VIND lidt af en fyr, jeg tror, du vil falde for

Jeg gjorde. Første gang jeg mødte Laurence Roberts, blegnede Ole Henriksen en smule (sorry Ole, men du kan ta’ det). Udover at være et sødt, empatisk mennesker, har han en skarpsleben humor, og hjælper i øvrigt Ole i den store butik med mere, end de fleste aner. Her får du Laurences svar på, hvem der er gladest derhjemme i Hollywood. Og om der er en opskrift på fælles lykkelim:

Jeg synes, vi begge er optimister og med en god fornemmelse for livet, om du vil. Ole er mere ligetil og går i gang med alt uden at tøve. Jeg er den forsigtige. Hvis vi stod ved en søbred, ville Ole springe på hovedet i og svømme, mens jeg ville stikke tæerne i først og så gå langsomt i. Vi formår dog på en eller anden måde at komme over på den anden side sammen – måske i forskelligt tempo, men sammen.

I dagens kalendergave kan du vinde samtale-hit-bogen ’Livet er en gave’ plus hudplejesættet med den efterhånden kultagtige Truth Serum og ministørrelser af Invigorating Night Gel og Sheer Transformation Creme. Hudguf og bog har en samlet værdi af 719 kr. – og der er 6 sæt på højkant.

SNUP DAGENS KALENDERGAVE: Du er med ved at følge bloggen her, og derefter lægge en kort kommentar herunder – og så ellers tro på dit held. De heldige afsløres torsdag den 19. december og husk selv at tjekke, om du er blandt de heldige.

NB: Du kan få huden i en gratis hudtrick-guide ved at melde dig til nyhedsboostet på Beautyspace lige her.

632 comments to “VIND lidt af en fyr, jeg tror, du vil falde for”
 1. Søde Anette. Jeg troede, jeg skulle få et hjertestop her i den søde juletid: Tænk, så VAR det mig, der havde vundet luksus fra Ole Henriksen. Jeg tror først, det går op for mig, når posten ringer på! Tusind tak for en spændende konkurrence og ikke mindst en uundværlig blog. Og TAK TAK TAK for gaven. Hvor skal jeg være lækker takket være dig og Ole. 🙂

 2. @ Marie H – det kan du se i dagens indlæg. Stor hilsen Anette

 3. Uhh jeg elsker hans ting – xxxx’er for de lander på mit badeværelse 🙂

 4. Glædelig jul, jeg håber stadig jeg kan nå det, men du skriver vinderen trækkes imorgen kl. 14 i nyhedsbrevet om dit foredrag 🙂 så jeg krydser fingre, dobbelt….håber så meget at vinde den lækre julelåge.

 5. Ham Ole er da for lækker, ligesom hans produkter! Glædelig jul alle 🙂

 6. Ham Ole er da for lækre, ligesom hans produkter . Glædelig jul ale.

 7. Jeg tænker tit på hvilke produkter, du bruger til dit hår? Det ser bare usandsynlig blankt og glat ud. Må man spørge, hvem din yndlingsfrisør er? Håber, du får en dejlig dag.

 8. Jeg bliver da nødt til at vinde så jeg kan få min ungdomshud igen .. fylder snart lyvogtyve (skriver 45).. så mens jeg plejer min hud kan jeg læse en skøn bog .. perfect <3

 9. Ole, du er min guru hvad angår livsfilosofi 😉 Du er et helt igennem fantastisk menneske og jeg ønsker dig alt det bedste af det bedste i livet og i verden. Pas godt på dig <3 Glædelig jul til dig og dine. Knus herfra

 10. Åhh skønt sæt ville gøre lykke her.

  men vinder nok ikke så Glædelig jul og fantastisk nytår 🙂

 11. Lækker gave , den vil jeg blive glad for at vinde 🙂 Rigtig god Jul

 12. Ole er skøn! Gid der var flere af hans slags.

  Ville elske at vinde præmien – så kan jeg måske blive mere som ham 😀

 13. Livet er en gave, og i dag har jeg fødselsdag, 51 år, og Oles produkter medvirker til, at jeg holder mig fint, jeg har været så heldig at møde både Ole og Lawrence et par gange i Kbh fordi vi har boet på samme hotel, og de er gode til at give af deres energi og glæde ved livet, så hils dem og sig tak fordi de er som de er!

 14. Helt igennem fantastisk kalendergave. Jeg ved præcis hvem der kunne blive glad for at få den i julegave

 15. Ville være klasse at vinde sådan en lækker præmie – krydser fingre for mig selv ;). Og bliver det ikke mig – så ønsker jeg på forhånd de 6 heldige stort tillyke og god jul til alle :-)).

 16. Jeg må ærligt indrømme, at jeg aldrig har prøvet O. Henriksen produkter, så dette kunne jo være en oplagt start. Har altid gerne ville prøve dem 🙂

 17. Ville glæde mig utroligt meget at modtage en julegave fra en mand jeg beundrer så MEGET, altid positiv, ja jeg har noget at lære endnu <3
  Rigtig glædelig jul overthere 🙂

 18. Krydser hvad der krydses kan. Nu MÅ det snart være mit lod der trækkes 🙂

 19. Elsker Ole – love it!!! Tror på mit held og tænker ,at nu må det være min tur at vinde noget 🙂 🙂 God jul. Kh Mette

 20. Jeg er stor fan af dine cremeer og bruger dem altid. Det vil jeg rigtig gerne vinde. Jeg har bogen men kender en, der vil blive glad for en ekstra julegave, når det er din bog <3

 21. Pjat! Du ser som altid skøn ud! Lækre præmier 🙂 spændende med det sunde slik 🙂

 22. Jeg prøver lykken og tror på mit held 🙂 For hvor er det da bare en fin præmie…

 23. Jeg har i dag været ude for at købe julegaver, og herunder kan bl.a. nævnes rødvinste og lakrids-bouillon – så nu ønsker jeg mig selv en gavepakke fra Ole:).

 24. Det er virkelig en praemie jeg MEGET gerne ville vinde. 🙂

  Det er pragtfuldt som de 2 kan samarbejde !

  Drømmer om at besøge Ole’s Spa en dag. 🙂

 25. Det ville være en fornøjelse
  at vinde denne lækre lækre
  “Must have”.

 26. Gid jeg vandt. Nød Oles foredrag i Odder, men vil gerne blive smuk i det nye år.

 27. Nød sådan Oles foredrag i Odder. Kunne man blive smuk i det nye år ???? Gid jeg kunne

 28. hvilken dejlig gevinst , håber jeg vinder sådan en 🙂

 29. ÅHHHH det må endelig være mig der har held til at vinde noget. Glædelig jul.

 30. Ole er fantastisk og ville elske at vinde denne utrolige gave 🙂
  Glædelig Jul til dig og dine søde Ole <3

 31. Deltager selvfølgelig gerne 🙂
  Dette er mine tre yndlings produkter fra Ole H 🙂

 32. Elsker den skønne mand, man bliver så glad af at se på ham <3 så jo tak, for et lod i konkurrencen 🙂

 33. Ææælsker dig Ole 🙂 Du får mig altid i godt humør fordi du er sådan en dejlig humørbombe 🙂

 34. Prøver lykken igen 😀 super fin kalendergave ♡ lige hvad min hud trænger til ☆

 35. En fantastisk julegave, som jeg gerne vil vinde.

  Glædelig jul 🙂

 36. Glædelig jul til alle jer smukke mennesker her og til Ole og Lawrence for at de har udviklet disse dejlige produkter
  Helle

 37. Jeg trænger så meget til at vinde den her præmie at det ikke kan beskrives med ord. Tak for en super god blog.

 38. Nu må det da være min tur. Mangler sådan en serum, og bøgerne ville være god underholdning i juleferien.

 39. Sikken skøøn præmie….I love It…♥ Kryser fingre, tæerne med…♥ Happy X mas…♥
  Kærligst

 40. Åhr – den vil jeg gerne vinde 🙂 Både bog og serum vil bringe liv og varme i de kommende måneder!

 41. Awww, Ole og Laurence, de er søde 🙂 Jeg tror på mine vinderchancer.. en lille smule i hvert fald.. 😉

 42. Gid det bliver mig der vinder, også selvom jeg allerede har købt bogen. Den kan jo blive en lækker julegave.

 43. Wow sikke en flot julegave I har fået strikket sammen. Noget godt til hjernen og alt godt til huden. Krydser alt hvad jeg har og håber på julemanden……

 44. Jeg ELSKER Hr. Henriksens produkter! De holder hvad de lover… 🙂 Og er sikker på, at jeg også vil elske både bog, produkter og ikke mindst Laurence!!

 45. Det lyder som god og inspirerede læsning i juleferien – jeg krydser mine fingre 🙂

 46. Hvornår udloddes der en session med Ole og Laurence, er sikker på det umuligt kan blive kedeligt:o) Mon nr 18 er mit lykketal:)

 47. Har haft fornøjelsen af Lawrence’s selskab. Vanskeligt ikke at elske ham. Håber på heldet denne gang.

 48. Tror på det! Skøn beskrivelse af deres parforhold – tror lige jeg stjælder den

 49. Sikke en dejlig gave. Jeg er vild med Ole, forstået på den måde at han gør mig glad, når jeg ser ham og i bedre humør, når jeg tænker på ham! Bare alle var ligesom Ole

 50. Sikke en synergieffekt det må give, at være sammen med de to skønne mennesker.

 51. Lækker præmie, den kunne jeg da godt tænke mig at vinde 🙂 Ole er et fantastisk menneske, livsglad, energisk og altid glad og positiv ! Man kan ikke lade være med at smile når man ser ham i fjernsynet, smilet smitter helt sikkert! Der burde være flere mennesker som ham 🙂

 52. Vælg mig, vælg mig! Krydser fingre for, at jeg er den heldige vinder 🙂

 53. Det ville være skønt med skønt på! Glædelig jul forresten! 🙂

 54. Fantastisk kalendergave! Jeg har LÆNGE gerne ville prøve Ole Henriksens tre små vidundere på min hud, som mildest talt godt kunne trænge til det 🙂

 55. Glædelig jul til jer. Du er et fantastisk menneske, og til folk der tror du kun er sådan på tv. Så NEJ (har været så heldig at være med til nogle af dine foredrag. Da jeg er i skønheds branchen). Hvis bare folk havde bare halv delen af din energi og glæde ville vi nå lagt. Du er et fantastisk menneske. Er lige blevet mor til barn nr. 2 og er i den 7 himmel. Men efter graviditet og fødsel kunne huden godt trænge til en god gang pleje. Har den første bog ud skrev, så ville glæde mig til at læse denne.

 56. Til det kan jeg kun sige: Express the truth…. Dejlig blog, og glad for at OH har introduceret mig herfor. Den vil blive flittig brugt og videregivet… Glædelig jul

 57. Jamen dog hvor fint!
  Og så herligt, at manden bag manden lige får lidt credit også. Den bog vil jeg gerne læse

 58. Allerførst vil jeg gerne ønske en rigtig glædelig jul og et godt nytår. I love måden Ole lever livet og ville meget gerne vinde dette. 🙂

 59. Jeg sætter mit håb på jeg blir den heldige og så ser jeg frem til at udforske din blog her. Glædelig jul

 60. Jamen se, om ikke Laurence og Ole er det perfekte eksempel på, hvordan en introvert og en ekstrovert kan få et vidunderligt forhold ved at anerkende og værdsætte hinandens forskelligheder!

 61. Jeg har længe ønsket mig en mini-Ole i lommestørrelse, så man altid har livsglæde lige ved hånden 🙂 Og ønsker mig også meget den fine gave

 62. Allerførst ønsker jeg jer en rigtig glædelig og hyggelig jul og alt godt for det nye år. Jeg er meget fascineret af den glæde du Ole har ved livet og gør mit bedste for at være lige så positiv på min måde. Ville elske at være en heldig kartoffel i lodtrækningen. Ha en god dag. Hilsen Pia ;-)☆ ♡

 63. Skøn Blog du har Annette:) Kan godt lide din lille historie om Laurence og hvordan Ole blegnet i forhold til, selvom vi alle ser Ole som nok en af verdens mest glade og harmoniske mennesker 🙂 Men så dejligt at både se på fjernsyn og nu også høre hvordan modsætninger kan komplimentere hinanden og skabe rammerne om et godt og harmonisk liv. Rigtig glædelig jul til både dig og Ole ( da jeg læste på hans side at han delte kalender gaver ud i dag sammen med dig) og til jeres familier <3

 64. I er nok verdens mest harmoniske og elskelige par <3 Jeg håber og krydser fingre for, at jeg må blive den heldige 🙂
  Glædelig Jul til ALLE!!!

 65. Åh, en lækker gave!! Elsker Ole henriksens produkter. Håber meget jeg vinder. Glædelig jul til jer alle.

 66. I lOVE OLE ^_^ Tænk, om der lige kom en lækker og stram lille nisse med fantastisk hud og forærede mig en skøn gave i form af Ole Henriksen produkter…. Så blev det da en god jul!! Glædelig jul til jer alle 🙂

 67. Jeg har ik stor erfaring med Ole H., men vil meget gerne prøve. K Mette

 68. Så prøver jeg lige lykken, og ser om jeg kan være heldig i denne søde juletid som for mit vedkommen er fyldt med eksamer..
  Hvor er det skønt at Ole har været så heldig og finde den rette for ham her i livet..
  glædelig jul til dem begge og et ønske om et lykkebringende 2014 🙂

 69. Lækker, lækker LÆKKER gave… Vil gerne melde melde mig til konkurrencen.
  Glædelig jul.
  Kh.
  Karoline

 70. HOLD DA OP en lækker gave!! 😀 Hååååber sådan at guffet ender hjemme hos mig!

  God jul 🙂

 71. Jeg elsker allerede OLe Henriksen og hans produkter, har flere af dem og kan godt bruge fæere 🙂 glædelig jul 🙂

 72. Skøn skøn gave.

  I ønskes begge en rigtig glædelig jul <3

  /Lise

 73. Jeg elsker at få gaver og håber jeg vinder. Ole´s produkter er helt fantastiske – især ansigtscremen nyder jeg.

 74. Ole er den mest fantastiske mand i verden. Har været så heldig at arbejde sammen med ham – og det var sådan en inspiration og glæde. Man møder ikke en person, der kan sprede flere smil og hyggelig stemning som Ole kan. Han er en ener!

 75. Det er svært at overskygge Ole Henriksen, så Lawrence må også være en fantastisk mand. Hvem ville ikke ønske at være i deres selskab?!!! Hvis ikke i virkeligheden, så i bogform 🙂 PS! Rigtig god blog, heldigt at Ole nævnte den på sin FB-side!

 76. Jeg kom lige til at tænke på den her :-)Så kan det ikke siges mere poetisk.
  Tekst: Halfdan Rasmussen:
  Livet er en morgengave.
  Sjælen er et pilgrimskor.
  Der står krokus i min have.
  Der står øller på mit bord.
  Under himlen hænger lærken
  som et fjernt bevinget frø,
  for en lærke tænker hverken
  på at kæmpe eller dø.

 77. I live in copenhaguen, and a few months ago i just got 3 little wonders kit, and i have to sas…I DOES MAKE MIRACLES!!! … my skin from outside feels amazing, and from inside i get so happy to see the results… THAAAAANKS!!!… AND OF COURSE I WOULD LOVE TO KEEP USING IT!!

 78. Smider et lod i puljen, og krydser alt hvad jeg har for at jeg bliver en af de heldige 🙂

 79. Jeg ELSKER Ole. Han har den mest fantastiske livsglæde som jeg ville gøre meget for, at kunne lære af og dykke ned i, mens jeg er iført hans lækre cremer.

  Håber inderligt at jeg bliver valgt. Det ville være en kæmpe glæde 🙂

  Vh Heidi

 80. Den bog ville jo være intet mindre end fantastisk at læse som afveksling fra en fantastisk bachelor opgave, der sikkert kommer til at suge livet ud af mig!

  God jul 🙂

 81. Kære Ole, har fået en stor kompliment af en lærerkollega. Hun sagde, at hun synes, jeg er skolens Ole Henriksen, fordi hun oplever, at jeg er positiv, imødekommende og altid parat til at anerkende andres kompetencer. Synes det var så sødt sagt, at du også lige skulle have komplimentet, for det var jo dine kvaliteter, hun talte om, glædelig jul

 82. Jeg ville ønske at jeg vandt. Mit højeste ønske er, at besøge Ole i USA, det må være stort :O)

 83. Jeg har desværre aldrig været så heldig at møde Ole til et af hans fordrag rundt om i landet, måske en dag – men når jeg ser ham på tv får han mig altid til at smile uanset om dagen har været noget møg eller livet lige nu ikke smiler til mig. Hans udstråling og syn på livet smitter bare så meget af, og lige nu kunne jeg rigtig godt bruge denne smitte. Syntes livet er noget møg. Et helbred der svigter, et biluheld og en søn som ikke vil snakke med en, og så er det oveni købet jul ;-(

 84. Verdens bedste produkter!
  Og fantastiske bøger du har skrevet.
  Jeg er blevet så inspireret af dig, at man ikke skal opgive sine drømme bare fordi de ikke lige lykkes i første forsøg. Du er mit store forbillede Ole, og jeg vil NYDE, at vinde denne lækre præmie. <3

 85. Da da da daaaa <3 😀 så håber jeg bare på at blive den heldige vinder <3 Hvis ikke det bliver mig – ja så bliver det jo en anden 🙂 og jeg prøver med mit held igen de næste dage frem til juleaften <3 Held og lykke til alle 🙂 og tak Ole fordi du er dig <3

 86. Tænk at være så positiv altid, ja vi kunne godt lære lidt der 🙂 i love it
  Glædelig jul

 87. Hvis alle dog bare havde halvt så meget livsglæde, som det lyder til Ole har! 🙂
  Har længe ønsket mig især hans night gel – Fantastisk konkurrence!

 88. syndes de er vidunderlige de to skønne mænd ,og har længe gerne ville prøve ole Henriksens produkter ,men pengene har været lidt små i et stykke tid ,og læse om livet hjemme hos dem ville ikke være i vejen så krydeser fingre for det er mig der vinder 🙂

 89. Jeg ville elske at læse Oles bøger og forkæle mig selv med hans cremer.
  Jeg er vild med ham og hans energi.

 90. Åh det ville være fantastisk !!!
  Følger hermed en ny spændende blog og håber på lidt
  Ole H under træet til mig fra mig 😉

 91. Håber det bliver mig. Er stor Ole-fan og har jævnligt “Ole-timer” med en veninde!

 92. Ole er i min top 5 liste af mennesker som jeg berunder og som jeg gerne vil møde . Men det tætteste jeg kommer er, nok at bruge hans produkter på min hud

 93. Når man nærmer sig de 40, bliver man for alvor opmærksom på, hvor meget god hudpleje betyder. Jeg kan prøve andre mærker – anbefalet af kosmetologer, men det ender altid med, at de krukker står halvtomme tilbage og jeg i stedet køber Ole Henriksen. Min sarte hud vil bare ikke finde sig i andet 🙂

 94. Jeg vil rigtig gerne vinde Oles produkter, cremerne er fantastiske og meget drøje. God Jul kære Ole.

 95. Åh, fantastisk! Ole er jo bare SÅ vidunderlig og livsglad 😀
  Og så er produkterne virkelig lækre!

 96. Hvorfor har jeg ikke opdaget denne blog før – den er jo genial!!!! Og eeeelsker Ole – vi har billeder hængende på kontoret af ham ❤️

 97. Livet ER EN GAVE!!

  Mit levevis ordsprog har altid været ; Lev livet hver dag mens du kan for det blir ikke genudsendt !

  Jeg ville elske at læse din bog 🙂

 98. Jeg håber, det er mig som er heldig denne gang. En helt uovertruffen gevinst som ville lune lidt her i alt det rod jeg står efter at være blevet fyret.

 99. Beder en lille bøn og krydser fingre. Ville være den skønneste gave til MIG 🙂

 100. Super fin blog som jeg vil følge med stor nysgerrighed. og så håber jeg selvfølgelig på lidet juleheld 🙂

 101. Åh, Det ville være vidunderligt at vinde en julegave i eksamensræset. Min graviditets-trætte hud og krop kunne godt bruge lidt forkælelse. 🙂

 102. Ole er jo en vidunderlig mand – bare jeg hører hans navn smiler jeg og bliver i godt humør. Det i sig selv må da være beauty-impact no.1 🙂

 103. Hvor kunne det være en skøn gave at modtage 🙂 Tak fro din inspirerende og dejlige måde at anskue livet på Ole, ønsker dig og dine kære en rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår.

 104. Jeg skal helt klart vinde dette sæt..ser bare lækkert ud.. god jul og godt nytår :)Kunne være rigtig lækkert med lidt forkælelse som er så meget sjællent at det sker 🙂

 105. Jeg krydser mine fingre og håber at være den heldige 🙂
  Jeg har brugt Oles produkter de sidste 11 år – der findes intet bedre for min hud. Har også besøgt butikken i L.A. – den er så fin! Mon jeg er så heldig at der er noget fra Ole under juletræet i år?
  Glædelig jul❤️

 106. Jeg er vild med Ole Henriksen og hans bøger står klart på min ønskeseddel❤

 107. Har fulgt længe – super god blog 🙂 Og trænger virkelig til forkælelse med højgravid krop og bækken der synger på absolut sidste vers…

 108. Super lækre sager og så lige på min fødselsdag 😉 God jul…

 109. Fantastisk blog og produkter 🙂 ) samtidig meget lærerigt at læse

 110. Ole! Jeg er fascineret af dit sind. Det er hårdt af arbejde at være som dig, men du klarer det til UG. Du er SKØN! Håber jeg bliver den heldige, så jeg kan guffe din bog i mig, mens jeg er på barsel. Mange hilsner Ditte

 111. Jeg eeeelsker Ole Henriksen og hans produkter – har været så heldig at interviewe ham to gange … jeg har desværre ikke råd til at bruge hans produkter derfor håber jeg at jeg kan vinde denne præmie – jeg vil sluge bogen på 1 dag 🙂

 112. I love it, håber det bliver mig som er den heldige, Ole Henriksen sender så meget positiv energi og laver lækre produkter, så jeg krydser fingre ….

  Glædelig december,
  Smil Lene

 113. Jeg ville elske at modtage denne skønne gave. Står altid i Matas og vakler mellem hvilke af de dejlige produkter jeg skal prøve denne gang. 🙂

 114. Jeg er vild med Ole Henriksen, så hans bøger står klart på min ønskeseddel ❤

 115. Skal til juraeksamen om 30 min – at overstå den og være heldig med at vinde dette lækre sæt vil være den bedste julegave 🙂

 116. Jeg krydser fingre for at vedkommende blandt de deltagende, der ønsker sig gaven mere end de fleste vinder. Derfor krydser jeg også fingre for mig selv 🙂

 117. Det må være min heldige dag idag! Lige om lidt er der afleveret den eksamens opgave som har stjålet julestemningen herhjemme, så behovet for lidt ekstra juleglæde er her.. julestemningen skulle gerne komme inden jul nemlig ♡

 118. Jamen så tror jeg på mit held og krydser X X. Glædelig 18. december, julen nærmer sig med hastige skridt 🙂 De kærligste hilsner, Cecilie

 119. Jeg elsker Ole Henriksen : ) Hans positive livssyn og formidable energi niveau, der spreder glæde og optimisme til omverdenen. Det er imponerende!
  Jeg håber på held….. i optimismens ånd : )

 120. Jeg ville ønske de to skønne mænd var mine onkler <3 og at jeg vinder den her lære konkurrence <3

 121. Livet ER en gave, tror at det ville være sundt, hvis det rent faktisk gik op for folk.

 122. Jeg er sikker på, at jeg ville knuselske både Laurence og Ole. Smittende livsglæde, JA TAK!

 123. Jeg har kun set Laurence på tv, men jeg har allerede lyst til at være hans bedste ven! Truth Serum skulle være fantastisk!

 124. Altså, jeg er jo helt vild med Ole H (uden at kende ham, forstås, men…du ved…han har jo en udstråling, der får det til at virke, som om han sidder i min stue og ikke i mit tv) så jeg vil gerne lære Laurance at “kende” også 🙂

 125. Skøn konkurrence, jeg er vild med Ole og hans gode humør. Rigtig god jul herfra 🙂

 126. De må være et fantastisk par, Ole og Laurence! Misunder dig lidt at du kender dem 🙂

 127. Vil så jerne opleve lidt af de to fyre- lidt til øjnene, hjernen og hjertet og lidt til min trætte vinterhud:)

 128. SKØNT sæt 🙂 det vil jeg meget gerne vinde – måske lidt af det dejlige positive livssyn følger med? 🙂

 129. Jeg ville godt nok ikke have noget imod at vinde disse fantastiske produkter.

 130. Jeg vil rigtig gerne prøve “sættet”.

  Du er så klog på alt dette skønhed! Yndlings-beauty-blogger!! Eneste “problem” er, hvilke af anbefalingerne, man skal følge… Men i hvert fald – skønne skriverier fra dig.

 131. Har aldrig brugt Ole Henriksen produkter, så det ville være en fin introduktion 🙂 Derudover er jeg vildt fascineret af livsfilisofien !!

 132. Prøver lykken igen – er storfan af Oles produkter, men ville altså rigtig gerne læse den bog 🙂

 133. Åh, Ole H…det vil jeg bare gerne vinde. Elsker ham og hans livsglæde og ikke mindst super produkter.
  Det er som at smøre hans livsglæde på kinderne.
  KH Helle

 134. Truth serum er noget så lækker, men det er nogle år siden jeg sidst har haft fingrene og ansigtet i den, så jeg krydser fingre 🙂

 135. Hvor er det bare en fin måde at forklare et forhold på:
  “Jeg synes, vi begge er optimister og med en god fornemmelse for livet, om du vil. Ole er mere ligetil og går i gang med alt uden at tøve. Jeg er den forsigtige. Hvis vi stod ved en søbred, ville Ole springe på hovedet i og svømme, mens jeg ville stikke tæerne i først og så gå langsomt i. Vi formår dog på en eller anden måde at komme over på den anden side sammen – måske i forskelligt tempo, men sammen.”

  Jeg krydser fingre. 🙂

 136. De er et herligt par og så sandt det han siger 🙂 Modsætninger har det med at mødes og de formår sandelig også at få det til at fungere. God godt at få 20% af Ole’s positive væsen (så er jeg nemlig selv på 100).

 137. Jeg er meget nysgerrig – både på Oles fine sager og læsestof. Jeg krydser fingre!

 138. Sikke en skøn gave Anette! Den ville jeg elske at få:) Krydser fingre<3

 139. Lige hvad man har brug for, når man sidder med hovedet i en aflevering:-) Tak! Man kan ikke andet end at blive i godt humør, når man hører om Ole manden og hans hudunderværker ;D

 140. Ole er da helt fantastisk 🙂 Og det lyder til at Laurence er et godt match til Ole 🙂

 141. Jeg er også vildt modig, for jeg kaster mig bare ud i denne 18. låge og tænker “lad mig bare prøve” helt uden at tænke over konsekvenserne!!! ha en fortsat dejlig december!!

 142. I with you a merry Christmas and a happy New year. Og ja vil da også gerne vinde 🙂

 143. Skønt! Lige til at komme i julehumør af 🙂 Krydser fingre, og håber på lidt magi til vinterhuden.

 144. Ønsker mig dette sæt i julegave! Han er jo fantastisk dygtig ham Ole 🙂

 145. Årh, Laurences svar er jo helt fantastisk. Præcis lige som rygtet om cremerne! Jeg har aldrig prøvet Ole Henriksens produkter, og ej heller prøvet en serum, men jeg er sikker på, at min hud vil elske det! Jeg tror på mit held! <3

 146. Den præmie ville jeg enormt gerne vinde! Kunne godt trænge til nogle positive ord, og de må, om nogen, være i stand til at komme med dem 😉

 147. JEG ELSKER OLE 😀

  Og dette sæt er lige præcis hvad jeg mangler aller mest da jeg er ved at løbe tør, så pleeeeease lad mig vinde ;D

 148. Håber det er min tur denne gang!! Kunne være den bedste julegave fra dig til mig 🙂 glædelig jul.

 149. Mums, jeg bliver ved med at drømme om at det en dag er mig der vinder 🙂

 150. HURRA, endnu en dejlig præmie! Jeg krydser fingre og håber 🙂

 151. Sikke et lille fint citat. Det virker meget sigende om de to 🙂
  Krydser fingre for at jeg bliver den heldige vinder denne gang. Både mig og min hus trænger til noget pleje 🙂

 152. Åh, det kunne være lækkert med noget forkælelse til både hud og sjæl 🙂

 153. Sikken en præmie! Jeg kan næsten se mig selv sidde og læse i Oles bog…Med benene oppe, imens jeg smukseres af tre små vidundere… Ja, man har vel lov, at drømme 😉

Comments are closed.

Følg på Instagram