Opstrammende Thermage

Det bliver langt i dag, så snup en kop kaffe.

Du ved sikkert allerede, at jeg ikke tror på Botulinum toxin (eksempelvis Botox) og fillers. Af mange grunde. Den korte version er, at jeg ikke synes, behandlingerne gør folk yngre eller friskere – bare anderledes. Den lange version finder du i bogen her. Jeg tror til gengæld på behandlinger, der er hudforbedrende all over. Behandlinger, der opgraderer og vedligeholder helhedsindtrykket. Udover hjemmeplejen (som stadig er den vigtigste) er jeg glad for IPL – og for nylig prøvede jeg radiofrekvenser. Hvis du sidder og tænker but why? Så er sagen den, at jeg som teenager brændte min hud af et utal af gange i solen. Og det som skygge og solcreme dengang ville have reddet, betaler jeg nu af på for evigt. For huden husker hvert eneste lille stykke med brændt bart. Jeg har længe vidst, at Thermage virker hudfornyende og opstrammende ved blandt andet at genopfylde springmadrassen af kollagen. Noget, stakkevis af uafhængige videnskabelige publikationer dokumenterer. Men jeg har længe været en kylling, fordi eksperterne i Thermage hos N’age ærligt advarede om, at det ville gøre ondt. Den 15. januar tog jeg mig så sammen. Hoppede på briksen og fik 45 minutters skudsalve i underansigtet. Og nix, det var ingen spabehandling, men heller ikke slemt – måske fordi jeg også følte mig i virkelig gode og professionelle hænder. Bagefter var der ingenting at se eller mærke og effekten er en, der langsomt kommer snigende og først ses fuldt ud efter 6 måneder ifølge bl.a.  tidsskrifterne American Society of Dermatologic Surgery og Aesthetic Surgery Journal.

SNUP TIPPET: Thermage er massive varmegivende svingninger, der er i stand til at stramme hudens elastikker (kollagene fibre) op samtidig med, at cellerne får et hudfornyende chok. Jeg ser det som en slags træning af den hårde slags, og jeg er fan af opstrammende face gym. Både manuel massage og den, der kræver strøm.

NB: Er du til det helt naturlige, så lad mig forære dig en gør-det-selv-session med landets bedste bindevævsmassør, Line Friis.

Hvad vil du aldrig byde din hud?

03/02/2014
Derfor sætter gode ben sig i ansigtet
05/02/2014
New York, du kan vente dig

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  @ Sanne – Tak, jeg kigger. Det er hudlæge Peter Bjerrings ord det med at hvis man rødmer…Det må være en balance. Jeg tror heller ikke på for meget hudirritation. Kan du gøre det bare i den ene side i en periode for at tjekke effekt? Stor hilsen Anette

  07/02/2014
 • DermaWand skulle også være radiofrekvenser, og lover selvfølgelig guld og grønne skove. Jeg kan huske at du en gang nævnte at hvis huden rødmede bagefter, så virkede det, og det gør min hud faktisk. Men jeg forventer ikke mirakler, ved bare ikke om der er forskel på radiofrekvenser. Vil jo helst ikke ha’ at vide at det er spild af tid. Se den evt. her:
  http://www.tvins.com/dk/products/dermawand/dermawand.php?gclid=CIqyv_HAt7wCFSgewwodqDoAAg

  06/02/2014
 • @ Pernille S – Ja, jeg forstår, hvad du siger. Hvis man bliver Thermage-fan tror jeg anbefalingen lyder på en behandling hver 5-6 år. Mht. ansigtsbehandling så vil jeg både anbefale Line Friis, Sahar hos Palma Spa og Daniela Fraser hos Complete me…der er også andre, men det her er gode steder at starte.

  @ Gigi – Jeg lover billeder. Og din strategi lyder god.

  @ Hulemor – God plan!

  @ Christina – 1000 tak fordi du deler dine erfaringer. Meget interessant læsning.

  @ Mia – Det vil jeg tjekke op på.

  @ Yvette – I know.

  @ Kira – ;o)

  @ Jette V – Åh det er rigtigt. Mange tak for at linke.

  Stor hilsen Anette

  06/02/2014
 • Pernille Sparsø

  Så fik jeg næsten hjertestop!!
  Tjekkede prisen for den behandling du har fået Anette. Uanset sammenligning med botox og filler behandling, synes jeg det er urimelig dyrt!
  …så jeg holder mig til hybenkerneolieserum og ansigtsløftende smil, og tager de medfølgende smilerynker det måtte afføde;-)

  05/02/2014
 • Gigi

  Glæder mig til at se før-og-efter-billederne, når den tid kommer! Personligt vil jeg aldrig byde min ansigtshud nogen for sæbe el. produkter med alkohol, kort sagt alt, der “stripper” min hud og gør mig stram i betrækket. Til gengæld nyder jeg hjertens gerne alkoholen indvortes i form af et godt glas rødvin eller to i ny og næ, for det mentale velvære skal jo også plejes, før det hele hænger sammen! 😉

  05/02/2014
 • Pernille Sparsø

  Aldrig mere vil jeg byde min hud ikke at få solfaktor!
  Vil spare op til IPL behandling af rødsprængte kar. Har aldrig i mit liv prøvet en decideret ansigtsbehandling. Anbefaling af klinik i Kbh.’s området?
  Også jeg er spændt på før og efter billede af din Thermage behandling;-)

  05/02/2014
 • Skintonic m. alkohol vil jeg aldrig mere byde min hud (kan stadig mærke den strammende fornemmelse…)

  05/02/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Jane – Mange tak fordi du var med i Aarhus. Det glæder mig. Jeg synes, du først og fremmest skal tage en hudanalyse, enten ude i ‘virkeligheden’ eller på skintypesolutions.com. Mht. produkter, så har jeg en fane ude til højre på bloggen med et par forslag.

  @ Tanya – Jeg laver naturligvis en opdatering både om 3 mdr. og om 6 måneder, for der bliver taget fotos.

  @ Kirsten V – Der kommer billeder. For mig er det vedligehold af det, jeg har kæmpet mig tilbage til at få efter alt alt for mange års solmisbrug.

  @ Jane Weiss – Cool!

  @ Mette Emilie – Ja, enig. Men stadig billigere end dem, der gentagne gange fylder op med eksempelvis Botox og fillers.

  Stor hilsen Anette

  05/02/2014
 • christina

  Hold nu kæft det dyrt 😉 men vildt flotte resultater ….har nu også lidt svært ved at se du skulle ha brug for denne form for behandling anette ♥ ogcet før og efter billede ville ha solgt billetter” haha til behandlingen :-p måske du kan nå det endnu ?
  Ang beauty angel har jeg fået godt 30 behandlinger i håb om den kunne hjælpe min hudsygdom på kroppen og der var intet resultat ..dog vil jeg alligevel råbe et lille hurra for den beauty angel rumskib der kun er beregnet ansigtet allerede efter 5 behandlinger i den var mine rynker stort set væk på decoltie ( den irriterende streg der kommer med alderen mellem brysterne pga bla sol ) :-p …..men ellers kunne jeg ikke se nogen forskel på min krop el ansigt .til gengæld kan jeg med wauuu sige OH hybenkerne olie det for vildt har brugt den 2 x daglig siden 20/1 og min hud er så flot og lysnet vildt op min pande er nærmest “ensfarvet” wup wup den olie er et kup ♥ møzz

  04/02/2014
 • Mia

  Hej Kirstine, du havde ikke overvejet Ultherapy? Det er en opdateret udgave af thermage. Jeg så det i Oprah og det skulle være det helt store i USA. Og det er også så småt kommer til Danmark. Det skulle give bedre resultater og færre bivirkninger end thermage. Mvh. Mia

  04/02/2014
 • Kira Bjørnestad

  Første gang jeg hørte om den, har jeg sværdet at den skal prøves når jeg runder 30 år! Glæder mig til at høre din dom om resultatet

  04/02/2014
 • Jette V

  @Hannennah: Jeg skrev en kommentar om mine erfaringer med Beauty Angel her: https://beautyspace.dk/?p=17097#comments

  04/02/2014
 • Yvette Trolle Omarsson

  Waaaooo 🙂 hvor ser resultaterne super godt ud.
  Bliver da helt sikkert nød til at sparer op til de behandlinger, for de er desværre meget dyre. Men det er da liiiige mig 😉

  04/02/2014
 • Mette Emilie

  Blev lidt interesseret og tjekkede prisen. Hold nu op… det er jo det rene vanvid. Så dyrt!

  04/02/2014
 • Jane Weiss

  Jeg er glad for at bruge novafon til massage af musklerne i ansigtet , Ole Henriksen bruger dem også i sin spa . Den er også rigtig god til ømme muskler på skuldrene

  04/02/2014
 • Jeg har MEGET svært ved at se at du trænger til Thermage behandling !

  Ville et foto før Thermage behandlingen og efter 6 mdr være en ide ?

  04/02/2014
 • Tanya

  Det lyder fantastisk! Selv om jeg elsker velværebehandlinger, så ville jeg faktisk hellere betale for noget der virkelig virker! Jeg er sikker på at du nok skal holde os opdateret på hvordan det går. Og giv lyd hvis de mangler testere, ikke? 🙂

  04/02/2014
 • Jane Steen Ludvig

  3. February 2014 at 20:08
  Kære Anette. Jeg var til et godt foredrag med dig i Århus sidste tirsdag. Du er meget inspirerende, og jeg synes jeg fik rigtig meget med mig hjem.
  Du nævnte de vigtigste vitaminer og andre faktorer for hvad vores hud har brug for, for at trives og se sund og frisk ud. Jeg er på udkig efter en ny hudplejeserie, men er meget i tvivl om hvad jeg skal kigge efter. Har du et bestemt mærke du foretrækker, som du ved er et godt og ærligt mærke, og findes der nogle serier/ansigtscremer der indeholder alle vitaminerne og øvrige plejestoffer?
  mange hilsner fra Jane

  04/02/2014
 • @ Tina – SÅDAN.

  @ Hannennah – Der er flere, der har taget det op herinde og jeg har desværre ikke erfaring med det. Hvis nogen har prøvet, så meld gerne ind.

  Stor hilsen Anette

  04/02/2014
 • Hannennah

  hvad siger du egentlig til Beauty Angel behandling- ved du mere end det der står i deres egen markedsføring? Det skulle også stimulee kollagen?

  04/02/2014
 • Tina

  Jeg byder ikke min hud at sove med makeup. Alkohol og dårlig mad er altså heller ikke godt.

  04/02/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Charlotte K – Måske har jeg bare ingen følelser…

  @ Sanne – DermaWand, fortæl os mere, tak.

  Stor hilsen Anette

  04/02/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Birgitte B – Jeg har (som det også fremgår i bogen) været på lidt af en tilbagerejse mht. huden pga. tidligere tiders solskader. Det retter jeg op på med god hudpleje og et par ‘jerngreb’ som eksempelvis IPL og dette forsøg med Thermage.

  @ Cam – Jeg kender desværre ikke navnet på den laser, du nævner. Hjælper det mon at google programmet? Jeg skal dog nok forhøre mig på Mølholm Hudklinik i Vejle. Måske ved de noget.

  Stor hilsen Anette

  04/02/2014
 • CharlotteK

  Gisp, lyder som en drabelig behandling. Godt det ikke gjorde så ondt, som jeg frygtede, da jeg startede læsningen af denne artikel…

  04/02/2014
 • Radiofrekvenser – så er det vist nu at jeg skal indrømme at jeg købte TV Shops DermaWand. Ved ikke helt om jeg tror på den, men får den brugt et par gange om ugen. Man har jo lov at håbe. 🙂

  04/02/2014
 • Godt nok modigt at give sig i kast med sådan en behandling Anette. Jeg håber du får en godt resultat 🙂

  04/02/2014
 • Cam

  Nu hvor vi snakker laser..
  Jeg så på sådan et doctor program fra USA en dame som blev behandlet med en “ny” laser mod rander under øjnende. Det så helt vild ud. Hun fik to små briller over øjnæblerne også skød han ellers bare de mørke rander væk. Resultatet var meget flot.

  Jeg skriver fordi jeg ikke fik fat i laserens navn, og fordi jeg heller ikke tror på fillers. Ville gerne havde behandlet mine rander under øjet, men aner ikke hvilken behandling udover filler som er god? De er så mørke og min hud så hvid at selv de bedste concealere på markedet ikke kan dække dem og min kosmetolog blev forskrækket da hun så mig uden make-up 🙂 har du nogle forslag? Japansk lifting hjælper mig heller ikke.

  04/02/2014

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.