Vil du teste Imedeen i 90 dage?

ImedeenJan17

 

Jeg håber, at du er frisk på en udfordring af de længere:

Lad os finde 6 personer, der i 90 dage vil være med på at teste Imedeen. For spørger du mig, kan de noget i fugt- og beskyttelsesafdelingen. At hudens vigtigste byggesten kollagen også får et boost skyldes bl.a indholdet af maritimt protein (så vær opmærksom, hvis du eksempelvis har skaldyrsallergi). Forskellen på de tre forskellige typer af Imedeen er udelukkende mængden og niveauet af antioxidanter.

SÅDAN GØR DU: Meld dig herunder, hvis du har lyst til at være med. De seks personer bliver trukket blandt kommentarerne allerede på onsdag i denne uge. Du er velkommen til at skrive, hvilken type Imedeen, du ønsker at teste. Men i pricippet er det som sagt alene antioxidanterne, der er skruet på (og derfor er der prisforskel). Personligt tager jeg både Time Perfection og Prime Renewal …ikke samtidigt jo.

PS: Det er dyst om den store skønhedskurv på @beautyspace, hvis det er noget.

656 comments on “Vil du teste Imedeen i 90 dage?
 1. Hvis man stadig kan teste vil jeg gerne teste. Er af anden etnisk baggrund og synes det kunne være spændende at teste effekten. Har nemlig altid svært ved at finde anmeldelser til etniske hudtyper.

 2. Vil gerne teste! Har ifm menopause fået tørre områder i ansigtet og ‘pletter’ i hovedbunden og mine sædvanligvis stærke negle er begyndt at flække, så gerne noget til både hud, hår og negle 😉

 3. Det ville være skønt, jeg er 23 år lidt begyndende rynker(især omkring øjne) og ar efter urenheder :)

 4. Dem ville jeg elske at prøve, især i den her kolde vintertid, hvor min hud bare er knastør, grå og uregerlige.

 5. Det vil jeg da vildt gerne være! ❤
  Time renewer- eller time perfection

 6. Det vil jeg vildt gerne teste! Gerne den der hedder “Derma One”. Det er imponerende hvis det virkelig ka hjælpe i hudens dybere lag! :)

 7. Det kunne jeg virkelig godt tænke mig at teste! Eftersom jeg har været på Isotretinoin er min hud virkelig ikke den samme længere og kunne virkelig trænge til et boost!

 8. Det ville være så fantastisk at få lov til at være en af de udvalgte. Har læst og hørt så meget godt om deres produkter og vil meget gerne være en af de heldige.

 9. Jeg vil meget gerne deltage. Jeg har så utrolig tør hud og tænker det kan gøre en forskel

 10. Det ville da være super lækkert efter et stresset år hvor det især ses på hår og hud. Alt sprækker!

 11. Hej Anette
  Først tak for en skøn blog!
  Jeg vil meget gerne afprøve Imedeen, da jeg lider enormt meget af pigmentforandringer i ansigtet som tørrer min hud helt vildt ud. Er træt af at se træt og tør ud altid, jeg mangler den glød jeg engang havde og måske dette kan hjælpe bare lidt.
  Håber virkelig at blive test-person :)
  Kh Louise

 12. Jeg vil også glædeligt være testperson, det kunne min hud godt bruge:)

 13. Jeg vil meget gerne teste Derma One, som også kan hjælpe med fertilitet -har jeg læst :-) Det skyldes kollagen indholdet, som skulle have en foryngende effekt på vores æg. Jeg er 35 år og har endnu ingen børn, men har stadig brug for lækker spændstig hud :-)

 14. Om jeg vil :)
  Det kunne være såhhh skøøøøøønt
  Er i fertilitetsbehandling og været det i mange mdr. efterhånden, desværre uden succes, indtil videre…
  Og hormonbehandlingerne samt det stress der følger med, har gjort sit til at min hus har mistet fugt, glød mv.
  Så det kunne være en dejlig gave at få, oveni alle strabadserne
  kh Kisser

 15. Nej hvor vil jeg gerne teste løs! Det er da spændende <3 Håber jeg er en af de 6 heldige her

 16. DET vil jeg velnok gerne!! Hvis det virker, bager jeg en Imedeenkage – og giver jer allesammen opskriften :-).

 17. Jeg prøver lige at nå at springe på test-vognen her
  Vil meget gerne prøve. Vi er jævnaldrende, og jeg synes godt nok at der sker ting og sager med ens hud i denne alder. Ikke gode..

  Har ret normal, let tør hud. Har haft akne i 25 år og fik desuden diagnosen rosacea for nogle år siden. Takket være dine hudkloge råd synes jeg nu, at der er styr på både akne og rosacea. Skønt. Men mangler det sidste, synes jeg, så griber denne chance. Måske er det lige det, der skal til
  Tak for muligheden.

 18. Jeg er også stor stor fan af Imedeen og vil nødig undvære dem. Jeg har spist Time Perfection i mange år efterhånden, og jeg får rosinhud hvis jeg stopper – så det er kun kommende arvinger der får mig til det! Jeg har aldrig prøvet prime renewal og jeg melder mig altid gerne til tjeneste som forsøgskanin her på bloggen.

 19. ja dem vil jeg vildt gerne teste, håber på det kan være svaret på mine udfordringer med min hud :-)

 20. Jeg vil gerne teste – og samtidig udfordre produktet Imedeen. Jeg dyrker meget sport, bl.a. er jeg undervandsjæger, og er derfor afhængig af gode produkter som vedligeholder min hud, som indimellem føles stram og tør. Desuden arbejder jeg i et meget tørt miljø, som min ansigtsmist næsten afhjælper. Sidst vil jeg gerne udfordre valget af testpersoner, jeg er nemlig 63 år – så hvad med at teste imedeen på en moden og sporty hud? 😉

 21. Åh hvor ville jeg gerne prøve det :-) så ville jeg have engle hud til mit bryllup!

 22. Jeg vil virkelig gerne prøve det! Jeg har så mange problemer med tør og irriteret hud, især om vinteren.

 23. Som alle andre, vil jeg med stor begejstring elske at teste imedeen!

 24. Jeg melder mig i køen til testholdet! Jeg er 27, men min hud har aldrig selv fundet balancen mht. fugt og urenheder, og selv når det lykkes mig at give den rigeligt med olie og fugt er den u-ensartet. Så måske jeg skal ønske mig Time Renewal? Jeg stoler på din vurdering.

 25. Lisbeth 44 år her, vil mega gerne prøve dem , min hud klør og er tør samt mine negle flosser helt vildt , har faktisk taget foto af mine negle for at se om jeg kan få dem stærkere ved dagligt at tage en d vitamin samt bruge negleolie … så det følges hver uge med foto , og så tænker jeg på om imedeen også vil styrke mit hår da det også trænger til førstehjælp … hvilken jeg skal prøve hvis jeg bliver udvalgt … synes jeg skal være op til jer at vælge hvilken I synes passer bedst til mig og vil hjælpe mig bedst

 26. Ja tak, jeg melder mig også klar på banen til at teste Time Perfection

 27. Uh, det ville jeg godt prøve! Så kunne vi se, om det ville hjælpe på voksen acnehud efter to ture i hormonkarrusellen aka. graviditeter. Desuden har jeg knastør hud og håndeksem, og det kunne være helt fantastisk, hvis pillerne også kunne hjælpe på det!

 28. Jeg vil rigtig gerne teste Imedeen prime renewal.
  Jeg er godt nok 26 år, men min hud er tør og trist, og kunne godt bruge et boost der kan forbedre overfladen og især gløden.

  Jeg har endnu til gode at prøve Imedeen-produkterne og vil hjertens gerne være testperson.

 29. Uha er vist ikke meget for piller , men vil gerne teste dem Er vist mest til sund kost men måske kan de gøre en forskel til en pige på 58 år . Så hvis det bliver mig,,vil jeg give en klar melding om , hvordan de virker på mig ..

 30. Det vil jeg meget gerne! Min hud kunne godt trænge til et fugtkick…

 31. Spændt på at se, om det kan gøre en synlig forskel på en snart 50 hud. Mvh anette

 32. Vil meget gerne være testperson, har nemlig oplevet at både hår, hud og negle e blevet meget trist efter graviditet, had godt have min gamle sunde hus tilbage. Er 29 år, 172 cm og vejer 58 kg. Løber ca. 3 gange i ugen og spiser sundt, så synes min hud burde se sundere ud.

 33. Jeg kunne vildt godt tænkte mig at prøve Imedden.
  Min hud er blevet trist og tør efter vinteren, så jeg døjer dagligt med kløe, som jeg eller prøver at dæmpe med masser af creme. Jeg er dog kun 21, men det er vel aldrig for sent at starte, når huden nu driller lidt 😉

 34. JA, det vil jeg gerne! Min hud er lidt trist efter en meget stresset eksamensperiode oveni en masse andet, så jeg tror, Imedeen vil være den perfekte løsning :-)

 35. Haps til det hele – tester gerne Imedeen til +50 hud…der trænger MAX.

 36. Ja tak, jeg vil da vandvittig gerne teste Imedeen. Jeg er lige fyldt 50 og både hår og hud forandre sig, så tænker jeg er en perfekt tester

 37. Jeg melder mig klar til at prøve, og se om de ikke kan udføre mirakler

 38. Hej Anette.
  Jeg vil hellere end gerne være med i testgruppen for at se, om det kan hjælpe på min vintertrætte hud!
  Kh Julie.

 39. Jeg kaster mig også ind i kampen om at blive testperson. Jeg vil gerne teste IMEDEEN Time Perfection – Kunne godt tænke mig at se det virker. Har tidligere prøvet både Tan og Derma One, men jeg mener ikke at jeg kunne se en forskel. Så håber at et måske mere aktivt produkt kan fugte vinterhuden optimalt.

 40. uha, jeg vil også rigtig gerne prøve. Kender kun Imedeen af navn, er 64 og synes at det vil være sjovt at se, hvad det betyder for min mellemtørre hud

 41. Ih hvor ville det være dejligt at få lov til at teste om det også virker for mig!

 42. Tæt på de 70 år! Man blir aldrig for gammel til at prøve Imedeen …;-) …

 43. Vil utrolig gerne deltage i testen! Har fået fået konstateret KOL sidste år og fik det ene bryst fjernet pga. Cancer. Trænger virkelig til lidt “hjælp” til min hud, som er blevet rigtig trist at se på ! Venlig hilsen Helena

 44. Jeg melder mig gerne, hvis de ønsker en kritisk testperson. Jeg har tidligere prøvet men synes ikke at resultatet var nævneværdigt og stod slet ikke mål med prisen.

 45. Uh, jeg har altid sendt skeptiske blikke Imedeen, så jeg vil meget gerne teste – og forhåbentlig blive positivt overrasket! :-)

 46. Jeg vil, ligesom alle andre herinde, også meget gerne være med :-) Har heller aldrig prøvet Imedeen, men været nysgerrig omkring det. Er 28, har igennem tiden døjet med lidt eksem (dog primært på kroppen), og ellers har jeg en lettere sart hud der har brug for masser af fugt.
  Rigtig god dag til alle

 47. Den er jeg med på at prøve. Nærmer mig 50 år og huden er bare blevet så tør. Jeg gør hvad jeg kan med olie, serum og creme, men det kunne være spændende at teste om man kan ændre den “indefra”

 48. Et stk testperson melder sig :O)
  Er 44 år og har en del pigmentkuks. Elsker solen, er mørk i huden og har nærmest aldrig brugt solcreme i ansigtet (er dog blevet klogere det sidste år) – måske lidt godt indvortes også kan hjælpe.

 49. Det ville da være en gave at få lov at teste imedeen , gerne time perfection kender kun deres tan optimister, som har gjort jeg ikke blir så hurtigt sol skoldet og farven holder pæn længere tid
  Krydser fingre

 50. Ultra tør hud PGA diabetes og lang tids sengeleje efter operation og komplikation. Jeg vil SÅ GERNE PRØVE Imedeen!

 51. Jeg vil gerne teste Prime Renewal – Er i gang med Time Perfection, men er ved at løbet tør. Skulle nok egentlig bruge Prime Renewal, er 52 år ;))

 52. Jeg er 51 år og vil rigtig gerne være med til at teste IMEDEEN, har aldrig rigtig fået gang i det …..og min hud trænger SÅ meget til forkælelse <3

 53. Jeg er 26 år og vil rigtig gerne teste! Jeg har sart hud og kan svinge forholdvist meget mellem tør (trist) hud til en mere fedtet tilstand. Jeg tænker, at Time Perfection vil være et godt bud.

  Venligst
  Sofie

 54. Det vil jeg meget gerne – min hud kunne virkelig trænge til et eller andet pt – og kunne være at dette var det som skulle til :-)

 55. Vil meget gerne være test person . Min hud tør og lidt rynket efter at min mand døde Og deraf et vægt tab. Håber derfor at blive test person

 56. Ja tak det ville jeg da elske, det ville helt sikkert pynte på mig så jeg kunne se ungdommelig og frisk ud på min 50 års dag midt i februar.

 57. Åh, jeg ville elske at blive valgt til test-person! Jeg har de senere år erfaret, hvor meget en aktiv indsats i forhold til sund livsstil og konsekvente hudplejerutiner kan ‘løfte’ én mentalt og fysisk. Så den sidste ‘udfordring’ med Imedeen PR er jeg SÅ klar til at dele med jer alle

 58. Vil meget gerne teste, indrømmer jeg er skeptisk, men hører jo om flere (ikke reklame), som synes godt om. Spiser rimeligt sundt og renser/fugter, så vil være spændt på effekten. Jeg er 50 +, time Reneval ? mvh

 59. Spændende! Efter at jeg er flyttet i et hus med varmepumpe og dermed knastørt indeklima, er der brug for alle tænkelige tricks og hjælpemidler for at undgå at tørre helt ud.

 60. Det ville jeg elske at teste! ;Min hud er tør, træt og gad så godt afprøve effekten :-)

 61. Det ville være super spændende at få lov at teste. Har længe overvejet at prøve Imedeen.

 62. for søren man skulle være et skarn hvis man ikke ville teste.

  især fordi jeg nu længe har gået og sværmet om imedeen. men jeg vil jo gerne være sikker på det virker før man putter mange penge efter det.

  Jeg er 41 så time perfection må være mit valg

 63. Jeg kunne godt tænke mig at være testperson Min hud er ret sensitiv (bliver let rød og irriteret ved temperaturskift) og er ret så udfordret af vinterkulden. Dertil kommer at jeg har to små børn og ikke helt får sovet nok, hvilket min hud heller ikke takker mig for

 64. Jeg må sige, at jeg ikke umiddelbart tror på, at det virker. Jeg er 42 år og har aldrig brugt ret meget tid og krudt på min hud. Den billige ansigtscreme fra L’Oreal er den jeg har brugt de sidste mange år. Men nu begynder alderen at sætte sig, også i mit ansigt. Jeg vil derfor gerne prøve Prime Renewal. Både som testperson for jer, men i lige så høj grad for mig selv. Måske kan jeg overbevises, hvem ved.

 65. Je har længe gerne villet prøve Derma One, da jeg har tør og meget sart hud, men er aldrig kommet i gang. Så det kunne være et spændende eksperiment!

 66. Hej Anette, jeg vil rigtig gerne prøve imedeen hair and nails, eller time perfection.
  Jeg er blevet 41, og kan se at mit hår har ændret sig. Kh Karina

 67. Tror på alt, hvad du siger Anette og vil meget gerne teste Prime Renewal, selv om jeg først runder næste år.

 68. ih hvor er det en vildt lækker giveaway det vil jeg gerne teste ! det vil være jordens bedste fødselsdagsgave det vil min hud blive så vildt glad for SMILER STORT 😀 krydser fingere alt jeg kan og ønsker jer alle en super dejlig dag :-D 

 69. Blander mig også i “kampen” om at teste: min hud er noget stram og meget tør uanset hvor meget jeg prøver mig frem med alverdens ting og sager. Så det kunne da være en fornøjelse at prøve Imedeen

 70. Min hud reagerer temmelig kraftigt på kulden i år – er det bare fordi jeg er blevet voksen (50) =0
  Tør irriteret hud….. så vil rigtig, rigtig gerne teste den der hjælper bedst på det :)

 71. Jeg vil rigtig gerne teste! Min hud er mere træt end jeg er -og det siger altså ikke så lidt! Tak til datteren på de 15måneder <3, mere end fuldtidsarbejdet og bare alt det man så gerne vil!
  Efter en nat med et absolut minimum af søvn kunne jeg knap kende mig selv! :'(
  Tænker Time Perfection ..selvom alderen ikke er +40 …

 72. Jeg melder også til teste Imedeen. Har lige som de fleste i rækken her en tør og sart hud som i 43 år har givet udfordringer.

 73. Jeg er 30 og vil gerne teste Derma One. Min hud er kronisk dehydreret efter en isotretinoinbehandling, jeg fik for et par år siden. Jeg følger selvfølgelig dine råd, men det kan være svært at få fugt nok :)

 74. Hej – det ville jeg rigtig gerne deltage i. Jeg er 55 år lige om lidt, så det skal være rettet mod den aldersgruppe.
  KH Lisbet

 75. Jeg vil rigtig gerne teste imedeen time perfektion eller imedeen hair and nails

 76. Jeg vil gerne være testperson. Med en hud der hastigt nærmer sig de 47 kan jeg mærke det er tid til at steppe mine beautyrutiner op

 77. Vil meget gerne teste om Imedeen kan gøre noget for min meget tynde hud. Den bliver tyndere og tyndere år for år ( 69 år). Så det må det produkt der kan gøre noget ved tynd hud.

 78. Jeg kunne mægtigt godt tænke mig at komme i betragtning – jeg fyldte 40 i september, og det gjorde min hud af den årsag også, så den kunne godt bruge lidt ekstra kærlighed. (Den syntes nemlig det var lidt værre at blive 40 end jeg gjorde)

 79. Det vil jeg da også supergerne – helst Prime Renewal, jeg er godt nok et par år fra the big 50, men jeg tror min hud (og krop) ville have godt af lidt hjælp indefra og det ville godt at se om dette er en god hjælp. Alternativt Hair and nails.

 80. KÆMPE ja tak, jeg har længe gået og tænkt mon det virker? Er det ikke for sent for min hud, den er 55 år gamel, jeg har prøvet st holde den så godt jeg har kunnet, men den er blevet slap og træt at se på. Så jeg er så klar ;o)

 81. Jeg ville virkelig sætte en ære i at teste og komme med en rigtig grundig vurdering af virkningen af Imideen på mig.
  Jeg vil meget gerne teste Prime Renewal men selvfølgelig også Time Perfection. :-)

 82. Jeg er fan af dine gode rod søde Anette og prøver gerne hver en ting du fortæller virker.. ❤️

 83. Vil gerne teste…har altid været lidt skeptisk og derfor aldrig købt produktet

 84. Årh altså det ville jeg sørme blive glad for at få lov at være en del af.

 85. Har en veninde der har prøvet imedeen uden synlig resultat, så har aldrig selv kastet mig ud i at købe dem, men vil da vild gerne prøve. Er 52 og tør/normal hud, så hvad der passer bedst :O)

 86. Det ville jeg SÅ gerne!

  Jeg har tør hud og skal giftes til sommer, så jeg ville meget gerne prøve om imdeen kunne hjælpen min hud lidt på vej

 87. Melder meg! Min norske hud behøver hjelp til å håndtere nytt klima ( – og kalkinnholdig badevann).

 88. Jeg vil meget gerne teste! Min hud er sart og tør med tendens til rødme og urenheder, og her om vinteren er især kinderne virkelig tørre :)

 89. Ja tak, jeg vil virkelig gerne teste!
  Har en hudsund livsstil og en forholdsvis god hud, men den er sgu lidt “træt”. Måske Imedeen kan kvikke op? Eller er det blot mine 52 år, der sætter sine spor :)

 90. Melder meg! 😀 Min norske hud behøver hjelp til å håndtere nytt klima ( – og kalkinnholdig badevann).

 91. Vil meget gerne teste. Har tit overvejet at prøve produktet, da jeg har tør tud.

 92. Lige noget for min tørre og triste vinterhud der ovenikøbet har tendens til reelle tørhedspletter og andet knapt så spændende her i de kolde måneder

 93. Jeg vil så gerne teste! Måske Imedeen er det sidste skub frem mod at få det fulde potentiale ud af min hud – som efter mange års akne er pænere end nogensinde takket være dine råd, Anette – men som alligevel godt kunne trænge til det sidste boost :)

 94. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at teste Prime Renewal Jeg er 50 år og tænker min hud kunne bruge lidt ekstra. Jeg har i ca. 5 år taget Time Perfection og synes det er et fantastisk produkt

 95. Jeg vil gerne teste. Har overvejet imedeen i flere år, men synes de er for dyre. Krydser fingre for at der lykkes for mig.

 96. Hvor spændende! Det vil jeg rigtig gerne. Jeg er 33 år og synes der er begyndt at ske ting og sager i mit ansigt. Især er min hud simpelthen blevet så tør og stram og nærmest pergamentagtig. Radiatorklimaet i disse måneder hjælper absolut ikke på det, så det kunne være spændende at teste om Imedeen kan nå et stykke længere end al den creme og serum jeg putter på huden.

 97. Ja ja ja , bare det bliver mig. Vil meget gerne teste, er 48 år, så tænker det skulle være den gule pakke. Krydser fingre.

 98. Melder mig gerne som tester af Imedeen Derma One (det er den Imedeens test anbefaler). Min hud er ikke hvad den har været, men har også rundet de 35 år og har netop fået konstateret autoimmun hepatitis og får derfor stærk medicin som Prednisolon, Ursochol og Imurel i rigelige mængder, men spiser også dagligt B-vitamin (tusind tak for tip om B-vitamin mod hårtab) og kalk med ekstra D-vitamin.

 99. Jeg vil også rigtigt gerne teste Imedeen. Min hud trænger til fugt og kunne sagtens bruge lidt assistance her i vintermånederne.
  “Time perfection” kunne jeg godt bruge men tager glædeligt imod andre produkter.

 100. Jeg vil ligesom knap 500 andre også meget gerne agere tester. Jeg er 36 år, og jeg synes det kan ses på min hud at jeg er småbørnsmor og sover lidt for lidt og løber lidt for hurtigt i hverdagen. Så trænger til lidt ekstra som cremer ikke kan give.

 101. Det ville være dejligt, hvis jeg kunne blive tester. Er 55 år og min hud vil være taknemmelig for begge varianter :)

 102. Yep, prøvekaninen her melder sig.Jeg har aldrig før afprøvet piller som tilfører huden fugt, så det vil være en spændende oplevelse.
  Kh Marie-Louise

 103. Jeg vil rigtig gerne teste. Men må indrømme, at jeg er noget skeptisk for alt hvad der kommer i pille form… men det kan vel komme an på en prøve (og du siger jo, at min hud vil takke mig;))

 104. JA- om jeg vil :-)
  Jeg arbejder på kontor- med gulvtæpper (!) radiatorer og generelt dårligt indeklima. Derfor bruger jeg hver morgen facemist, serum, creme og topper med lidt faceoil. Men jeg bliver mere og mere stram i betrækket som dagen går, selvom jeg både bruger famist og balm i løbet af dagen og når jeg endelig kommer hjem, så er min hud så stram, at det svider lidt og tørhedsrynkerne bliver ret synlige. 90 dage med Time Perfection eller Prime Renewal vil virkelig være en kærkommen hjælp.

 105. Jeps jeg trænger til noget fugt og vil være et fantastisk før og efter eksempel !

 106. Vil frygtelig gerne teste Prime Renewal til en tør hud midt i overgangsalder

 107. Hej hej…… Vil MEGET genre være en af de udvalgte!! Gerne den pakke der henvender sig til 50+.

 108. Jamen det vil jeg simpelthen så gerne!
  Er snart 37 år og synes min hud virkelig forandrer sig disse år. Har længe drømt om at prøve Imedeen:-)

 109. Kunne virkelig godt tænke mig at være med i testen.
  For mig Prime Renewal – 56

 110. Det vil jeg rigtig gerne
  Ikke mindre end knas tør næsten over alt hovedbund ansigt og krop så jeg er klar❤

 111. Min hud er meget træt af det danske vinter vejr, så det kunne være virkelig spændende at teste synes jeg (:
  Kh Cecilie

 112. Jeg vil meget gerne være med i testteamet :-) vil elske at teste time perfection

 113. Jeg vil også gerne prøve enten Time Perfection eller Prime Renewal .

  På forhånd tak :)

 114. Håber det bliver mig, jeg har så tør hud og håber at Imedeen kan hjælpe.

 115. Wauw jeg vil rigtig gerne teste Derma one, min hud kunne godt trænge til forkælelse indefra. Min hud bliver altid trist og tør her om vinteren. Måske jeg også kunne være heldig, at de hjælper på uren hud, som jeg døjer med nu og da

 116. Det kunne være spændende at se om Imedeen hjælper en frisk kvinde på 70+ !!

 117. Jeg har længe kikket langt efter Imedeen på matashylden og tænkt…mon de virkelig er pengene værd. Så jeg vil super gerne teste og give mit bud på om
  IMEDEEN® Prime Renewal® har den ønskede effekt :-)
  Min hud er 50 år , vinter bleg og radiatortør!

 118. Hei. Jeg melder meg mer en gjerne som forsøksdyr! Som Nordmann i Danmark behøver min hud hjelp til å takle et noe tørrere klima (- og kalkinnholdig badevann). Krysser fingrene! :)

 119. Det vil jeg da rigtig gerne teste . Kender deres produkter , men har aldrig prøvet . Så det ville jo være en fantastisk mulighed . Er 48 og ved ikke hvad der ville være bedst . Krydser finger for at få lov at teste

 120. Fantastisk chance – jeg vil virkelig gerne være tester af Imedeen. Pga. min dejlige “søvn-terroist-babydatter” , så har jeg ikke sovet igennem i 14 mdr. nu. Min hud og jeg er i underskud, og min hud trænger virkelig til et skud “pleje-kærlighed”.

 121. Sørme da ja ❤ min krop og hud har været hårdt medtaget efter et vægt tab på 60 kilo Så gerne. Jeg er 54 år så I ved bedst hvilken type der passer bedst

 122. Tænk engang – måske Imedeen er løsningen på mine udfordringer. Kombinationen af uren hud og manglende fugt. Er ihvertfald klar på at prøve

 123. Hejsa… Det kunne være skønt at få afprøvet virkningen af Imedeen. Hvilken der er bedst er jeg i tvivl om. Er pt 47 år og 48 til marts. Har afprøvet en del hudpleje produkter igennem livet, og jo ældre jeg bliver, des mere kritisk er jeg blevet. Så om der er en mærkbar forandring kunne være spændende at få afprøvet. Kærlig hilsen en trofast følger

 124. Har selv taget deres pille for hår, hud og negle, hvilket jeg var rigtig glad for. Pt holder jeg en pause, af økonomiske årsager. Men vil elske at teste nogle, af deres andre produkter!

 125. Ja for hulan – melder mig som forsøgsdyr <3
  Lider af rosacea og vinterkulden giver mig voldsomme problemer. Fiskeolie, niacinamid, fugtundertrøje og div lækre cremer er ikke nok :(

 126. Jeg vil meget, meget gerne teste Imedeen! Jeg er 49, så jeg tænker, at det er ved at være på tide at komme i gang, hvis det skal batte noget.

 127. Det vil jeg meget gerne teste. Jeg nærmer mig de 40 og jeg har svært ved at få fugt nok til min hud. Især cykelturen på de kolde vinterdage er hårde for min hud.

 128. Det vil jeg gerne teste, tænker det kan give ro i kroppen med fugt indefra. Jeg er 48.

 129. Meget gerne. Jeg er 33 år og har altid døjet med tør hud og da jeg er afrikansk betyder det GRÅ ben. Gys.

 130. Jeg har fået utrolig tør kontorhus, og har prøvet med alt, hvad Anette ellers altid anbefaler, så jeg tænker, at jeg må have skrappere midler i brug. Håber det bliver mig ❤

 131. Jeg har faktisk gået og flirtet lidt med time perfection, når vi har se hinanden på hylderne – primært af den grund, at jeg har haft så meget held med intens fiskeolie supplement samt zink- og c-vitamin kosttilskud. Jeg har haft enormt tør og uren hud i mange år, og har faktisk set en reel forskel efter jeg begyndte at skrue op for den indvendige fugt og beskyttelse. Så jeg melder mig gerne til at teste et produkt der kunne opfylde samme krav, selvom jeg med mine 21 år måske ikke lige rammer den forventede målgruppe.

 132. JA tak Ja tak Ja tak
  Min hud er mega tør -. som i overordentligt meget mega tør – har desuden psoriasis, så vil meget gerne prøve
  Imedeen.

 133. ÅÅÅH JA TAK! Har holdet pause med næsten alt bortset fra almindelig ansigtscreme og det kan ses :-/

 134. Ja tænk om det er en god erstatning for BOTOX, som jeg ikke er tilhænger af. Det skal være til middelalderbyen hud

 135. Hej, vil rigtig gerne give det en chance. For jeg har kigget på dem mange gange men jo prisen har skræmt mig :-) jeg er ligeglad med modellen jeg vil vare gerne have chancen for at prøve 😀

 136. Det kunne jeg virkelig godt tænke mig at teste. Jeg har luret på Imedeen mange gange i både Matas og helsekosten, men synes prisen har været lige i overkanten. Er nået i den aldersklasse (snart 40) hvor alderstegnene for alvor melder sig og huden trænger til lidt ekstra omsorg både indvendig og udvendig. Totalt oplagt kandidat Jeg krydser fingre

 137. Jeg er 60 år og slavisk pernittengrynet med at passe min hud – så jeg er frisk til at prøve noget nyt til gavn for min hud!

 138. Jeg vil MEGET gerne teste Imideen og komme med en vurdering af virkningen. :-)
  Jeg vil meget gerne teste Prime Renewal men selvfølgelig også Time Perfection.
  Er næsten sikker på, at jeg meget hurtig kunne blive en stor fan af Imideen. <3
  Jeg håber meget at jeg er heldig.

 139. Vil mægtig gerne prøve, ved ikke hvilken type der er bedst til min hud. Er 45, med tør hud der nemt reagerer med rødme og knopper uden dog at være uren.

 140. Vil da rigtig gerne være testkanin. Døjer med tør hud, som gør den særlig sart, pga. mange års brug med skrappe produkter.
  Sådan en pakke Imedeen er dog aldrig testet udelukkende pga. pris niveauet, så det kunne jo være spændende at se og mærke resultaterne selv, og så kunne det være pengene gladeligt blev kastet efter Imedeen.

 141. Hejsa Anette
  Rigtig godt nytår..
  Og ih hvor ville jeg da super gerne være med som test person til 50 Plus det vil da være den bedste Nytårs gave…og en dejlig start på 2017…Hav en super aften..

 142. Jeg melder mig også som testperson! Jeg er 28 og min største hududfordring er fedtet hud med tendens til urenheder + ar fra mange års akne. Det kunne være fantastisk, hvis Imedeen kunne hjælpe med at styrke og genopbygge min hud. Min hud er dog blevet markant flottere i løbet af de seneste par måneder ved at jeg har fulgt dine råd – jeg er så glad for mit fugtserum fra Codage, A-vitamin creme fra Beaute Pacifique, Frugtsyrer fra Ole H, som jeg bruger sammen med Karmamejus 02 serie :)

 143. Vil elske at få lov til at teste imedeen. Jeg er midt i overgangsalderen og synes at min hud trods daglig pleje, er begyndt at se lidt træt og trist ud. Tænker at imedeen Prime Renewal måske kunne være det skub der lige skal til for at komme på ret spor igen. Kh. Jette

 144. Det ville da være guf de la creme ‘ for min hudsygdom at teste wau!!! Kh

 145. Jaaa da – og hurra for en chance :-)
  Jeg er frisk på at teste Time Perfection. Og jeg må nok erkende, at jeg i løbet af 2017 kommer til at høre til gruppen, som kan have glæde af… host… Prime Renewal 😉

 146. Jeg melder mig i koret. Døjer med nogle tørre pletter i ansigtet, så det kunne være spændende at se om Imedeen kunne hjælpe på det.

 147. Ja for pokker! Når man er kommet i overgangs alderen har huden brug for ekstra fugt! Vil rigtig gerne være med til at teste og må indrømme jeg altid har været lidt skeptisk men vil da rigtig gerne overbevises

 148. Yes please. Er i gang med overgangsalderen og vil så gerne booste min hud

 149. Hvem vil ikke gerne have en klar og strålende hud ✨ Vil meget gerne afprøve Time Perfection ⭐️⭐️⭐️

 150. Pu ha!! jeg er vist snart nr. 1000 af alle dem som gerne vil teste imedeen,men jeg kunne vel også være heldig, jeg er ´stærkt på vej mod de 64 år og plejer min hud med masser af fugt,og synes min hud er rimelig.Jeg har i mange år fulgt med her på beautyspace og det er dejligt, med gode råd om super lækre produkter og om almindelig sund fornuft.

 151. Er kun 27 og synes at det er alt for tidligt at min hud ser så træt og trist ud. Har aldrig prøvet imedeen før, men det kunne da være fantastisk hvis det virker :-)

 152. Vil vildt gerne være testperson for et produkt med dokumentationen i orden.

 153. Det vil min trætte vinterhud rigtig gerne teste. Er kun 27, og synes at det er lidt for tidligt at se så træt ud i huden :-)

 154. Vil utrolig gerne være med 😀 Har altid haft lyst til at prøve dem!

  Tak for en skøn beauty blog!

 155. Jeps – jeg vil også gerne prøve. Har ingen forstand på det, så kan ikke vælge type…. og er derfor også ligeglad :)

 156. Vil rigtigt gerne være forsøgskanin. Har prøvet en del af de lidt “billigere” præparater der findes på markedet, dog uden de store resultater. Er 48 år :)

 157. Smukkeste Anette.

  Jeg vil elske at være prøveklud – har Acne og rosalia så jeg vil bare sååå gerne være tester :-)

 158. Vil meget gerne teste. Min hud på kinderne er så tør som sandpapir ligemeget hvilke cremer og olier jeg anvender.

 159. Ja tak, meget gerne. Kan ikke få bugt med min vintertørre og triste hud, så Imedeen lyder som den oplagte løsning for mig. Jeg er 46 år og beauty addict. Tak for en fantastisk blog. Kh Anne

 160. Jeg vil gerne teste IMEDEEN® Prime Renewal® da jeg har oplevet 50+ somre :-)

 161. Jeg har lige fået konstateret for højt stofskifte og en af bivirkningerne er meget tørt hud. Jeg har undret mig over at jeg nærmest dryssede af tør hud, trods olie og god creme. Så mon ikke det ville være godt for mig, at være tester :-)

 162. Jeg melder mig også under fanen som frivillig forsøgskanin. Min krops- og ansigtshud er vist typisk skandinavisk – tør(stig) og med en tendens til rødmen/rosacea på kinderne.

  Jeg har svært ved at fugtmætte huden i vintermånederne, så lidt hjælp ville være dejligt.

 163. Vil rigtigt gerne teste – får lidt tør hage og pande om vinteren, så ville da gerne finde en løsning – og lidt ekstra glad hud! :)

 164. Jeg er klar. Fantastisk du laver deciderede forsøg. Spændende. Er i øvrigt 46

 165. Øj. Det gad jeg simpelthen så godt. Min hud er fuldstændig umulig her i vinterkulden. Min pande er så tør at den skaller, på trods af at jeg snart har prøvet alt i verden, resten fedter lidt efter alle de fede sager, rynkerne er begyndt at tage permanent plads i mit efterhånden 33 årige ansigt, og jeg er arbejdsløs og fattig som en kirkerotte. Ej, men altså – det er jo den rene elendighed. Ok – elendighed er måske så meget sagt, men gud hvor gad jeg godt i det mindste have en hud der makkede ret 😀

 166. Både min krop og ikke mindst sjæl er klar på “udfordringen” Og det må jo være 50+

 167. Har nyligt passeret de 60 og vil gerne teste, så den blege, triste og tørre hud måske kan komme til at se lidt pænere ud.

 168. Jeg vil gerne teste, om Time Perfection kan gøre en forskel for en hud, der har måttet klare sig uden i +60 år!

 169. Melder mig også gerne, min alder er 42, men ved ærligt ikke, hvor gammel min hud er Jeg går dagligt ude 2-3 timer, både i sne og regn. Det kan ses og mærkes! Jeg har brugt formuer på creme, sund kost og motion.. tror det sidste der skal til, er sundhed inde fra, Imeedeen kunne være et godt bud Mine veninder og jeg har længe gerne ville prøve, men vi mangler at høre om en, som der har prøvet produktet på ejen krop .. JEG MELDER MIG GERNE FRIVILLIGT ❤ Og lover, at jeg vil dele min erfaring med mine FB venner på insta.

 170. Jeg har aldrig prøvet det. Jeg vil gerne være med til at teste virkningen!

 171. Åhh ja.. Jeg vil rigtig gerne være testperson inden jeg selv investerer i Imedeen :-) Jeg er 46 år med en utrolig tør hud og karsprængninger :'(

 172. Mig og min halvtriste, vintertørre og rødmossede(!!!) hud melder os glædeligt! Jeg ville sådan ønske at imedeen var noget jeg gjorde i fast, men har endnu ikke fundet plads i budgettet til det. Da jeg ikke er så gammel (22), tror jeg Time Perfection kan gøre det for os :-)

 173. Jeg vil SÅ gerne teste! Har luret på det længe, men altid endt med at købe lækker serum og creme i stedet, for det kender jeg jo virkningen af :-)
  Kh Berit

 174. Ja tak. Om det er Time perfection eller Prime renewal
  Så er jeg den glade forsøgskanin… Du er jo et godt reklameskilt for Imedeen!

 175. Ja tak, jeg vil gerne teste dem. Har overvejet, men det er ligesom om, det er svært at prioritere i en typisk januar-økonomi.

 176. Det vil jeg virkelig gerne! Jeg ved fra en veninde at Imedeen virker i virkeligheden, og det vil glæde mig usigeligt meget med en forbedret hud inden vores yngstes konfirmation til maj. Jeg har tør hud fra top til tå og Imedeen virker jo overalt og det giver en fantastisk forbedring og stor tilfredsstillelse.
  (Jeg ønsker prime renewal.)

 177. Jeg melder mig også på banen. Min hud er MEGET tør og synes jeg smører creme på i stride strømme med minimal effekt desværre. Ville være fantastisk hvis dette ku’ være løsningen

 178. Vil meget gerne teste Imeedeen. Har længe tænkt på at prøve og nu er chancen der måske. Krydser fingre

 179. Melder mig meget gerne som tester. Har typisk træt 50 plus hud som trænger til et spark

 180. Åh ja tak skriger min 43 årige mor-hud, mens jeg sidder med fingeren flyvende over BOOK TID TIL ALL OVER BOTOX OG RYSTEPUDSER-behandlig. Livet er så smukt og solen skinner gennem de ikke helt nypudsede vinduer, foråret titter forude og optimismen er i top, men i kampen for at følge trop med med den søvnløse drenge TurboTunderTrio på 5,7,9 år halter hudens udstråling en del efter Solens….Jeg sidder derfor klar med åbent gab til 90 dages tryllerier og vil elske at deltage i testen <3

 181. Jeg vil gerne prøve – har efter to graviditeter og nu under amningen fået en meget kedelig hud, dom trænger til ekstra opmærksomhed.

 182. Det vil jeg gerne prøve! :-) Ved ikke hvad for en, da jeg aldrig har prøvet det før. Men da huden også er blevet ældre, skal der andre produkter til lige pludselig. 😉

 183. Ville elske at få lov til at teste Imedeen. Har ikke nogle præferencer ift., hvilken type, bare noget der kan give et ordentligt fugtboost til min 39-årige hud. Synes elasticiteten er på virkelig hård prøve efter et vægttab på 40+ kg.
  Såååå vælg mig ❤

 184. Vil rigtig gerne teste ❤️ Har Rosacea og vil derfor gerne prøve og gøre noget særligt for min hud indefra også 42 år ☀️

 185. Ja, det vil jeg super gerne prøve. Jeg har hørt så meget godt om Imeden, og har altid så gerne ville prøve det.
  Så håber det bliver mig.
  T

 186. Jeg vil meget gerne teste “time perfection”. Er ret skepsis overfor sådanne ting, så jeg er ikke bare en der ønsker at vinde. Der skal overbevisning og resultater til……

 187. Melder mig gerne som forsøgsperson. Jeg har ingen præferencer mht. Imedeen produkterne, har aldrig prøvet det før. Jeg har tit overvejet Imedeen da jeg kun har hørt godt om dem – men har tøvet, fordi jeg var i tvivl om mærkbar effekt hang sammen med prisen, der er i den dyre ende. Min hud er tør og sensitiv.

 188. Vil virkelig gerne teste Imedeen time perfektion. Lige hvad min tørre vinterhud har brug for

 189. Jeg er så frisk på at prøve om Imedeen kan hjælpe min stakkels tørre, sarte, røde Rosacea hud. Det ville være et mirakel, som jeg ville være lykkelig for 😀

 190. Det ville jeg Meget gerne prøve. Har overvejet det flere gange da jeg bliver ved at have så tørre kinder lige meget hvad jeg gør.. Den til 40
  + tror den er gul pakken Håber jeg blir udvalgt.

 191. 27 år – og ingen hår – ej det passer vidst ikke.

  Men åh, mit speciale trækker gløden ud af ansigtet. Så vil meget gerne prøve Imedeen 😀

 192. Jeg er 73 år, har efter andres udsagn en pæn hud, men kan se jeg begynder at se ældre ud. Håbet på et mirakel. Venlig hilsen Jette

 193. Det vil min vinterhud og jeg hellere end gerne teste! Underordnet hvilken slags.

 194. Ville elske og prøve Imedeen, med en alder på 39 tænker jeg Tine perfection må være sagen 😉

 195. Jeg stormer mod de 50 og vil susende gerne teste Imedeen Prime Renewal

 196. Kunne være spændende om det også kunne have en effekt på LED (lupus).

 197. Til tjeneste! Min hud og jeg tager hellere end gerne udfordringen op! Godt hjulpet på vej af REN’s FABELAGTIGT FANTASTISKE hydra boost udefra. Har tænkt lidt over noget i den forbindelse: Er der en mon en idé i, at bruge en facemist af en art, fremfor, at bruge almindeligt, kalkholdigt, vandhanevand?

 198. Hej og sikke et spændende tilbud.. Jeg er 52 og kan bestemt se forandringer i mit ansigt. Vil elske at prøve Imedeen og anerkende at hjælpen kan købes i pille form og undgå kniv eller sprøjte… Kh. Lone

 199. Jeg vil meget gerne være med, vil især gerne prøve Imedeen Time Perfection :)

 200. Ja, tak
  Har fået så meget pænere hud (pænere end nogensinde ) efter at have købt din bog/fulgt dine råd, Anette (Er 58 år)
  Har pt. prioriteret den ydre hudpleje – men vil elske at afprøve Imedeen
  I hvert fald tak for god vejledning

 201. Ja tak, det vil da være fantastisk. Har ofte kigget på dem men synes ik lige det hænger sammen med mit budget især da der jo ikke er nogen garanti for effekten.Men fantastisk hvis jeg kunne prøve på egen hud.
  Er 44, lever rimelig sundt og dyrker regelmæssig motion

 202. Det kunne jeg godt tænke mig at prøve. Har tit tænkt på at prøve dem,men de er hellere ikke helt billige. Er 60 år,har tør og løs hud.

 203. Vil meget gerne prøve Imedeen hair and nails, da mine negle spalter meget, på trods af, at jeg smører med Cnd solar oil dagligt og indimellem giver RescueX kur.

 204. Hej Anette.
  Jeg vil meget gerne afprøve imedeen og gerne med en masse antioxidanter. Jeg er 52 og min hud trænger til en “hjælpende” hånd. Så jeg håber på at blive en af de heldige. Kh Vinnie

 205. ja tak, så absolut gerne, hvis det virker er jeg på fremadrettet – har meget tør hud (inkl hænder og fødder)

 206. Kære Anette,
  Tester meget gerne :)
  Jeg er en kvinde på 49 år med tendens til tør hud og tåler ikke alle produkter (sart).
  Efter nogle “udfordrende år” kan jeg godt se at det har sat sine “spor”…
  Håber at jeg er den heldige og efterfølgende vil kunne se en positiv ændring :)

 207. Ja TAK Det vil være en stor ære at være med til at teste Imedeen ✔️ Tænker time perfection vil passe til en pige på 45 år som mig ❤️

 208. Jeg ville elske at teste imedeen. Jeg er lige fyldt 38 år og min hud er bare knastør. På kroppen er det lige så det støver og det er ligegyldigt hvad jeg smørrer mig med. Mit ansigt er tør til periodisk meget tør med irretation og kløe. Det ville være fantastisk hvis imedeen kunne få bugt med det. Mkk Tina

 209. Jeg har overvejet Imedeen flere gange, så nu håber jeg at være en af de heldige (42 år :)

 210. Min vintertrætte hud ville elske at teste Imedeen! Især fordi almindelig fiskeolie giver sure opstød og halsbrand…

 211. Jeg vil meget gerne teste Imedeen. Jeg døjer med mild acne og har meget tør hud samtidig, så jeg synes det kan være svært at behandle “udefra”, hvorfor det kunne være interessant at teste Imedeens virkning på min hud.

 212. Det kunne være så godt. Min hud er tør efter en behandling for Rosacea, som jeg har i mindre grad. Måtte også lige lade en del lokker falde pga samme behandling. Jeg krydser fingre og håber at være mellem de udvalgte …

 213. Wauw jeg vil SÅ gerne teste Imedeens Time perfection! Har hørt så meget godt om det 😀

 214. Ja, jeg er klar på at teste i 90 dage evt. Time Perfection hvis jeg er heldig 😉

 215. Vil også gerne være med på vognen. Er lige knap 72 år og har altid elsket at pleje min hud, men tiden sætter jo unægteligt sine spor. Har overvejet at prøve hyaluronkapsler for fugt, men Imedeen er nok mere all round og også godt for håret, som desværre bliver tyndere. Håber det bedste.

 216. Har meget tør hud, så vil meget gerne teste, om det evt kan afhjælpe.

 217. Vil helt sikkert gerne være med. Efter en 6 ugers sygemelding trænger min hud i den grad til lidt opmuntring. Jeg er snart 54, så mon ikke Prime Renewal er til mig?

 218. Vil SÅ gerne teste. Jeg fylder 60 år til sommer – så det ville være sjovt at tage et før og efter foto, for at se forskellen.
  Håber heldet er med mig :-) KH Helle

 219. Åh hvor vil jeg gerne teste. Kæmper med tør hud og udfordringer fra såvel overgangsalder som vintervejr og kontorindeklima.

 220. Jeg kunne virkelig godt tænke mig at teste Imedeen. Har meget tør hud på kinderne og næsen, så det kunne være skønt at se om det kunne rette lidt op på det :)

 221. Har da set på imedeen når jeg har shoppet i matas men ved bare ikke om jeg sådan har fidus til de der piller. Passer generelt godt på min hud men kan da godt se at den kan bruge lidt ekstra. Jeg er 43 år. Ved som sådan ikke helt hvilken der vil være bedst til mig da både time perfection og prime renewal lyder spændende.

 222. Kære Anette
  Tak for dit tilbud, som jeg ville blive vildt glad for at være med til at teste, da jeg er 50+
  Kh
  Nina

 223. Åhhhh……. ja! Det tror jeg da nok lige, at jeg gerne vil. Købte din forrige pakke hvor der er til 1 mdr. Men det kræver vist lidt længere brug før jeg kan se resultater, og den er jo desværre meget dyr. Så jeg krydser alt hvad der kan krydses.

 224. Jeg vil gerne melde mig på også – gerne Imedeen perfection – spændende!!!!!

 225. Er super interesseret i hudpleje…og passer min hud efter avancerede anvisninger. (A-vitamin, frugtsyrer, dermaroller)Kunne godt tænke mig at opleve om det kunne gøre en forskel.

 226. Åh, jeg vil så gerne teste! Jeg er 53 og overgangsalderen driller – også med hudens karakter og tørhed – og hvis Imedeen kan hjælpe ville det være vidunderligt.

 227. Jeg vil rigtig gerne teste Time Perfection ( 41 år) Har hørt rigtig meget godt om produktet, men har som studerende ikke mulighed for at financiere selv i øjeblikket :-)

 228. Åh ja, hvor vil jeg gerne være “testperson” – det ville være super dejligt at blive udtrukket

 229. Er sikker på min fugtfattige hud ville blive lykkelig hvis jeg blev testperson!

 230. Vil gerne teste. Den ultimative test: ammer og det udtørrer i den grad. Lad os se om de dur til noget.

 231. Wauh, det kunne vaere fedt at teste – vil gerne se, om effekten virkelig er saa stor.

 232. Jeg vil super gerne teste – for lækker hud vil jeg da super gerne have:-)

 233. Vil gerne teste – tror normalt ikke på kosttilskud og har ofte læst, at det ikke er nødvendigt med kosttilskud, men vil da gerne overbevises. Kender ikke nogle af produkterne.

 234. Jeg vil meget gerne være testkanin, er 33 og har en tør og ellers kombineret hud, der godt kunne trænge til et lille mirakel boost

 235. Jeg vil meget gerne teste imedeen. Jeg har tør og trist hud og efter jeg har fået Valdemar på 4 måneder er min daglige hudplejerutine sat på et minimum. Jeg har ikke selv ville købe imedeen, da det er lidt dyrt og jeg er noget skeptisk omkring produktet og resultaterne. Men hva… måske bliver jeg modbevist ☺️

 236. Jeg kunne godt tænke mig at prøve Imedeen. Jeg brugte det for mange år siden, og har ofte tænkt på at skulle starte igen, nu jeg er blevet 50 år, er det vist på tide at gøre lidt extra godt for huden. Så stiller hellere end gerne op som forsøgs person.
  Dejlig solskins dag til jer alle. Kh Birgitte

 237. Kære Anette.
  Jeg vil meget gerne teste. Jeg er 29 år og døjer med tør og dehydreret hud.
  Bedste hilsner
  Anne-Sofie

 238. Melder mig klart som tester…
  Jeg er 45 år, og har aldrig haft de store problemer med min hud – andet end tørhed. Min hud nå nok betegnes som normal/tør. Her i vinterperioden, mærker jeg, som mange andre, meget til det og har konstant sådan en lidt stram fornemmelse i betrækket.
  Kh Karina

 239. Det ville være helt fantastisk! Jeg ville meget gerne prøve 90 dage, da min hud på ingen måde arter sig og jeg skal giftes til sommer, så min hud har brug for alt dem hjælp den kan få! Håber på at jeg bliver den heldige.

 240. Ja til at være testperson på Imedeen, Time Perfection, som jeg tidligere har taget i flere år, så jeg kender det gode resultat.
  Stoppede med produktet, da det blev for dyrt for mig.

 241. Jeg vil rigtig gerne teste Imedeen. Jeg har ret sart og tør hud – nok typisk skandinavisk hud. Derudover har jeg for ca. 6 måneder siden fået Cosmelan behandling for mine pigmentfejl i ansigtet. Det har virkelig hjulpet på pigmentfejlene (kan VARMT anbefales!!) – men behandlingen var meget hård for min hud, der både slog ud og blev meget tør. Så det ville være spændende at se, om Imedeen kan gøre en forskel.

 242. Jeg vil godt være med på testholdet.
  Jeg er 44 år og har tør hud især på kinderne og kroppen.

 243. Jeg vil rigtig gerne være tester… og det skal så nok være af Time Perfektion…
  Jeg er 46 og har hidtil ikke haft så store problemer med tørhed… vel nok nærmest det modsatte :-)
  Men jeg begynder at opleve lidt tørhed på kinderne – især her om vinteren.
  Måske kan Imedeen være løsningen. håber!!

 244. Jeg melder mig gerne som testperson. Jeg har hørt virkelig godt om Imedeen, så det kunne være interessant og se om der er en forskel

 245. Melder mig helt klart
  Jeg har igennem en årrække været i behandling med oxytetracyclin på grund af voldsom akne og bylder i ansigtet, hvoraf flere måtte fjernes kirurgisk.
  Dette i sig selv har været både en psykisk og fysisk belastning og efter utallige besøg hos hudlæger valgte jeg at blive behandlet hos hudplejeinstitutet i Randers.
  Her fik jeg anbefalet at smide alt ud på hylden af div hudplejemidler.
  For derefter kun at bruge dermalogica – og endelig kom jeg den svære akne til livs og har i flere år kun brugt dermalogica
  Jeg har desværre en del ar i ansigtet og min hud er meget skrøbelig så derfor kunne der være spændende at afprøve imedeen for at se om jeg kan forbedre min hud indefra.

 246. Min fugt-trængende sarte (solskadede) 43 årige hud vil rigtig gerne prøve Imedeen boostet :-) kh Inge Henriksen

 247. Jeg vil super gerne teste Imedeen i 90 dage! Jeg er 44, men synes stadig min hud mangler at komme helt over teenage årene! Ikke at den er voldsom uren, men i perioder er det virkelig slemt omkring især hagen. Den er også lidt ustabil mht. tørhed – den kan være knastør om og på næsen især her i vinterperioden. Jeg synes det er blevet bedre efter at jeg er begyndt at købe EGF Bioeffect serum hos dig, som jeg bruger hver aften. Men, der er altså stadïg meget at arbejde med!

 248. Det må rigtig gerne blive mig :-)
  Jeg er 62 år og passer generelt godt på min hud – efter dine kompetente anvisninger – og hører ofte, at jeg har en fin hud. Jeg kan nu alligevel godt se, at alderen begynder at indhente mig:-)
  jeg synes det kunne være interessant at se, om Imedeen kan gøre en forskel for en ellers velplejet hud i den absolut modne alder.

 249. Ja tak. 30 + med tidligere acne problematik, nu tør hud efter a-vitamin piller.

 250. Åh ja åh ja. Har aldrig ‘taget mig råd’ selv, så tester hellere end gerne og får ’syn for sagen’, om det er så fantastisk, som du siger, og jeg dermed fremover skal investere i det 😉

 251. Melder mig også :-) Mangler endnu at finde dét der gør en synlig og mærkbar forskel.

 252. Hej Anette,

  Jeg vil RIGTIG gerne teste Imedeen. Jeg har lige rundet de 40 og selvom jeg i det store er ok med min alder og favner mine alderdomstegn – eller, who am I kidding, gu gør jeg da ej. Jeg synes min hud er ved at miste sin glød med hastige skridt, rynker kan jeg leve med, men det der sparkle forsvinder. OG ikke mindst, så driller mine negle helt vildt ved at flække og flosse (prøver alt muligt). Jeg vil elske at være med i dit forsøg.
  Jeg krydser fingre.
  Kh fra Dorte

 253. Vil være meget begejstret for at være med i Imedeen testpanelet. Er 50+ og huden bliver med alderen mere tør. Hvis Imedeen kan afhjælpe tørheden, vil det jo være et vidunder

 254. Jeg er HELT KLAR på at prøve Imedeen, har overvejet det længe og er faktisk kun prisen der har holdt mig tilbage – hvis jeg vidste at det virkede ift mig ville prisen faktisk været lidt underordnet, så det her ville være en oplagt mulighed for mig at få det afklaret på. Har haft mine øjne til Prime Renewal eller Derma One

 255. Jeg vil rigtig, rigtig gerne være med. Jeg har oplevet en tydelig ændring i min hud og det hænger jo nok sammen med alderen. Alt går langsommere og den er blevet slap og kedelig, til trods for at jeg virkelig prøve at have gode rutiner og være god ved den. Time Perfection vil nok være den bedste for mig.

 256. Ville være ovenud lykkelig for at teste Imedeem til 40+ i 90 dage (er 45 år). Min hud er kun blevet mere tør med årene og mangler helt bestemt også noget glød .Så jeg er SÅ frisk på en tester :-) 😉

 257. Jeg er 66 år og kunne virkelig godt tænke mig at prøve. Jeg har ingen rynker af betydning bortset fra ved øjnene. Fugt mm er mere end velkommen.

 258. Jeg vil rigtig gerne teste Imedeen, især da jeg efter en kortere periode (en måned) ikke så nogen mærkbare resultater, så jeg vil gå ind til det med en sund skepsis (synes jeg jo selv, hæhæ). På den anden side elsker jeg at blive positivt overrasket :-)

 259. Ja tak til at teste disse krudtpiller
  Det må være Time Perfection. Jeg har hørt meget om dem, men jeg har endnu ikke prøvet dem.

 260. Jeg er klar på at teste.
  Er i slut-trediverne og huden kunne trænge til et boost

 261. Det ville jeg SÅ gerne! Er faktisk overbevist om at det virker…har bare ikke lige fundet plads i budgettet til at komme i gang.
  Jeg tror umiddelbart at DermaOne passer bedst til mig..

 262. Det vil jeg vildt gerne teste. Det lyder lige som noget for mig. Huden strammer lidt og bliver let kløende, selvom radiatorerne er skruet så langt ned, at vi lige akkurat kan holde varmen med uldsweatre og plaider. Synes ellers jeg gør alt efter bogen, din selvfølgelig og burde have tilfreds hud, men der er jeg ikke endnu. Tørhedsknopperne er jeg sluppet af med, så der er bestemt bedring. Imedeen er måske lige det der kan give mig det sidste, så huden bliver rigtig glad og tilfreds

 263. Det vil jeg rigtig gerne teste. Er 69 år om en måned og rynkerne har væltet ind over mig de sidste år. Hvis imeddeen kunne bremse udviklingen lidt ville det være super .

 264. Ja tak. Jeg vil vildt gerne være med . Min hud hungrer efter fugt til trods for at jeg køre lag på lag med alle de gode fugtgivende ting du anbefaler.

 265. …Ja ja ja please please, lad det være mig ku så godt tænke mig at se virkningen… ❤️ har ikke altid været lige god ved min hud, så den trænger virkelig til noget indvendig ♥ kærligst Heidi

 266. Jeg er bare så klar til at teste! Her er der rigtig god mulighed for at opnå resultat :-), jeg er fyldt 60, så tester gerne Imedeen Prime Renewal.

 267. Er med på at teste. Er tæt på de 50 og har en lidt blandet hudtype.

 268. Det vil jeg bare rigtig gerne!!
  Er udfordret af for tidlig overgangsalder som 40-årig og døjer med tør og træt hud.

 269. Jaaaa håber det bliver mig
  Kæmper i øjeblikket med for tidlig overgangs alder – er kun 42 år.
  Så min hud er helt ude af balance nu

 270. Ej, hvor vil jeg gerne teste Imedeen. Når jeg tager testen på deres hjemmeside, får jeg anbefalet Derma One.
  Krydser fingre

 271. Ja tak, gerne. 50 lige om lidt… så er med på den der passer dertil samt ekstrem tør hud med rosacea

 272. Jeg har netop fået konstateret rosacea og ville være ellevild hvis Imedeen kan hjælpe på det. Er 55 år og ser noget træt ud i huden efter at måtte holde pause med de gode olier og AHA pga. rosacea’en.

 273. Klart! Vil mega gerne teste Imedeen.

  Har sensitiv hud med tendens til tilstoppede pore, hvis jeg ikke renser godt nok… Så det gør jeg naturligvis :-)

  Sig endelig til hvornår jeg skal starte :-)

  Mvh Inge

 274. Selv om jeg er et stykke over +50 vil jeg alligevel gerne være testperson og se om ikke det ikke kunne gøre en forskel.

 275. Kære Anette.

  Jeg vil også utrolig gerne teste. Jeg er 27 år – så tænker at det helst skal være DermaOne..

 276. Ja tak. Jeg er så klar til at teste Time Perfection og give en seriøs feedback.

 277. Om jeg vil!? Ja, meget gerne! Imedeen er noget jeg altid gerne har villet prøve, men aldrig har taget mig sammen til …

 278. Jeg vil virkelig gerne være Imedeen tester. Min snart 49 årige vinterhud kunne godt trænge til et ordentligt skud antioxidanter (- og alle de andre gode sager i Imedeen).

 279. Meget meget meget gerne teste Imedeen. Har derværre aldrig prøvet dem, men er SÅ klar.
  Jeg er netop fyldt 51 år.

 280. Hej Anette ! Det vil jeg rigtig gerne prøve – min alder gør at min hud trænger til fugt – så ja tak, meget gerne 😉

 281. Jeg vil rigtigt gerne teste! Har ikke prøvet Imedeen før, og min tørre hud trænger til et skud hjælp indefra. Jeg er i Time Perfection-aldersgruppen :-)

 282. Jeg vil SÅ gerne prøve Imedeen på min 45-årlige hud, for hvis det virker kan end ikke prisen holde mig tilbage længere.

 283. Vil rigtig gerne melde mig under fanerne! Ved ikke hvilken der passer mig bedst, men mine udfordringer ligger i lidt urenheder ved ægløsningstid primært. Jeg plejer selv flittigt med Elisabeth Arden Pro – en serie der ellers har fået min hud i balance! Jeg er 38.

 284. Yes, er med i denne test! Har aldrig prövet saadanne pilller men er begyndt at overveje det. Haaber, at jeg vinder Chancen for at teste her i Syd Tyskland!

 285. Vil super gerne teste imedeen. Er 51 år så min hud trænger til lidt kærlighed

 286. Trods det at jeg drikker masser af vand dagligt, tager et tilskud af fiskeolie, sprayer dagligt med Rønsbøls “fugtundertrøje”, tilføjer Environs hydro-serum, er min hud tilsyneladende kronisk tør, så jeg vil meget gerne teste om IMEDEEN kan hjælpe..

 287. Kender kun Imedeen af navn, så er såååå klar til at være med ❣

 288. Om jeg vil teste? – NATURLIGVIS! Men mariekikstørre hud vil med glæde teste, mine øjne (som ser ganske fint så snart de har linser i) se efter resultater og mine fingre nedskriver gerne ændringerne ned gennem de 90 dage.
  Jeg håber på chancen for at teste :)

 289. Vil meget gerne teste. Har tit tænkt på at prøve Imedeen, men har aldrig fået gjort noget ved det.

 290. Jeg vil gerne være med. Min hud er konstant i fugtunderskud(har fået lavet skanninger), på trods af god hudplejerutine morgen og aften og brug af gode kosmetolog cremer, hyalyron cremer osv. Min hud skaller hele året rundt. Jer er så klar til at give det et forsøg 😀

 291. Jeg vil så gerne teste Imedeen. Har tendens til meget tør hud, der let får meget tørre pletter især om vinteren. Kunne virkelig godt tænke mig at se, om jeg oplever en forskel ved indtagelse af de mirakelpiller.

 292. JA! Jeg vil gerne teste Imedeen , dén variant der tilbydes til over 40 år. På trods af, at jeg følger dine og dine medbloggeres råd om pleje af hud, (og ja! min hud ER blevet pænere, med pænere struktur og mere glød), så skal der ikke mere end en enkelt overspringshandling, ups, til før, dén der morgentrætte, lidt triste og sandelig tørrere udgave af min hud, der siger god morgen. Øv. Har længe tænkt på om sådanne kapsler kunne hjælpe til en “rigtig” og ikke kosmetisk forbedring, men jeg kan huske for mange år siden på en alt-for-damernes skønhedsmesse i Forum at en salgsmand fra Imedeen sagde til mig, at det var en investering=”lød som masser af penge i mine ører” i huden og denne udgift har holdt mig tilbage. Lige indtil en bekendt og tidligere ansat i Matas introducerede mig for kur-tankegangen, altså man ikke behøver tage dem konstant. Meeeen, hm tænker jeg: starter man så ikke helt forfra, når kur-forløbet er ovre og man senere genstarter/fortsætter kuren efter pause?????? Så nu er jeg strandet igen.

 293. Jeg har tidligere brugt Time Perfection i flere år og skiftede så over til Prime Reveal men kom i tvivl om de virkede. Samtidig droppede jeg andre kosttilskud, men kan nu se på min hud at den virker mere tør og løs, men ved jo ikke om det er almindelig ælde -altså om det alligevel ville komme. Jeg vil faktisk gerne prøve Prime Reveal igen for at se om det så gør en forskel.

 294. Rigtig gerne! Jeg er rødhåret og har sart og tør hud. Jeg vil glæde mig til at se om det kan gøre en forskel!

 295. Det vil jeg så gerne – og sikken fødselsdagsgave det ville være:-)

  Og tænker så alligevel at jeg med mine næsten 41 år måske alligevel snart ikke har brug for hjælpen, fordi det siges at vi stenbukkemennesker bliver smukkere med alderen:-D

  Vil dog gerne udfordre den, og hjælpe naturen lidt på vej!
  Kh Dorthe

 296. Jeg vil meget gerne teste effekten, håber det kan friske mit lidt trætte 40-årige ansigt op. :-)

 297. Kære Anette. Jeg vil gerne teste, i så fald skulle det være prime renewal, da jeg har rundet et skarpt hjørne 😉

 298. Jaaaaaa ! Det vil jeg VILDT gerne :-) Har mange gange – fra dig her på sitet og flere andre steder – hørt så meget lovende om Imedeens effekt …
  så vil RIGTIGT MEGET gerne teste om det også “virker” på min gamle 46-årige hud der trænger til lidt kærlighed her i januar 😉 Krydsede fingre og masser af god konkurrence-karma <3 <3

 299. Åhh, så gerne tak, tænker min 55 år gamle hud vil have rigtig godt af det, har tit kigget på Imedeen, men har været tivivl om det virkelig kan hjælpe i min alder.

 300. uhh! Det vil jeg SÅ gerne. Har aldrig prøvet det, men overvejet det mange mange gange…

 301. Da jeg har ret tør hud på trods af cremer og serum så vil jeg meget gerne give det et forsøg med Imedeen

 302. Jeg vil gerne være tester. Jeg er 54 år, og har nomal hud, fedtet i T-zonen, men føler mig ‘lidt løs’ hist og pist!

 303. Jeg vil meget gerne teste! Min mor brugte tabletterne, da det først kom på markedet.

 304. Hej A,

  Det vil jeg da vildt gerne, sammen med rulleriet ender jeg jo med at ligne en på 12 😉

  Kram

  Salli

 305. Vil virkelig gerne prøve Imedeen og se om det kan afhjælpe min tørre hud på kinderne og benene :)

 306. Ooooh ja, det vil jeg mega gerne Har en hud som reagere på alle forandringer og den trænger så meget til fugt og ro✨

 307. JEG VIL MEGET GERNE TESTE <3 Jeg vil gerne have et skud antioxidanter 😀

  De bedste hilsener
  Sandra

 308. Jeg er altid klar på at teste. men en hud på næsten 50 så kan den bruge lidt ekstra

 309. Jeg vil super gerne prøve – har nu nået en alder, hvor det især går ud over den ellers så ’struttende’ hud :-)

 310. Hej :-)
  Jeg vil rigtig gerne være testperson. Jeg er 55 år og døjer meget med vinter tør hud. Har prøvet meget forskelligt, bla. Argan Oil, Elisabeth Arden – hvis Salling løber tør for plejeprodukter kan de blot ringe. Vil derfor gerne teste Imedeen for endelig at blive smuk og dejlig med skøn hud

 311. Ja ja ja det vil jeg mega gerne lider af tør efter ammeafslutning og graviditet, lad mig teste og komme tilbage i hudtopform

 312. mægtig gerne – er 48 år med normal hud – tendens til lidt tør på kinderne og i løbet af dagen kan jeg skinne lidt i t-zone.

 313. Har længe ønsket mig at prøve Time Perfection – så lægger gerne et lod i puljen :-)

 314. Det er mine 55 år gamle huder sultne på at udsætte dig for, så jeg er frisk

 315. Det er da om at være “bedst i test” ,så jeg melder mig på listen. Er 50+

 316. Vil rigtig gerne teste :) tænker min 50 år gamle hud vil have rigtig godt af det

 317. Hej Anette

  Jeg vil mega gerne teste Imedeen. Har aldrig prøvet prøvet dem, men har hørt lidt om dem. Min hud er på det seneste blevet meget tør og til tider kløende, så ville elske at kunne få den i orden igen. Tror det må være pga min alder, er efterhånden tæt på 40 og kan virkelig se ændringer efterhånden og ikke gode ændringer. Så ville være meget glad hvis noget kunne hjælpe og gøre mig glad for min hud igen.

 318. Jeg er 64 år og vil meget gerne teste Time Perfection.
  Jeg har fin, småporet lidt sart og irriteret hud med en del rynker og tørre pletter, så jeg vil meget gerne prøve om Imedeen kunne afhjælpe noget af det.

 319. Jeg vil også gerne teste. Jeg har meget tør hud, især på benene, og kunne virkelig bruge et friskt pust til mit ansigt, da mine to små unger desværre ikke bruger nætterne til at sove.

 320. JA tak – det vil jeg sørme gerne. Er 51 år og har tør/sart hud med rosacea, så hvadsomhelst, der kunne hjælpe på tørheden (foruden rynker selvfølgelig), ville være fantastisk.

 321. Jeg har nogle tørre pletter i ansigtet, som jeg ikke kan komme af med uanset, hvor meget jeg smører med div. cremer og sera. Jeg kunne derfor rigtig godt tænke mig at prøve Imedeen, for jeg har hørt, det også skulle hjælpe mod den slags problemer.. :)

 322. Jeg er 53 år og har brugt Time Perfection det sidste år. Synes først, at det er nu at jeg begynder at se resultater :-)

 323. Ja for pokker da!! Ville elske at få lov til at teste Imedeen. Krydser alt hvad krydses kan ☺☺

 324. Der skal virkelig meget til for at holde min hud fugtmættet, så jeg vil elske at prøve Imedeen

 325. Jeg ville rigtig gerne teste Imedeen. Jeg synes denne vinter har efterladt min hud trist og grå på trods af jeg ellers plejer den med både fugt, serum og olie. Så ja tak, jeg tester mere end gerne❤️

 326. Jeg har psoriasis og har så knastør hud trods creme, olie og fiskeolie. Vil frygtelig gerne prøve imedeen.

 327. Vil meget gerne teste. Kan huske at min mor tog Imedeen, men har aldrig selv prøvet og jeg tænker der er sket meget siden den gang hun var på. Jeg ved ikke lige hvilken variant det skal være. Synes rødme og pigmentpletter er nogle af mine mest irriterende hud-udfordringer.
  Krydser fingre :)

 328. Melder mig også på banen som testperson; kan se, at jeg ikke er den eneste med vintertræt hud, der trænger til et skud anti-oxidanter, men håber alligevel at blive en af de heldige :-).. Er midt i 40’erne, så vil umiddelbart tro, at Time Perfection vil passe bedst til mig.

 329. Som skeptiker ville jeg gerne teste om de fortjener al den ros…bliver 40 om en måned så alt er velkomment

 330. Hej Anette,

  Det vil jeg rigtig gerne. Jeg tænker “Time Perfection” – You know: Det går den vej, hønsene skraber….!. 😉

  Kh Lene BT

 331. Det ville jeg da rigtig gerne – vil rigtig gerne være med i lodtrækningen. Mvh. Mette

 332. Time Perfection ville være fantastisk at prøve på min 50 år gamle vinterhud :-).. God dag til alle :-)

 333. Uha det vil jeg gerne. Jeg har tendens til tørhed og crepende hud i vores omskiftelige klima og er udfordret på natte søvnen idet min mand og jeg har 3 (snart 4 dejlige børn) jeg er 36 år

 334. Min hud er særdeles trist og tør for tiden, så hvis Imedeen holder, hvad de lover, ville det være et gevaldigt skridt i den rigtige retning. Jeg tager i øjeblikket en kombination af fiskeolie, d vitamin og mælkesyrebakterier, men jeg er ikke helt sikker på, at jeg kan se en forskel.

  Kh Anne-Sofie

 335. Vil meget gerne prøve Imedeen. Et dejligt tilskud til huden i denne vinterkulde

 336. Kunne super godt tænke mig at være testperson, da jeg også overvejer brug af Imedeen – helst Derma One! Krydser fingre!

 337. Hej. Jeg vil gerne teste imedeen time perceftion. Jeg er 42 år og har altid døjet med tør hud – både i ansigtet og på kroppen, da jeg er født med astmaeksem. Kh. Linda

 338. UHA JA… Det vil jeg SÅ gerne :-) :-) :-)
  Meget gerne Imedeen Time Perfektion – den har stået på min ønskeliste længe :-) Vil gerne have sund smuk hud med strålende glød, og håber så meget den kan udrette “mirakler” på min til tider lidt “stress-prægede” hud.
  Kh. Pia

 339. ja, så gerne – jeg er årgang 55 og vil meget gerne være tester.
  tak for så mange gode råd – en daglig, lærerig og fornøjelig læsning :-)

 340. Min hud bliver altid skør her om vinteren, så vil meget gerne være forsøgskanin:-)

 341. Tror at det vil kunne gøre en forskel for min 71årige hud! Lad mig prøve please og på forhånd 1000 tak!!!

 342. Jeg vil gerne teste, har haft akne for et år siden og er 27 år.

  Mvh. Mara

 343. Uha ja jeg er med, jeg er en gammel krage på 53 som vil elske at test time perfection.

  Må indrømme jeg er lidt skeptisk, hvorfor en chance for test vil være perfekt.

  Knus og tak for den bedste beauty blog

  Janie

 344. jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve imedden, helst den med flest antioxydanter :)

 345. Jer er bare SÅ klar på at blive en del af teste-holdet. Er 44 år og hud-udfordret af skiftende arbejdstider som jordemoder, Krydsede fingre fra Smilets By

 346. Øj, det vil jeg rigtig gerne:-) 23 år, meget tyndhudet ved øjenområdet, fregner og allerede begyndende rynker.

 347. Åh det ville jeg rigtig gerne teste! Har knastør hud, som har tendens til rødme og småknopper synes også at alle de små aldersrynker er begyndt at dukke op… er 35 år og mor til 2 små drenge, så rynkerne må være deres skyld 😉 krydser fingre!

 348. Jeg vil meget gerne teste på min postgravide, postamme og søvnunderskudsramte hud :)

 349. Jeg melder mig også under fanerne – synes aldrig at kunne få fugtmættet den hud nok…

 350. Jeg vil mega gerne teste! En meget tragisk tab af en god veninde har sat sine spor på min hud – den er grå og trist og jeg ser pludselig ældre ud end de 23 somre, jeg er.

 351. Ih.. Det er jeg helt bestemt med på er over 50 så tænker det kune være fint at få afprøvet om det kunne være noget der giver lidt til min ru og tør hud så er med hvis heldet er der

 352. Ohhh JA TAK, om jeg vil :)
  45-årig hud med rynker, ikke kun linier mere… tør og træt vinterhud (selvom jeg bruger a-vit-creme, fugtserum og fiskeolie m.v.) Jeg er så klar til at teste Imedeen i tre måneder. Det bliver i hvert fald en udfordring for de små piller :)

 353. Dem vil jeg rigtig gerne afprøve! Jeg er igang med slutspurten af min graviditet, og min hud har været både uren og meget tør. Den er endelig ved at stabilisere sig, men tørheden hænger ved. Jeg håber, jeg bliver den heldige – tænker jeg skal teste Time Perfection :)

 354. Hej.
  Dem vil jeg meget gerne afprøve, kunne være skøn med lidt fugt til den tørre vinterhud.

 355. Åååårhhhh – det vil jeg vildt gerne teste. Jeg er blevet 40 sidste forår og har sgu lidt fået en 40-års krise 😉
  Så det ville være så dejligt med noget fugt og opstramning!!!

 356. Det ville være fantastisk at prøve og se hvilken forskel, det kunne gøre for min sensitive hud

 357. Jeg kæmper en del med voksen acne, så det ville være sjovt at prøve noget andet :)

 358. Da jeg kæmper med rester af acne, ja den er faktisk stadig i vækst, ville jeg elske at prøve disse!

 359. Som gravid (i første trimester) synes jeg, at min hud er mindre fin, end den plejer. Er mere tør og flere urenheder. Mon Imedeen kunne hjælpe på det?

 360. Jeg vil rigtig gerne teste Imedeen! Jeg er 30 og min hud er trist og der er begyndende rynker. Dem vil jeg gerne til livs! Jeg håber at jeg er den heldige <3

 361. Jeg vil meget gerne være test person! Jeg er 30 år og har begyndende rynker og ret tør hud! Håber at jeg bliver en af de heldige.

 362. jeg vil gerne give det et skud -min roscacea er så småt begyndt at blusse op igen, hvilket betyder tørre pletter på kinderne og begyndende skallende hud i panden. Vil ELSKE hvis Imedeen kan afhjælpe det!

 363. Jeg vil rigtig gerne være med til at teste – især fordi jeg efter en lang medicinkur for ca fire år siden fik mega hudproblemer (er dog rettet op omend jeg har svært ved at få en fugtmættet hud) og har tabt meget hår (gør jeg stadig). Har prøvet alverdens ting uden effekt. Måske Imedeen kan hjælpe? :-)

 364. Jeg har en trist hud, som godt kunne bruge noget ekstra fugt og glød. Jeg tænker at det skal være imedeen one, da jeg er 21 år :)

 365. Åh, det vil jeg virkelig gerne teste! Derma One lyder som om den er lavet til min hud, da jeg tit har problemer med fugtbalancen :)

 366. Har tør hud på kroppen og vil gerne prøve om Imedeen kan hjælpe på det. Har lige taget deres test og tilsyneladende er det Time Perfection, der passer til mig. Krydser fingre :-)

 367. Jeg vil elske at teste Imedeen. Jeg har gennem mange år lidt af Acne, men har dog endelig fået bugt med det med en omgang af den hårde tretinoin kur. Heldigvis er min hud nu rigtig fin. Men synes godt den kunne bruge noget ekstra forkælelse. Time Perfection vil være skøn at teste:-)

 368. Jeg er SÅ skeptisk, selv med min baggrund i klinisk forskning, så en selvtester må da lige være noget for mig.

 369. Jeg vil meget gerne prøve Imedeen prime renewal – selvom det først er til sommer at jeg runder det halve hundrede :-)

 370. Kære Anette. Siden jeg begynde at følge dine kyndige råd, har jeg oplevet en hud-revolution – på den virkelige gode måde! Jeg er 40 år, mor til 4 børn fra 6-13 år og har i den grad forsømt min hud de seneste år, som er blevet tør og kedelig (hvilket jeg dog er ved at råde bod på). Jeg vil meget gerne være tester – hvor er det bare spændende.
  Kh Sine

 371. Meget gerne. Efter en periode med nyt hudplejeprodukt som faktisk bare udtørrede min hud fuldstændig har min hud – selvsagt – brug for lidt førstehjælp. Forestiller mig at imedeen er perfekt til det

 372. Kære Anette. Siden jeg er begyndt at følge dine kyndige råd, har jeg oplevet en hud-revolution – på den virkelige gode måde! Jeg er 40 år, mor til 4 børn fra 6-13 år og har i den grad forsømt min hud de seneste år, som er blevet tør og kedelig (hvilket jeg dog er ved at råde bod på). Jeg vil meget gerne være tester – hvor er det bare spændende.
  Kh Sine

 373. Ja tak! Har længe drømt om Imedeen men prisen har afholdt mig fra at prøve dem af.

 374. Jeg elsker skaldyr – og jeg elsker Imedeen! Har længe drømt om at prøve de (smådyre, i længden) tabletter :-)

 375. Jeg tester gerne – har altid været lidt skeptisk overfor dem, men vil gerne taste dem :-)
  Ifølge deres aldersmærkater skal det være Time Perfection (er 42), men vil gerne give den fuld knald i en test og evt prøve Prime Renewal :-)

 376. Ja tak det vil jeg meget gerne teste. Har hørt meget godt om imedeen, men aldrig har jeg fået prøvet dem. Endnu 😉

 377. At bruge 90 dage på at få pænere hud kan jeg godt lige overskue. Er 35, så er frisk på at prøve enten time perfection eller prime renewal.

 378. Vil vildt gerne teste! er skeptisk anlagt med den slags, men vil vildt gerne se om det kan noget! Helst prime renewal, man kan jo lige så godt give den fuld skrue hvis det skal testes.

 379. Jatak, det vil jeg gerne prøve.
  Jeg har lige opdaget indenfor nyere tid at jeg lider af en stofskiftesygdom som gør at min hud er ekstremt tør. Nu er jeg stabiliseret i behandling, men min hud er stadig træt og tør efter flere års udhungring.
  Jeg er super nysgerrig efter hvad jeg mere kan gøre efter at have skruet på både fedt og vand i kosten.
  Når det kommer til hudpleje bruger jeg Danish Skin Care efter et tip herinde, og sikke da en forskel det gør, men resten af kroppen skulle jo også gerne være med.

 380. Meget gerne! Er måske lidt skeptisk, men eftersom min hud er så sur, at den nogle dage skaller – På trods af at jeg fodrer den med masser af serum og olie udefra, så ved jeg snart ikke hvad der skal gøres!
  Drikker masser af vand, men det er ligesom om at overfladen bare er trist og opgivende i det skiftende vejr mellem ekstrem regn, frost og den næste dag plus-grader!
  Kunne være godt med et internal happiness boost 😀

 381. Jeg melder mig hjertens gerne. Har altid godt kunne tænke mig at prøve Imedeen :0*

 382. Det vil jeg rigtig gerne! Min hud er rigtig vinterbøvlet for tiden og min yngste datter sover ikke igennem (og hun er fyldt to, hvad sker der for det?!), hvilket tydeligt ses. Jeg krydser fingre!

 383. Kære Anette.
  Jeg vil meget gerne teste. Gerne den til 40+ hvis muligt.
  Rigtig god dag til alle.

  Kh
  Sasha T

 384. Hej Anette
  Har lige taget testen ved Imedeen testen og resultatet var hudplejetableten RenewalTM, så det ville jo være en super spændende opgave. Vil gerne være tester.
  Kh. Anette

 385. Er selv meget glad for Imedeen. Undrer, om min unge niece, som har PSO, kunne have gavn heraf? Hendes hud er kraftigt udfordret… Så hvis jeg på hendes vegne må melde hende under fanerne, så ønsker jeg, som en overraskelse, at tilmelde Heidi Sadek Teigen! :-)

 386. Ja tak! Min hud trænger i den grad til et boost efter graviditet, fødsel, amning og alt for lidt søvn

 387. Jeg vil super gerne være med til at test har ofte overvejet om jeg skulle give det en chance.

 388. Ja tak! Min hud er blevet så meget pænere, efter at jeg er begyndt at følge med her hos dig, men den der konstante tørhed, den har jeg endnu ikke fået bugt med.

 389. Jeg vil rigtig gerne teste imedeen, jeg har hørt så meget godt omkring dem :)

 390. Vil meget gerne teste Imedeen, har hørt fra veninderne det virker, men har endnu ikke selv prøvet. Vil helst teste IMEDEEN Time Perfection :o) MVH Mia

 391. Det vil jeg rigtig gerne – har ofte overvejet det, men har aldrig fået det gjort

 392. Jeg vil gerne teste. Efter jeg er blevet 40, er min hud blevet så meget mere tør og fedtet – på én og samme tid. Meget underligt. Kh. Birgitte

 393. JA TAK til Time Perfection. Er lidt skeptisk, men min hud er så tør, at jeg er villig til hvad som helst 😀
  Jeg skal i øvrigt på ferie snart og har hørt at Imedeen Tan optimizer, skulle gøre en forskel. Jeg ligger ikke og “steger” da jeg har lys hud, men vil rigtig gerne beskytte min hud.

 394. Har haft lyst til at prøve Imedeen flere gange, men så er jeg gået væk fra det, for tænk nu hvis det ikke virker. Har rosacea, så det kunne være lækkert at prøve og se om jeg vil opleve en effekt. Min hud er ekstra tør og rødmosset her i de kolde måneder

 395. Åh, det vil jeg VIRKElig gerne. Min 38-årige hud trænger til et alvorligt boost. Ikke mindst her i vinterkulden! Jeg krydser fingre for mig :-)

 396. Min hud krøller og er tør, så den kunne godt bruge et skud for boven – jeg vil meget gerne teste den med antioxidanterne;o)

 397. Har tit været tæt på at købe Imedeen, men alligevel er der aldrig en æske, der er nået med hjem. Men hvor vil jeg gerne afprøve effekten.

 398. Hej Anette. Ligger i sengen med influenza og lige nu er min hud godt nok noget trist og se på. Er mor til 2 små børn og 39 år. Har hørt om imedeen men aldrig prøvet. Døjer for tiden også noget med tørre røde pletter ved munden som indimellem er kløende. Kunne være skønt hvis imedeen kunne være med til at rette lidt op på min hud igen så den igen kan blive klar og fin til foråret. Kh. Tanja

Comments are closed.