Der skal hår på

Tiden løb (igen) for stærkt i går, hvor jeg lignede en dværg ved siden af værten. Det handlede om redningsplanker til dem, der har været på rovpluk. For let markerede og ikke for 90’er tuschtynde bryn giver ikke bare synet af ekstra karakterstyrke, men er også klædelige. Ja, endda opløftende i ethvert ansigt. Bryn der eksempelvis ’dypper’ for meget nedad ved tindingen gør derimod folk triste at se på. Så tre hurtige tips:

1)   Brynserum virker som substral, HVIS der spor af fedtsyrestoffet prostaglandin i. Et stof, der er omgivet af kritik, men altså også er det, der får hårene til at vokse hurtigere og kraftigere. Jeg havde taget to produkter med, som jeg synes virker uden at irritere hud og øjne: M2Brow og RevitaBrow. Du kan se mere her.

2)   Let trykket på pincetten og børst i stedet brynene på plads – enten med en gammel tandbørste eller en chik spiralbørste som på billedet. De kan derefter holdes i skak med brynsgel eller almindelig hårgel.

3)   Daniela Fraser fra Complete Me viste på bedste pædagogiske vis en nærmest matematisk formel på, hvordan man får det bedste bryn. Har du brug for hjælp, så søg eksperthjælp første gang. Men. Kig nu grundigt på ekspertens egne bryn. Hvis de eksempelvis er formet som forskrækkede vandrette parenteser, så er der brug for at afstemme forventninger (evt. ved at se på billeder).

SNUP TIPPET: Alle, der har spurgt til forhandlerlisten fra i går – også på den lille overskægshapser – finder den her. Og så er der stadig mulighed for at være med i Tromborg-konkurrencen her.

NB: Og nej, Susanne, Sarah og Sine…det er ingen hemmelighed med tøjet. Kjolen er fra Gustav, jakken fra Milestone – men skoene er fra det her pivlækre sted i Silkeborg.

26/03/2014
VIND!
31/03/2014
Vindere og andre heldige beauty-kartofler

Kommentarer

 • Thea

  Jeg har købt og prøvet epistick fra kajser. Den virker jo. Genialt produkt. Og her til kun 36 kr.

  04/04/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Britta – Dejligt med lidt erfaringsord. Bio-oil består af mineralsk olie og jeg ville ikke selv bruge den i ansigtet.

  Stor hilsen Anette

  03/04/2014
 • Britta

  Har nu købt og prøvet Wonderspring til 199,- og den er virkelig genial, som du, skrev Anette:-) Jeg har fjernet mange små hår enormt hurtigt og effektivt helt uden ubehag:-)
  Jeg vil også høre, om du evt. har noget viden/erfaring med Bio Oil. Jeg overvejer at bruge den i ansigtet.

  02/04/2014
 • Gigi

  @Christina Hansen: Nej, jeg må erkende, at jeg ikke har prøvet nogle af dem; jeg er én af dem, der stadig overvejer, om jeg “tør”! 😉 Jeg hæfter mig bare ved, at den også hedder “Wonderspring” hos Kajser, og umiddelbart kan jeg ikke se forskel på de to, så jeg er ret sikker på, kvaliteten er den samme. Når og hvis jeg beslutter mig for at prøve, vil jeg i hvert fald godt turde købe den billige udgave. Jeg kan i øvrigt huske, at min allerførste epilator var lavet efter samme princip! 🙂

  02/04/2014
 • Christina Hansen

  Hej GIGI
  Det er jo en vanvittig lav pris. Har du prøvet den? Vil gerne bestille en, men nu er jeg da i tvivl om hvilken. Men det kræver næsten, at man har prøvet begge, for at kunne sige noget om det.
  🙂

  02/04/2014
 • Gigi

  @Anette – den vil jeg tjekke ud; tak for tip, og jeg skal nok melde tilbage! 😉
  Psst.. et lille budget-tip: Wonderspring fås hos http://www.kajser.dk/ til absolut lavpris.

  31/03/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Rikke Bisgaard – Du har fuldstændig ret. Både alm. hårgel, læbebalm en en anelse Eight Hour Cream er godt.

  @ Selma – Det gør de ikke. Det er en myte.

  @ Anette J – Alm. øjenskygge er nemlig også fint at fylde ud med og godt valg, du har gjort.

  @ Marianne – Der mangler noget i din kommentar. Vil du prøve igen?

  @ Christina H – Tak for dine søde ord. Jeg er vild med Wonderspring, fordi den tager de små dun, som pincetten ikke kan ‘se’. HERLIGT med Søren H. Det forstår jeg godt.

  @ Mads – 1000 tak. Jeg tager selv Imedeen om aftenen. Og 2 tabletter på samme tid. Det bliver for kompliceret med morgen OG aften og nej, du skal ikke tænke på effekten i forhold til med el. uden mad.

  @ Sissel – Ja, det virker bare. Bum.

  Stor hilsen Anette

  31/03/2014
 • @ Tina Irene – Tak for dine søde ord. Min gode frisør er en af Søren Pjedsteds tidligere salon-chefer. Hun hedder Britt og bor i Aarhus, men tager kun privat ud nu. Inden TV er der brugt tid med glattejern som regel – i en hurtig vending er det stadig det bedste middel til at få flyske hårstrå til at ligge ned.

  @ Gigi – Jeg vil tro, at jeg har LIGE den, du efterlyser: MAC’s Pro Longwear Eye Liner i farven ‘rich experience’. Lad mig vide, hvad du synes.

  @ Ulrika L – Det tror jeg desværre ikke, men du kan spørge på tv2@tv2.dk

  @ Helene R – Tak for dine pæne ord. Der er tale om en kur, som dog kan være langvarig. Selv er jeg pt. på et 1-årigt kurforløb hos Hårklinikken men en ekstrakt (á la den fra Aveda), som skal masseres ind i hovedbunden hver dag.

  @ Anja og Sara – 1000 tak til jer begge.

  @ Sus Bruun – Stella & Co. hos Beauty Avenue er SÅ dygtige til bryn. Godt valg. Og tak for din hilsen

  Mange hilsner Anette

  31/03/2014
 • Sissel

  Må som sædvanlig lige anbefale M2 Brows; det virker, og jeg har netop købt min tredje inden for et års tid 🙂

  30/03/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  1000 tak for alle kommentarer. Jeg vender tilbage mandag morgen.

  Nyd weekenden!

  Stor hilsen Anette

  29/03/2014
 • Mads

  Kære Anette! 🙂
  Jeg har lige et spørgsmål angående Imedeen (jeg kunne ikke lægge en kommentar under dine tidligere indlæg om Imedeen så håber det er OK, jeg spørger her).
  Ved du, om det er bedst at tage tabletterne på bestemte tidspunkter og/eller i forbindelse med måltider?
  Ha’ en dejlig weekend! 🙂
  Bedste hilsner
  Mads
  Ps. Du så fabulous ud i Go’ Morgen Danmark!

  29/03/2014
 • Christina Hansen

  Hvordan kan du tro at nogen bemærkede højdeforskellen, når der altid kun kommer kompetent viden ud af din mund. Jeg gjorde i hvert fald ikke, før du selv nævnte det. Det er desuden TV2, der skal tænke sig om og planlægge det bedre. Lad dig dog komme en dag, hvor værten og dig passer bedre i højden, så du ikke skal knække nakken og få det skidt over det. Det sker tit, også med sportsjournalister.
  Nå, men fint indlæg som god service til dem, der ikke så det på tv. Jeg er vild med, at du allierer dig med Daniela Fraser og at hun er sød at kommentere med her. Nu ved jeg godt, hvem der skal se på mine talgknopper. (kan aldrig huske det professionelle ord for de små djævle)
  Jeg har lige 1 spørgsmål ang Wonderspring: kan den noget, en pincet ikke kan? Jeg tror godt, jeg vil have den, men tænker også lidt, at det bare er en stor pincet? Er hårene længere tid om at komme ud med den lilla sag? Den brynserum er også fristende, men bare så djævelsk dyr. Hvis nogen spotter den på tilbud, så RÅB endelig!

  Dejlig weekend til alle med sol og forår. ♥♡♥

  ( p.s. Så så man lige mig tage billede af Søren Hedegaard i Magasin som en anden teenager! Jo, starstruck og pænt imponeret – indrømmer gerne) 🙂

  29/03/2014
 • Marianne

  Hej Anette

  28/03/2014
 • Marianne

  Hej Anette

  28/03/2014
 • Anette J

  Tromborgs øjenskygge er også god til at fylde bryn ud med. Jeg er mørkhåret og bruger farven “Perfect”.

  28/03/2014
 • selma

  Den der overskægshapser lyder spændende.. men er SKIDE bange for at de hår som groer ud igen bliver stride OG at der kommer flere af dem.. HJÆLP!

  28/03/2014
 • Rikke Bisgård Sørensen

  Ha ha 😀 Catchy overskrift, som straks gjorde at jeg måtte ind og læse indlægget 😀
  Ps: En ganske almindelig læbepomade er også god til at løse ustyrlige øjenbryn med 😉

  Kh Rikke

  28/03/2014
 • sus bruun

  Jeg så for en gang skyld Go morgen dk – og lagde ikke mærke til højden – men mere helheden ..og de smarte støvler. Super godt indlæg. Jeg er ikke god til selv at styre brynene – så jeg får hjælp af det meget dygtige folk i Beauty Avenue Spa & Brow Bar. Det koster noget hver 5 uge – til gengæld har jeg droppet at få farvet øjenvipperne. Og jeg har meget fine bryn synes jeg selv…

  28/03/2014
 • Gigi

  @Jette V: Mange tak, og tak for supergodt tip; jeg skal da helt sikkert tjekke både MAC og Bobbi Brown ud! Og dejligt med professionelle sælgere, hvilket desværre er en mangelvare i min by. Ih, hvor jeg glæder mig! 😉

  28/03/2014
 • Så grineren den lille overskæg og Frida Kahlo napperen. Den havde jeg ikke set før 🙂
  Well done Anette K 🙂
  God weekend!

  28/03/2014
 • Anja

  H&M har en fantastisk bryn gel.

  28/03/2014
 • Helene R

  Kære Anette, tak for et super indlæg – det er altid en fornøjelse at se dig i go´ morgen :o) Jeg har et spørgsmål også vedr. hår, dog det på hovedet… du har tidligere talt om Aveda invati produkterne til at modvirke hårtab og styrke håret men er det meningen man skal bruge 3 trins systemet for altid eller er der tale om en kur ? især Scalp revitalizeren høre jo til i den dyre ende…. god fredag :o)

  28/03/2014
 • Jette V

  @ Gigi: Hvis du skal til Aarhus og shoppe, så gå i Magasin og tjek enten MAC eller Bobbi Brown standen. Jeg er helt sikker på, at du nok skal finde den farve du søger et af stederne. Jeg kender ikke Bobbi Brown så godt, men MAC pigerne er virkelig professionelle. God shoppetur :)!

  28/03/2014
 • Ulrika Landström

  Er der ikke et sted, hvor man kan se udsendelserne samlet?

  28/03/2014
 • Gigi

  Hehe – ja det må jo siges at være en overskrift, der fænger! 😉 Anette, jeg har en bøn – kan du, eller en af læserne, anbefale en rigtig god eyeliner i en gråbrun/taupe farve?.. helst rimelig mat, dvs. uden alt for meget shimmer-glimmer-glitter-shine. Jeg er nok klar over, at jeg skal over i en af de lidt dyrere mærker for et ordentligt farveudvalg, men selv om jeg har googlet løs, synes jeg, det er lidt af en jungle. Problemet er, at de såkaldte grå eyelinere ofte er for blå efter min smag, og de brune er.. for brune (rødlige). Vil så gerne have en streg til øjnene, som har den dér helt rigtige, lækre gråbrune farve, som også passer til øjne, der har passeret de 47, og hvor sort bare er alt, alt for hårdt! Håber på gode tips til næste fredag, hvor jeg skal til Århus og shoppe. 🙂

  28/03/2014
 • Tina Irene Povlsen

  Et supert indlæg, også selv om tiden fløjter af sted, og man sidder tilbage og bare vil ha’ mer’. – Joh, at du er mindre end studieværten kan vi godt enes om, meeeen en dværg synes jeg nu alligevel ikke at du ligner. Og dine pæne ben er jo super flotte, selv om du ej heller er blandt der er født m. ekstra længde herpå. 🙂 – Når du nu er ved minus hemmeligheder ved tøjet, håber jeg at det også gælder dit hår. Dit hår er altid flot, og dit pandehår super flot klippet. Har selv for kort tid siden fået pandehår efter mange mange år med langt. Mon du vil afsløre navnet på din frisør ??? – Ønsker dig en smuk weekend. 🙂

  28/03/2014