Blandt de bedste

Vi ved det godt (gab). Alt det med ikke at ryge, branke i solen eller spise for fedt. Alligevel er især de varmende stråler svære at modstå netop nu, hvor vejrets luner kan få en til at fare ud, når det er godt. For længe. Og så kommer balladen med øllebrødsfarvet koks i pigmenterne og tør rosinhud. Personligt holder jeg ansigtet ude af solen. Fuldstændig. Kroppen er derimod en anden historie. Mine to satinbløde letvægts-favoritter er: Amazing Space Sunlight Soufflé med gulerod, kamille og SPF 24 og Clarins Sun Care Milk-Lotion Spray SPF50+ med aloe vera, E-vitamin og glycerin. Jeg synes, Clarins er vanvittig gode på sol inklusive deres ansigts-hit Sun Wrinkle Control Cream For Face. Af andet nyt (sjovt) under solen i år er aftersun-masken fra Sensai døbt Soothing After Sun Mask. HVIS du er meget i solen, så vær altid opmærksom på, om dine solprodukter bærer den officielle UVB og UVA (sidstnævnte med ring om) beskyttelse.

SNUP TIPPET: Stay tuned for en hudgufs-guide, en konkurrence med verdens bedste hårprodukter, en opfølgning på strøm, anti-mælk og meget mere. Måske ved du allerede, at Google Reader lukker ned om få dage. Hvis du er blandt dem, der læser blogs herfra, er det derfor en god idé at skifte til Bloglovin, hvor det er let at samle sine yndlingsblogs, inddele dem i grupper – og måske endda med en prioritets-not-to-forget-gruppe.

Vil du have mere sol…på papiret…så har jeg et par siders Bondi Beach Beauty-sommersol i det ELLE, der er ude fra i dag.

@Beautyspace på Instagram

21/06/2013
En forsinket aprilsnar om sol?
24/06/2013
Nedtælling til hud-gufs-guiden

Kommentarer

 • Googleren

  Hej Anette
  Jeg har netop købt den virkelig lækre Amazing Space solcreme. Men har efterfølgende fået at vide at den ikke dækker uva stråler. Burde ‘de bedste’ ikke det?
  Synes det er en jungle. Hvad siger du?

  12/07/2013
 • Hvis ens daglige ansigtscreme indeholder solfaktor 20, vil det så stadig være nok beskyttelse når man går hjem fra arbejde? Jeg er meget i tvivl om, hvor lang tid det holder…

  25/06/2013
 • Solen. Min bedste ven – og så må man ikke nyde den 100%.
  Man takket være dit liveshow et år tilbage har jeg siden brugt solcreme ! 🙂 Jeg håber på at have en smuk hud – og så når jeg bliver ældre. møs

  24/06/2013
 • Frederikke

  OOOokkkaaaayyy, nu bliver jeg simpelthen nødt til at spørge i dette åbne forum – hvis man nu ikke vender snuden mod de fordømte solstråler og derfor undgår at lide den forhade rynkedød – hvordan får man så en farve i skærmen, som matcher resten af kroppen? Selvbruner – jeps! Men hvad så med os, der for akut uren hud i løbet af de blot 7 timer, den skal trække for at få farve? Nogle tips – anyone? Har personligt haft bedste resultater (læs jævnest farve og færrest ureheder) med noget så økonomisk forsvarligt som EasySun servietter. I meget gamle dage lavede Biotherm en fantastisk selvbruner med farve, faktor og delikat duft – og som fungerede… But no more. Så hvis nogen kender et non-comedogent alternativ, så sig lige til 🙂

  23/06/2013
 • Amazing Space solcremen lyder for nice – den må jeg få fingre i:)

  23/06/2013
 • Anette Ø

  Er det vigtigt at man bruger en speciel sol creme til ansigtet? Kan man ikke bruge den samme som man bruger til kroppen?

  23/06/2013
 • Jeg holder også ansigtet helt ude af solen. Hvornår bliver det top moderne at gå med hat? Eller er jeg bare mig der er forud med trenden? 🙂

  23/06/2013
 • Lene

  Ansigtshit! Det ord fik jeg lige læst forkert. Ansigt-shit!!! Får jo en lidt anden mening…..

  Lyder da fantastisk med aftersunmaske. Lige nu regner det. Vil glæde mig!

  23/06/2013

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.