Hun gør dig klogere

Julia Lahme hører til mine kæreste og klogeste blogkollegaer. Ikke bare på grund af en evig kreativitet, skæv hjerne, smukt hjerte og smækker pen – nej mest fordi hun for en håndfuld år siden ramte mig alvorligt med sin smittende bloggerglæde. Og lige siden har vist, hvordan blogging ændrer verden og afstanden mellem mennesker – også når det gælder skønhed. Som den første herhjemme navigerede hun via workshops og foredrag os andre gennem et nyt farvand: blogland. Nu har hun (endelig) nedfældet alle guldkorn og guides i en blogbibel af en håndbog. Og jeg tør godt love dig, at den fanger fra første side – uanset om du er nybegynder, gammel bloggerrotte, gerne vil ha’ fat i bloggerne eller bare godt kan li’ at surfe rundt som læser.

SNUP TIPPET: Noget af det, der kendetegner Julia, er, at hun aldrig er bange for at dele ud eller gi’ mindre flatterende bidder af sig selv. Måske er det derfor, at hun mestrer konduiten i blogland – og kan lære den fra sig. For jeeesus der er et hav af uskrevne regler, når du træder over det dørtrin (lige fra linklove-forventninger til anmassende henvendelser). I bogen bliver de do’s and dont’s serveret sammen med alt det praktiske som url-adresser, indhold, design,  blog-life-balance og meget meget mere – i alt 198 sider.

NB: Hvis du dukker op på Bogmessen den 10. november, så er Julia og jeg på scenen kl. 14.40 Under Uret. Jeg stiller spørgsmålene. Hun svarer. Og forresten…sørme om der ikke er et Beautyspace-kapitel i den hands-on blogbog. Det er jeg vildt glad for.

@Beautyspace på INSTAGRAM // Beautyspace på Bloglovin’ (så får du lyn-auto-besked, når der er nyt om tendenser, konkurrencer og anmelderchancer)

10/09/2013
Derfor er den her på min huskeliste
11/09/2013
Der manglede noget på TV

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  @ Susanne – dejligt at man da så passer sammen med NOGEN…

  @ Dorthe – 1000 tak. Håber du vil ku’ lide, hvad du så læser.

  @ Frederikke – der er altid bid i Julias ord. Vær glad for at du ikke har set mine gamle klumme (I tell you, du ville ikke blive glad).

  @ Tanya – dét gør den nemlig.

  @ Ann-Marie – åh, det gør mig glad at høre. Tak skal du have.

  @ Jo’s – Herligt!

  Stor hilsen Anette

  12/09/2013
 • Den er bestilt og venter nu kun på at få den i hus : )

  11/09/2013
 • Den må lige være noget for mig. Har bestilt den. Lige en lille plusser – din bog, som jeg havde med på sommerferie var bare lig guf guf til standkanten og især var jeg glad for dine gode råd om kost og vitaminer. Det er sådan en- blivgladogkomgodtigangbog. Tak 🙂

  11/09/2013
 • Tanya

  Cool! Jeg følger Julia via bloglovin på din anbefaling. Ligesom jeg også følger Johanne og Madbandit-Jane. Ikke mindst det sidste har givet mig et markant bedre velvære, og med dr. Weils åndedrætsøvelser er I skønne damer faktisk med til at ændre mit og andres liv i en bedre retning! Det er skisme da sejt – blogosfæren holder! 🙂

  11/09/2013
 • Frederikke

  Ok interessant emne, må se at få min aversion mod letbenede klummeindlæg lagt væk og læst hendes bog. Din anbefaling vejer tungt på min vægtskål 😉

  11/09/2013
 • Dorthe

  Sikke et dejligt tip – den bog skal jeg da have fingrene i. Særligt når der er et kapitel om min blogger no. 1. 😉
  Stemmer også for flere arrangementer – evt. i det nordjyske.

  11/09/2013
 • susanne

  Helt utroligt …i passer så godt sammen, glæder mig til jeres næste arrangement 🙂

  11/09/2013
 • Kære Dorte,

  Der vil komme arrangementer, men du kan jo begynde på bogmessen, hvis du har lyst og lejlighed.

  Stor hilsen Anette

  11/09/2013
 • Dorte Daugaard

  Altid dejligt, når mine to yndlings-bloggere kombinerer deres blog-power – nu også på print! 🙂
  Håber stadig på, at I laver endnu et event sammen, hvor jeg ikke er lige så “jeg-har-næsten-lige-født-og-sidder-derhjemme-og-græder-af-overvældelse-agtig” 🙂

  11/09/2013