6 kompliment-magneter der er til at betale

Der er situationer, hvor småt er størst. Her er seks af de uundværligheder, som gør en kæmpeforskel for mig. Når det virkelig gælder.

Friske jeg-er-klar øjendråber fjerner rødme og blakkede blikke med det samme. Det er dog ikke dråber, der skal klatbruges til daglig. For mig er de SOS-hjælp, fordi søvnen altid er halvdårlig, hvis jeg skal tidligt op til noget vigtigt. Visine virker, men måske kender du andre?

Veloplagt hud. Uden hokuspokus så virker Bioeffect. Der er tale om vækstfaktor (EGF), som er et hudfornyelses-protein, der har papirerne i orden. Der blev i øvrigt seer-storm eller hvad man siger, efter jeg lod damen her prøve. Complete-Me er det eneste sted, hvor du lige nu kan få huden i en størrelse, der er til at betale (375 kr. og med nok til to måneder).

Wakeup-call (med stor effekt) er for mig en hudfarvet (endelig ikke hvid) khol på underste (våde) øjenvippekant og så er det flydende camouflagehjælp fra MAC’s ’Select Cover-Up’. Det er nemlig imponerende, hvad synet af ensfarvet hud gør, og jeg er ikke fan af foundation i hele ansigtet.

Hvis du har farvet hår – og det har jeg – så er Sanotints hårmascara virkelig god til at dække alt fra gråt til uheldige udgroninger. Og UDEN at stivne fælt, som de gamle hår- mascaraer gjorde.

Jamen hun har jo overskæg, mor….lød det om en klassekammerat fra min 14-årige søn forleden. At det ikke var en okay kommentar, fik vi en snak om. Men derfor kan man jo godt være træt af overskæg eller kind-dun, og her er Wonderspring genial. G.E.N.I.A.L. Den bygger på threading-princippet og er let at jonglere med. Til 199 kr. hos hende her.

SNUP TIPPET: Jeg har luret et trick af fra Arnold Schwarzenegger – og det virker faktisk. Kan ikke vente med at lægge det på til i morgen, så det kommer om lidt. Vil du have flere friske-øjne-tricks, så er der også dem her fra forleden.

DAGENS TIP finder du på Instagram @Beautyspace

21/03/2014
Hvad din stemme og logomania har til fælles
25/03/2014
Schwarzenegger gør det også sådan

Kommentarer

 • Mette Milan

  Tredje gang, lykkens gang

  01/04/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Britta & Lise – Jeg synes ikke, det gør ondt, men det er jo heller ikke nogen wellness-treat. Det er en myte, det med at hår bliver mørkere og stivere, når de vokser ud igen.

  @ Mette Milan – Vil du prøve igen?

  @ Christina M – Jeg havde ikke taget den med i indlægget her, hvis ikke det var fordi, jeg synes, den bidrager med noget nyt. Fjederen ‘ruller’ med små hiv hårene af – med et pincet skal du hakke til igen og igen. Så jeg synes det er nemmere især mellem brynene, som er det eneset sted, jeg plukker. Mange er glade for dens evne til at tage de helt små dun eksempelvis på kinderne eller over overlæben.

  Stor hilsen Anette

  01/04/2014
 • Altså, hvad kan den der hår-fjerner som en almindelig pincet ikke kan?
  Er den virkelig bedre og hvorfor?

  31/03/2014
 • Mette Milan

  Min kommentar kom da slet ikke frem

  29/03/2014
 • Lise Jørgensen

  Uf gør det ikke ondt at bruge den der fra wonderspring? Men okay, i forhold til at bruge voks.. Jeg vokser ikke mine små dun af, men bliver de ikke mørkere når de kommer ud igen?

  28/03/2014
 • Britta

  Hej Anette m.fl.
  Ang. Wonderspring, så må jeg lige høre, hvor ubehageligt det er?:-) Tænker, at det gør ret ondt på overlæben de første gange?

  27/03/2014
 • Mette Milan

  Hej Anette

  26/03/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Karen – Åh, det er et vanskeligt emne, du der tager om. Massage, motion og korrekt kost plus tørbørstning vil tilsammen gøre noget, hvor cremer så kan være den sidste ‘finish’, men jeg laver noget større på emnet inden for den næste måneds tid, så hvis du har tålmodighed…

  Stor hilsen Anette

  26/03/2014
 • Karen

  Hej Anette

  Vil høre om du kan anbefale en creme frem for en anden når det handler om at fjerne/mindske cellulittes på lår og baller??

  Har kigget på følgende emner:

  Clarins Body Lift Cellulite Control

  Murad Firm and Tone Serum

  Hilsen fra Karen

  26/03/2014
 • @ Jette – Ja, det har jeg og den kommer på iPad-versionen om to dage. Jeg synes MAC laver de bedste.

  @ Christina – Du finder den på sanotint.dk (de kan oplyse nærmeste forhandler). Spændende med Bioeffect – der i er i hvert fald dokumenteret virkning.

  @ Lene K – Jeg har stående på min liste mht. uafhængig analyse og den skal nok komme. Mht. Rodial så bruger de fine ingredienser (hyaluron, glycering og også AHA og fine antioxidanter – dog også silikone, som er ok så længe, de ikke bruges om natten).

  @ Laura – Tænker du på Visine? hvis ja, så er det apoteket.

  @ Christina H – Big smile. Ja, jeg tror Wondersping får en fast plads hos mig, men jeg har kun haft den i en lille uge.

  @ Jette V – Mange tak for opklaring…

  Stor hilsen Anette

  25/03/2014
 • Jette V

  @Anette: Ja, det er den samme creme. Den er afbildet i Matas’ seneste katalog, der kom i weekenden. http://www.matas.dk/avis/1413 – se side 12 🙂

  25/03/2014
 • @ Daniela – 1000 tak for dine vise ord.

  @ Heidi – Den slags erklæringer kan jo pifte enhver dag ekstra op.

  @ Louise VT – Jeg synes ikke, dette MAC produkt finder vej til linjer i huden (jeg bruger det dog mest på kinderne). Har du prøvet at have opsugende ‘blotter-papir’ på dig – til at friske op med i løbet af dagen?

  @ Jette V – Jeg forstår det simpelthen ikke, for den er ikke lanceret endnu. Hvis du ser på billedet fra forleden er det så præcis samme produkt? Altså THE MIRACLE CREAM fra Garnier? Måske har nogen været listige.

  Stor hilsen Anette

  25/03/2014
 • Christina Hansen

  Er dit mellemnavn “Buzzlightyear”? For du formår da virkelig at komme til “to the rescue”. De grå hår, der hurtigt titter frem, når man er meget mørkhåret, stresser mig især i sommerferien. Min farvning holder efterhånden kun i 3 uger, så de sidste dage er der krise. Seriøst! I sommers tog jeg den nervepirrende chance og farvede på toilettet i det lejede sommerhus, så desperat blev jeg. Jeg anede ikke, der fandtes hårmascara. Før nu og så lige inde i Magasin. Det bliver så befriende, ikke at skulle bekymre i om.
  Mht Wonderspring, et det en ting, du har brugt i længe og vil fortsætte med? Den ser da også genial ud. ♥♥♥

  25/03/2014
 • Charlotte

  @anette jeg har umiddelbart ikke testet nogen af dem, du skriver.. Ikke bevidst i hvert fald, er ikke så skarp på området 🙂
  Tak for svar begge to.

  24/03/2014
 • Laura Victoria

  Hvor kan man købe det til øjnene henne? Kan ikke finde en hjemmeside der sender til dk 🙁

  Tak for en super blog! 🙂

  24/03/2014
 • Lene Kjældgaard

  Hej Anette, har du måske lyst til at skrive et indlæg om, hvor/hvordan man kan få lavet en uafhængig (af et bestemt produkt-mærke) hudanalyse og få at vide, hvordan ens hudtype er generelt og hvad den trænger til af produkter, både ift. serum (om det er fugt el. anti-age, f. eks.). Jeg vil også høre din mening om Rodials produkter. Jeg har hørt meget godt om Dragon Blood serien (især masken og gel’en og Snake Venom masken fra den sorte serie), men er produkterne virkelig alle pengene værd?

  24/03/2014
 • christina

  Hey den hår macara lyder som en go ide 😉 hvor købes den ? For jeg er hopper om bord i en brun hår pudder og tak skæbne et svineri :-/ …..ps har invisteret i bio effekt i dag er meget spændt på om jeg kan se forskel :-p kram fra fyn ♥

  24/03/2014
 • Jette

  Hejsa Anette, tak for tippene, det er så super!. Har du mærke + nr. på den hudfarvet kohl, som du kan anbefale?

  Hilsner
  Jette

  24/03/2014
 • Jette V

  Bare lige et lille pip om de billige tricks fra bloggen forleden: Matas har tilbud på Garniers Miracle cream i øjeblikket, 79,95 :). Jeg må også sige at jeg forventer mig en hel del af den….

  24/03/2014
 • Tanya

  *sender!

  24/03/2014
 • Tanya

  @Daniela (og Anette der sneder videre til de allerdygtigste): TAK for forklaring om milier (nyt ord til den private ordsamling!) – jeg anede ikke at det var det jeg har (eler at der var noget at gøre ved dem) 🙂

  24/03/2014
 • Louise VT

  Fantastiske små hud-fif til dagligdagen – tak 🙂
  Jeg har en lille udfordring med concealere og foundations, som gerne – som dagen skrider frem – lægger sig i de fine linjer, og får dem til at syne af mere 🙁 Det var jo ikke lige meningen…
  Hvordan vil du beskreve MAC’s produkt her i den henseende? Jeg har desværre ikke adgang til en MAC-forhandler, hvor jeg kunne bede om en lille prøve, så hvis nogen har erfaring, så lytter jeg gerne…

  24/03/2014
 • Åh en masse herlige fif
  I love you

  24/03/2014
 • Hej Charlotte, det som du kalder for talgknopper, kalder jeg for milier. Det er små, hårde hvide forsteninger i huden, der mest af alt er dannet af små hudkorn som sætter sig fast i huden over tid. Der sker så ofte det at andre hudkorn tilslutter sig og milien kan vokse sig større. Samtidig kan der også ske det at denne skubbes opad mod overfladen og en sjælden gang imellem har du sikkert også oplevet at den kan forsvinde spontant af sig selv. Disse milier har ingen udgang ligesom talg (hudolie) tilstopninger i porerne. Derfor er den eneste måde at fjerne dem på, netop den mekaniske måde du beskriver med en lille lancet. Dog har jeg flere gange hørt fra mange at milierne kan minimeres ved hjælp af eksfoliering (ikke mekanisk men f.eks frugtsyre som opløser den lim der binder de døde celler sammen) og dermed åbner op for at huden kan optage mere fugt, som jo gør huden mere blød og smidig. En af de lægelige forklaringer kan være at det er hormonelt forårsaget og det ses ofte hos kvinder i overgangsalderen, men det synes jeg ikke at jeg oplever er tilfældet. Det som i hvert fald altid er tilfældet er at alle som plages af mange milier har tør og let forhornet hud, så det er der du skal sætte ind. Derudover kan du få en dygtig, rutineret kosmetolog til at fjerne dem uden at efterlade mærker på huden.

  24/03/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Charlotte – jeg skal lige høre om du har testet enten carbamid, salicylsyre eller AHA-syrer? Jeg har bedt kosmetiker Daniela Fraser besvare dit spørgsmål, da jeg ved hun er ekspert på området.

  @ Birgitte B – Det ER heller ikke behageligt, men heller ikke ubehageligt. Jeg er vild med MACs.

  @ Sanne – Den kræver intet kursus. Jeg har siddet her ved mit skrivebord og ‘nappet af’ – det er let.

  @ Tina Irene – Du vil blive glad for den, er jeg sikker på.

  Stor hilsen Anette

  24/03/2014
 • Tina Irene Povlsen

  Ja tak til kompliment magneter og fede trick tips… De små dun eller heksehår på i ansigtet er vi vist mange der ind i mellem forbander langt væk … Jeg selv er mørk, og synes derfor at de der er synes mere end synlige. Så voks af overlæbe og hageparti er et must have sammen med den mdl. ret af bryn hos min kosmetolog… Wonderspring lyder ret så GENIAL – den ku’ sagtens bli’ mit supplement hertil. 🙂

  24/03/2014
 • Wonderspring – kræver den kursus? Jeg bruger vokstape til overskægget, men tænker at denne her jo aldrig bli’r slidt op.

  Arnold – det var lidt af en cliffhanger. 😉

  24/03/2014
 • Jeg bruger normalt aldrig eyeliner på den våde kant, men nu har jeg hørt om det trick med den hudfarvede så mange gange, så må hellere få det afprøvet 😉
  Har du et navn/nummer på den du bruger?

  24/03/2014
 • Charlotte

  Hej Anette.
  Jeg har et spørgsmål til dig om talgknopper! Jeg har mange øverst på mine kinder og under øjnene, og har haft dem i en del år efterhånden. Jeg har prøvet forskellige ting for at få dem væk, men synes ikke, jeg hidtil har fundet noget, der virkelig holder det nede. Kan du hjælpe mig? Jeg har en overgang fået dem fjernet hos en hudspecialist med en “skalpel” – lyder en del værre end det var :), det gør jeg ikke længere, men har jeg nogle store nogen, kan jeg selv fjerne dem på den måde. Jeg har også forsøgt at give masser af fugt ved at bruge fugtmasker, og jeg har altid en ordenligt fugtgivende dagcreme på, da jeg har utrolig sart og tør hud. Jeg er for nylig begyndt at spise fiskeolie hver dag, hvilket jeg håber måske, kan gøre en forskel.
  Har du nogle tricks?

  MVH Charlotte

  24/03/2014

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.