3 hud-hits fra Go’ Morgen

13528845_10154295013084321_2956798886010965398_n01020305

Måske kender du den klistrede fornemmelse, huden let får om sommeren? Den, der kommer, fordi vores sved indeholder masser af salt og protein samtidig med, at hudens egen fedt flyder lettere, end hvis det var frostvejr. What to do: Hold pause med de alt for fedtholdige cremer og vær konsekvent med renseriet om aftenen. Både skidt, støv og solfiltre skal væk – og også overskydende fedtstoffer. Hvis det både er varmt og fugtigt, har varmeknopper det også med at boble frem, og her er der kun én ting at gøre: Gå efter nedkøling enten i køleskabet (hvis der ellers var plads), under den kolde bruser eller find et ekstra køligt rum.

De tre favoritter fra TV i går var:

 • Sydkoreanerne er så formidable til at fange fugt på huden, at både amerikanerne og franskmændene lader sig inspirere. Lancômes nye sovemaske køler huden ned med ca. to procent, men den var også med på grund af dens gode barrierebeskyttelse og kampberedte antioxidanter, som vi pt. ikke kan få nok af. Frem for om natten bruger jeg den i et fint primer-agtigt lag under eller over min solbeskyttelse, fordi den giver en fin overflade.
 • Stort hurra for Karmamejus nye brusebadsbrise af indhold, som huden kun bliver pænere af: fugtforstærkeren hyaluron, forfriskende aloe vera, antioxidanter og sandeltræ, som forskerne i Ruhr er ekstra glade for. Brug fugtmisten under eller over din hudpleje eller som fugtopfrisker i løbet af dagen (er også fin til kroppen).
 • Kold yoghurt skal ingen kimse af. Som beroligende maske virker yoghurtens hudkærlige mælkesyrebakterier imponerende hurtigt.  Alternativt har Korres den absolut bedste yoghurt-pleje, der findes, og til rimelige penge.

PS: Hvis du har lyst og tid, er klippet her. I dag bliver der lang svartid, og forklaringen kommer i morgen. Noget, der endelig ikke skal forhindre den altid fine og gensidige læser-kommunikation i kommentarfeltet.

AfterSun1

27/06/2016
Fugtfangere og længere vipper
29/06/2016
Det er nu, jeg tager hængekøjen frem

Kommentarer

 • I tre uger har jeg ikke haft Beautyspace åbnet. Ikke let. Men omvendt kan jeg også mærke, at det giver ny energi så det basker sådan at trække stikket. Så nu sidder jeg og savler over jeres ord her. 1000 tak.

  Konkret: Misten fra Karmameju hedder LOVE FACE MIST og du finder den her: http://karmameju.dk/product/face-mist/love-face-mist-01 (på min varmeste anbefaling)

  @ Marie-Louise Neglene er et dobbeltlag powder my nose fra CND.

  Stor hilsen Anette

  18/07/2016
 • Rie Dyrnes

  Elsker mist. Må eje dem alle :O)

  02/07/2016
 • Christina Brøchner

  Du er altid så dejlig naturlig Anette. En fornøjelse at se dig i godmorgen Danmark:-)

  29/06/2016
 • Charlotte J.

  Har netop modtaget pakken med M2 og Korres tinted yoghurt solcreme og jeg må sige at jeg egentlig købte pakken for vippekurens skyld, men er faktisk mest glad for Korres solcremen! Så positivt overrasket. Den lægger sig ganske let og fint, smelter hurtigt ind og giver en naturlig glød. Jeg er vild med den!

  Tak for en inspirerende blog 🙂

  28/06/2016
 • Tonnya

  Jeg er blevet helt og aldeles vild med Dr Jart.
  Waterdrop til sommerdage og Ceramidin til om natten.
  Har du prøvet dem Anette ?
  Jeg købte dem i Maj da jeg var i USA 🙂

  28/06/2016
 • kissjacob

  Enig i det med dit hår..
  Nu så jeg tv og var det første jeg tænkte…blankt hår !

  Jeg skal købe den der mist – tænker den vil være god midt på dagen i en varm bil !!

  Tak.

  28/06/2016
 • Pernille Sparsø

  Ja dit hår var også det første jeg lagde mærke til. Flot og skinnende! Din hud er altid pæææn;-)

  28/06/2016
 • Luise

  Jeg glemte sol-cremen søndag eftermiddag til sønnens fodbold-finale-stævne (fy-fy, men jeg blev lidt for optaget…)
  – havde meget varme kinder, da vi kom hjem
  – har tilbudt huden Embryolisse – Lait-créme concenter og Embryolisse – Lait-créme Fluid I rå mængder og tirsdag morgen er jeg fin lysebrun og ikke længer stram I betrækket…
  (- er godt klar over at det ikke er den bedste løsning på den lange bane, så næste gang husker jeg solhat og -creme)
  Kh Luise

  28/06/2016
 • Dorthe

  Dejligt informativt indlæg – kommer jo endnu mere i sommerstemning.
  Jeg kan i høj grad nikke genkendende til at bruge andre og lettere hudplejeprodukter om sommeren, især facemist-forbruget stiger. 🙂
  Jeg har dog en udfordring med soleksem/forkølelsessår ligeså snart jeg får det mindste sol på læberne. Har du mon et godt råd? Udover min overdrevne brug af solstift.

  28/06/2016
 • CharlotteK

  Du er så lækker på tv, Anette!

  28/06/2016
 • amaja

  vidste ikke jeg kunne få varmeknopper
  tak annette

  28/06/2016
 • Nina

  Jeg er vildt forelsket i Lancômes nye Energie de Vie serie (det største minus er manglen på SPF), men jeg må indrømme, at jeg havde tænkt mig at springe natmasken over. Mest fordi jeg ELSKER min Hydra Zen natmaske (også fra Lancôme).
  Men nu bliver jeg jo helt i tvivl! Den lyder jo rigtig lækker!

  28/06/2016
 • Marie-Louise Jønsson

  Hvilken lak har du på neglene for HOLD NU OP hvor er de flotte ml

  28/06/2016
 • Susanne

  Åh du ser altid så lækker velplejet ud:-)
  Hvilken mist fra Karmameju er det?

  28/06/2016
 • HeLene

  Åh, jeg vil også ligge i sofaen og bliver sprayet og beautyplejet af Anette! 😉

  28/06/2016
 • Anette J

  Dit hår er virkeligt smukt på de her billeder, Anette.

  28/06/2016

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.