fbpx

Pretty prangende pink

Jeg springer over alle de indlysende ord om, hvilken dag det er i dag. Håber i stedet bare på at peppe fredagen op med hjælp fra knaldende pink. Og ohhh gru jo, du kan hurtigt komme til at se forkølet ud omkring øjnene, advarer min gode makeupartist-ven Kenneth Addelhardt. Men. Du kan også komme smart langt med ét statement-valg, som eksempelvis at kaste farven på neglene. Og jeg er en lille smule forelsket i alle de her ting. Fordi:

 • MAC (for Donna Karan) viser, at miks altid er langt bedre end match
 • Figs & Rouges nye håndcreme ‘Coco Rose’ er fyldt med kakaosmør, alger og ginsing – til 69 kr. for 80 ml.
 • Diors Nail Glow er det tætteste, du kommer gloss til neglene, og er bare virkelig fin på neglene.
 • Stella McCartneys 2013-sommerduft er beviset på, at indpakning altid holder. At det ydre kan drage mod det indre.

SNUP TIPPET: Hvis du i dag kommer i nærheden af Børsen Weekend, er der meget mere pink og pjattende forårsfornemmelser. Og så en helt anden ting…hvis du vil med bag scenen, da nogle af billederne til bogen blev skudt, så tjek den fine New Yorker-blog her ud.

NB: Efterlysning af vindere: Laura P og Emma R vandt Balance Me, og jeg savner at høre fra jer…

28/02/2013
Noget med iTunes og Kiehl’s anmeldere
03/03/2013
Køkkensnak med Ole om passion og hud

Kommentarer

 • Kira Bjørnestad

  Nej der var ikke noget udover de parfume, læbesift og makeup?! Men klager ikke, den parfume er min nye kærlighed!!!

  04/03/2013
 • Dorte Daugaard

  Ja, nu virker links’ne (hedder det det?) igen 🙂

  Og åh ja, jeg må jo også lige sige tusind tak herinde for den super lækre armani præmie!!!

  Læbestiften er lige i skabet mht farve og konsistensen er vildt lækker – silkeblød.
  Og sikke en frisk og dejlig duft! Det er lige til at blive i forårshumør af!

  Jeg så lige, at du skrev til Kira B, at de havde lagt en ekstra ting i. Det havde jeg slet ikke opdaget – og dog. Jeg tænkte godt nok, at jeg ikke syntes, at cremen hørte til, men puttede det i “min ammehjerne kan da heller ikke huske noget – kategorien” 🙂

  Hvor er jeg bare glad og taknemmelig for at blive forkælet på den måde!!
  TUSIND TAK!

  04/03/2013
 • @ Sanne – jeg tror ikke, du vil blive skuffet. Den har en særlig fin glans, som man på mystisk vis lægger mere mærke til.

  @ Marianne – bare én statement effekt holder. Ingen bliver nogensinde for gammel til pink 😉

  @ Anja, det er jeg SÅ glad for at høre. 1000 tak.

  @ Kira B – lagde du mærke til at de havde lagt en lille ekstra ting ved, fordi ventetiden havde været lang…

  @ Tina – jeg er pjattet med pink, så du kommer til at se mere.

  @ Nanna – dét skal du.

  Stor hilsen Anette

  03/03/2013
 • @ Karoline – MAC + prøv også Sephoras makeup mekka.

  @ Dorte D – ja, de virker i hvert fald på mig. Mht. links, så skulle det være ok nu eller?

  @ Metteline – Dior har altid været ekstra stærke på lak, så det er ikke overraskende at netop de kommer med en nail gloss.

  @ Chalotte K og Heidi – åh, jeg sidder i toget og har ikke forhandlerliste på mig, så hav tålmodighed et par dage.

  @ Rie – det er en aftale, send mig en mail med din adresse, så ser vi om du er heldig.

  @ Mette b – ja, og heldigvis kan vi tælle dagene til det er en realitet.

  Stor hilsen Anette

  03/03/2013
 • Gotta love pink! Skal da helt sikkert ha’ test-duftet sommerlækkerierne fra Stella McCartney 🙂

  02/03/2013
 • Tina Irene Povlsen

  Hold da op. Må sige at det der er pink eye-lir’ … 🙂 Klart ikke noget alle kan bære… Synes pink er fantastisk flot, men foretrækker nok statementtippet… Diors nailglow og håndcremen lyder som et musthave. Sommerduften ser i sit ydre lækker ud, så den må vist også tjekkes ud. 🙂

  02/03/2013
 • Kira Bjørnestad

  Åh Anette jeg fik min fine præmie fra Armani i går!!!
  Er vild med den parfume, den dufter så dejligt – skal nok få brugt både øjnskygge og læbesiften i løbet af den næste tid også , men den parfume uf den dufter bare så lækkert!!

  02/03/2013
 • Pinlig= pink 🙂

  01/03/2013
 • Øj altså 😉 elsker de skønne pinlig sager! især er nail glow (som du ved) en klar favorit 🙂 men parfumen er også skøn 😉 vil desuden også gerne eje den nye ping neglelak “front page” fra FNUG 😉
  En anden ting: TAK Anette fordi du ville tage dig tiden til at signere et eksemplar af din bog. Jeg knuselsker den <3 🙂

  01/03/2013
 • Jeg elsker virkelig link og lyserød, men er vist blevet lidt for gammel til helt at køre den ud, men den hånd creme er da bare smuk, ville pynte fint hos mig- og lakken uhm den må jeg vist hellere finde til sommer. Rigtig god weekend

  01/03/2013
 • Åhh pink! Jeg troede aldrig at jeg skulle blive træt af den, men når nu man var ung i firserne, hvor pink i den grad blev misbrugt, så … Den der Nail Glow, den må jeg vist hellere tjække ud. Rigtig go’ weekend, smukke. 🙂

  01/03/2013
 • mette b

  Hvor er den neglelak bare smuk. Den vil jeg have på hænder og fødder i år… uhm, sommerbrune ben og sandaler 🙂
  God weekend!

  01/03/2013
 • Rie

  Hvis du ikke finder de heldige vinderere så skal jeg da nok hjælpe dig af med Balance Me 😉
  God weekend1

  01/03/2013
 • Heidi

  Min veninde elsker pink – og har fødselsdag i morgen! Hvor kan jeg købe håndcremen?

  01/03/2013
 • CharlotteK

  Jeg må google den håndcreme – den lyder da for lækker!

  01/03/2013
 • Metteline Rasmussen

  Uhm, Pink!! Elsker det! Og er i øvrigt stor fan af Diors Nail Glow. Den er rigtig fin og lige det rigtige til os, der bare så sjældent finder tid til at blive rigtig lakket til 😉
  God weekend til alle 🙂

  01/03/2013
 • Dorte Daugaard

  Kære Anette
  Kan det passe, at der er lidt rod i links’ne?
  Når jeg trykker på “mobil og tablet” knappen her på computeren, så kommer siden med produkter, du anbefaler i forbindelse med din bog frem, men hvis jeg trykker på den på min tlf, så kommer indlægget med Adele frem.

  (Eller er det mig, der roder rundt i det?) 🙂

  01/03/2013
 • Dorte Daugaard

  Åh ja, lækre forårs-sager indeed 🙂

  01/03/2013
 • HVOR KAN MAN KØBE EN PINK MASCARA?

  I LOVE IT !

  – Og tænk på at kombinere den med en kobolt… uhhhhhh !

  //K

  01/03/2013