3 råd, der mætter tørre rynker

Investering 0 kr. 

  1. Politikens Forlag deler i dag et gave-link (jamen, det hedder det) til kapitel 12: Mæt rynker med kærlighed og fugt. Jeg kalder det en smagsprøve, som du får lige her.

Investering 214 kr. 

  1. Der er heldigvis også andet i verden end rynker, så er du for eksempel på fugtjagt, måske rækkefølgeforvirret, savner navnet på den bedste øjencreme eller vil have opskriften på at kollagensikre din hud, så er bogen billigst hos Saxo her. Jeg har nemlig talt med nogle af klodens hudfagligste kapaciteter, som giver indspark til netop de metoder i Bedre hud med årene – videnskabens opskrift på en friskere og pænere hud. 

Investering 0 kr. 

  1. Hvis du hverken orker at læse kapitel 12 eller har brug for koder, skal du nøjes med at få det afgørende hudhack, jeg udsatte mig selv for – på hudlægens anbefaling – efter to årtiers massivt solmisbrug. Dét, der samlet set gav mig min hud tilbage (og især mættede de solsvitsede tørhedsrynker omkring øjnene): Konsekvent skygge fremfor direkte sol – A-vitamin – én eller to IPL-behandlinger om året (koster 2500 kr. pr. behandling, og er uddybet i bogen) – SPF dagligt.

Foto Jesper Johansen

HERNING er udsolgt, men jeg ved, at der bliver sat stole frem i både Aarhus, Aalborg, Odense og muligvis ekstra i København. Du finder plads her. Hvis du har tid og lyst.

11/09/2023
Niacinamid-studiet, din hud vil have
Nåja, lyt også lige til Helle Helles sætning
15/09/2023
Hurtig-koden til bedre hud, dokumenteret
Bedre hud-koden plus metoden, der mætter rynker

Kommentarer

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.