Til dig der ikke vil undvære tørshampoo

Tak for alle reaktioner og ord fra i mandags. Ét er Lars Skjøths gyserhistorie af en anbefaling. Eller måske snarere en opfordring til et fravalg. Noget andet er at læse de mange gode erfaringer i kommentarfeltet. Så 1000 tak.

Hvis det skal være, og det skal det jo nogle gange, så bliver Living Proofs tørshampoo fra flere kanter fremhævet som en af de bedre af slagsen i forhold til indhold. Eksempelvis er der ikke silikonestoffer i, men dog er der parfume i. Når jeg oplever hårstylister bruge opløftende tørshampoo, så sprayer de ofte ind i håret fremfor ned på selve hårbunden, som er det sted, hårekspert Lars Skjøth er mest pernitten omkring.

SÅDAN UNDGÅR DU FRIZZ (OG HOLDER LIDT BEDRE PÅ FYLDEN): Her er et mesterligt lille tip fra dygtige Cim Mahony, som han gav mig til Børsen Weekend sidste fredag – OG som indeholder ét af mine favoritprodukter: Proteinspray fra Less is More (virker som en slags hår-foundation): ”Fordel proteinsprayen i håndklædetørt hår og lad det tørre med føn eller naturligt. Børst derefter det tørre hår med en kombineret vildsvine- og nylonbørste, der kan fordele hårbundens egne fedtstoffer til resten af håret. Tricket er at børste sammen med en anelse god hårlak”.

NB: Der var mange reaktioner på ‘Hudlægens bord’ om den hudlidelse, der rammer flest unge kvinder. Tjek endelig Saras gode erfaringer her.

VIL DU SE, HVAD IPL-BEHANDLING KAN? @beautyspace liveINSTAGRAM STORIES HER

4 comments to “Til dig der ikke vil undvære tørshampoo”
  1. Har lige nærlæst links i NB! om perioral dermatitis.
    Damn – må nok indse, at det har jeg også…. og sikkert pga. overforbrug af div. lækre men skrappe produkter. Så nu har jeg – forhåbentlig kun for en periode – droppet AHA og A-vitamin. Ville sætte en vrælende emoij på, hvis jeg kunne!
    Heldigvis føles Purely Professional Night behagelig – også om dagen – og gør i hvert ikke udslæt værre.
    Mon probiotika-serum kan anbefales?

  2. @ Ulla, mange tak for din anbefaling. Det er i det hele taget et skønt mærke. Stor hilsen Anette

  3. Og jeg kan anbefale Less is More saltvands spray som ligeledes giver både lidt hold og lidt fylde og så ser håret pænt ud

Comments are closed.

Følg på Instagram