661 kommentarer, 5 vindere og jo, noget til dig

Mange ville have huden i Ole Henriksens cremepleje forleden. 661 helt præcist. De heldige fem vindere blev: Nanna Smed, Kasper Emil Mikkelsen, Julie Sophie, Marlene J, Ida D og Lene Høg Holst. Plus et par trøstepræmier til Tina Hoffbeck, Charlotte P og LunaBærmonster (send gerne din adresse til open-mind@mail.dk). Men. Husk, at alle hr. Henriksens hudberoligende tips kvit og frit kan hentes HER.

Og det stopper ikke endnu, for jeg var forbi Magasin forleden og kunne se, at der stadig er et par gratis pladser HER. Hvis du ikke bor i Københavnsområdet, så kommer muligheden snart til Aarhus.

SNUP TIPPET: Kald det bare et skønheds-Kinderæg, for der er mere på vej. En anden hudplejeautoritet jeg længe har glædet mig til at hive tips og tricks ud af, lægger nemlig vejen forbi Beautyspace på mandag. Igen er der mulighed for at tanke viden op, men også konkret at få huden i produkter, jeg er stor fan af. Muligheden lander i din indbakke, hvis du er tilmeldt HER.

NB: Vis-mig-din-badeværelseshylde-gevinsten på Instagram gik til @frustriib. Stort tillykke – send gerne din adresse til open-mind@mail.dk

Rigtig god weekend!

07/03/2014
Ole Henriksen fjerner rødme OG inspirerer Blachman
10/03/2014
Gør som Michelle Obama. Du vil aldrig se dig tilbage

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  @ Henrik B – Absolut. Det gør ingen forskel. Men jeg vil vove påstanden at Lysi’s med citrus ikke giver opstød. Prøv i en smoothie.

  @ LunaBærmonster – Herligt. Tillykke.

  @ M – Har du prøvet at have ‘blotter-papir’ på dig? Jeg synes faktisk de små stykker papir opsuger og holder effekten et godt stykke tid.

  Stor hilsen Anette

  14/03/2014
 • Juhuu, hvor dejligt! Jeg har sendt dig en mail. 🙂

  13/03/2014
 • M

  Jeg startede med at bruge Tromborg’s, men den endte jeg med at slå ud af. Det er her jeg mistænker Bismuth oxid efter at ha researchet nettet tyndt… Nu bruger jeg bareminerals Matte, da den ikke indeholder bis. Matte effekten mangler dog på mig… Men er nok kommet frem til, at jeg må nok tilbage på roaccutan kuren, desværre. Det ser ud til, at det er det eneste der virker :/
  Tak for svar igen 🙂

  11/03/2014
 • henrik

  Tak for svar 🙂
  Er det ok at spise fiske olien om aftenen i stedet for om dagen 🙂 det er bare fordi jeg nogle gange syntes at fiske olie godt kan give et surt opstod i løbet af dagen, og så er det ikke så fedt hvis man har glemt sit tyggegummi 🙂

  11/03/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  @ M – OK. Hvilke mineral foundations har du prøvet?

  Stor hilsen Anette

  11/03/2014
 • M

  Behandlingerne har ind til videre bestået af en AK-peeling og så en dybderens i morgen. Plus jeg bruger deres cleanser, extra care moist og pure active serum. Kender ikke BB-cremen, men tvivler også på at en BB creme vil være dækkende nok… Må lede videre 🙂 svært når den både skal være dækkende, matterende, samt være bare nogenlunde ok med ingredienserne! tak for svar 🙂

  10/03/2014
 • Vibeke Silke Camille Guldager

  Stort tillykke til alle vinderne. Og dejlig forårsdag til alle 🙂

  10/03/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  @ M – Lad mig vide mere om Akademiklinikken, og de behandlinger du får. Har du prøvet noget så enkelt som BB-cremen fra Balance Me (se på mariasvane.dk og skriv evt. til hende mht. ingredienser, du ønsker at undgå).

  @ Henrik B – Alle spørgsmål er velkomne. Jeg er vild med Lysi’s fiskeolie med citrus (og det er den eneste i deres sortiment, jeg kender) – jeg kommer 2 spiseskefulde i min smoothie og holder mig til Niels Ehlers (omegaekspert) ord om, at omega3 ikke kan overdoseres.

  @ Tina H – Stort tillykke med gevinsten. Jeg krydser fingre for dig og især din datter mht. det, du skriver.

  @ Vesna, Tina og Dorte – Tak for jeres kommentarer.

  Stor hilsen Anette

  10/03/2014
 • Dorte Daugaard

  Tillykke til vinderne!
  Sikke med goodies, du deler ud 🙂

  09/03/2014
 • Tina Irene Povlsen

  Hjertelig TILLYKKE til de heldige vindere – Ønsker dig og alle læsere en smuk søndag. 🙂

  09/03/2014
 • Vesna Barbu

  Stort tillykke til alle vinderne 🙂

  08/03/2014
 • Rigtig god lørdag og Kvindernes internationale kampdag:-)

  Tusinde tak for at jeg har vundet er fantastisk Ole Henriksen Cremplejeserie som trøstepræmie:-)
  Den bedste trøstepræmie jeg nogensinde har vundet og den går til deling med min kræftsyge unge datter.

  Takker, skriver dig en mail og nyd dagen:-)
  Tina Hoffbeck

  08/03/2014
 • Hej Anette jeg ved at dette spørgsmål er lidt udenfor nr. Men hvor meget af den der Lysi fiskeolie anbefalder du man drikker hver dag? Og er det alle deres varianter som er ok?
  M.V.H. Henrik 🙂

  08/03/2014
 • M

  Hej Anette, tak for en virkelig god beauty blog! Håber du kan hjælpe mig med et bud på en god foundation uden nogle “forbudte” hud irriterende ingredienser i. Har en del problemer med min hud, stadig efter en roaccutan kur for et år siden. Nu er jeg startet i behandling hos Akademiklinikken i håb om at de kan hjælpe mig med at få min hud i balance.
  Har løbende fundet ud af at min hud ikke er glad for olier eller bismuth oxids i makeup… Synes det virker til at være MEGET svært at finde en god foundation uden alt muligt skidt i, har du mon et bud?? Kram herfra

  08/03/2014

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.