Træt af lyserøde flasker?

finland_m_4747

Nogle gange får jeg for meget af det pussenussede, det girly, det blomstrede, det romantiske og (især) det lyserøde. Også når det gælder duft og parfumer. Derfor surfer jeg lystigt med på duften-af-træ-bølgen, for trævand hitter lige nu.

SNUP TENDENSEN: Læs mere lige her, hvis du har lyst…for vidste du, at træ både kan være en afslørende styrkeprøve, booste din karakter og vække dit instinkt?

NB: Du kan nå VIND-friskere-hud her inden kl. 18.00 i dag. Og tro mig – der er overraskelser i vente.

Foto: Jens Peter Engedal

5 comments to “Træt af lyserøde flasker?”
 1. Jeg elsker lyserødt! Det er min yndlingsfarve!
  Men dermed ikke sagt at jeg ikke er åben overfor andre muligheder, det er jeg bestemt :-)Så jeg vil glæde mig til at prøve at dufte til noget “trævand”!
  KH Charlotte

 2. Duft af træ ??? det syntes jeg ikke lyder sexed. Jeg kunne simpelthen ikke se hvad det hul i baggrunden var … jeg ser først nu det er et stk træ . det lignede et fugleøje scary…..Jeg kan da godt forstå at mænd ikke vil have lyserødt det er nok lidt femset men lyserødt til “pigerne ” er vel ok ?

 3. Jeg har 12 parfumer stående på min hylde og ja 9 af dem er i de lyserøde/lilla/røde nuancer 🙂 lidt forskel på hylden ville hvertfald ikke gøre noget. Jeg må en tur i matas og kigge efter trævand 😉

 4. Skøn artikel, Queen of Blogs!
  Synes det er dejligt at dufthjulet atter drejer – og denne gang sætter kurs mod noget meget interessant. Det bliver spændende at følge, og se om disse dufte slår an. Specielt herhjemme i gummistøvlelandet hvor alt jo gerne skal være som det “altid” har været.
  Men, QoB, du er jo med til at lokke mange til de nye flakoner med din pen og din vid 🙂

Comments are closed.

Følg på Instagram