Den her hvisker skønhedsredaktørerne om lige nu

Som et biprodukt af medicinsk forskning flyver det her serum af hylderne i Paris i øjeblikket. Historien bag er også bemærkelsesværdig: I Marseille sidder et hold forskere  ledet af en professor Nicolas Levy, som arbejder med genetiske sygdomme, der accelererer ældning (bl.a. Hutchinsonsyndromet). Det er en langhåret forklaring, men konklusionen er kort: De forbinder to stoffer: såkaldt Omega-statin og Z-dronate, der angiveligt hjælper ældningsprocessen og som pt. indgår i et forsøg på Timones børnehospital i Marseille. I processen er de blevet kigget over skuldrene. For de samme to ingredienser har en anden herre (også med en meget lang uddannelse) fået godkendt til at komme i et ansigtsserum.

SNUP TIPPET: Jeg ser frem til uafhængige publikationer på de to stoffer og deres virkning på huden. Men i ventetiden glæder jeg mig over, at man i et serum, som er det, vi putter først på huden, undlader at kokkererer med silikone og mineralske olier. Derudover er prisen ikke uforsvarlig dyr, som en af mine beautykollegaer sagde i går om et produkt, hun har i tasken. En taske vi i øvrigt vender bunden ud af her på bloggen om få dage….og som skabte heftig debat på Instagram i går: @beautyspace. 

VIND i Rudolph-konkurrencen, som kører her.

08/03/2013
VIND én af mine favoritter
13/03/2013
Så kører beauty-bussen

Kommentarer

 • @ Charlotte – tør ikke gøre mig tandpasta-klog, men vil tjekke sagen ud.

  @ Kira – haha…vendte bunden ud af Sara Rostrups makeup-pung (skønhedsredaktør på Eurowoman og tidligere kollega til makeupartist Gucci Westmann), og dét gav lidt af beauty-debat på Insta. Kommer på bloggen …og det gøre millitærmassagen/yoga også ;o)

  @ Metteline – ikke noget med hormoner.

  @ Birgitte B – er vild med aktive beauty-debattører. Det ved du.

  @ Camilla A – jeg vil helt sikkert besøge ‘PER’ – eller hans kone (Karen…husker ikke efternavn), men de er begge seriøse, dygtige og fremme i hårafdelingen.

  @ Susanne – det kommer på bloggen. Snart.

  @ Margit – ja i Magasin. Har lagt et link i blogposten.

  @ Charlotte K – for tidligt for mig at sige. Desværre.

  @ Marianne Gylding – ohhhh, jeg er jo EGF-fan, og dette er et nyt bekendtskab.

  @ Charlotte (20:57) – åhh, jeg synes jo, det lyder som om du skal tilses. Bor du tæt på Esmann’s klinik? Har du mulighed for at se ham – du vil under alle omstændigheder skulle omkring en læge for at få a-vitsyre-creme.

  @ Lise – det er en vild skrøne, at man skal bruge hele serier af hudpleje. Kun hvis der er frugtsyrer indblandet kan det være en fordel at koordinere, da alle ikke taler lige fint sammen. Mht. hvad/og hvilke ingredienser netop din hud har godt af, vil jeg anbefale dig at tage testen på skintypesolutions.com

  Stor hilsen Anette

  @ Frederikke – i den situation er ‘less is more’ jo bedst. Er der noget medicin/mad/leve-mæssigt, du gør anderledes?

  13/03/2013
 • Lise/walkinrunout

  Den lyder godt nok spændende… glæder mig til at høre mere (skønt, at du er her… til at holde os opdateret)

  13/03/2013
 • Charlotte

  Glæder mig til at høre fra dig…

  Jeg hørte lige her til morgen, at man fraråder brug af Colgate Total, da det er hormonforstyrende. Og den tandpasta bruger jeg! Mon det er derfor jeg har slået så vildt ud på kinder og hage? Tandpastaen er i hvert fald smidt ud….

  13/03/2013
 • 1000 tak for jeres kommentarer. Jeg svarer i eftermiddag. Stor hilsen Anette

  13/03/2013
 • Uha hvor er det godt, vi har dig til at holde øje med den slags publikationer – jeg bliver nemlig så frygtelig skeptisk over udtryk som Z-dronate….glæder mig til fortsættelsen 😉

  12/03/2013
 • Irene Nielsen

  Den vil jeg gerne prøve 🙂

  12/03/2013
 • charlotte

  Hej skønne Anette,

  Jeg har sååå meget brug for din hjælp. Min hud flipper totalt ud nu. Jeg ‘blomstre’ som Jørgen Esmann så flot sagde i fredags…ikke fedt at ligne en teenager i min alder. Og da jeg jo har lidt meget af acne som ung påvirker det mig meget.

  Jeg har fået nogle piller men de skal jo (desværre…) lige have en chance. Men tror du ikke jeg skal høre om A-vitaminsyrecreme vil gøre godt? Og skal jeg snuppe noget fiskeolie og imedens piller? mælken i kaffen mm er droppet…

  Hilsen den desperate Charlotte…

  12/03/2013
 • Er den her bedre end det islandske vidunder? Hvis man nu skal vælge Anette- hva skal jeg så tage? Knus

  12/03/2013
 • Lise

  Lyder fantastisk, den må vi prøve 🙂 MEN – hvilken dag og Natcreme skal der så bruges til denne serum, så den virker optimalt?
  Har hørt det er vigtigt at man bruger samme produktserie for serum/nat- og dagcreme, da den eller ikke kommer til at virke optimalt 🙂 er det korrekt forstået, eller er jeg blevet fejlinformeret 🙂

  12/03/2013
 • Heidi

  Lyder SÅ spændende!

  12/03/2013
 • Frederikke

  Håber skidtet virker uden at tilstoppe mine porer. Er ved at gå til over alle de fine produkter, som i stedet for at forskønne får min hud til at ligne en pizza. Suk.
  Nogle råd anyone?

  12/03/2013
 • CharlotteK

  Det lyder simpelthen utroligt spændende! Kan man se resultater sådan rimeligt hurtigt, eller er det den slags man skal bruge i 10 år og så ved man, at det virkede?

  12/03/2013
 • Hej ang frisør skulle du prøve frisør Vinterberg Hobro
  Et super dygtig team så virkelig lytter til netop dine ønsker og behov.
  Du kan altid smutte forbi og få en snak med dem inden du hopper i stolen.

  12/03/2013
 • Margit

  Kan man købe Neostem her hjemme i DK?

  12/03/2013
 • Jeg glæder mig selv til at skulle igang med denne serum hver eneste morgen, begynder om et par dage!
  ja den ER rig og lægger sig imellem hudens egne raske celler og virker i 24 timer
  😀

  12/03/2013
 • Camilla Ahlefeldt

  Som lovet en copy paste af min mail:

  Kender du en god frisør i Århus eller omegn, som kan det dér med at opfylde ønsker? Jeg har forsøgt at lade mit hår gro ud for at se, hvilken farve der egentlig gemmer sig inderst inde, men de noget lysere længder er altså for brat en overgang (især fordi jeg skal til en masse arrangementer i løbet af foråret og ikke gider det sekssporede motorvejslook, som lige nu præger mit hoved.)
  Jeg vil ikke være blondinelys igen, men bare gerne ramme en farve, som er en eller to toner lysere end min egen. Og helst i mange tynde striber. Jeg er øm omkring det hår…
  Håber du kan hjælpe!

  12/03/2013
 • Susanne

  Hvad søren er det for nogle taskeprodukter på Instagram ? Nu er jeg også meget nysgerig :o)

  12/03/2013
 • Metteline

  Orv, den må jeg prøve!! Ikke noget med hormoner, vel Anette? Jeg tør ikke det med hormonerne..

  12/03/2013
 • Ja, de taskeprodukter gav godt nok anledning til nogle kommentarer 😉 også fra mig @birgitte_b

  12/03/2013
 • Kira Bjørnestad

  Spændende! Elsker at du fortygger Info og giver os light-versionen her!! Hvilken taske? Hvem? Føler jeg er gået glip af noget? Kan ikke se en taske på instagram? Har du været til yoga eller det der hvor de retter på ens krop? Er det godt?

  12/03/2013
 • Sissel

  Perfekt – tror, det bliver et af de produkter, jeg bare MÅ prøve 🙂

  12/03/2013
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Sissel – det kan du tro. Sidder også og smører netop nu. Jeg synes, det er fint, når et serum trænger hurtigt ind i huden og det gør denne her. Derudover er der fugtmættende glycerin og smidiggørende E-vit i (af ingredienser vi forstår/kender). Og netop mht. Jesper – Progeria.

  @ Sanne – forkælelsernes tid slutter heldigvis aldrig. Heldige dig.

  Stor hilsen Anette

  12/03/2013
 • Uforsvarligt dyr. Den var go’. Jeg har lige investeret i en pudder og en læbestift fra YSL, og fik en supersmuk øjenskygge af søde ægtemand – tror aldrig jeg har ejet så dyr makeup. 😉

  12/03/2013
 • Sissel

  Hejsa. Sjovt – jeg prøvede det lige på håndryggen forleden dag, og konsistensen er mere cremet, end serum ellers er. Har du prøvet det? 🙂

  Jeg hørte også, at nogle af indholdsstofferne bliver brugt til behandling af den sygdom, som ham den kendte Jesper lider af – for tidlig ældning. Lader til, at mange skønhedsprodukter opstår som biprodukter af medicinsk forskning (ligesom M2 Beauté, f.eks.), og det er da dejligt for os beautyjunkies 😉

  12/03/2013