Vis mig din badeværelseshylde

Udover et sidespring i morgen med UGENS INSIDER om kollagentilskud, så kommer det i dag og de næste dage til at handle om den badeværelseshylde, der virker. Din hylde vel at mærke. Gerne sammen med en kort bemærkning om, hvorvidt den fungerer eller ikke.

Jeg krydser alle fingre for, at du har lyst til at vise din hylde på Instagram her (#beautyspaceshelf) – det foregår altså på @beautyspace. Også når det gælder chancen for at få tilsendt dét, du synes, der eventuelt mangler. Bid mærke i ordet chance.

Efter ugens insider vil vi på meget enkel vis køre på med en oprydning efter dét redskab, som har et stramt  fokus på, hvad der dokumenteret virker – og på tværs af hudplejemærker: Nemlig Hudplejepyramiden. Vi tager den step for step, og jeg eksemplificerer sideløbende teknikken (som er nem) med mine egne badeværeseshylder på @beautyspace.

PS: Se med på Beautyspace news-kanalen, hvis du har tid og lyst.

SPILLE-REGLERNE PÅ BEAUTYSPACE: Måske kender du dem. Ellers er de her.

4 comments to “Vis mig din badeværelseshylde”
  1. @ Mathilde, håber du er med i vis-mig-din-hylde?

    @ Lissi, jeg tror man kan se alligevel i de links, jeg smider op?

    KH Anette

  2. Hej Anette

    Hvad med os, der ikke har eller har lyst til at få en Instagram Profil? Sommetider har du teasers til Instagram, som jeg går glip af.

Comments are closed.

Følg på Instagram