VIND!

Hvis jeg frit kunne vælge en bliv-klogere-middags-date, ville Murad være manden. Som hudlæge er han en omhyggelig detaljerytter, men han er også ærlig i de stakkevis af bøger, han lægger navn til. Creme gør nemlig ikke alt (hvis du skulle tvivle). Men. Den gør jo noget, og fordi han er lidt pricy, får 10 Beautyspacere nu chancen for at få sættet her forærende med hudfornyende serum (seriøst aktivt C-vitamin blandet med glykolsyre og dermed farvel til koks i pigmenter, fine linjer og forstørrede porer) plus dagcreme, rens og deluxe prøve på fugtmagneten Hydra-Dynamic Ultimate Moisture – i øvrigt nomineret i Danish Beauty Award. Hvert sæt har en værdi på 1438 kr.

What to do: Følg bloggen her og læg derefter en kommentar herunder. Det er alt. Vinderne bliver trukket mandag den 24. september om aftenen.

NB: Forleden blev jeg spurgt, om ikke serum bare er dumt og dyrt. Og jo, hvis du absolut ingen hududfordringer har, er serum en unødvendig luksus. Men fordi der ofte er pladsproblemer i en creme, er serum den aktive smøre, der bearbejder en hudfordring, men altså uden cremens beskyttende virkning. Håber det giver mening.

 

401 comments to “VIND!”
 1. Mums den ser lækker ud den serie! Og min efterhånden -hvad skal jeg sige – hmm, modne hud kunne godt trænge til en rigtig kvalitetsserie! Krydser fingre og håber!

  Men husk: skønhed kommer indefra))

 2. Jeg ville give min højre arm for at jeg kunne give min mor disse produkter! Er der nogen der fortjener disse så er det min mor! og jeg ville ønske jeg vandt! Det er bare nogle knald lækre fantastiske produkter!

 3. Uhh, jeg er vidst også lidt sent ude, men man har vel lov at håbe 🙂

 4. Følger selvfølgelig allerede bloggen og vil meget gerne vinde den dejlige præmie!

 5. Jeg har nu brugt Murad i et par år og jeg kan se en fantastisk forskel, fra før og til nu. Det er helt vildt. Så serum eller ikke serum? Jeg bruger serum 🙂 Og jeg bruger den grå og den orange serie og jeg elsker det. Jeg er 43 år og jeg passer på mig selv og jeg har faktisk takket været Dr Murad en meget glat hud, som jeg får komplimenter for, så jeg elsker Murad 🙂

 6. Det ville være dejligt at prøve noget nyt 🙂
  Er dog ret glad for min HydraQuench Intensive Serum Bi-Phase fra Clarins, der reddede min hud i foråret…

 7. Hej:-) mine pigmentpletter vil have godt af at prøve, så jeg krydser fingre. kh

 8. Super fin blog, konkurrence og præmie. Jeg x’er for præmie, også selvom at en date med Mr. Murad heller ikke ville være dårligt 😉

  – Cecilie F

 9. Kunne vi måske dele den middags date? 😉 Jeg har for nyligt fået prøve på Murads serum – og, jeg vil VIDE MERE!!!!

 10. whauuuu sikken nogle skønne produkter, dem kunne jeg særligt godt tænke mig at vinde 🙂

 11. Ligger syg med lungebetændselse. Måske man er heldig at vinde en lille gave, så 😛 Man har vel lov at håbe

 12. Åhh hvor er det bare en lækker præmie. Håber så meget, det er mig der vinder.

 13. Det ville være lækkert at gå vinteren og dermed kulde og frostvejr i møde med et par gode cremer! Jeg krydser fingre for, at jeg vinder 😉

 14. Ihh, han er så god ham Murad! Har tidligere testet nogle af hans produkter, og de var skønne! Kunne være fantastisk med denne serie på badeværelseshylden 🙂

 15. Sikke en yderst lækker præmie som altid!! Sender masser af positive tanker og lidt LOOVE til bloggen!! Er selvfølgelig allerede en tro følger!

  Kærligst M

 16. Super flot præmie.. den vil jeg gerne være den heldige vinder af.

 17. Fantastisk!
  Har længe haft lyst til at prøve Murad, krydser fingre for mig selv 😉

 18. Haii 🙂 1 .. mega nice præmie! Har hørt godt om det! 2.. Har fødselsdag imorgen så kunne være super godt med en ekstra gave 😀
  Ellers tillykke til vinderen :*

 19. Haii 🙂 Først mega fed præmie! Har fødselsdag imorgen så kunne være en ritig god ekstra gave at få 😉
  Ellers tillykke til den heldige vinder!

 20. Jeg har længe haft problemer med min hud og efter flere forskellige afprøvede produkter kom jeg til Murad.. Murads produkter har gjort en afgørende forskel for mig!

  Jeg håber jeg ku blive forkælet med en ny serie !

 21. Har endnu ikke haft fornøjelsen af, at prøve Murads produkter, men har kun hørt godt om dem.

 22. Kære Anette. Super fedt med alle dine konkurrencer og alle de skønne ord du får smidt over bloggen ! Har flere ting i toilet skabet, som er blevet købt, efter de har været en tur på din blog. Vil aldrig mere kunne leve uden min stellar beauty balm fra balance me, efter dit indlæg om hudorme, hvor den blev anbefalt. Den kan jo bruges til ALT 😉 god søndag

 23. Åhhh. Hvor ville jeg dog gerne have fingrene i de lækre hudpleje produkter. Jeg har døjet et stykke tid med min hud, og synes ikke jeg har haft heldet med mig, når det kommer til at finde noget hudpleje der virker effektivt! Så jeg ville da være en meget glad tøs hvis jeg var en af de heldige vindere 🙂

 24. ihhh, nu gør du det igen… Altså afholder konkurrence om de lækreste produkter! Jeg vil gerne være med. Hurra for beautyspace

 25. Med alle de positive tilkendegivelser der har været her omkring produktet er jeg helt sikker på at det bare skal prøves! Håber jeg har en chance! I ønskes alle en fantastisk søndag!

 26. Jeg har forstørrede porrer, så det ville være skønt endelig at finde noget der virker, så de bliver formindskede. Krydser mine fingre 🙂

 27. Sikke en fed præmie! Jeg vil krydse alt, hvad der krydses kan, så den kan blive min! Jeg håber, mit vinder-karma for en gangs skyld vil skinne på mig :o)

 28. Uhhh en lækker konkurrence, helt perfekt:-) mangler ansigtsprodukter, har derfor været på udkig efter, hvad jeg skulle shoppe. Og ovennævnte mærke er blandt en af favoritterne, Jubii, krydser fingre, for fulde drøn, for at jeg er den heldige:-) min hud og jeg vil blive lykkelig:-)

 29. Woop woop! Er på vej på arbejde, og tænkte at karma måtte give lidt igen, når nu jeg ikke kan sove længe om søndagen 😉

 30. Wuhuuu, SÅ nice konkurrence!! Jeg krydser fingre max! og håber at det bliver mig der får lov til at få mega-lækker hud! 😉

 31. Aldrig har min hud skreget på pleje som nu…
  Ligger i seng på 14 dag nu, efteren grim fald ulykke. Må ikke lave ret meget (kan nu heller ikke), men huden er bestemt en af de ting, der sukker på pleje også..
  Har læst mange steder om Murads fortrinelige virkning, men endnu aldrig prøvet 🙂

 32. Fed konkurrence. Jeg har fødselsdag 26. september. Det kunne være en fed fødselsdagsgave, hæhæ 🙂

 33. Følger allerede bloggen på bloglovin – kan slet ikke undvære dine skønhedsfif! Og tænk hvis heldet var med mig, har lov at håbe og krydse fingre!

 34. Jeg er allerede fast Murad-bruger, og jeg ville elske også at prøve disse fantastiske produkter!

 35. Det lyder interesant, kunne godt tænke mig at prøve serum, har aldrig brugt det.

 36. Måske kunne jeg blive den heldige vinder denne gang? Jeg er hvertfald med.

 37. Åh, Murad er godt! <3 Og min hud her i 30erne har nok snart brugt for intensiv hjælp.

 38. Elsker murad, deres produkter er så gode! Jeg krydser mine fingre 🙂

 39. Den er jeg så meget med på! Leder stadig efter mirakelkuren mod pigmentpletter (selvom lige det problem bliver markant mindre om efteråret)

 40. jeg har hørt så meget godt om murad! men studiepenge rækker desværre ikke så langt..
  Krydser alt der kan krydses! 😀

 41. Lige hvad mine rynker har brug for for ikke at blive dybere – håber og krydser fingre….

 42. Åh det gad jeg godt prøve. Har fregner og fine fine linjer ( over mund)Til gengæld har jeg ikke smilerynker. Mén har jo alderen at slås med – er 56år.
  Jeg vil lige spørge om det hjælper at jeg hver dag indtager 500mg C-vitamin. ? Og selvfølgelig Fiskeolie + god vitamin pille. Får også D3 og Chrom.
  Det løber jo op det hele 🙂

 43. åhhh har altid drømt om at prøve murad men min pengepung har jo bare aldrig været til det så håber sådan på en heldig stjerne sender lidt lykkestøv min vej:-)

 44. WOW!!!! Kunne være fedt at prøve, især hvis man er den heldige der vinder.

 45. Hej – det lyder dejligt. jeg er ved at løbe tør for dagcreme og vil gerne prøve hr. murad’s bud 🙂

 46. Mon Dieu… Hvilken fantastisk konkurrence. Mit ansigt trænger voldsomt til ‘behandling’, vågnede op forleden og erkendte foran spejlet, at Photoshop IRL ikke er en option. Men det er Murad… Lover de eftertragtede produkter får deres egen stjernehylde hos mig!

 47. Oooh la la …..sikke lækkerier <3
  Jeg kan desværre ikke hitte ud af Bloglovin – men jeg følger dig på FB -og håber det er nok…. 🙂

 48. Dejligt med en besked i min indbakke..VIND..
  Mums, jeg vil krydse fingre for at jeg vinder SÅ lækre produkter.
  Rigtig god weekend fra

  Birthe Rostgaard Nygaard

  Jeg er med på bloglovin da..

 49. Murad <3 Hvis nu bare jeg ikke var på SU, og hvis nu bare jeg boede i USA, hvor Murad ingenting koster i forhold til her i DK – ja så brugte jeg nærmest ikke andet!

 50. Wauw, har aldrig selv prøvet hans produkter…men det lyder lækkert og lovende – jeg er med.

 51. Jeg har i en del år haft lidt problemet med pigmenter (gammel solskade fra teenageårene!), så kunne det her godt være løsningen. Også fordi Murads produkter ikke er alt for skrappe. Det er tit problemet med mange “pigmentprodukter” – de er virksomme, men kan være for skrappe til sart hud.

 52. dejlig præmie, det vil være forfriskende med noget nyt til hylden.
  God weekend

 53. Waauw for en lækker give away. Du forkæler os <3

  Det ville være jubiifedt at vinde alt det lækre murad :p

 54. Ville super gerne vinde, Murads produkter virker altid fantastisk 🙂

  Tænker også om du evt. kunne fortælle lidt om snake-produkterne som kører ude til højre? Og snail-produkterne som har overtaget deres plads i Asien?

 55. Med en alder på 45 år og timer i solen, pigmentpletter, hudcancer så er min ansigtshud der hvor den trænger til en genfødsel – Venter spændt.

 56. Åh ville gerne vinde! Det lyder super interessant med de virkninger! Lidt luksus midt i arbejdsstress 🙂 jeg krydser fingre. 🙂

 57. Har prøvet en del andre produkter, som lover gode resultater.
  Vil blive super glad, hvis jeg var heldig at vind og prøve MURAD…det lyder som et fantastisk produkt. Vil glæde mig til at se resultater af serum på min hud.
  Håber jeg vinder…min hud trænger til hjælp

 58. Endelig en chance for at prøve Murad for første gang…! Håber, håber!

 59. Min yndlingsblog og min kommende yndlingshudplejeserie 🙂 åh hvor jeg håber, at jeg er en af de heldige……

 60. Hvor er vi der følger Beautyspace bare heldige med alle de skønne konkurrencer 🙂

  Rigtig god weekend til alle.

 61. Jeg er ret sikker på, serum gør en ret stor forskel for min meget trætte, nu 30-årige hud. Men endnu mere sikker er jeg på, at su/småbørnsøkonomien ikke tillader, at det er dér, jeg lægger mine sparepenge i disse tider, hvor der skal investeres i kedelige og dyre ting som pensumbøger, flyverdragter (ikke til mig, forstås!), vinterstøvler og briller(!). Jeg krydser, hvad der krydses kan! Ville SÅ gerne prøve Murads magi 🙂

 62. Århh, hvor vil jeg gerne være den heldige…
  Har prøvet en lille-bitte Murad tester, så jeg ved hvor heldig jeg ville være, – og hvor lidt jeg selv har råd til den slags forkælelse…
  God weekend 😉

 63. Uh, håber jeg bliver en af de heldige vindere. Har luge opdaget Bloglovin, så nu følger jeg din blog herigennem 🙂

 64. Det ville være ren luksus !!- og passe perfekt til min søndage!! (og mandage, tirsdage, onsdage, torsdage, fredage og lørdage!!) 😉

  – GOD DAG !! 😀

 65. Det ville ren luksus !!- og passe perfekt til min søndage!! (og mandage, tirsdage, onsdage, torsdage, fredage og lørdage!!) 😉

 66. Jeg siger bare JA TAK, deltager gerne og følger selvfølgelig på Bloglovin 🙂

 67. Det kunne jo være jeg en dag er heldig at vinde :0) og så MURAD….. fantastisk serie som ville dejlig at eje.

 68. Jeg har her i sommer for første gang investeret i en serum – Bio Energetic fra Biothetm – og jeg bøjer mig: Det virker!

 69. Ej! Hvordan kan du altid komme med SÅ lækre nogle konkurrencer, Anette? Det er jo for vildt! Jeg krydser mine fingre (;

  Tæk for en lækker blog x

 70. Aiiiiii!!!!!!! Den tørster mine hudceller efter for seriøst.

  Min hysteriske hud elsker Murad, mens mit dankort ryster af skræk – blot ved tanken 😉

 71. Murad er bare verdens bedste….. I love it!
  Ikke så sært der kan være en Award på vej. Duften er helt fantastisk og virkningen sublim. Jeg er forelsket 🙂

 72. En oplagt chance for at prøve et mærke jeg har hørt så meget positivt om. Krydser at hvad der krydser kan for at min kombinerede hud skal forkæles af Murad

 73. Det lyder som den perfekte hudpleje til min kombinerede hud. En oplagt mulighed for at prøve noget nyt.

 74. Jeg vil rigtig gerne deltage. Dufter til Murad ansigtsvask både morgen og aften i øjeblikket. Ville da være super dejligt at supplere med deres serum.
  God week end.

 75. Er helt “rundtosset” efter at have brugt timer på nettet i håb om at finde lige præcis den serum, jeg skal investere i om lidt.
  Måske er jeg så heldig at jeg vinder – og dermed slipper for flere bekymringer desangående 🙂

 76. Det ville være en stor glæde at vinde sådanne fantastiske produkter. Super flot præmie!

  Rigtig skøn weekend til jer alle.

 77. Det giver rigtig meget mening.
  Serum gi’r dig også mulighed for at arbejde målerettet i huden. En creme har altid flere funktioner – der findes heller ikke en fantastisk balsamshampoo, vel 😉
  Fantastisk præmie.

 78. De præmier bliver da bare bedre og bedre! 😀
  Og det samme kan jeg kun sige om bloggen!

 79. Jeg tror faktisk jeg har brug for at vinde.
  For jeg er 45 og har altså aldrig brugt nogen former for ansigtspleje udover vand og alm sæbe.
  Nu er det som om at der er ved at ske noget jeg ikke er så vild med….
  Så jeg har BRUG for at vinde!!!!!

 80. Suk. Har haft SÅ mange hudproblemer gennem et efterhånden halv-langt liv. Har prøvet næsten alt. Men ikke Murad så måske er løsningen på alle min trængsler her.
  Smider under alle omstændigheder et lod i krukken og håber på mit held.

 81. En hudfordring! Sikke et skønt ord 🙂 Og dejlig konkurrencen, jeg krydser og håber!

 82. Jeg ville elske at prøve Murad, har desværrer ikke haft fornøjelsen, endnu…..men har hørt det skulle være SÅ lækre produkter. 😉

 83. Nøj, hvor ville jeg gerne vinde det sæt. Har længe overvejet at skifte til Murad-produkter. (:

 84. Vildt fantastisk konkurrence! Tak for det 🙂
  Pigmentkoks, tjek. Fine linier, tjek. For store porer, tjek. Behov for fugt, tjek. Saa maa det da vaere nu, endelig, at jeg er en af de heldige…

 85. Murad! I’m in! Please skriv hvem der vinder på bloggen, uden at det er gemt forneden i et andet indlæg der intet med konkurrencen har at gøre. Sidst kunne jeg ikke se hvem der vandt, og måtte spørge o:

 86. Say what!!!! Jeg ville hellere til middag med dig, hvis jeg bare kunne smøre mig i Murad 🙂

 87. MURAD…hudlægepræparater…..lige hvad min hud trænger til. Jeg er blevet 60 og har brug for lidt glans, lidt løft, lidt næring og lidt kærlig pleje.
  Så derfor vil jeg rigtig gerne vinde denne flotte præmie <3

 88. Pheeew for endnu en toplækker konkurrence. Du storforkæler dine læsere Annette, og jeg krydser fingre igen 😉

 89. Årh luksus. Jeg har aldrig haft eller ejet så lækre skønhedsprodukter så det ville være en drøm der gik i opfyldelse, håber og krydser;)

 90. Super med konkurence, ville elske at vinde de dejlige produkter 🙂

  Kærlig hilsen
  Freja

 91. Det ville være en helt fantastisk gave til mine evigt tørstende kinder 🙂
  Og ja SELVFØLGELIG har jeg dig på Bloglovin 😀 Vil slet ikke undvære mit daglige Anette-fix 😉

 92. Jeg følger selvfølgelig bloggen! Hudfornyende serum lyder sørme ikke dårligt. Jeg har aldrig ejet en serum, men hvis jeg skulle vinde en af de lækre præmier, så skal den gå til min skønne mor, der virkelig fortjener noget forkælelse.

 93. Åhr! Luksus – krydser fingre for at det ender i min postkasse 😀

 94. Altså da jeg er 50++ må det da lige være noget mit gamle rynkede ansigt vil sætte pris på!!!

  God weekend fra Kirsten

 95. Hududfordringer? Åh jo, de kommer lige så stille snigende, så serum m.m. lyder som en aldeles god ide’. Aldrig prøvet det før :o)

 96. Årh Anette – det var da den fedeste præmie!
  Og klogere blev jeg(som altid hos dig) også: vidste intet om serum.
  Gad totalt godt vinde det her sæt – skraber mine krukker og flasker for cremerester for tiden, og pengene til nyt er ikke-eksisterende.

 97. Uh, uh, pick me!
  Åh, jeg gad godt vinde – det lyder som om hans produkter netop påvirker de problemer jeg har med min hud.

 98. Det ville hjælpe lidt på regnvejret at vinde sådan fine lækkerier 🙂

 99. Mig mig mig!!!
  Jeg elsker serum! … men jeg har aldrig prøvet serum til huden??
  Serum i vådt hår er aldeles uundværligt, for så er der totalt styr på ‘antennerne’.

  Bare serum gør det samme med rynkerne 😉

  Gitte K

 100. Altså Anette, du disker jo altid op med de lækreste sager. Jeg er da selvfølgelig med og krydser fingre for mit held 😉

 101. uhhh..det ville være stort af vinde det sæt..krydser alt hvad der kan krydses…

 102. Er meget begejstret for murad- min 15 årige teenager søn blev introduceret til hans acne serie da vi var i USA og hold da op hvor har det hjulpet – så nu er han fast kunde hos vejles murad kosmetolog- gode penge givet ud :-)) rigtig god weekend

 103. Skøn skøn gevinst!! Har prøvet Murad en gang og det var nogle rigtig lækre produkter synes jeg!!;O)

  Kh Betina

 104. Jeg følger dig allerede og ønsker inderligt at vinde denne fantastiske præmie. Min hud ville elske det 🙂

  Frøken Jensen

 105. Wauw! Sikke en fin konkurrence. Jeg vil rigtig gerne prøve Murads hudguf – efter alle de fine anbefalinger fra Annette.

 106. Lækker konkurrence er follow og deltager meget gerne ;o)
  Rigtig god weekend <3

 107. Murad har altid lavet fantastiske cremer m.m 🙂 så det vil absolut være super lækkert, hvis det endte på min hylde 😉

 108. Mon man kan blive taget i betragtning, hvis man nøjes med at følge bloggen via rss feed? Jeg håber 🙂

 109. Skøn konkurrence – min hud er begyndt at have lidt udfordringer, pigmentforandring og tørhed, så det ville være fantastisk med sådan et sæt. Det kan være lidt af en jungel, hvilke produkter man skal kaste sit ansigt i og sine penge efter 🙂

 110. ej den vil da være god til min modne hud (57) til at få den til at fremstå med glød.

 111. Suuuuk, hvor vil jeg gerne vinde! Har altid gerne ville prøve noget fra Murad, men synes som sagt, det er ret dyrt og så hvis det ikke er pengene værd? Hmm, håber jeg får chancen nu!:-)
  XOXO Mie S.;-)

 112. Ville meget gerne forkæle min kone med denne – da hun døjer sådan med hendes hud.

 113. Fab give-away! Er kæmpe Murad-fan, men ender altid med kun at købe deres rejsestørrelser fordi produkterne er så dyre 😛

 114. det er nogle fantastiske give-aways du har, selv om der så selvfølgelig er mange om budet og chancerne er små.

 115. Arhhhh…I L<3VE IT…krydser finger for jeg blir en af de heldige 10 af disse skønne produkter :0)

 116. Arhhhh…I L<3VE IT…kryder finger for jeg blir en af de heldige 10 af disse skønne produkter :0)

 117. WOW – hvor lyder det dog lækkert! Total forkælelsesgave <3 Smider da også lige en deler rundt i FB-land 🙂
  Rigtig god weekend <3 <3

 118. WOW – hvor lyder det dog lækkert! Total forkælelsesgave <3 Smider da også lige en deler rundt i FB-land 🙂
  Rigtig god weekend <3

 119. WOW – hvor lyder det dog lækkert! Total forkælelsesgave <3 Smider da også lige en deler rundt i FB-land 🙂

 120. Du disker op med den ene lækre konkurrence efter den anden!
  Nu satser jeg på at heldet er med mig, så jeg kan gå efteråret i møde med Murad-lækkerierne!

 121. Jeg er blot en ud af mange kvinder der har brug for, fortjener og vil stornyde at tilføre hverdagen lidt luksus! 🙂

 122. Super lækker præmie 🙂
  Krydser fingre og håber…

  God weekend.

  Vh.
  Malene

 123. Nøjh, skulle dit ønske om det helt i gennem frie valg af en bliv-klogere-middagsdate gå i opfyldelse, så ville jublen af dit efterfølgende blogspot herom ingen ende tage… 🙂 Ud over det der allerede er tilgængeligt fra Murad, vil der ikke være tvivl om, at du ville vende tilbage med endnu flere hotte detaljer om Murads avancement.
  En ovenud lækker weekend-give-away – WAUW – hvem ville ikke gerne lægge hud til disse skønne produkter – Huden min ville juble over en hudfornyende forkælelse fra Murad.

 124. Fantastisk. Jeg krydser fingrene lidt ekstra hårdt denne gang. Og tæerne med 🙂

  Rigtig go’ weekend.

 125. Lækkert kunne det være at vinde dette produkt. Ja serum er god ting under cremen, huden bliver dejlig lækker og blød bagefter og det giver også lidt opstramning, syntes jeg.

  God weekend til alle

 126. Haps!
  Som nybagt mor har jeg lidt af en hududfordring i at se frisk ud, så det ville bestemt pynte med sådan et sæt 🙂

  Lou

 127. Spændende! Det mærke har jeg aldrig prøvet, men har hørt meget godt om det!

 128. Du forkæler os! Super lækker præmie!
  Jeg følger selvfølgelig, hvor følges kan

 129. Ovenpå lækre opdates fra London så dette!!! Sikke en konkurrence at skyde weekenden i gang med. Ser MUMS-godt ud 😉

 130. Jeg har aldrig haft fornøjelsen af at prøve Murads produkter, men jeg følger med og krydser fingre for at jeg modtager en vinder-email på min 30-års fødselsdag 🙂

 131. jeg krydser fingre.
  ville være så lækkert at få fingrene i de produkter.

 132. Hej Anette. Jeg har også meldt mig under bloglovin, men syntes jeg få din mail før jeg får fra bloggen?? Har måske ikke helt forstået det. Men lige meget hvad og hvordan, så vil jeg elske at vinde denne lækre præmie. Har aldrig prøvet murad, så en oplagt chance. Jeg krydser finger. Knus og god weekend :O))

 133. Hmmmm… Hvor stor mon chancen er for at vinde denne skønne præmie som jeg helt sikkert ikke er den eneste, der gerne vil have fingrene i…? Chancen er nok minimal. Men giver det dog alligevel et forsøg. Jeg er tosset med din blog og selvom det ikke bliver til så meget selvforkælelse mens jeg er på barsel, så følger jeg trofast din blog via bloglovin’ 😉 rigtig dejlig weekend til dig…

 134. Det var da en usandsynlig lækker konkurrence – lige hvad man kunne bruge når årstiderne skifter og regn og rusk tager over!

 135. Uhm! Lækkerier. Jeg er ved at være udgået for renseprodukter, så Murads vidundermidler ville falde på et tørt sted. Men jeg ville nu nok blive lykkelig for dem også selvom skabet havde bugnet..

 136. Med mine 35+ og to graviditeter = to krudtugler, må jeg til at indse at der skal gøres noget – bl.a. er min pande en stor mosaik pga pigment forandringer 🙁 Jeg ville SÅÅÅ gerne vinde noget serum 😉

 137. Lækker konkurrence at starte en dejlig fredag med! Jeg har kun i en lille bitte prøve stiftet bekendtskab med et enkelt af Murad-produkterne – og det var guf!!

  Jeg krydser fingre for mit held.

  God weekend til jer alle 😉

 138. Jeg vil så gerne prøve Murad. Men er ikke så god til at få investeret i den slags, så det her vil være den perfekte begyndelse.

 139. Jeg er allerede følger på Bloglovin.

  Jeg bruger Murad, men har endnu ikke prøvet den orange serie. Jeg plejer at skifte mellem den blå og den grå.

 140. Har kun prøvet cremen i en lille prøve. Jeg kunnder for godt tænke mig at prøve den samlede pakke – det er jo et fantastisk mærke!!

 141. Mums en lækker præmie 🙂 ville være fantastisk at prøve sådan en luksus serie.

 142. Jeg følger dig allerede trofast via bloglovin. Krydser fingre for, at det er mig, der løber med den lækre præmie 🙂

 143. Nu har jeg snart kæmpet så længe med min hud, at jeg er ved at give op, suk. Så nu krydser jeg fingre for at blive en af de heldige, og at det vil hjælpe min stakkels hud med at blive pæn igen! 🙂

 144. Jeg elsker Murad. Er selv mangeårig bruger af deres Clarifying Cleanser, og jeg elsker den.
  Lidt fornyelse skader dog aldrig, så jeg vil blive super glad, hvis jeg går hen og vinder 🙂

 145. Jeg har SÅ meget Murad til gode her! Har godt nok kigget på de lækre produkter længe og tænkt at de da MÅ prøves. Håber jeg får chancen her 🙂

 146. Åh, Anette..du har hørt min bøn. Jamen, jeg har drømt om at eje Murad i mindst 88 år. MINDST!! Jubiii.

 147. Det lyder som en lækker konkurrence og lige noget min hud kan bruge 🙂

  God weekenden….

 148. Øj det kunne jeg godt tænke mig at vinde, det er lækre sager 🙂

  God weekend
  Lene

 149. Sikke en dejlig start på dagen!

  Den nye creme Hydra-Dynamic er intet mindre end fantastisk! Så meget gerne send en til mig 🙂 Go weekend.

  Kh Kathrine

 150. Det var da nogle produkter jeg rigtig godt kunne tænke mig at prøve, så mine fingre er også x’ede.
  God weekend 🙂

 151. Godmorgen Anette. Du forstår da lige at sparke sådan en kedlige og grå fredag igang!! Fede præmier endnu engang! Jeg krydser fingre og ønsker dig en beauty weekend 🙂

 152. Murad er og bliver bare noget af det bedste for min hud. Så jeg krydser fingre for at jeg er en af de ti heldige 🙂

  God weekend til Jer alle.

  Bh Trine

 153. Godmorgen:-) Fantastisk konkurrence med fantastisk præmie – jeg x’er mine fingre!!

  God weekend
  / pernille a

Comments are closed.

Følg på Instagram