Tv’s tidsgyser og et silikone-tip

Ole Henriksen har lært mig, at man med fordel kan tale til væggene, inden man går på live tv. Også selvom emnet er i den bløde afdeling. I sådan en vægsnak bliver mange sætninger luget ud, fordi tiden er knap. Når sendknappen lyser rødt, ryger endnu mere. Vigtigheder. Jeg tror, de 10-15 procent der lægges til vægten på tv bliver taget fra tiden. Et minut tæller 40 sekunder. Og dét er der ikke mange, som ved. Her er, hvad vi ikke nåede fredag på Go’ Morgen Danmark:

  • Negleolie, negleolie, negleolie. Undersøgelser viser, at personer med velplejede hænder (og fingerspidser) har et mere åbent og levende kropssprog. Olien er lettere at huske, hvis den står ved siden af tandbørsten, og det er værd, at bruge penge på en god en af slagsen. Eksempelvis fra CND eller Herôme, hvor oliemolekylerne er så små, så de trænger ned i neglepladen og hjælper markant på flossede og skøre negle. For de ambitiøse er neglebåndscremen fra Dior en kultklassiker, der smidiggør neglebåndene – og den varer sådan cirka for evigt.
  • Skønheds-gummi-handskerne fra Bliss er spøjse med deres indkapslede indhold af blødgørende oliven- og jojobaolie. Behold dem på i 20 minutter for at få effekten og stik evt. hænderne under dynen – med handskerne på – for en ekstra varm og termoagtig effekt.
  • Hvad Ole Henriksens Herbal Creme SPF15 til ansigtet lavede i et hands on-indslag? Sammen med Akademiklinikkens Pure Active Serum var det en duo, der skulle vise det lavpraktiske i at køre sin ansigtspleje et par etager ned – og dermed altid huske hænderne.

SNUP TIPPET: Hvis du har læst den her eller holdt øje på Beautyspace, så ved du, at jeg ikke er helt tosset med silikone i ansigtet. Og under ingen omstændigheder om natten. Men lige præcis i en håndcreme er silikone fin. Den sikrer sliplet-effekten og holder på fugten.

NB: 1000 tak for mails og FB-kommentarer i går. Navn på jakke og lak kommer her: Milestone og Vinylux i rødvinsfarven Masquerade. Og for resten, så lad mig endelig vide, hvad du synes om kaffe-tricket (det med at eksfoliere i vådt, afkølet kaffegrums).

@BEAUTYSPACE på Instagram

10/10/2013
Nå jo, så var der den her farve
13/10/2013
Lyt og hold øje – både med manden og flasken

Kommentarer

  • Anette Kristine Poulsen

    @ Ragga – Præcis. Det ER da netop lavpraktisk = smart = tidsbesparende.

    Stor hilsen Anette

    15/10/2013
  • Det er skam ikke lavpraktisk at pleje sine hænder som sit ansigt. Især ikke i de kolde måneder som er over os nu Man kan spare meget på håndcreme kontoen, hvis man bruger lidt af sin serum på hænderne om aftenen. Og så på med vanterne:)

    15/10/2013
  • @ Jette V – Og husk…at efter de 50 gange, så har man et par chikke opvaskehandsker.

    @ Anette J – Åh sikke et overskud. 1000 tak, men jeg skal heldigvis til Aarhus næste uge, hvor der er en enkelt Irma eller to. Så du skal ikke bruge dine postpenge på mig.

    @ Sanne – Godt med real life forsikring. It works.

    @ Susanne J – Alså i ansigtet?

    @ Line L – Du er sød! Jeg tipper aldrig om TV på forhånd af to grunde: 1) indslaget kan blive aflyst i sidste sekund 2) har større ro på, når jeg ikke forhånds-blabrer-løs. Det kan altid ses på TV2Play.

    @ Frederikke – Jeg øjner en business-mulighed her. Gør du ikke? Den våde ‘færdige’ grums må være billigt til salg SÅ mange steder = gratis.

    @ Lines Aarhus – Lad mig vide om det ikke gør en forskel…

    @ Kirsten V – Jeg er vild med at blande den med olivenolie. Gør kål med fiskeskæl på skinneben.

    @ Pernille S – Herligt. Desuden tager kaffe al grim lugt som eksempelvis sildefingre.

    @ Louise T – Top tip. Tak.

    @ Loulou – Nemlig. Det er ikke bare genbrug. Det er BRUG HELT OP.

    @ Winnie BN – Det har jeg aldrig oplevet. Måske fordi jeg altid forsegler effekten med en håndcreme.

    @ Heidi – Åh hils din datter…hvor sødt!! Og jo, dén creme hedder præcis Créme Abricot og har 50 års fødselsdag i år.

    Kh
    Anette

    14/10/2013
  • Heidi

    Hvor ser du godt ud Anette. Kaffegrums er fantastisk! Man får så bløde hænder. Må have fat i neglebåndscreme fra Dior – er det den der hedder apricot? Min datter råbte “Mor hende fra beauty Space er i TV” 🙂

    14/10/2013
  • Winnie BN

    Jeg har exfolieret mine hænder med kaffegrums her til aften. De blev bløde javist. Men de kom også til at stinke af gammel cigar. Puhaa og det kunne ikke vaskes af igen. (Rød merrild) 🙂

    13/10/2013
  • Jeg har længe brugt kaffegrums, lærte det af en kvinde, som drikker tyrkisk kaffe. Hendes mormor smurte sin kaffegrums ud i hovedet, når hendes kaffe var drukket. Kvinden jeg kender, synes det var vildt pinligt, men hun siger at hendes mormor har den smukkeste hud i dag. Jeg tager min grums med i badet, det sviner lidt, men jeg synes det er nem og god scrup til huden, som bliver dejlig blød af det – og det er da ressourceudnyttelse, må man sige.

    13/10/2013
  • Louise T.

    Tror jeg skal lære at drikke kaffe 😉

    Men ja, hurra for negleolie 😀 Jeg bruger gerne lidt at natcremen på hænderne om aftenen inden sengetid, for den er duftneutral og mere fed end min sædvanlige håndcreme.

    12/10/2013
  • Pernille Sparsø

    Super du bringer kaffegrums på banen. Lærte tricket af en mekaniker som effektivt middel til at rense hænderne for olie, og med bløde hænder som bonus! Heller ikke værst til mine havehænder, og resten på komposten

    12/10/2013
  • Kaffegrums blander jeg med olie og bruger som scrub. Indtil videre syntes jeg ikke at der er den store forskel på hvilken olie jeg bruger. Man har det jo ikke på kroppen så længe. Jeg høre gerne andre holdninger ?

    12/10/2013
  • Tak for tip – har aldrig brugt olie og mine negle og hænder ligner noget, der er løgn om vinteren! Jeg tager mig lige sammen nu, ikk!

    12/10/2013
  • Frederikke

    Hahahaha, Anette – jeg hader kaffe som drik og min mand drikker instant. Ergo må jeg finde en kantine med en gammeldags kaffemaskine og evt. en kaffekværn. Tror helt afgjort på grumsens blødgørende olier og evner som mekanisk peeling, så måske det er umagen værd 😉

    12/10/2013
  • Line L.

    Ivrige fans der ikke kan få nok af dig og dine skønne råd vil gerne tippes inden du er på go morn…. Kan det arrangeres ?? (Vil så nødigt gå glip af guldkorn ….)

    12/10/2013
  • Susanne Jensen

    Olie er et must ;). Kaffegrums er også et hit også til teenagehud.

    12/10/2013
  • Mine negle har aldrig været flottere end efter jeg begyndte at bruge negleolie, så nu tør jeg jo ikke andet end at fortsætte. De knækker heller aldrig, jeg må faktisk file dem ned hver 14. Dag. Rigtig go’ weekend, smukke.

    12/10/2013
  • Anette j

    @ Anette. Sig til hvis du gerne vil have en pakke grøn Irma kaffe med posten.

    12/10/2013
  • Jette V

    Var lige ved at få morgenkaffen galt i halsen da jeg så prisen på de der Bliss handsker… Men der er jo til 50 gange så det er ca en 10’er pr gang, og det er da OK 🙂

    12/10/2013
  • Anette Kristine Poulsen

    Hej Anette J, den du nævner fra Irma vil jeg prøve at få fingrene i. Tak for tip.

    Stor hilsen Anette

    12/10/2013
  • Anette j

    Bruger tit kaffebønner som skrub – mest på hænderne. De mest ‘fedtede’ bønner jeg har haft i hænderne er de økologiske fra Irma. Jeg ved dog ikke om det er fordi de er økologisk dyrket eller det er pga sorten. Men den her naturlige skrub er skal skøn.
    Tak for reminder om negleolie.

    12/10/2013

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.