deres solcremer iøvrigt er gode? Noget andet jeg glæder mig til er Beauty-pakken. Stod netop og manglede serum, og har længe villet prøve Caudalies. Alt er godt! Kh Pernille

 3. Jeg er ikke god til det med blush og highligte og hvad det ellers hedder. Det ser så godt og nemt ud når magasin damerne viser mig det men når jeg selv prøver ligner jeg en klovn

 4. Hej Anette
  Jeg vil høre hvor længe jeg skal anvende frugtsyre og A-vitamin før jeg kan forvente resultater? Jeg anvender begge dele hver aften og jeg synes min hud i panden skinner mindre, hvilket er rigtig fedt. Men jeg ser endnu ikke resultater på mine porer. Jeg har vel været igang i en måneds tid og overvejer nu om jeg skal supplerer med en rulle. Hvad tænker du?

 5. Hvad er underlaget til billedet? Farverne spiller smukt sammen.
  Og den der Chanelfarve, det tør jeg godt vove mig ud i. Tak for tip 🙂

 6. Jeg har det lige omvendt øjenskygge no go og blush yessss jeg kan ikke få nok

Comments are closed.

Følg på Instagram