Tre 2013-tendenser

Jeg har sådan glædet mig til at vise dig disse Ford-billeder, som fotograf Anne Højlund Nicolajsen netop har skudt i New York, hvor hun bor og arbejder. Billederne rummer tre enkle tendenser, der er lette at få både (langt) hår og hud i.

SNUP TENDENSERNE: 1) Brede bryn. Og jeg ved godt, du ved det. Lad pincetten holde masser af hviledage, find en brynsekspert som bare én gang laver din grundform – derefter kan du selv vedligeholde. Det gælder også tricket med at fylde ud med farve. 2) Highlights: næseryg, det øverste af kindbenene og en anelse over læben. Måske har du dit eget favoritprodukt – ellers er her er et af mine. 3) Bløde California curls er strengt taget ingen trend. Bare klædeligt og lækkert og fås bedst med hjælp fra en styler. Kram en anelse olie i spidserne først.     

NB: Og lur lige de fine nude naturnegle. Dem kan vi ikke få nok af i 2013!

21 comments on “Tre 2013-tendenser
 1. Så flot – Flot hud, flot hår, flotte negle – Look 2013 – Noget af det :-)

 2. Kære alle,

  Undskyld lang svar tid. Forstår ikke hvad der sker med tiden her i 2013. Har ellers besluttet at tid i det nye år ikke må være en mangelvare.

  Mht. brynseksperter, så kan jeg kun gentage det lidt kedelige tip: kig på eksperten selv eller ja, spørg folk med flotte bryn, hvor de går hen. Og tal så altid uddybende med brynsdamen/manden om, HVAD der skal gøres ved dine bryn, så der sker lidt forventningsafklaring.

  Stor hilsen Anette

 3. Tak. Vil tjekke produkterne fra Christian og Youngblood – er generelt meget glad for sidstnævnte mærke.

 4. Smuk kvinde vilde bryn! Det var mine – engang…blev så plukkede… må være sin egen :-)

 5. De 3 tendenser er lige mig incl de nude negle. :-)

  Jeg har heldigvis fået mine bryn tilbage igen, dog er de ikke så tætte (har de aldrig været), så jeg skal vist se at få lært tricket med at fylde dem ud !

 6. En måde at holde det ud, mens brynene vokser er at få en professionel til jævnligt at rette dem til. Jeg plejer at tilbyde mine kunder, at de kan komme ind en gang om ugen eller hver 14. dag. Så bliver det til at holde ud, og jeg plejer at lave en fornuftigt pris på det. Spørg dem, som har smukt formet bryn hvor de får det lavet, da anbefaling er det bedste.
  Youngblood har et fantastisk produkt til brynene med to farver, en lys til det bredeste inderste stykke, som oftest er lidt mørkere og en lysere til det yderste på brynet. Derudover er der en let vaseline-agtig farve, som påføres tilsidst og som holder farven på plads meget længe.

 7. Hun er altså mega hot hende modellen. Gad godt lige ligne hende en lille bitte smule.

  Hvad gør man når brynene har været mishandlet i lang tid. Lader jeg dem gro, kommer jeg jo hurtigt til at noget sjusket ud …. Er der nogen fif til hvordan man kommer nogenlunde hæderligt igennem overgangsperioden?

 8. Ihh hvor er det bare lækkerhed.. Har selv holdt en gevaldig pause med pincetten, og elsker for en gangs skyld,at have fået lidt mere fylde – dér:-)

  Tak for en dejlig blog, Anette..det er min yndlings overspringshandling:-)

 9. Complete-me bryn-ekspert kombineret med ansigtsbehandling er på min to-do-liste… Har benyttet min graviditet til at lade brynene gro og det skal sluttes af med en der lige retter dem ind… Det er dog overraskende så lidt og langsomt de vokser (efter at have rettet brun jævnligt i ca. 10 år). Flotte billeder WAuW!!!
  Glæder mig til at høre mere om tendenserne i 2013 og forøvrigt også til din bog dumper ind af min postkasse (den er bestilt) – og jeg glæder mig meget til at læse den!!!

 10. Hej Anette
  jeg så også at du havde skrevet forleden, at man ikke skulle få hvem som helst til at rette ens bryn – hvad skal man kikke efter ?
  hvordan ved man at det er et godt sted ?
  hilsen

 11. Lækkert Lækkert Look! Så fin og sexet!
  – Flotte og stilrene negle.

  Men ja det med brede bryn.. hmm! Ved ikke helt om jeg selv kommer med på denne trend:)

 12. Brede bryn – nej tak! Var der i firserne og det klæ’r bare ikke mig. Men krøllerne – de er labre. Jeg bruger en gang i mellem varmecurlere fra Babyliss, nemt og superflot. :)

 13. Lækkert hår og fine S/H fotos.
  Jeg er på jagt efter et produkt, der kan fylde brynene ud – har du en anbefaling? Jeg går efter noget, der kan bruges til hverdag og som bliver siddende, hvor det skal. Jeg er ikke interesseret i egentlig farvning af brynene.

Comments are closed.