fbpx

Du gode Goya

Tænk klovneri, trapezudspring og spas og tilsæt så alt det cirkus og tænkelige gøglerliv, du kan smøre i ansigtet og peppe i håret. Nogenlunde sådan har briefingen til dagens show fra Stine Goya lydt. Og farvelade-feen Zenia Jæger, der er chef-makeupartist for YSL, greb henrykt bolden. For hun elsker cirkus. Med alle numrene, overraskelserne, de tjeppe sceneskift og magiske ansigter, der netop er en del af gøgleroplevelsen. Oversat til dagens show bærer modellerne derfor forskellig makeup, og det stresser en lille smule  backstage. Som en anden guldsmed er Søren Hedegaard hyret ind til at stå for alle de gyldne masker. Noget, der foregår med en flad pensel, som har primer på den ene side og  guldpigment på den anden, så det ikke ender i drysseri, men en holdbar maske der kan holde showet ud. Selv tegner Zenia Jæger sort op – i fri hånd og imponerende lige.

Og så er der de maskeløse. Dem, der bare er iklædt YSL’s nye foundation-darling Le Teint Touche Éclat blandet med lidt ekstra shine, så huden ligner nyudrullet marcipan.

SNUP TIPPET: Står det til Zenia Jæger, er der masser detaljer, vi kan kopiere til gadeplan. Selv elsker hun alt, der glimrer og foreslår derfor guldpigmenter i øjenskyggen og på neglene og ellers masser af highlight i ansigtet.

 

08/08/2012
Af og til sker det magiske
10/08/2012
Hårrejsende Mahony

Kommentarer

 • Stine Goya er vild, en sej dame..

  12/08/2012
 • Wauw!! Sikke nogle flotte billeder og sikke noget vild imponerende makeup!

  /Rikke
  http://modekolibrien.dk/

  10/08/2012
 • susanne

  hold nu op hvor ser det bare mode rigtig ud … hvor var du henne ?

  10/08/2012
 • Anette J

  Det er så eventyrligt! Nyder billederne og tænker, at jeg i hvert fald skal have guld på neglene.

  10/08/2012
 • Tanya

  Fantastisk ser det ud! Kunne godt selv bruge lidt mere guld at peppe make-uppen op med, selv om det ikke skal være i hele ansigtet. Kender du en god, gylden liner eller lignende man kan lægge på øjnene?
  Håber det ikke var ubehageligt for modellerne – uanset hvad falder de næppe døde om som Bond-modellen i sin tid (eller er det en vandrehistorie)!

  10/08/2012
 • åhh.. Jeg fik svaret – YSL found. 😉

  10/08/2012
 • Det er det bedste bedste, bedste indlæg længe ! De damer er jo for freaking awesome ! *stor begejstring over glimmer, glimmer, glimmer ! *

  Hvad har hende på det sidste billede fået i ansigtet ? 🙂

  //K

  10/08/2012
 • @ Britta – Det er præcis den nye YSL-foundation!

  @ Lotte B – hverdagsbilleder har vi ligesom nok af, og vi har godt af ‘for meget’. Liiiidt snydemaskemaling er der nok, men jeg ved det ikke.

  @ Anja – spot on. Der var masser af fikse, finurlige guld-detaljer.

  Stor hilsen Anette

  10/08/2012
 • WOW der er fest på drengen 🙂 Guldglimmer og guld i det hele tage er vidst også noget vi kommer til at se mere til her i efteråret, synes jeg at jeg har hørt noget om, og det gør mig intet 😉

  10/08/2012
 • Uhh…det er næsten for meget, men fedt med knald på. Den turkis maske ligner mest for mig en ansigtsmaske, og så et håndklæde på hovedet og et halstørklæde og så TV3 med plaid over…nok derfor at jeg ikke går til modeuge…Men det er fedt at se at der er nogle som går all in i den københavnske modeuge. Virkelig!
  Kan det virkelig laves med almindelig makeup – og ikke snyde med teatermaling?

  10/08/2012
 • Britta

  Wow … sikke mange detaljer og sikke nogle gigantiske øreringe hun har på hende med den sorte maske – og sikke lækker teint på det sidste foto – er det YSL-teint? Dejligt at se lidt modeuge selv om man sidder her i det mørke Jylland 🙂

  09/08/2012