Tyvstjæl fra New York

Måske læste du i weekenden om add on-trenden i Børsen – eller husker den nævnt fra tidligere på Beautyspace. Den tendens, hvor farvepaletten fra rød stue sammen med alverdens påsat pynt-effekter gør skønhed til kunst. Som en slags beauty graffiti – både til hverdag og fest. Beskeden er klar: du kan lime og klistre dig til ekstra pang med alt fra pailletter og selvklæbende strips til vovede engangslæber.

Og det kunne se ud, som om min yndlingsfotograf fra New York – miss Anne– har fundet add on-inspiration i beautyserien her. Sandheden er dog, at damen er dybt fascineret af dyr – og her er det zebra-, tiger- og leopard-ansigter.

SNUP TIPPET: Complete Me er blandt de første ved havelågen, når det gælder add on effekter – se bare her. Og hapset direkte fra New York…og jo, jeg øver mig stadig.

FOR RESTEN – kærligheden er gengældt, Linda. Og tak.

19 comments to “Tyvstjæl fra New York”
 1. wauw – det ser helt fantastisk ud…. det skal jeg bare prøve 🙂

  Nu læste jeg jo lige i forgående kommentarer, at Dorte er på Sephora-tester-holdet…. det lyder da spændende – hvordan kommer man på sådan et teste-hold? 🙂
  /Lise

 2. Kære alle,

  1000 tak for jeres gode ord. Lige et par konkrete svar:

  – Anita, enig. Det er sjovt, men svært.
  – Dorte, du er på Sephora-tester-holdet og skulle gerne have modtaget din pakke nu?
  – Louise, det afhænger af antal kys.
  – Kirsten, du bor jo, hvor det HELE sker…selv på bilerne.
  – Anette J, jeg har fået bekræftet at de bare er børstet godt.

  Stor hilsen Anette

 3. På det miderste billeder ser det ud som modellen har fået extensions i øjenbrynene – ser jeg ny trend?:-)
  Billederne er flotte, men er ikke så meget til mønstre fra dyr – hverken i make-up eller på tøj.

 4. Åhh gid jeg boede et sted, hvor den slags var en del af gadebilledet. (Eller gid jeg bare var modig nok til at lege med make up og effekter hver eneste dag, der hvor jeg er…)

 5. ADD ON cosmetik effekten har bredt sig her i USA.

  Jeg så forleden en der havde sat lange flotte øjenvipper over lygterne på sin MINI COOPER !!! LOL 🙂

 6. wauwwww er dybt facineret!!! De får top point for originalitet…når jeg ser sådan noget, ville jeg sådan ønkse at jeg havde et liv hvor jeg kunne bærer/teste den slags af 🙂

 7. Add ons er sjove og en anelse svære at lægge pænt på øjnene – synes jeg.

  Jeg købte nogle eyeliner stickers (samme slags som dem, du linker til) for ikke så længe siden via UK og de kræver en rolig hånd og troen på, at man kan. Men sådan har jeg det også med flydende eyeliner. Der er ikke plads til alt for megen rysten 🙂

  Wauuu, de læber dér! Det kunne være sjovt at prøve… bare en enkelt gang og i en fremmed by ;-D

Comments are closed.

Følg på Instagram