Helle for nude negle

Skrevet af Anette Kristine Poulsen den 14. september 2018

 

NoteKureBazaar

Det er efterhånden blevet en klassiker med nøgne, mælkebløde farver til neglene. Dem, der også bliver kaldt for neglenes foundation eller slet og ret model-negle, fordi det lyse look giver synet af en længere (og slankere) hånd. Der er dog også den hage, at det er sværere at skjule skidt under neglene. Kure Bazaar har lavet en mini-garderobe er nude nuancer døbt Nomade, Kimono og Sable. Alle med indehold af smidiggørende E-vitamin…men jo stadig lak og altså ingen sundhedseliksir (set til 125 kr. i Illum).

beautyspace on tablet beautyspace
 

Sov for huds skyld

Skrevet af Anette Kristine Poulsen den 27. august 2018

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I stedet for natcremer der lover at gøre godt for huden, bare fordi det er…nat, så boomer det lige nu med alt fra søvndyssende cremer til afslappende pudepift. For det er den ægte vare, vi skal være konsekvente med: Nemlig søvnen. Får vi nok af den, pleaser vi niveauet af vores naturlige væksthormon – og det kan ses på huden. Her kommer søvnhjælpen fra duften af afslappende lavendel og cedertræ i pude-sprayen ’& Now To Sleep’ fra REN (set i Magasin til 200 kr.).

beautyspace on tablet beautyspace
 

Ordnung muss sein-serum

Skrevet af Anette Kristine Poulsen den 9. juli 2018

MUTI_5

Er du til nul silikoner, petrolatum og den dur, så hedder det ADD Calm Down, når tyske Muti går til huden med yin yang-agtig perfektion i et koncentreret serum, som gør sig bedst under solcreme eller dagcreme med SPF: Beskyttende antioxidanter og styrkende E-vitaminrig hvede til hudbarrieren er blandet med mildt peelende mælkesyrer, der glatter overfladen og giver ekstra fugtmætning længere nede i huden. Du kan se mere på brandsofbeauty.dk.

beautyspace on tablet beautyspace
 

Nars’ fornemmelse for farver

Skrevet af Anette Kristine Poulsen den 7. juni 2018

ErdemIpad

Det blomstrer ikke bare i moden, men også i sommerens makeup, hvor designer Erdem Moralioglu står bag looket, når det gælder NARS Strange Flowers Collection. Det pæne førstehåndsindtryk holder i  mini-serien af vintage-inspirerede øjenskyggepaletter og læbestifter. Hvad der er særligt fint og brugbart, er den cremede syrén-nude læbestift (225 kr.) og øjenskygge-palletten ’Fleur Fatale’ (325 kr.). Hurra for, at der også er matte farver i sidstnævnte. De gør det nemlig altid nemmere at ramme noget klædeligt.

beautyspace on tablet beautyspace
 

Farmaceutisk multi-creme

Skrevet af Anette Kristine Poulsen den 27. maj 2018

Benamor_rosto

Med sin uændrede apotekeropskrift fra 1925 kan portugisiske Benamôr nu købes herhjemme. Frem for at være mirakelcremen, som emballagen lover, er der tale om en anti-bakteriel ansigtscreme med beskyttende antioxidanter og gode planteolier oplagt til dig med tør hud. Som bonus fungerer den fint som primer under makeup – brug kun en anelse for at få en underliggende, levende glød frem. Set til 140 kr. hos stilleben.dk.

beautyspace on tablet beautyspace
 

Fyret Rossellini genansat

Skrevet af Anette Kristine Poulsen den 20. april 2018

11

Lancôme har genansat skuespiller og model Isabella Roosellini 22 år efter, at hun under ståhej ikke fik kontraktforlængelse – angiveligt med begrundelse om at være for gammel. Med en ny kampagne for hudplejeserien Renergie Multi-Glow er de sure skilsmisse-miner fra dengang glemt, og Lancôme rammer tendensen, hvor kunder gerne vil se på frontfigurer, der er fyldt 18 og ikke længere er lagenglatte i huden. Modstandere kalder det ’diversity washing’. Analysebureauet Trendwatching kalder det for den nye normal.   

beautyspace on tablet beautyspace
 

Smarteste rens til makeup-pensler

Skrevet af Anette Kristine Poulsen den 5. april 2018

SephoraIpad

Da jeg lagde den her på Instagram, var der umiddelbar begejstring. For det ER smart, nemt og til at forstå. Også selvom du stadig kommer i mål med bare at bruge almindelig shampoo til at rense makeup-pensler. Den koster ca. 100 kr. i Sephora.

Se hvordan det fungerer her. 

@beautyspace på INSTAGRAM

beautyspace on tablet beautyspace
 

Den bedste smøre

Skrevet af Anette Kristine Poulsen den 19. marts 2018

Print_5Y6A0050-Edit

Med en fin blanding af sheasmør, hybenroseolie og mangofrøsmør er den økologiske Stellar Balm en alt-i-en salve, der kan bløde op på det meste: Fra tørre hårspidser til ru kinder og udfordrede neglebånd. Hvad der har sikret salven kultstatus – nu i nyt design – er måden, den holder læberne bløde på sammen med et ry, der går på at kunne forhindre udbrud af forkølelsessår pga. indholdet af antibakterielle, æteriske olier. Fortæl endelig, hvis du har prøvet Stellar Balm …og har en mening om den.

beautyspace on tablet beautyspace
 

Jo tak Malone

Skrevet af Anette Kristine Poulsen den 1. marts 2018

English Fields Collection

Britiske Jo Malone vil have os med ud på de engelske marker – dér hvor blomster og korn har deres plads. Uden at det (heldigvis) ender i duften af et morgenmadsbord består den nye kollektion af fem parfumer døbt English Fields. Malone opfordrer os til at eksperimentere og selv blande dufte på kryds og tværs, eksempelvis (synes jeg jo) med dem, man har derhjemme. Lov mig, at du prøver at dufte til Oat & Cornflower’, som er en kornsprød og samtidig mælket blød duft med hasselnød og friskkrydret vetiver.

OatCornflowerGIFT

beautyspace on tablet beautyspace
 

Plantefede farver til læberne

Skrevet af Anette Kristine Poulsen den 19. februar 2018

Aveda_Feed_My_Lips_Pure

Det er hudplejende makeup, når Aveda med hjælp fra frugtsmør og plantevoks laver en satincremet læbestift, der forsegler fugten samtidig med, at farvepigmenterne holder til mere end et enkelt glas vin. Med 23 valgmuligheder – alle med en svag duft af pebermynte og vanilje – er der chance for at finde sit match. Feed My Lips Pure Nourish Mint Lip Stick, 255 kr. 

Aveda_Feed_My_Lips

beautyspace on tablet beautyspace