Plantefede farver til læberne

Skrevet af Anette Kristine Poulsen den 19. februar 2018

Aveda_Feed_My_Lips_Pure

Det er hudplejende makeup, når Aveda med hjælp fra frugtsmør og plantevoks laver en satincremet læbestift, der forsegler fugten samtidig med, at farvepigmenterne holder til mere end et enkelt glas vin. Med 23 valgmuligheder – alle med en svag duft af pebermynte og vanilje – er der chance for at finde sit match. Feed My Lips Pure Nourish Mint Lip Stick, 255 kr. 

Aveda_Feed_My_Lips

beautyspace on tablet beautyspace
 

Olie til radiatortør hud

Skrevet af Anette Kristine Poulsen den 30. januar 2018

Very Gentle Restoring Oil NEW

Det gælder om at holde på fugten, når radiatorvarme, den største fugttyv af alle, støvsuger huden for fugt, så det kan ses og mærkes. Én god måde at holde bedre på fugten er at skrue en smule op for fedtstoffet i din hudpleje – lettest bare ved at tilsætte en oliedråbe i ansigtscremen. Til sarthudede har økologiske Triology lavet en mild parfumefri blanding af bl.a. havntorn- og abrikoskerne-olie, der udover antioxidantbeskyttelse, forsegler fugten.  Prøv den hvis du kommer forbi eksempelvis Magasin.

beautyspace on tablet beautyspace
 

VIND!

Skrevet af Anette Kristine Poulsen den 18. januar 2018

MolecyleJan18ipad

ET TIP: På Instagram-profilen @made.by.me kan du lige nu vinde min bog SUPERHUD sammen med Zarkos komplimentmagnet af en duft plus vippeserummet fra Revitalash. Ikke bare til dig selv, men også til en veninde, en mor eller en nabo.

beautyspace on tablet beautyspace
 

Mage til maske

Skrevet af Anette Kristine Poulsen den 10. januar 2018

MaskeIpad

Selvom masken fra Sydkorea ligner en hængekøje til hagen, kan den andet end at se spøjs ud. Til trods for at et stykke stof – uanset hvor stramt det sidder – ikke kan løfte hverken hud eller hage, så gør indholdet her godt: Med en hudforbedrende blanding af fugtmættende ingredienser og peelende frugtsyrer bliver huden pænere på et område, der ellers er nemt at glemme. Derudover minder den stramme fornemmelse (og egentlig bare synet af æsken) om, at det er en god idé at kigge mere op (frem for ned i mobilen). Har set Perfect V Premium Mask fra Avajar hos beaumonde.dk

beautyspace on tablet beautyspace
 

Friskblandet parfume i St. Strandstræde

Skrevet af Anette Kristine Poulsen den 20. december 2017

LE LABO KBHLE LABO ekstraLE LABO ekstra 01

Kendt fra de bedste hotelbadeværelser til den listige West 3rd Street i Los Angeles har Le Labo for nogle ligefrem været værd at rejse efter. Nu kræver det bare en tur til St. Strandstræde nr. 14 i København at stå mellem de  eftertragtede rumdufte,  den gode sæbe og de underspillede duftlys sammen med dét,  de fleste nok vil komme efter: At få friskblandet sin parfume (mens du venter) og få personliggjort emballagen med eget navn. Min anbefaling er komplimentmagneten: den trækrydrede duft ’Santal 33’.

beautyspace on tablet beautyspace
 

Successikker gave

Skrevet af Anette Kristine Poulsen den 14. december 2017

ToucheXmas2017

Hvis du er ramt af rådvildhed, er det næsten umuligt at komme galt af sted med Yves Saint Laurents kultklassiker ’Touche Éclat’, som for mig stadig hører til de bedste, mest underspillede, highlightere. Brug den i ansigtet til at fremhæve alt det, der skal frem i lyset: Eksempelvis det øverste af kindbenene, amorbuen over læberne og ikke mindst en anelse duppet i inderste øjenkrog, som er tricket, der får alle (også mænd) til at se ret så friske ud. Med i gaveæsken er en sort mascara i rejsestørrelse.

beautyspace on tablet beautyspace
 

Så er julen skudt i gang på Beautyspace

Skrevet af Anette Kristine Poulsen den 4. december 2017

jurliqueDecember

bloggens FB-side vil du hver uge finde den adventskalender, som jeg så gerne selv vil have huden i. Lige nu er det Jurlique, der er i spil, hvor vinderne allerede trækkes i morgen. På Facebook.

Held og lykke.

beautyspace on tablet beautyspace
 

Godt grønt til neglene

Skrevet af Anette Kristine Poulsen den 2. november 2017

ChanelLak

Glem dengang, hvor vi sæson efter sæson klogede os på, hvilke neglelakfarver, der var de mest rigtige. I dag er den beslutning overladt til en selv. Det nye er, at flere mærker har serier – neglelak-garderober om du vil – af det, der er endt som klassiske farver, eksempelvis nøgennude, røde og blåsorte. Chanels makeupartist Lucia Pica taler i sit nye vinterlook ’Collection Libre’ varmt for stærke farver, hvor fingerspidserne også kan ende grangrønne. På billedet ser du i koralrød neon (604), sort (580) og grøn (582).

beautyspace on tablet beautyspace
 

Hollywood-hår i Danmark

Skrevet af Anette Kristine Poulsen den 4. oktober 2017

products-flowers2products-flowers

Måske har du allerede spottet de stramme, hvide flasker ude i byen? Iles Formula bliver kaldt alt fra shampooens blondeundertøj til løsningen, der giver flot hår hurtigt. Kendt for at gøre især Hollywoodfolk klar til den røde løber, er det den australskfødte hårstylist Wendy Iles, der står bag flaskerne på billedet. Med silkeproteiner og antioxidanter (især B5-vitamin) er det den sulfatfri shampoo, der nyder rampelyset sammen med seriens uv-beskyttende hårserum, der med nøddeolie og silke kan samle flyvske spidser.

beautyspace on tablet beautyspace
 

Hit med din duftnæse

Skrevet af Anette Kristine Poulsen den 16. september 2017

fragranceIfragrancesI

Hvad siger du til, at vi prøver at vende skærmen om? Så det er dig, der siger noget først.

Kenzo har netop lanceret en ny duft, og jeg vil rigtig gerne høre din mening, hvis du har mod på at dufte til den ude i byen (findes i de fleste stormagasiner og Matasbutikker).

Hvis ja, så skriv et par ord i kommentarfeltet herunder. Jeg vil selvfølgelig også komme med min mening.

packagingI

 @beautyspace på INSTAGRAM

beautyspace on tablet beautyspace