Vind duften af Andrea

RudolphFlakoner

Du har sikkert hørt trommerne. Eller set på Instagram, hvordan Andrea Elisabeth Rudolph har haft gang i noget i parfumernes hovedstad.

Med held kan du her vinde den seneste nyhed fra Rudolph Care: Signaturparfumen, som er den første af sin slags med økologisk certificering og Svanemærket. Dråberne er rundet af den for mange genkendelige Rudolph duft: Fin, stille og mest af alt som hud, der blander sig med sprøde grønne mandler, blød bomuld og pudret iris.

5 gode Beautyspacere kan vinde Signature Notes Eau de Parfum og Huile de Parfum (en lille olieduftrulle) til en samlet værdi af 740 kr. Det er Rudolph Care, der står for udsendelse og den økonomiske udskrivning af gevinsterne.

Jeg spurgte Andrea til projektet, og hendes svar lød: ”Det har arbejdsmæssigt fyldt meget og taget lang tid. For vi ville lave en parfume med to certificeringer og fri for de 26 allergene parfumestoffer, og det har været så svært, at jeg i processen var usikker på, om vi ville lykkes. Med Signature Notes bevæger vi os ind på et nyt område – med Grasse involveret – og jeg er både nervøs og spændt på, hvordan det bliver modtaget.”

22214926_832636050268162_1458899526_n

SÅDAN GØR DU: Du er med i konkurrencen om de 5 sæt af velduft ved at lægge en kommentar herunder og så ellers tro på det. De heldige bliver udtrukket og offentliggjort her på bloggen på torsdag den 5. oktober. Du får direkte besked ved at være på listen her.

@beautyspace på INSTAGRAM

850 comments on “Vind duften af Andrea
 1. Jeg prøvede duften forleden i Magasin. Jeg var meget begejstret. Det ER en signatur duft, fin, feminin og intim.
  En virkelig skøn duft. At den samtidig er sund, er kun et stort plus.

 2. Meget spændende. Er også en af dem der bedst kan lide en “stille” duft. Så hep hep – jeg håber at få lov at prøve hendes duft. Elsker duften i cremerne og roll-on.

 3. Endelig noget til os, der kan have en det lidt svært med at dufte godt, juhuuuu

 4. Hoooooold nu kaje denne her må godt få plads hjemme hos mig. Jeg glæder mig så meget til at høre mere om den og til ar dufte den ☺️

 5. Jeg elsker at RC aldrig går på kompromis og følger deres overbevisning, selv om det ikke altid er nemt. Jeg er i hvert fald begejstret for de produkter jeg har prøvet hidtil og er vildt nysgerrig på deres duft-kreation. Har læst beskrivelser og anmeldelser og det lyder som om det lige er noget for mig.

 6. Dét er nogle jeg må snuse til ♡.
  Wauv hvor hun har klaret det godt. Trodset jantelov og modvind i starten

 7. Elsker Rudoph Cares produkter! Så jeg krydser fingre og håber, at jeg er heldig!!

 8. Jeg er normalt ikke parfume-freak…. Men hvem får ikke hjertebanken ved tanken om Andreas nye duft-univers?

 9. Er STOR fan af Andrea og Rudolphcare. Håber at vinde og få lov at dufte 😉 Kh en trofast læser

 10. Det lyder virkelig spændende :-) Er især fan af hendes selvbruner til ansigtet, det giver mit ansigt en vanvittig lækker glød – uden at være for meget.

 11. Det ville da være fantastisk; er vild med den skønne Andrea.
  Kh Lene

 12. Disse parfumere vil jeg super gerne vinde. Mon heldet vil være med mig?

 13. Ohh yeahhh. Det ville jeg gerne vinde – især med de to små herhjemme, så behøver man ikke tænke så meget over om man skal vælge til eller fra – som det næsten altid bliver pga netop de to små, som ikke skal udsættes for så meget parfumeværk…

 14. Spændende, jeg vil gerne være “prøveklud” på denne spændende duft. Venter spændt. :-)

 15. Fantastisk~vil elske at blive fortryllet✨ med en ny lækker duftLyder til at være et super godt produkt~det kan jeg lide Fingers crossed

 16. Det ville ikke være dårlig med lidt luft(duft)forandring herhjemme hos moderen, som må holde pause med parfumen pga en lille ny. Men en duft med økologi og svanemærke i bagagen kan gøre dagene for gylpens odeur talte.

 17. Bruger kun, som i kun, Bronze Godess fra Estee Lauder, men trænger SÅ meget til at få et lækkert alternativ på badeværelseshylden……JA JA JA!!!!

 18. Jeg tror så meget på det :-)
  Det kan jo ikke gå galt, når Andrea har en finger med i spillet. Hun har helt sikkert intet at frygte mht. den nye fine duft :-)

 19. Jeg har ventet på denne duft, og jeg kan kun håbe på at heldet er min side her.

 20. Jeg mangler stadig at finde duften som jeg gider købe to gange, men denne her kunne lyde til at være den? Jeg vil i hvertfald gerne prøve!

 21. Ja tak, jeg har ikke haft Rudolph Care produkt siden jeg brugte den sidste dråbe af deres store body oil og når man har et SU budget vil det være vildt lækkert at vinde <3

 22. Med en passion for dufte, har denne virkelig vækket min nysgerrighed ❤

 23. Jeg elsker duften af Rudolph Care’s produkter – og er ellers meget sart over for dufte. Ville elske at “iklæde” mig denne duft hver eneste dag ♡

 24. Den vil jeg gerne vinde, håber den er god for sådan en som mig med sart hud.

 25. Vidunderlig præmie! Jeg håber at heldet tilsmiler mig :-)
  Smil fra Julie

 26. Jeg er med, selvfølgelig. Chancerne er minimale og er forfulgt af uheld i disse uger. Men jeg er da med.

 27. Rudolph Care er de eneste parfumerede produkter, jeg kan tåle, så vil glæde mig til at prøve parfumen.

 28. Elsker at den er venlig overfor allergikere, håber på jeg er en af de heldige.

 29. Jeg knuselsker Andrea Rudolps podrukter og er helt oppe og flyve overhun endelig lancerer en parfume. Krydse krydse fingre

 30. Skøøøn gevinst 😀 Andrea Elisabeth Rudolph laver de mest fantastiske produkter.

  Krydser fingre :)

 31. I believe I can fly. I believe I can touch the sky….

  Krydser fingre og hvad der ellers krydses kan.

 32. Kunne godt trænge til et frisk pust på parfumefronten…..så lægger stort lykkelod i puljen !!!!

 33. Fantastisk lancering, så spændende produkter fra et fantastisk brand! Tillykke med det Rudolp Care!

 34. Signature Notes lyder som en absolut fantastisk duft, elegant og underspillet, og jeg håber og krydser fingre for at den kunne lande hos mig:)

 35. Hvor er det fantastisk, at Rudolph Care er klar med endnu et produkt. Ja tak. Jeg ville meget gerne vinde duften af Andrea :-).

 36. I et år har jeg ledt efter en erstatning til min gamle korres parfume som udgik, men desværre uden held – håber Andreas parfume kan blive erstatningen :)

 37. Uh jeg vil gerne have fingre i den nye duft – elsker at den har de to certificeringer og er ligeså ren som hendes andre produkter. Fingers crossed.

 38. Er Rudolph Care fan og har brugt flere af hendes produkter. Jeg vil derfor gerne vinde og afprøve parfumen.

 39. Har været inde og sniffe, og den er SÅ vidunderlig! At gøre den dejlige duft fra Rudolph care produkterne til en duft er en super oplagt ide! Duften emmer bare af den der eksklusive luksusfeeling, som kendetegner hudplejen. Man føler et næsten spirituelt velvære når man bærer duften og det er en sensorisk meget tilfredsstillende følelse at kunne blive i sin ynglingsduft hele dagen.
  Jeg tror aldrig, at jeg har fået en duftoplevelse, der påvirkede mig så meget, og så er det en sexy duft på den delikate måde. Min 50-årige mand bemærkede lidt usædvanligt, da jeg kom hjem: “…du ser så godt ud idag…hvad er det, du dufter af…” ?

 40. Det lyder for skønt! Med 2 små børn, har parfume ikke været en del af min rutine siden min første graviditet. Men med 2 stærke certificeringer og Andrea bag, håber jeg meget på at vinde denne lækre duft!

 41. Vil bare benytte lejligheden til at hylde Andrea – hun er et kæmpe forbillede som iværksætter, mor og kvinde – totalt sej. Kh Pernille juul

 42. Har elsket den duft siden Andreas første produkter blev lanceret. Krydser virkelig fingre i denne omgang.

 43. Uh la laa. Jeg er ret spændt på, hvordan duften virker som parfume. Og jeg er især nysgerrig på olien! God tirsdag

 44. Åh hvor vil jeg gerne vinde denne duft. Trænger virkelig til en ny duft, så denne vil være en kærkommen ven i mit lille hjem

 45. Det lyder som en helt fantastisk duft :-) Jeg ville elske at vinde og bære Andres signatur duft hver dag.!

 46. Jeg ville elske at vinde. Er helt vild med Rudolph Care produkter. De er så rene og fine. Og rigtig gode til min sarte hud. ❤️
  Så jeg drømmer, og jeg håber og jeg tror..

 47. Den duft kan kun være så fin og værd at krydse for. Så det gør jeg.

 48. Som med alt andet fra Andreas hånd, tænker jeg at duftene er noget særligt. Jeg vil virkelig vinde en af præmierne.

 49. Det er så spændende – selv om det lyder lidt barsk, hvor var det godt Andrea blev testet i sin tid og satte gang i sit eget mærke som vi alle sammen kan nyde, med god samvittighed. Tak for det

 50. Det er da en luksus gave I der sætter på højkant. Jeg håber jeg vinder og bliver forkælet med skønne dufter

 51. Den vil jeg sørme gerne forkæles med <3 Vil super gerne prøve den!

 52. Jeg tror virkelig på det! Og derudover har jeg ventet med længsel på dette ‘move’ fra Rudolph…

 53. AAhhh <3 at møde verden iført duften af sprøde grønne mandler, blød bomuld og pudret iris….. lyder fantastisk.

 54. Jeg skal vist være meget stærk i min tro, med over 600 medlemmer, men jeg tror/håber på det ❤️

 55. For os, som har problemer med nogle af de allergene parfumestoffer, der nærmest altid er i alt, lyder der godt nok forjættende

 56. Nøj hvor jeg krydser fingre. Har simpelthen været så spændt på den parfume

 57. Den kunne jeg godt tænke mig at prøve, er faktisk holdt op med at bruge parfume efter jeg har født, da jeg ikke synes min datter skal lugte til det. Men når parfumen har to certificeringer, tænker jeg det går an. Jeg krydser arme og ben. Endnu en gang tak for en fantastisk blog og bog!

 58. JEG TROR PÅ DET! Jeg tror det VIRKELIG meget, for INGEN elsker dufte mere end mig, og INGEN har glædet sig mere end mig til at få næsen i Andreas fortryllende duft ❤️

 59. Som mor til fire børn er der altid nogen tæt på mig og jeg har ikke brugt parfume i meget lang tid. Denne duft lyder mild nok til at jeg kan bruge den med god samvittighed og føle mig lidt feminin igen.

 60. Det er da virkelig et spændende eventyr, Rudolph Care tager hul på! Igen, fristes man til at sige. Håber det bliver en succes!
  Jeg er ret pjattet med produkterne, så jeg er da klart nødt til at være med her! Har heller ikke lige Magasin i baghaven (desværre og gudskelov, måske…) :-)

 61. Jeg tror på mit held ( troede næsten helt på det 😀 )

  Ville elske at vinde den. <3

 62. Jeg vil med glæde dufte som Andrea…hvem vil ikke det? Signatur duften har været længe ønsket….Tusind tak!

 63. Nøøøj, den kunne jeg godt tænke mig at få fingrene i!!!❤️❤️

 64. Åhh har bare gået og tænkt hele dagen at den gad jeg godt dufte!
  Spændende historie – godt gået Andrea!

 65. Ja tak Elsker alle de andre Rudolph Care produkter, så det skulle være mærkeligt om denne ikke også er en vinder!

 66. Åh ja jeg vil da gerne dufte af den driftige og dygtige kvinde:-)
  Især når den er lavet fri for de farlige stoffer.
  Jeg vil ønske dig et smukt farverigt efterår:-)

 67. Jeg venter noget helt særligt af denne duft, så jeg HÅBER på heldet denne gang!

 68. Jeg har aldrig ejet en parfume, andet end dem jeg selv har lavet hjemme, med olier og essentielle olier. Derfor kunne det være sjovt, med min første rigtige “købe” parfume!

 69. Er sikker på det er en helt vidunderlig duft <3 krydser fingre :)

 70. Krydser fingre -Hun er så dygtig, så hun har med garanti intet at være nervøs for :-)

 71. Det lyder spændende, isætning duftolien. Uh, denne præmie vil jeg virkelig gerne vinde.

 72. Uh lyder lige som noget for mig der ikke har det godt med stærk parfume duft lige i næsen…

  Tror på mit held:-)

 73. Mmmm – det lyder som en skøn duft – den vil jeg gerne vinde 😉

 74. Måske en “dele-duft” til min datter på 13 og mor her … dejligt duft uden skidt og møg

 75. Altså, denne konkurrence kommer på det helt rigtige tidspunkt. Kun få dråber tilbage af min Molecule1, så jeg vil forfærdelig gerne vinde Rudolf Cares nye Signatur parfume. Fordi den ikke indeholder en masse hudbøvlende stoffer, og fordi jeg super gerne vil støtte op om en innovativ person som Andrea. Er fuld af dyb respekt for hendes kunnen!

 76. Det ville være så fedt at vinde en af de lækre parfumer fra Andrea :-)

 77. Uh, jeg havde faktisk helt givet op på at finde en parfume uden de 26, så denne skal jeg bare prøve
  Gi’r du den første, smukke?

 78. Hun er sgu sej hende Andrea! Godt kæmpet for at vi allesammen kan undgå de mindre gode stoffer.

 79. Godt nok længe siden heldet har været med mig, så måske er det nu :O)

 80. Jeg håber, håber, håber! Duftede den i Magasin i dag og hvor er det bare en fin, varm og delikat duft!

 81. Uhh… ville være fantastisk at vinde denne skønne præmie ☺️

 82. Jeg står og mangler en ny fin parfume – og derfor må heldet meget gerne være med mig denne gang :-)

 83. Måtte dufte allerede idag – løb ind i Magasin og duftede… nøj en god duft. krydser alt for at vinde

 84. Ville da være fantastisk at vinde
  Er vild med naturlige dufte der er gode for mig og miljøet

 85. Lyder lækkert. Ville rigtig gerne prøve. Er sikker på at man kommer til at dufte godt.

 86. Iiih vil elske at vinde, er tosset med rudolfh Care. Var i Århus i dag og ville ha været i magasin og dufte dem men glemte det selvfølgelig så nu må jeg vente spændt til de kommer i butikkerne:-)

 87. Altid lækre produkter fra ‘Rudolph Care’. Er sååå spændt på den nye duft. Griber chancen for at vinde

 88. Det ville være fantastisk at vinde. Det er så skønne produkter, så jeg glæder mig til at prøve denne.

 89. Den vil jeg virkelig gerne vinde! Alle produkterne dufter så dejligt. Man bliver helt rolig

 90. Er SÅ vild med den milde duft, så vil meget gerne vinde hendes nye parfume

 91. Åh, jeg er i forvejen vild med Rudolph-duften, så parfumen må være et hit!

 92. Jeg ønsker at heldet er med mig og jeg vinder denne skønne parfume :-)

 93. Andrea er simpelthen en superwoman! Er sikker på, jeg også vil elske denne parfume!

 94. Åh please, kunne man være så heldig? ❤️ Der er jo en milliard om det, denne gang. Super lækker præmie

 95. Elsker alt Rudolph Care og er sikker på at den dufter fantastisk ✨

 96. Uh, det lyder ellers dejligt.
  Jeg er på og krydser fingre.
  Tak for chancen.

 97. Ih elsker alt i Rudolph Care serien. Så vil elske at prøve det parfume. Har længe vente på at der kom en parfume fra dem

 98. Har de seneste år været lidt i en duft krise, da jeg synes mange dufte ligesom fylder for meget. Denne lyder til at være lige mig… Åh hvor jeg håber ♡♡♡

 99. Jeg er så spændt på hendes duft og håber virkelig jeg kunne være heldig at vinde!

 100. Jeg var inde og læse om den i dag og vil ønske mig den i julegave, men det er jeg ikke sikker på at jeg kan vente på, så jeg krydser SÅ meget fingre for at vinde! :-)

 101. Er helt holdt op med at bruge dufte, da jeg begyndte at få ondt i hovedet af det. Derfor spændende med bud på duft uden de 26 allergene parfumestoffer!!!

 102. Er vild med Rudolph’s lækre produkter – og vil elske at have den nye duft, på hylden med mine andre Rudolph produkter.
  Krydser fingre og håber at jeg snart kan dufte af Signature Notes✨

 103. Dette må være den helt rigtige duft til min sarte næse, der desværre alt for ofte reagerer negativt på “almindelige” parfumer.

 104. Det var da en fantastisk mulighed
  Jeg krydser

  Klem og god uge fran
  Anne Mette

 105. Fantastisk efterårs-luksus-konkurrence ❤️ krydser fingre for at blive den heldige vinder!

 106. Wauw, Andrea gør et stort stykke arbejde for at gøre hudpleje mere menneskevenlig
  Den duft vil jeg gerne vinde

 107. Lider lidt af parfumeallergi, men tåler dem med de milde duftnoter. Tænker derfor jeg kunne tåle denne

 108. Har lige duftet til den idag. Ville elske at dufte til den hver dag på min krop!

 109. Lider af parfumeallergi, men tåler de milde med duftnoter. Så lur mig om ikke jeg ville kunne tåle denne milde duftlever i håbet.

 110. Alt hvad jeg har prøvet fra det mærke er bare så lækkert, så det ville godt nok være lækkert at vinde

 111. Denne gang hanker jeg op i mit held. Hvad der kommer af fru Rudolph’ hånd plejer altid at være sublimt og lækkert. Derfor har jeg kun god tiltro til hendes nye duft – selvom jeg ikke har duftet den endnu

 112. Er vild med hendes produkter, så mon ikke det også gælder duften her? Jeg krydser fingre.

 113. Hvor er det sejt af Andrea hun sætter så ambitiøst et mål og når det. Det ville være en kæmpe fornøjelse at få lov at snuse og eje den som en af de første i verden. Jeg krydser i hvert fald fingre.

 114. Jeg tror på det 😉 altså at være så heldig at få lov at prøve denne nye spændende parfume :-)

 115. En spændende nyhed og sikkert super lækker duft som jeg gerne vil vinde

 116. Jeg er på jagt efter en duft der skal være min nye signatur duft. Måske bliver det denne fra Rudolph Care?

 117. Ej den lyder bare som en lækker, lækker duft. Og svanemærket:) Vil meget gerne vinde!!!!!!!

 118. Jeg elsker duften af Rudolphs produkter så ved at den nye duft vil være skøn. Jeg er ellers blevet meget duftsart efter graviditet, og savner at kunne bruge parfume .

 119. Krydser fingre – og spændt på, hvordan så “ren” en duft dufter. Må straks ud at teste.

 120. Det ville være den fantastiske gave til min fødselsdag. Krydser alt der krydses kan.

 121. Dagen i dag, har været en af dem hvor jeg gik og ønskede mig at bo nærmere hovedstaden, for hold nu op hvor ville min næse gerne have duftet til Andreas duft. ☘️☘️☘️☘️☘️☘️

 122. Som den faste bruger af produkterne til ansigtet, så ville det være super også at prøve duften:-)

 123. Det er så godt nyt. Respekt til Andrea for at kaste sig ud i – og gennemføre – et så fint projekt. Er i forvejen begejstret for duften af Rudolph Care, så glæder mig til at få næsen i den nye parfume!

 124. Det er lyder fuldstændig vanvittig spændende. Jeg krydser og håber :-)

 125. Når det er en duft fra hendes hånd, kan det kun være godt ❤
  Håber håber håber ❤

 126. 5 gode Beautyspacere kan vinde Signature Notes Eau de Parfum og Huile de Parfum (en lille olieduftrulle).
  Kunne man være så heldig at være en vinder?

 127. WAUUW!! ❤️

  Det er jo den aller lækreste præmie…. Hvor ville det være fantastisk at blive den meget heldige :-)

  Jeg krydser i hvert fald fingrene ALT hvad jeg kan og håber på en masse held :-)

 128. Hold da op. Det er imponerende at det er lykkedes. Er sikker på at det bliver en succes. Jeg krydser fingre for at være en af de heldige

 129. yeaaaaaaaaaaaaaaaaaahh denne gang rammer heldet mig vinder den nye Signaturparfume

 130. Jeg har så svært ved at finde en parfume som jeg kan lide, men jeg tror på Rudolph er lige mig.

 131. Det ville da være dejligt at vinde bare for en gangs skyld, så jeg krydser fingre!

 132. For sulan jeg tror på mit held- jeg vil elske og vinden den pakke, er så spændt på duften

 133. Jeg tror på mit held! Jeg elsker dufte, men har flere allergier, så jeg skal helst passe lidt på…

 134. Jeg er en både god og trofast Beautyspace-læser, og synes i øvrigt at Andreas ting dufter så fint, så det ville være skønt at få næsen i signatur-dråberne her

 135. Grønne mandler, blød bomuld og pudret iris lyder som en kombination, man kun kan knuselske.

 136. I Believe! ‍♂️
  Kan kun være være helt fantastisk hun er for vild og sååå ambitiøs!

 137. Ih, hvor vil jeg altså gerne vinde sådan et sæt! Jeg håber og krydser fingre. :)

 138. Jeg synes Andrea er så vidunderlig, og jeg er sikker på hun dufter virkeligt godt! Krydser fingre – har kun et par dråber parfume tilbage f den eneste jeg har!

 139. Det er den lækreste plejeserie, så duftserien må da være lige så lækker.

 140. Andrea Rudolph er altså lidt af en helt i min verden – så meget sejt arbejde for at vi kan have det lækkert med god samvittighed. Tak.

 141. Dén ville da være skøn at vinde. Elsker produkterne. Jeg krydser alt hvad der kan krydses

 142. Fantastisk godt gået at finde en parfume uden allergener! Jeg bliver nødt til at lægge mit lod i puljen og krydse fingrene!!

 143. Endelig en parfume, jeg kan tåle! Har faktisk selv forsøgt mig med parfume-blanding i Grasse – men er nu ret sikker på, at Andrea har gjort det en tand bedre end mig

 144. Den duft vil jeg blive glad for at prøve, har det ofte svært med dufte, da jeg føler at det er duften der kommer med mig, og ikke mig der kommer med duften.

 145. Hvor dejligt med sådan en spændende konkurrence med en yderst populær præmie. Jeg holder vejret fra nu af…

 146. Den har jeg virkelig lyst til at prøve!! – så denne gang, tror jeg på mit held, i hele kroppen ❤️

 147. En Svanemærket og økologisk parfume lyder næsten for godt til at være sandt! Jeg ville elske at blive den heldige ejer ❤️

 148. Jeg er MAX klar til at vinde Andrea’s duft – jeg bruger i forvejen hendes balm og ansigtsskub

 149. Uha en fin konkurrence. Jeg krydser fingre. Gætter på, den er super god, ligesom alle hendes andre produkter

 150. Uhh det lyder som en fantastisk og spændende nyhed! Bare jeg er en af de 5

 151. Deltager sjældent i konkurrencer, men denne…!!! Og jeg kan mærke mit held

 152. Årh håber på held! Elsker duften af kropsplejen så hvis det er blot i nærheden vil det være absolut yndlings!

 153. Er sikker på, at de dufte er fantastiske! Smider klart et lod i puljen

 154. Ville gerne være en af de heldige.
  Jeg holder meget af parfumer med pudret duft.

 155. Sikke en lækker præmie! Jeg krydser fingrer og håber at være en af de heldige!

 156. Nuhhh hvor spændende :-) den vil jeg glæde mig til at dufte og vil da helt sikkert elske at vinde den. Kh

 157. Er så vild med med Rudolph Care produkterne,og isæt er jeg vild med hendes solprodukter ville meget gerne prøve denne duft

 158. En Svanemærket og økologisk parfume lyder næsten for godt til at være sandt! Jeg ville elske at kunne bruge en parfume uden at skulle bekymre mig om alskens skidt og kemi. :)

 159. Jeg krydser fingre og håber på, det mig der får lov til at dufte så himmelsk.

 160. Ihh det gad jeg godt at vinde når man nu har parfumeallergi, og elsker dufte.

 161. Lyder som en spændende fin duft, og efter at have brugt Clinique Aromatic Elixir, så og sige dagligt i omkring 30 år, tænker jeg at det ville være dejligt, at have en anden duft og skifte med. Har andre produkter fra Rudolph Care, samt filosofien bag duften, det vil jeg gerne dufte af.

 162. Vil SÅ gerne vinde. Har læst, at duftnoten er nyfødt baby……..Jeg elsker babyduften, og med en alder på 49 år, skal jeg ikke have flere babyer, så er da vild for at få tilført denne duft i mit liv <3

 163. Ville ELSKE at vinde ☺️ Den MÅ jo være fantastisk når den kommer fra Andreas hænder/næse
  Kærligst Berit

 164. Uhhhh, ville elske at dufte som Andrea;-) Jeg krydser det der krydses kan…

 165. Eeeeelsker rudolph produkterne. Gid det må blive mig❤

 166. Ja!! Jeg tror på det – mit held altså, og på at jeg skal dufte af denne vidunderlige duft de næste mange måneder! Den lyder som lige den type duft jeg elsker (og ja, som min bedre halvdel også kan lide på mig, og det betyder jo også en smule ;)). Og så er jeg VILD med certificeringerne (og al det arbejde det har taget at opnå dem), og vil elske at fortælle alle, der spørger til “min” parfume, at den er økologisk og Svanemærket :)

 167. Uhhh Kunne vildt godt tænke mig at prøve duftende. Andreas produkter er sååå lækre

 168. Det lyder tiltrækkende med en fin og stille duft, og så oveni købet dobbeltlcertificeretJeg kaster et lod og krydser fingre!

 169. Elsker Rudolph Care produkterne….og nu en duft fri for allergene stoffer og med certificeringer. Jeg beundrer engagementet og det store arbejde bag de skønne produkter!

 170. Glæder mig så meget over at det nu er lykkedes for Andrea og jeg håber den får ligeså stor succes som de andre produkter.
  Jeg glæder mig til at dufte til den

 171. Den lyder bare så god.
  Glæder mig til at dufte den. Godt og grundigt arbejde bag.

 172. Duften står allerede øverst på min liste over julegaveønsker – mon julen kommer tidligt i år? 😉

 173. Det lyder mega luksus og lækkert, og så med omsorg for huden og kroppen – jeg krydser fingre

 174. Den vil jeg gerne lægge et lod på

  Nu jeg har dig, hvad synes du så om amerikanske blogger/youtuber: hotandflashy?
  Hun giver gode råd til moden hud.

  Kh Anni

 175. Hvor lækkert – ville elske at dufte af Andrea – og håbe at duften gjorde én bare halvt så sej som Andrea! :-)

 176. Ja, tak Er træt af at dufte neutral fordi der er en bebs i maven

 177. Vildt sejt af Rudolph Care, at lave en parfume med 2 certifikater. Også er det tilmed dansk! Fuld respekt herfra!

 178. Den vil jeg så gerne vinde – har parfumeallergi Så det kunne jo være, at jeg kan tåle denne

 179. Kunne være dejligt med lidt forkælelse, så jeg kan komme til at dufte godt på min 60 års fødselsdag d. 27. oktober :-)

 180. Andrea Rudolph er jo fantastisk, så jeg krydser virkelig fingre for at være heldig!

 181. Elsker duften af produkterne fra Rudolph Care, så lanceringen er himmelsk

 182. Eeej hvor spændende, jeg deltager rigtig meget gerne ❣️❣️

 183. Nøj, hvor jeg glæder mig til at dufte til den :-)
  Er sikker på at den blir en ny yndlingsduft

 184. Kan man mon ikke få lidt af Andreas lækkerhed ved at bruge hendes nye duft? 😉

 185. Det er jo vildt hvad Andrea har opnået – jeg er spændt på dette nye tiltag!

 186. Nøj, hvor jeg glæder mig til at dufte til den :-)
  Den blir en yndlingsduft, er jeg sikker på!

 187. Krydser fingre, den lyder spændende Andreas duft, jeg glæder mig til, at prøve den.

 188. Åh åh åh .. det er den bedste konkurrence .. bortset fra at det er en konkurrence 😉 For jeg vil jo gerne vælges. Jeg tror på det <3 Please. Glæder mig sådan til at dufte den skønne signaturduft, som jeg elsker i de andre produkter <3

 189. Skønt med en duft uden de allergene parfumestoffer, så kan jeg måske for en gangs skyld være med på duftbølgen

 190. Jeg prøver både at tro og håbe!
  Og så et stort tillykke til Andrea. Jeg ønsker det bedste for hendes nye “hjertebarn”

 191. Hvor er der bare fantastisk, sikke en iværksætter. Kan kun beundre hende.

 192. Den lyder meget interessant, så må jeg håbe at chancen tilsmiler mig, krydser fingre

 193. Jeg ville elske at dufte af Rudolph Care! Deres produkter er fantastiske, så det må deres parfume også være :-)

 194. Hun er fuld af gode idéer, hende Andrea! Fin duft i produkterne. Så det kan da kun gå godt, tænker jeg!

 195. Det er simpelthen denne “giveaway” jeg har sparet mit held op til – og jeg har en del sparet op, skulle jeg hilse at sige Håber og tror VILDT meget ☺️

 196. Jeg har faktisk ingen parfume pt.
  Ved ikke, hvad jeg skal gå efter.
  Kunne være interessant med en duft, jeg ikke kender, så lad mig gerne vinde :-)

 197. Jeg ville blive helt vildt glad og yderst taknemmelig, for at vinde Signature Notes.❤
  Stort tillykke til Andrea med Signature Notes. ❤

 198. Har ventet på den så længe … helt uden at vide det. Hvor er hun fantastisk! ✨Tak for ildsjæle der vil gøre det bedste for os og for kloden. krydser fingre.

 199. Åh Gud, den dufter helt fantastisk! Var nede og prøve den i Magasin i dag og er så vild med den! Den må på julegave ønskelisten

 200. Jeg prøver også lykken :) Har lige købt 3 af hendes hudplejeprodukter, som jeg prøver for første gang. Lækkert indhold og cool design

 201. Uhhh ja ja ja. Min den minder om duften fra hendes andre produkter?Så er jeg i hvert fald hooked på forhånd. Godt gået af Andrea. Må ved først mulige lejlighed få snuden i den duft, er den allerede at finde i butikkerne (fysisk), i så fald hvor?

 202. Nøj, hvor lyder de bare interessante! Sikke en udfordring at give sig selv. Jeg er selvfølgelig med!

 203. Uh ha – det lyder spændende…elsker alt hun laver. Jeg krydser fingre :o)

Comments are closed.