Vil du med frem i skønhedsskoene?

fresh-copy

Jo, jo det handler selvfølgelig om skønhed. Om hvor fedt det er at være voksen i 2011, om hvorfor du med fordel kan gå efter det friske, det langsomme, det hellige eller bare overgive sig til at være (det nye hippe) WELLTHY? Charlotte K skrev i går, om det virkelig ku’ passe, at serum kan påvirke vores gener som en ungdomseliksir. For det havde hun hørt tværs over en kosmetikdisk. Og nej, selvfølgelig kan det ikke det. Generelt tipper fokusvægten på friskhed frem for anti-age:

 •  Fresh beauty

Det begyndte bl.a. med en polsk fashionista, som skabte Fridge by yDe. En friskrørt serie, der med 90 dages holdbarhed og en fast plads i en beauty cooler hurtigt ramte Wallpaper, hvorefter mange andre – især mindre firmaer fulgte trop. De større skønhedsudbydere har snuppet tendensen ved at tilføje aktive ingredienser, som først blandes i produktet ved brug. Som eksempelvis Biotherms Skin.Ergetic Serum ‘Energy UP Complex’, hvor broccoli-ekstrakt først lander i produktet, når du åbner flasken.  Resultatet er et anti-trætheds-serum med god stabilitet og friskhed, men med begrænset holdbarhed.

 • Grown ups

I går skrev Anna, at hun følte sig til trykket over at være jævnaldrende med Sandra Bullock. Det skal hun ikke være, for det er mere end smart at være voksen (og jo, Sex & The City og Desperate Housewifes har gjort deres). Det handler om en direkte attitude og om at melde sine forventninger klart ud. Som Lisa her: “Jeg er 45, sover for lidt og har fire børn, så jo, jeg vil gerne købe mig til ekstra skønhed. Men ingen skal prøve at bilde mig ind, at jeg bliver 10 år yngre. Jeg føler mig skam primetime, men langt mindre naiv end tidligere”.

collage-copy2

SNUP TENDENSERNE: Hvis du vil læse mere, så får du alle 11 grunde med et klik her. Og glæd dig så til, at Danish Beauty Award snart løfter skønhedssløret for årets mest effektive og hypede ingredienser. Og så er der også snart en vis Nina på banen med endnu mere tendens-guf.

07/02/2011
Hvad beauty-blogs glemmer at fortælle dig
09/02/2011
Ole om sin affære

Kommentarer

 • Nipuni Julie

  Hvornår er der DBA11? Jeg håber man kan vinde billetter et eller andet sted igen. Jeg vil så gerne med (ligesom mange andre) 😉 Glæder mig til at se hvilke produkter der dyster om titlerne i år.

  08/02/2011
 • Elena Leah

  Voksne er stærkt undervurderet. Skønt jeg er ung, har en mere eller mindre fejlfri hud og ingen rynker, så misunder jeg selvsikre kvinder, med tegn på livserfaring.

  I burde hyldes noget mere!

  08/02/2011
 • Som altid en lækker og brugbar skønheds-indsprøjtning fra dig, Anette. 🙂

  08/02/2011
 • Kommer helt i forårsstemning 🙂

  08/02/2011
 • Louisa

  Tendensen omkring ”Wellthy” kan jeg ikke andet end synes om. Tanken, om at skønhed blander sig med sundhed, kan jo kun være et dejligt træk (da skønhed jo så populært også kommer indefra). Derfor er det også interessant, at de ting, vi normalt putter indenbords i sundhedens tegn, i stigende grad lander i vores krukker og dermed arbejder med vores skønhed udefra. Rigtig spændende fresh tendens. Men virker ingredienserne mon ligeså godt udefra som indefra! Og er der en sammenhæng mellem effekten og den ekstra tid, det kan kræve med friske ingredienser!

  08/02/2011
 • Laber og meget brugbar artikel med 11 spritnye tendenser – I like!!

  08/02/2011
 • Godt skrevet Anette! Jeg hører også til grown-up kategori og er ganske glad for det.

  Mht fresh beauty: man kan sagtens lave sin egen fresh beauty i form af frisk-rørte masker. Det giver helt vildt meget.

  08/02/2011
 • Charlotte

  Ja, man kan sagtens blive lettere forvirret over alle de salgstricks der bliver brugt. For tænk nu hvis der havde været en eller anden revolution indenfor genteknik, som jeg ikke lige havde hørt om! Heldigvis bliver man super godt informeret og opdateret her på din blog, Anette! Her skriver du jo om produkterne på en rigtig god og neutral måde og jeg fornemmer altid, at der ligger en kæmpe viden og research bag dine artikler. Så jeg glæder mig meget til at høre mere 🙂

  08/02/2011
 • Joan

  Åh ja den award vil jeg bare glæde mig til. Håber der bliver trukket lod om nogle billetter et sted – eller kan man købe dem?

  08/02/2011
 • Pia

  Nej hvor bliver der meget at glæde sig til!

  08/02/2011