fbpx

Trænger du til genopladning?

Genopladning af øverste etage helt bogstaveligt (foto: AVEDA)

Genopladning af øverste etage helt bogstaveligt (foto: AVEDA)

Det her er ugen, hvor mindst 82 procent af klodens befolkning (og dermed ca. 80 procent af CO2-udledningen) vil være repræsenteret på COP15-topmødet – og selvom beautyspace.dk ikke er nogen klima-blog, så er der alligevel inspiration at hente hos de klima-bevidste. Som amerikanske Aveda, der har stærke græsrødder i naturen og dens bevarelse. Og med det i samvittigheds-tankerne droppede jeg nogle af weekendens julegaveindkøb og snuppede i stedet halvanden times mental og forskønnende genopladning – af den grønne hår-spa-slags, der sætter et par ting på plads…inkl. lokkerne. 

SNUP TIPPET: Sæt halvanden time af og vær forberedt på lidt af et sansetrip – først med dampende varm økologisk lakridsrods-te, dybe, humørafstemte vejrtrækninger med hjælp fra essentielle olier og dernæst massage af nakke, skuldre og hovedbund. Hele behandlingen indeholder lige dele massage og genopladning af hårpragten med håranalyse og kurmaske. Om det er dampen, plante-duftene, de langsomme strøg eller de hårfine olier ved jeg ikke, men sikkert er det, at virkningen er synlig og kan holde en ovenpå længe (i hvert fald mig) – også selvom pungen bliver 650 kr. lettere.

Behandlingen kan du få hos Palma/Aveda i København og ellers i Avedas saloner i London, Paris, Berlin og Milano. Du kan også sætte tid af derhjemme til en hår-spa. Eksempelvis med olien Beautifying Composition, som fordeles i hårspidserne, hvorefter det overskydende masseres ind i hovedbunden. Når det gælder shampoo og kurbehandling, er Damage Remedy serien fra Aveda et godt bud – alt sammen selvfølgelig  i selskab med din favorit-te.

Foto: Aveda

Foto: Aveda

 

14/12/2009
Grønne vindere
15/12/2009
Lad Brad Pitt ta’ slæbet

Kommentarer

 • CharlotteB

  Advarsel: Sidst jeg var på en Aveda klinik (i North Carolina) fortalte jeg hårstylisten, at jeg skulle hjem på ferie. Herefter inviterede hun min mand ud, da han kom for at blive klippet, mens jeg var væk! Uuuudstrakt service, må man sige 🙂

  16/12/2009
 • Hvor er du bare heldig at have nydt sådan en omgang. Men jeg under dig det nu kun.

  14/12/2009
 • Åh, det lyder som den rene luksus! Jeg forærer manden i mit liv en helkropsbehandling, han kan indløse i januar i vores lokale wellness http://www.cenzo.dk/.

  Det er da bedre end en dims ;o)

  14/12/2009