Velkommen på forsiden skrev TV2

Jo, tak skal I ha’. Det var i går og handlede om det famøse bogkapitel ’Skudt i hovedet’. Hvor jeg takker nej til at stå for skud. Og selvom det er med en håndfuld gode grunde, så har pølsegiftargumentet aldrig været en af dem. For kontrollerede mængder gift som Botulinum Toxin har jo eksempelvis vist sig at være ekstrem effektiv hjælp for folk med spasmer og invaliderende svedproduktion.

”I øjeblikket kan folk kun sige Botox og Restylane, når de kommer ind af døren”, siger sygeplejerske og überbehandler Elsemarie Lissau fra Mølholm Hudklinik. Hun går arbejdsmæssigt hånd i hånd med professor og hudlæge Peter Bjerring. De  to kan nogle hudtricks, og jeg er vild med deres ærlighed. Vild med, at de – selvom de lever af bl.a. fillers og facefreezers – pointerer, at det langtfra altid er løsningen.

Og slet ikke, når det gælder hudkvaliteten. Som er mit yndlingsemne.

Det er også i hudkvalitetens ærinde, at jeg besøger Lissau én gang om året til IPL-blitz. Lyset føles som elastiksvirp og gør, at der bliver frigivet vækstfaktorer, som øger springmadrassen af kollagen. Samtidig udviskes pimentpletter og  rødme. Efter 15 minutter er du good to go. Det er min årlige og vildeste treats på den skrappe konto, om du vil. Til 2800 kroner. Huden får et boost, et skub (husk på den er en doven fætter) – men uden, at jeg lammes eller ommøbleres.

SNUP TIPPET: Breaking news er samtidig, at vi skal være ekstremt opmærksomme på en vis malaris-muskel. The missing anti-aging link kaldte European Journal of Plastic Surgery for nylig den muskel, der løber fra tindingen mellem øje og øre og skråt ned over kinden. “Det giver opløftende god mening at stimulere den med elektronisk strøm”, siger Lissau. Rammer en Botox-nål bare en mikromillimeter for langt ude, så lammes netop Malaris, og man får et hængende ansigt. Det viste hun mig studie-billeder på i går.

NB: Gad vide, om der vil være SU-hjælp i sen-ansøgning til medicinstudiet. Jeg tror, de hudlæger har verdens bedste job.

Beautyspace på Bloglovin ** @Beautyspace på INSTAGRAM ** Foto af dygtige helloanne.com

30/09/2013
Skønhedssport, vindere, stamceller og en fødselsdag
02/10/2013
Hun er for vild

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  @ Miss J – jeg går ud fra, at du tænker på Avitaminsyre-creme, som jo er et lægemiddel. Med fordele og ulemper. IPL sammen med Avitamin er overordentlig effektivt, men det skal følges af en læge og det kræver at du går forsigtigt til værks. I min bog beskriver jeg hvordan Marie Claires skønhedsredaktør langsomt byggede tolerance op med Avitaminsyrecremen. Stor hilsen Anette

  03/10/2013
 • Miss J.

  Men er krads creme fra apoteket fra en hudlæge mod pigmenter værre end ILP?

  03/10/2013
 • @ Anne S – for IPL vil jeg kontakte Jørgen Esmann her: http://lkk.dk/ eller N’age eller Akademiklinikken. En IPL behandling koster hos Mølholm i Vejle 2800 kr.

  @ Jette V – mange tak.

  @ Kiss – der er stor forskel. Nu er jeg fræk, for jeg VED jo, at du har min bog. Se til slut i kapitlet om FACEGYM, der er forklaringen på forskel mellem IPL og laser. Groft sagt er IPL en mild laser.

  @ Marianne S – hvor ER du opmuntrende. 1000 tak.

  Stor hilsen Anette

  02/10/2013
 • Marianne Simonsen

  TAK, TAK, TAK fordi du siger fra og tager kampen op. Så et billede af Henriette Zobel i går (som jeg ikke vil dømme, fordi vi bestemmer selv)hun kan jo dårligt smile mere og har fået helt skæve øjne. Den vide om den muskel, lad os få spredt det budskab. TAK 🙂

  02/10/2013
 • Kiss Jacob

  Anette.. Tak for spændende indlæg. Er IPL og Laser det samme ??

  01/10/2013
 • Anne S.

  Jette V –> Mange tak for link, det vil jeg kigge nærmere på. Karsprængningerne er dog ikke mit største problem, så slemt er det ikke lige pt, men jeg vil meget gerne prøve noget, der hjælper på mine pigmenteringspletter.

  01/10/2013
 • Jette V

  @Anne S: Prøv at tjekke denne side: http://www.kosmetiskguide.dk/klinikker/

  ellers kan du google videre på ‘IPL laser storkøbenhavn’

  Jeg har selv rosacea, og IPL hjælper på karsprængningerne 🙂

  01/10/2013
 • Anne S.

  Anette –> Mange tak for dit hurtige svar. Jeg bor på Nørrebro. Hvad koster sådan en behandling mon og hvilken klinik er den bedste? Jeg er ret bange for ar osv. da pigmenteringspletterne er lige midt i ansigtet.

  01/10/2013
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Anne S – LOV MIG at du prøver med IPL først. Du skal ikke springe ud i de mere barske behandlinger som det første. IPL giver virkelig fine resultater. Hvor bor du?

  @ Julia V – 1000 tak.

  Stor hilsen Anette

  01/10/2013
 • Anne S.

  Anette Waaben –> Hvor får du mon dine behandlinger henne og hvad koster det? Jeg har inden for de to sidste år fået store pigmenteringspletter på kinderne og rosacea oven i hatten – det vil da være dejligt, at kunne komme af med lidt af det (og jeg er kun sidst i 20’erne, hulk).

  Anette –> Hvis du kender lignende, anbefalelsesværdige behandlinger, må du heller end gerne sige til.

  De bedste hilsner
  Anne

  01/10/2013
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Anette W – Det er nok fraktioneret CO2, du har fået? IPL er ideel, fordi den synligt opgraderer huden, men ikke giver nogen ‘Down-time’, som de kloge siger. Du kan gå på job lige efter.

  Stor hilsen Anette

  01/10/2013
 • Julia Venus

  ok, tak – du har netop svaret på mit spørgsmål om Kbh.:-)

  01/10/2013
 • Julia Venus

  Suuper blokindlæg….som altid!

  Elsker dit levende metaforiske sprog Anette;)

  Nå, men altså dén lysbehandling m. springmadrass-effekt lyder sgu interessant! Og fås den også i Hovedstadsområdet?

  01/10/2013
 • @ Anne-Mette – Det gør jeg på Mølholm Privathospital (Hudklinikken) i Vejle. Der er flere steder i Kbh. bla. N’Age og Akademiklinikken.

  Stor hilsen Anette

  01/10/2013
 • Anette Waaben

  Spændende.
  jeg har selv fået 2 laserbeh imod gamle solskader og selv om det er meget ubehageligt, så bliver huden altså rigtig smuk efter et par uger.

  01/10/2013
 • Anne-Mette

  Hvor får du din “årlige” behandling? Og findes der mon et sted i KBH?
  Og tak for dine altid spændende indlæg!

  01/10/2013

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.