Tjek om du er på anmelder-holdet

tumblr_static_dermalogica-hero

1000 tak for en overvældende tilslutning. Vistnok rekord. Med så mange kan det være, at det bliver dig, der må satse på den næste mulighed, som ikke bliver mindre spændende. Det bliver med hudpleje fra REN, ligesom vi gentager Rudolph Care-succesen på Facebook indenfor få dage. Så hæng på.

I denne omgang består anmelderholdet til Dermalogicas ansigtsbehandling af:

Hanne Fulton, Ilse Kirk, Nathalie Meyer, Line Lustrup, Dorthe Keseler, Anne Mette K, Yvonn Nielsen og Nipuni Julie.

Skriv direkte til Mai Herold på info@dermalogica.dk, som vil guide videre i forhold til klinik og tilbagemelding.

De bog- & hudplejekit-heldige blev: Ulla Petersen, Mia S, Lotte B, Patrycia Krause, Helle CB, Karin Pihl Rasmussen og Sacha W. Her er der IKKE tale om anmeldelse. Send gerne jeres adresse direkte til mig på open-mind@mail.dk.

For god ordens skyld skal du vide, at det er mig, der økonomisk står bag bog-gevinsterne, og det er Dermalogica, når det gælder behandlinger og hud-kits.

SNUP TIPPET: Der vil komme lidt ekstra på Book’n Beautybox-fronten op til sommerferien. Meget mere siger jeg ikke, men hold evt. ekstra øje med din indbakke i næste uge. Jeg ved, at mange er gået forgæves, men husk, at det aldrig er verdens ende at komme for sent til en boks, for der altid kommer en ny. Fra listen her, vil du være den første, der får besked. 

@beautyspace på Instagram

15 comments to “Tjek om du er på anmelder-holdet”
 1. @ Christina K – den er hæderlig og OK (ikke over the top), men lad os gøre noget andet: Prøv den (altså køb ikke) og så fortæller DU mig, hvad du synes. Hvad siger du til det?

 2. @ Christina K, jeg er generelt meget glad for REN. Både deres ingrediensvalg og måden de blander tingene på. Produktet du nævner er ingen undtagelse. Måske vil jeg gemme det til efter sommerferien, hvis du er udfordret af pigmentpletter. Jeg kommer måske til at springe i målet på Chanel, desværre.

  Stor hilsen Anette

 3. nå ja PS …..du lovede for lidt over en måned siden at skrive om den nye foundation fra chanel du afprøvede på din instagram historie ….har du skrevet om den og jeg bare har overset det ??? <3

 4. Hej Anette lige et spørgsmål der ikke lige har med vinderne at gøre haha …..REN skin care redy glow et eller andet ….har du afprøvet den ??? jeg har lige købt den og glædede mig til at prøve den men nu ser jeg en eller anden video på youtube med en meget negativ amerikansk dame der siger alt muligt skidt om den og indholdet :-/ …..jeg har ellers kun hørt godt om Ren skin care ….håber du måske ved lidt om den kh c

 5. Tillykke til de heldige 🙂
  Det lyder vildt spændende med juni-boks, og så oven i købet noget REN coming up, og mere Rudolph Care…ahrmen altså, lutter gode sager jo – så skal heldet bare lige være med 🙂
  Rigtig god weekend og pinse til alle 🙂

 6. Uhhh.. Nu bliver det spændende med Juni beauty-box Kan du løfte et lille flig?

 7. Hurra og tak! Åh jeg glæder mig, Anette. God pinse til alle herinde!

 8. Jeg får dine blog mails, og jeg plejer at få beauty boks mails, men den sidste gik forgæves. Har prøvet at melde mig til igen, men den siger jeg allerede er tilmeldt 🙂 Krydser fingre for, at jeg får den næste. god dag <3

Comments are closed.

Følg på Instagram