Du skulle have haft tekst til de her billeder, men så skrev Anna

I blogland kan kursen ændres på fem minutter. Og det blev den, da hende her skrev og dermed slog Dior af banen. For i dag skulle vi ellers over morgenkaffen have hyggesnakket om den sindssyg flotte nude øjenskygge fra Diors seneste Pariser-show. Men så kom Anna på tværs med en mail:

Efter at have læst dit blogindlæg om Lash Bar, bestilte jeg fluks tid, og i dag har jeg fået mink vipper! De er så fine og så lange, at jeg går forsigtigt rundt for ikke at snuble i dem. I morgen forsvinder de grå hår. Og i næste måned forsvinder de grå tænder. Og hvis du synes, det lyder som om, jeg er noget i panik over at fylde 50 om et par uger… så har du ret. Det er tosset, for jeg elsker gamle damer. Jeg har bare ikke lyst til allerede selv at være én. Men nu bliver jeg det i det mindste med mink-vipper.

Jeg bad hende sende billede og uddybe begejstringen:

 

1: Det ser ud som om, jeg har naturens side har været noget så svineheldig med mine vipper. (Hvilket jo ikke vil vække den mindste mistanke om snyd hos nogen, når de ser, hvordan jeg generelt har været heldig: Korte ben, små bitte bryster og så de ting, jeg slet ikke vil nævne…)

2: Jeg bruger nu 10 sekunder på at lægge makeup om morgenen, og 10 sekunder på at fjerne den om aftenen. Det er jo slut med mascara.

3: Jeg har ikke røde, glinsende øjenomgivelser om aftenen, når jeg har fjernet make-up, ligesom jeg havde tidligere, når jeg havde fjernet mascara.

4: Jeg ser helt ok ud, selv når jeg ikke har nogen som helst make-up på. Det er altså store ord og en ny oplevelse.

5: Jeg har ikke mascara på øjenlågene eller ned ad kinderne, når jeg har cyklet i regnvejr.

6: Og det vildeste: Mine vipper blafrer i vinden, når jeg cykler. Stik den, Bambi!

Der er kun én ulempe, men den er til gengæld også til at tage og føle på: prisen. Det kostede 1795 kroner. Og der skal jo tankes op hver 3.-4. uge, hvilket koster mellem 500 og 800 kroner hver gang. Det er langt, langt over, hvad jeg nogensinde har budgetteret med til maintenance. Men… jeg vil strække mig langt for at få råd, for jeg synes altså, det er fedt. Og jeg har for længst indset at det kun går én vej med udgifterne til vedligehold. Men sådan siger man også om lækre Alfa Romeo, har jeg lige hørt på Top Gear. Så jeg må vel bare tænke mig selv som en ældre Alfa-hun. Og man ku’ da være værre ting.

09/07/2012
En Mac’omans favoritter
11/07/2012
Ferietid med Jennifer og rødderne

Kommentarer

 • Hej Alle,

  Jeg vil egentlig altid anbefale vippeserum, selvom man har extensions. M2 og neu lash er ekstremt effektive, men man vil aldrig kunne opnå helt det samme som med extensions når det gælder ekstra længde, vippernes curve (den flotte C buening) samt det at undgå brugen af mascara, da både de ægte minkhår og de falske er sorte fra rod til spids.

  Men det er altid en god ide at bruge vippeserum uanset om man vil dyrke sine egne alene, eller holde sine naturlige vipper sunde og stærke mens man har extensions.

  Jeg er glad for den, M2beauté laver, fordi jeg synes den fungerer fint også for sensitive øjne.

  Mange hilsner Rikke Steenskov

  Ejer Lash Bar Cph.

  11/07/2012
 • Tak for at sende gode vipes! Nu er jeg endnu mere glad for vipperne!
  Charlotte, du har ret: Det ER minkhår, ikke bare mink-farvede.
  PS: Tak fordi I deler positive erfaringer om serum.

  10/07/2012
 • Anne-Marie Anderbrant

  Tillykke Anna både med födselsdagen og vipperne super flotte, et tips du kan få samme resultat med öjenvippe serum med lidt tålmodighed, jeg fik resultat efter ca. 2uger (neu lash) det er meget billigare 😉

  10/07/2012
 • Wow, det ser jo fantastisk godt ud. Både de lækre vipper (hvem der bare havde råd til det) og den skønne skygge fra Dior. Jeg er fan!

  10/07/2012
 • Kære alle,
  1000 tak for alle de vippe-vilde kommentarer. Og ja, hun kan noget med ord hende forfatterinden Anna Skyggebjerg. Jeg har skrevet på min do-to, at der må en blogpost på den anden side af ferien til om vippeforlængende serum (tak Sidse Pipi) plus Dior-opskriften kommer og Charlotte K, jeg får Anna til at svare på dit spm.

  Stor hilsen Anette

  10/07/2012
 • Gitte Salling

  Hvor er det da fint!

  10/07/2012
 • Anette J

  Hun skriver jo, så man virkelig kan mærke, at hun nyder bambi-vipperne, så de er da alle pengene værd. Det ser flot og naturligt ud.
  Sikke en herlig måde at runde 50 år på.

  10/07/2012
 • Kira B.

  De er sku også flotte… hvis velvære kan købes for penge – er det vel pengene værd? (det plejer jeg at sige til mig selv, når jeg køber noget over min smertegrænse) – smukke er de!!!! Øjnskyggen fra Dior ser nu også ret flot ud…ee helt vild med nude!!!!

  10/07/2012
 • CharlotteK

  Ha, ha, herligt sprog og dejlig artikel:-)Altså, er det vipper af minkhår eller hvordan? (Eller er det minkfarvede vipper, tænkte jeg til at starte med) Nu kan jeg dog godt se, at det må være minkhår, ved nærmere eftertanke… 🙂

  10/07/2012
 • Anette Scharling

  Åhh hvor ser det bare godt ud! Du styrer for vildt Anna:)

  10/07/2012
 • Pia

  Ih sådan nogle vipper vil jeg da også ha’!!!!

  10/07/2012
 • Heidi

  Hold op hvor skriver hende Anna da bare for sjovt! Go’ vind, Bambi!

  10/07/2012
 • Ja, det er da noget af en pris at betale for at få lavet de vipper – men hvor er de også bare flotte! Og billedet ligner bestemt ikke én der er på vej til at blive 50 😉

  10/07/2012
 • Rie

  min mor sagde altid “man må lide for skønheden” nu kan man så tilføje og “og betale for skønheden” Men flotte er de – tillykke med de 50..dejlig alder ;-0

  10/07/2012
 • susanne

  Fantastisk – det vil jeg også prøve og flot ser det ud – og det er da ikke så galt igen med den pris vel – vi bruger så mange penge på alt muligt l…

  10/07/2012
 • Tør ikk – bange for at blive afhængig…De er rigtig fine:-)

  10/07/2012
 • Sidse Pipi

  Herlig herlig retorik der fik grinet frem her på en skyet dag.

  Jeg er så nød til at dele min erfaring med alle Jer der har tålmodighed til at vente på at det er Jeres EGNE vipper der sidder på låget. Jeg har efter tålmodigt hver eneste aften i 2,5 måneder fået mine super flotte lange og tætte vipper igen som da jeg var 25 med M2Beauté og nu er jeg 53 år ung med naturlige vipper og super glad 😉

  10/07/2012
 • Ja, kampen mod tiden bli’r hårdere og hårdere – og dyrere og dyrere. Jeg nærmer mig også de halvtreds, men indeni er jeg jo stadig 25! 😉

  10/07/2012
 • Marie Rasmussen

  Ihhhh hvor er de flotte. Kan så absolut godt forstå hun er glad for de vipper! Sindsygt så flotte de er … og JA jeg er misundelig. Meget endda 🙂 Under andre en masse lykke, men lange flotte vipper, det ved jeg snart ikke hi hi …. Tak for dagens indlæg. Det var jo REN SOLSKIN på en ellers kedelig grå sommerdag. Du kan bare det der med at løfte humøret Anette. Tak 🙂

  10/07/2012
 • Hurra for Anna! Jeg håber, hun på en eller anden måde lever af sprog.

  10/07/2012
 • Heidi

  Hvor skønt, kan sætte mig fuldstændig ind i det! Jeg har også fået vipper på, dog ikke mink, men jeg ELSKER dem! Det kunne have været mig der har skrevet:-)

  10/07/2012
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Vibeke, ja lidt reklame er det jo altså. Men af en ærlig slags fornemmer jeg.

  @ Ditte H – jamen du slipper ikke. Der kommer en step-by-step fra Dior. Og den bliver ikke kedelig.

  @ Marie Louise – tak fordi du lader dig begejstre derude på den anden side af skærmen.

  Stor hilsen Anette

  10/07/2012
 • Marie Louise Uhrskov

  Hvor er hun morsom, når hun skriver! Super herligt indlæg, Anette! (Jeg må dog også rose dig for at skrive på en meget indlevende og sjov måde)
  Og sikke nogle flotte vipper, hun har fået (:

  10/07/2012
 • Ditte H.

  Øj, en flot øjenskygge – tekst behøvs ikke, den taler for sig selv!
  …. Og så gad jeg altså også godt have de der bambi-vipper, men det lyder svært vanedannende – og dyrt, såå små korte vipper er også ultra sexede! …. – Har jeg bestemt!!!

  10/07/2012
 • Sikke en god reklame, man får jo lyst til fluks at sætte sig i øjenvippestolen. Tillykke Anna!

  10/07/2012