fbpx

Lidt om kødpølse plus 4 andre lige-til-at-hapse makeup-tips

Til en cool billedbåren, tipsspækket-se-hvad-makeup-kan-gøre sag for Børsen Weekend var vi samlet et lille foto-hold i Aarhus i mandags. Helt low key, men intenst og godt. Her får du et pre-view med 5 af de makeup-tips, jeg opsnappede fra YSL-makeupartist Zenia Jæger:

 1. Nej, vi skal ikke efterligne Zenias bryn. Det er statement-bryn, som vil klæde de færreste. Og spørg mig ikke, hvordan de laves. Kig i stedet på model-Katrines bryn.
 2. Hvis du vil have mere markerede øjenbryn, så brug en brun mascara og børst forsigtigt farve på brynshårene. Ikke huden. Med øjenskygge og blyant kan du nemlig ikke undgå at ramme huden, og det er hårene, der skal peppes op.
 3. Vatpinde er og bliver det bedste makeup-justerings-redskab. Zenia kan ikke få dem tynde nok, så derfor den særlige variant her. Indkøbt i New York.
 4. Englehudstape er uundværlig, hvis du vil have en skarpt defineret eyeliner.
 5. Og inden du nu tænker adddrrr, så er kødpølsefarve noget af det smukkeste (går selv rundt med den på neglene netop nu) – se bare de forskellige nude læbestifter på foto nr. 3. Og nej, det er jo ikke et lækkert navn, men du kan til gengæld se farven for dig med det samme – hvilket kan være sværere med sart rosa, støvet rosa, lys-baby-et-eller-andet betegnelser. Eller hvad? Og jeg lover dig, YSL har nogle af de fineste af slagsen (tjek læbestiften Rouge Volupté RV2 ud, hvis du er til nude).

SNUP TIPPET: Håber vi også ses over på Beautyspace-tabletten – OG at du er klar til en upcoming RODIAL konkurrence.

05/03/2012
Længere ben – anyone?
08/03/2012
Hit med din minus-liste og nap så lige dagens bedste grin

Kommentarer

 • Frederikke – haha, nu kan alt jo ikke være rosenrødt og himmelblåt. Og du har ret. Vi er alle lidt kødpølsede. Stor hilsen Anette

  10/03/2012
 • Frederikke

  Kødpølsefarvet… Er det ikke en betegnelse som over en bred kam omfatter de fleste danskere pt…? Husker firsernes laksefarve som klart stod godt til en sky af afbleget permahår og mintgrøn. Dengang drog vi ikke synderlige paralleler til de fødevarer, som farven henviste til, men måske “kødpølsefarvet” make-up og lingeri mv. er lidt sværere at vænne sig til som en farveangivelse på linje med blodrød eller himmelblå…

  08/03/2012
 • Jeg ELSKER nude make-up. Det er jo bare så fint og naturligt på sin helt egen pæne måde 🙂

  Glæder mig til at se “pølse-lakkerne”

  07/03/2012
 • Marie Rasmussen

  @Lene … Det er god humor. “Pølsefingre” hi hi …. !!! 🙂

  Super lækker nude make up! Love it big time!

  07/03/2012
 • Lene

  Og for resten – hvis du har den på hænderne nu – kødpølsen – så har du pølsefingre. Muhahahah :O)

  07/03/2012
 • Lene

  Jo du har ret i at man kan se farven for sig – men jeg tror nu ikke det er et salgstrick for producenten. Hvis du spørger mig altså. Måske andre har et mindre belastet forhold til kødpølse…:O)

  07/03/2012
 • Sanna

  Anette:-) Kan lige høre damerne i parfumeafdelingen: Kødpølsefarvet er den nye sort frue! Statement bryn, jamen det ligger vel nærmest i ordet statement, ikke? Ikke for alle og enhver, men skønhed har mange ansigter – heldigvis! Jeg kom lige i tanke om “Origins” supergode “Just browsing” Et brynprodukt, der påføres med en mascara-lignende børste, men med en lettere konsistens og farveintensitet end mascaraen. Samtidig holder den lidt på faconen.

  07/03/2012
 • Ja til trods for lidt dårlige associationer med et ord som kødpølse, synes jeg nu også det er et flot forårslook 🙂

  07/03/2012
 • Ja til trods for lidt dårlige associationer med et ord som kødpølse, synes jeg nu også det er et flot forårslook 🙂

  07/03/2012
 • Jamen de er da smukke allesammen – modeller eller ej 😀

  07/03/2012
 • Rikke

  Hej igen Anette, jeg har shoppet MUJI i London, Berlin og Gøteborg. Men har ikke prøvet deres online shop.

  07/03/2012
 • CharlotteK

  Jeg kan da vel ikke være den eneste, der undrer sig over “statementbryn”???? Hvorfor vil man have det???? (ja, det er ihvertfald ikke lige mig sådan nogle :-))

  07/03/2012
 • Det er vist noget som skal prøves af – det med mascara i øjenbryn…men fedter det ikke ud, hvis man kommer til at klø sig i brynnet? (ikke om jeg ved at bevidst gør det…men måske…).

  Og der er en Muji i Malmø…og online…

  07/03/2012
 • Kære Rikke – fantastisk. Du kender dem simpelthen? Jeg havde ikke set dem før. Hvor får du fat i dem?

  Kære Anja – sidder netop og bakser med et foto af de lakker (men mit system driller). Tror Therese vil blive glad for, at du kalder hende model.

  Stor hilsen Anette

  07/03/2012
 • Glæder mig til at se dine pølsefarvede lakker så 🙂 Ser ud til at være nogle smukke farver fra YSL – og nogle lige så smukke modeller 🙂

  07/03/2012
 • Rikke

  Hej Anette de super tyden vatpinde er fra MUJI de kan anbefales de er rigtig gode 🙂 Mange hilsner Rikke

  07/03/2012
 • Kære Louise – det er uheldigt med det kødpølseord, men ak jeg skal vise dig to lakker, som er de smukkeste jeg pt. ejer (fra Essie og Dior) – og de er bare kødpølsesmukke i farven. Uden de hvide prikker dog. Stor hilsen Anette

  07/03/2012
 • Waauwww hvor er de flotte de bryn og TAK for kødpølse-analogien, den klæder nu mine negle og jeg vil tænke på dig hver gang jeg ser på dem 🙂

  07/03/2012