VIND lidt opdragelse

vindsolcreme-copy

Taberbrun. Gammelbrun. Billigbrun. Sorry, men du får det råt fra sol-hjertet, for uanset hvor kisteglad du er for at labbe den i dig, så tro på, at bagsiden af solmeldaljen rimer på de 3 indledende ord. Hvis altså strålerne nydes ubeskyttet. Jeg husker, hvordan min bleghvide hud gav ærgrelse, når jeg i sen-90’erne skævede misundeligt til dem, der hurtigt blev Palermo-brune. Heldigvis har jeg genset et par stykker af dem i dag, og det er hverken et kønt eller sundt syn. Solen er en plet- og rynkeskurk, og hvis du i den alvorlige afdeling har haft hudkræft tæt på, så spiller solcreme, solhat og siesta ubetinget på vinderholdet. Og nej, jeg er ikke Kidmansk-solforskrækket – vil bare kun kysses let af strålerne tilsat en god mængde udeliv og den tiltrængte portion D-vitamin.

Hvis alt ikke er soleklart, så test din solviden i det ELLE, der er ude netop nu (’Fra læder til lækker’), hvor der også er tendens-guf. Anyways, så kan solbeskyttelse fås dyr som billig, hvid som hudfarvet, i literdunke som i vakse strandvenlige forsvind-sand-tuber og endelig i et bredt trappestigehøjt SPF-udvalg.

junimag612-copy

VIND toppen af luksus-poppen, som blandt andet tæller Sisleys Sunleÿa Age Minimizing Sun Protection SPF 15, 50 ml til ansigtet. Beautyspace udlodder 3 stk. á 1285 kr. til 3 heldige vindere.

SNUP TIPPET: Deltag i konkurrencen ved at skrive dit navn under RESPONSE. De heldige vindere afsløres onsdag den 2. juni kl. 18.00

74 comments to “VIND lidt opdragelse”
 1. Elsker denne Solcreme fra Sisley…

  Har selv lige erhvervet mig den, og den har forhindret mig i at blive rød-hudet 🙂

  Vil helt sikkert også gerne være med i konkurrencen 🙂

 2. Jeg krydser fingre … Jeg krydser fingre … Jeg krydser fingre …

 3. Åh sikke en SKØN præmie, den må da gå til den lille blegfis fra Søborg 😉 som er hysterisk bange for at blive forbrændt 😉

  På med hatten, faktoren og ind over umbrellaen.

  GOD SOMMER

 4. Uh…virkelig en præmie, der ville falde i gode hænder hos mig 😉

  Har netop opdaget, HVOR vigtig solcreme er allerede nu og i DK!!! Sidder med utrolig brandt ryg og skriver…der kan man bare se, solen har magt allerede selvom man ikke mærker det mens det sker!

 5. Mig, mig, mig, jeg hopper, så du kan se mig:)

  Efter min bror fik cancer, og var igennem to års smertefulde behandlinger, så har jeg virkelig lært, at vi skal beskytte det liv vi har, og hvordan gør vi det bedre end passe på vores hud, når sommeren endelig kommer.

 6. Hej Anette
  Sådan en rødmosset asparges som mig, kunne godt have brug for denne præmie 🙂

 7. Hvis jeg vinder sætter jeg også et billede på min profil herinde på denne skønne blog

 8. Superlækker præmie – den ville jeg godt nok gerne tage med mig til Sydfrankrig om 11½ måned!

 9. Det lyder lækkert. Min lyse, fregnede hud vil synes godt om produktet, tror jeg.

 10. Jeg er ikke særlig god til at få brugt solcremen, selvom der kun er gode grunde til at huske den. Heldigvis har min foundation lidt i sig. Men med sådan en lækker sag kunne det være, jeg ville få gang i solcremen 😉

 11. Endelig er man ikke højgravid, eller med baby der ikke skal have sol. Sommersolen kan nydes i år (altid med omtanke 😉 ), men men, hvor er solen? Så jeg er stadig frygtelig bleg at se på.
  Mille

 12. Super lækkert stuff… :0) lige noget jeg jeg mangler til min tur til Køge Beach party her den 17 juni.

  Pernille Adolph
  Tuborgvej 7
  4281 Gørlev

 13. Kan ikke siges bedre!
  Det er nok os under 30 år der burde lige få den “message” som screensaver ;-O så man lige ser den før man bliver fristet for sol.

  hilsen,Kristi
  everydayandluxury.blogspot.com

 14. Den fine trøstepræmie fra sidste konkurrence er også nået hjem til mig.
  Hvilket ikke skal afholde mig fra at krydse fingre for at vinde en af de her lækre cremer :o)

  Vh. Maria

 15. Min über pale teint, vil opleve en voldsom forældende effekt -HVIS ikke den påføres Sisleys vidunder minimizing sun spf!

 16. Åh, står desperat og mangler en lækker solcreme til den forhåbentligt snart kommende sommer, så det ville bare være fantastisk 😉

 17. Sisley er bare top-luksus-lækkert – og formår sikkert at lave fint børstet ruskind ud af kernelæderet i ansigtet!

 18. Har lige bestilt ferie til sydens sol, så en lækker beskyttelse vil være meget velkommen!
  Går i øvrigt stadig og venter på min Imedeen-trøstepræmie – sendte mail som beskrevet, men har aldrig hørt noget. Har I andre fået jeres?

 19. ja – og hvor er det dog så rigtig skrevet ….. har en teenagedatter der så gerne vil være brun, men hendes lyse hud gør, at hun bliver hurtigt forbrændt og aldrig rigtig brun (palermo-brun, fedt udtryk)- hun har været smurt ind i solbeskyttende altid, har de skønneste fregner (som hun hader) … nå men heldigvis er hun nu overbevist om, at man skal passe på … og udnytter istedet muligheden for diverse selvbrunere mens veninderne bruger solariet – og jeg er taknemmelig for solbrunere 😉

 20. Åh Anette det er bare en super-blog. Jeg elsker dine konkurrencer. Er i fuld gang med trøstepræmien fra sidst! Det var så vildt!

 21. Uha efter regnvejrsfestival ville det være skønt med solkysset hud! ta’ mig! Ta’ mig! :O)

 22. RESPONSE.
  Susanne Schultz
  Bråbyvej 57
  4690 Haslev

  Jeg syntes jo kun at det er dem som har billed på som skal vinde…!
  Smiler

 23. Kan man mon deltage når man allerede har vundet sæt fra Organic Aphotek – jeg prøver lykken igen 🙂

 24. Sisleys produkter er bare überlækre – og jeg er sikker på at den solcreme, du er så sød at udlodde her på din skønne blog er toppen af poppen – jeg håber jeg er heldig denne gang 🙂 Love your blog!!!

Comments are closed.

Følg på Instagram