Sej øko-kvinde

Når emnet er hud og økopleje, har Danmark en sejlivet kvinde, der kaster de fleste af sine vågne timer i et grønt projekt. Hos kosmetolog Elisabeth Gierus er røremaskinen indenfor rækkevidde, for hun er  –  om ikke vendt tilbage til kødgryderne – så i hvert fald til køkkenet. Herfra rører hun sine egne cremer, skin tonics og olier, og har en stærk tro på, at parabenefri, økologiske råvarer er roden til alt godt. Gierus’ egen ansigtshud ligner da også en anbefaling af de opskrifter, hun har fulgt – og hældt på krukke – siden hun for fire år siden blev udfordret af hudkræft (nu helbredt).

SNUP TIPPET: Uanset om du er til økologisk hudpleje eller ej, så er ansigtsmassagen hos Elisabeth Gierus alle pengene værd. Der er forskere, som mener, at jævnlig massage i ansigtet er det, der for alvor holder os friske i betrækket. Og hvis det er sandt, giver det vel mening at gøre det max behageligt, når budgettet altså tillader det (90 minutters anti-stress deluxe behandling kræver et 595 kroners dybt dyk i lommen).

Selvrørt ansigtscreme fra Elisabeth Gierus

Selvrørt ansigtscreme fra Elisabeth Gierus

24/08/2009
REN SKØNHED eller…?
26/08/2009
DNA og stamceller…

Kommentarer

  • Elisa Lykke

    Kan SÅ varmt anbefales, jeg er VILD med hendes produkter, især serummerne er som guld til huden. Men alle hendes ting er i bogstaveligste forstand lige til at spise 😉

    03/09/2009
  • susanne schultz

    skal helt sikkert prøves

    30/08/2009