De drager

Det her bliver kort – og endda produktkontant. Så er du advaret. Og jo, det skulle handle om skrivebords-beauty-bommerter, som nu er skubbet til næste torsdag. Til fordel for en foundation-lak og en håndcreme. Jeg bliver nemlig så glad, når nogen tænker på hænderne med hudforbedrende ingredienser. Som i den her fra Oskia med både A-vitamin og fornyende frugtsyrer. Den fungerer som en blød cremehandske i hænderne på mig, og netop hænderne kan få så fæl en medfart. Husker en tidligere kollega – sidst i tyverne – som havde så tørre hænder, at de altid dryssede ned i tastaturet. Her gør creme det ikke alene.

Ligesom halsen og ansigtet har de det lod altid at stikker udenfor, så husk handsker (ikke bare når det er koldt – også i selskab med Ajax), top altid håndryggen med SPF og rul med en dermaroller, hvis det er nødvendigt at vække huden. Så er der jo det velkendte kaffetrick, og har du tid og penge, findes der blødgørende olie-soaks her.

SNUP TIPPET: Oskias håndcreme koster 219 kr. men jeg har set, den følger med gratis ved køb for 500 kr. hos Naturskøn i Aarhus (det er dem med lækre UNE) og hos Helle Thorup. Nail Foundation fra Butter London er egentlig bare en base coat, men den er fin alene, fordi den matterer en lillebitte smule, fylder riller ud i neglen og giver sådan en god manicurefornemmelse.

Coming up: En konkurrence på iPad-versionen af Beautyspace, en forkælende oplevelse ude i byen (for free) og noget om farven, der får alt til at lysne lige nu.

19/02/2014
9 hud-bommerter og noget om at være selvsmørende
21/02/2014
Hurra, det lysner

Kommentarer

 • @ Lene – Det kan du tro, jeg skriver det på listen over kommende indlæg.

  @ Sommer – 1000 tak for din anbefaling. Havde aldrig hørt om den.

  @ Ninia – Undskyld…SPF = solbeskyttelsesfaktor.

  @ ILea – Og lav ikke om på noget, der virker. Jeg ville holde mig til den løsning du beskriver.

  @ Lisa Maria – Næh, der kommer skam ikke noget beauty-politi efter dem, der stiller spm. til andre emner. Hvis du søger på ‘bedste øjencremer’ nede i søgefeltet kommer mine favoritter op.

  Stor hilsen Anette

  21/02/2014
 • Hejsa Hvad er den bedste øjencreme ? Er det bioeffect ? Jeg er 36 år og til den tørre side… El kan spørgmål kun stilles til dagens emne ?

  20/02/2014
 • lLea

  Det lyder som en håndcreme der er værd at afprøve. Jeg plejer at smøre min hænder ind i beaute Pacifiques super 3 booster creme inden sengetid.. Bruger den jo alligevel i ansigtet så hvorfor ikke også hænderne, synes det gør en verden til forskel for mine hænder.. Pæne neglebånd og ingen tørhed er min gevinst:)

  20/02/2014
 • ninia johannesen

  dejligt med nye viden men hvad er
  SPF?????????????

  20/02/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Camilla – Åh, jeg ved ikke, hvad der er sket, men har sendt dig en mail. Bogen er eftersendt med hurtigere end hurtig-post.

  Stor hilsen Anette

  20/02/2014
 • Sommer

  Jeg bruger kontaktlinser/briller, og bryder mig ikke om, at have ‘fedtede’ hænder ret lang tid af gangen.

  Samtidig har jeg tør hud og skøre negle, så burde smøre hænder meget ofte.

  Jeg ved godt, at vi selvfølgelig også i ‘optagelighedstempo’ er forskellige, men ved også at nogle cremer bare er genialt hurtige suget op -uanset hvem og hvordan.

  Jeg blev selv HELT vild med Vilact,råmælkscremen, da den dukkede op for 4-5 år siden,og jeg i helt anden sammenhæng fik en testtube.

  Og så forsvandt den, grundet patentproblemer og collateral damage – men nu er den på banen igen!

  Den er sådan lidt ‘sejg’i det, ikke nem at smøre ud/ind som f.eks min Beauté pacifique A-vitamincreme – men hold nu OP! hvor den bare trænger hurtigt ind.
  Og efterlader en god fornemmelse i lang tid.

  Og venner der prøver den siger det samme.

  Så prøv evt. den, hvis du gerne vil kunne gramse på linser, kaffeglas, tastatur osv., meget hurtigt efter indsmøring.

  PS: den er også vidunderligt ikke-irriterende, på steder der trænger til pleje – små sår, hudafskrab osv. – men ikke kan tåle noget som helt fy.

  20/02/2014
 • Lene

  Hej Anette!Kan du i et indlæg anbefale et relativt uafhængigt sted, enten kosmeotolog e.lign., hvor man kan få en hudanalyse? Altså få at vide, hvad ens hudtype er og hvordan man skal behandle den (fugt, anti-age eller andet) og hvor mange/få produkter den egentlig har brug for? Er tilhænger af at mikse mærke, derfor synes jeg det er svært at få saglig rådgivning eet sted med husets egne mærker. Kh lene

  20/02/2014
 • Camilla

  Hej Anette. Super blog du har:-). Jeg var hurtig og bestilte den pakke med fugtbooster inkl. Din bog. Jeg har fået produkterne men ikke din bog, øv. Ved du hvad det kan skyldes? Mvh Camilla

  20/02/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Gitte Salling – SÅ er det med at få den håndcreme med oven i handlen.

  @ Evelina – Indholdet er endnu bedre!

  Stor hilsen Anette

  20/02/2014
 • Gitte Salling

  Hvor er jeg heldig at have et gavekort til Helle Thorup

  20/02/2014
 • Ser riktigt härliga ut 🙂

  20/02/2014

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.