fbpx

Tanja fik sin hud tilbage

Måske husker du Tanjas kommentar her. Om hvordan hun fik sin hud tilbage. Alle os der har prøvet at stå med et betræk banket i smadder (eksempelvis på grund af forkerte produkter eller en tidligere fæl sol-afhængighed) ved, hvor godt det føles at være tilpas i ens egen hud igen.

Og heldigvis er det ikke rocket science at få den tilbage.

Udover at sætte sig ind i, hvad der virker (eller lytte til en, der har gjort det), så kræver det to ting: Tålmodighed og en ufravigelig daglig indsats med de hudpleje-ingredienser, der har papir på at virke på konkrete udfordringer.

Det kan vi tale ret meget om. Enten her på bloggen. Eller ude i virkeligheden, hvor mange har været søde at efterlyse efterårets foredrags-datoer.

De er klar nu, og du finder dem HER. Hvis billetsalget endnu ikke er åbnet, som eksempelvis tilfældet er for Helsingør-eventen sidst i november, så har du tid og sted, og så skal linket nok komme på snart. Første arrangement er allerede på næste mandag den 24. september i København.

Bor du ikke i nærheden af nogen af byerne – og har lyst til at være med – så grib fat i dit lokale bibliotek, læseklub, hundeforening eller stormagasin – vi har været alt fra 12 til 200 personer, og jeg er sådan en, der kommer, når man ringer efter mig (kan fanges på open-mind@mail.dk. Skriv gerne foredrag i emnefeltet).

HVAD FÅR DU: Udover alt det her, så skal vi tale om tendenser og de forskningsresultater, jeg ikke kan slippe (og som jeg også tror, vil tænde dig), ligesom vi kommer rundt om mælkesyrebakterier, EGF og dét alternativ, der kommer tættest på både Botulinum Toxin og fillers. Og så bliver vi piv-konkrete, når det gælder rækkefølge og de ingredienser, der er uvildigt dokumenteret.

SE MERE HER i forhold til hvad andre siger og den slags …ja… blær.

11 comments to “Tanja fik sin hud tilbage”
 1. Hejsa igen Anette

  Jeg har lige et spørgsmål ang. dermaroller, som jeg ved du anbefaler. Jeg har også læst mig til at det ikke er helt godt til eksem, rocasia og sart hud. Men som du kan se på mine billeder, så er jeg “ramt” af små blodsprængninger og røde områder. Jeg får hormon behandling pga. brystkræft, dem skal jeg tage 10 år ialt. Jeg har altid haft lidt blodsprængninger, men med pillerne er de ligesom blevet tydligere. Så….tænker du måske at det vil være for hårdt for min hud med 0,2 Ruller, eller tænker du at det måske vil kunne gøre en forskel? Jeg vil nødig ødelægge den gode hud jeg har fået, efter jeg for 3-4 år siden købte min første BIOEFECT serum. Den er så god for mig. Jeg er 46 år, så der sker jo små ting i ansigtet, men er meget, rigtig meget træt af al “det røde”. Jeg bruger en jade-rulle.
  Jeg ved du sikkert får et hav af beskeder, men håber så inderligt at du vil svarer, da jeg mener at du er den bedste på det område.

  Hilsen Sascha

 2. 1000 tak for gode ord.

  @ Lone R, Billetlinket er ikke lagt op endnu, så du har bare datoen.

  @ NJ, Det er ofte en afvejning, og det er SÅ svært. Jeg bliver altid småirriteret. Når det er sagt, så er der silikoneprodukter, der ikke føles som en glidebane. Men jeg synes, det er en billig løsning – sådan groft sagt. Men jeg er ikke helt hys med det. Dog er jeg faktisk om natten.

  @ Gitte H, håber du har fået den nu?

  @ Leafysmoothie, åh glæder mig.

  @ Tanja E, tak til dig.

  Stor hilsen Anette

 3. Hej Anette,

  Ja det gjorde jeg og min hud er stadig i balance. Og det er jeg bare så glad og taknemmelig for.

  Jeg læser alt hvad du deler og jeg har bare lært så meget. Det har betydet rigtig meget.

  Tak for alt det du deler

  Kh
  Tanja

 4. Hej Anette,

  Ja det gjorde jeg og min hud er stadig i balance. Og det er jeg bare så glad for.

  Jeg læser alt hvad du deler og jeg har bare lært så meget. Det har betydet rigtig meget.

  Tak for alt det du deler

  Kh
  Tanja

 5. Hej Anette
  Jeg har ikke fået pakken fra september endnu.Er det mærkeligt- eller er der forsinkelser?
  Mange hilsner
  Gitte

 6. Hej 🙂

  Jeg overvejer stærkt at prøve Paula’s Choice
  Clinical 1% Retinol Treatment. For hold da op den har mange gode ingredienser i! Men som nr. 2 i listen står der silikone. Hvilket jeg synes er utrolig højt på listen.
  Hvad mener du om at silikone står så højt på listen? Jeg kan ikke finde ud af om jeg kan se igennem fingre med så meget silikone selvom der er så mange gode indgredienser i. Så her får du lige hele listen: Aqua, Dimethicone (skin-softening), Glycerin (skin-replenishing), Butylene Glycol (hydration), Isononyl Isononanoate (emollient), Castor Isostearate Succinate (skin-softening), Glyceryl Stearate (texture enhancer), C12-15 Alkyl Benzoate (emollient), Dimethicone Crosspolymer (texture enhancer), PEG-33 (stabilizer), Polysorbate 20 (texture enhancer), Behenyl Alcohol (texture enhancer), Tetrahexyldecyl Ascorbate (vitamin C/antioxidant), PEG-100 Stearate (texture enhancer), Pentaerythrityl Tetraisostearate (stabilizer), Polymethylsilsesquioxane (texture enhancer), Retinol (skin-restoring), Ceramide NG (skin-replenishing), Palmitoyl Tripeptide-1 (skin-restoring), Palmitoyl Tetrapeptide-7 (skin-restoring), Palmitoyl Hexapeptide-12 (skin-restoring), Sodium Hyaluronate (skin-replenishing), Dipotassium Glycyrrhizate (antioxidant plant extracts/skin-soothing), Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract (antioxidant/skin-soothing), Avena Sativa (Oat) Kernel Extract (antioxidant/skin-soothing), Arctium Lappa (Burdock) Root Extract (antioxidant/skin-soothing), Salix Alba (Willow) Root Extract (antioxidant/skin-soothing), Glycine Soja (Soybean) Sterols (antioxidant/skin-softening), Lecithin (skin-restoring), Allantoin (skin-soothing), Tocopheryl Acetate (vitamin E/antioxidant), Hydrolized Soy Protein (antioxidant/skin-softening), Sorbitan Laurate (texture enhancer), Acetyl Dipeptide-1 Cetyl Ester (skin-soothing), Disodium EDTA (stabilizer), Hydroxyethylcellulose (texture enhancer), Sodium Hydroxide (pH adjuster), Tribehenin (emollient), Caprylyl Glycol (skin-softening), Ethylhexylglycerin (skin-softening), Pentylene Glycol (hydrating), PEG-75 Shea Butter Glycerides (emollient), PPG-12/SMDI Copolymer (stabilizer), PEG-10 Phytosterol (fatty acid-based emollient), PEG-8 Dimethicone (skin-softening), PEG-14 (texture enhancer), Magnesium Aluminum Silicate (texture enhancer), Arachidyl Glycoside (texture enhancer), Sclerotium Gum (texture enhancer), Arachidyl Alcohol (texture enhancer), Benzoic Acid (preservative), Carbomer (gel-based texture enhancer), Phenoxyethanol (preservative).

 7. så er der købt billet til Magasin, glæder mig til at opleve dig live :o)

Comments are closed.

Følg på Instagram