fbpx

Café Latte vinder over Dollywood

Latte-looket (foto: PRIMP)

Latte-looket (foto: PRIMP)

Det kan godt være, at Dollywood rangerer højt på forårets makeup-hitliste. Tendensen, hvor Alice i Eventyrland for alvor slippes løs og det dukkede, ultrafeminine look dyrkes. MEN jeg kan ikke slippe det lækre (og meget mere naturlige) look, hvor øjnene er mat latte-farvede, læberne helt nøgne og kinderne let strejfet af en bronze-highlighter. Resultatet er et sundt og overskudsagtigt syn, hvor de fleste – med lidt øvelse – vil ligne en, der netop er kommet hjem fra en løbetur i skoven og i øvrigt  lever af fiberrig øko-kost. Endelig er der den ekstra bonus, at dine tænder kommer til at se ekstra hvide ud.

SNUP TENDENSEN: Sund-glød-nøgne-læber-og-kaffe-øjne er heldigvis også blandt forårets tendenser, og med to nøgle-produkter ved hånden er det let at få looket: Armanis Bronze Mania Skin Tint (360 kr.) plus en hvilken som helst – billig som dyr – lattefarvet, mat øjneskygge. Makeup-artisternes tricks til de helt nøgne læber er at bruge en lillebitte smule foundation.

Dollywood-looket (foto: WWD)

Dollywood-looket (foto: WWD)

Der findes mange fine bronzere - én af dem er Armanis Bronze Mania Skin Tint

Der findes mange fine bronzere - én af dem er Armanis Bronze Mania Skin Tint

07/12/2009
Juleønske 4: Børn & beauty der batter #2
08/12/2009
Rene klima-favoritter #1

Kommentarer

  • Lone

    Hej Anette,
    Jeg har ledt efter Armani hos Matas – ved du hvor det kan købes? Tak. Mange hilsner
    Lone

    07/12/2009