Hair facials og fine damer

Danmark er med fremme, når det gælder skønhedsprodukter. Det er efterhånden meget få brands, jeg sikrer mig med hjem fra USA. Blandt de få er Intelligent Nutrients, som jeg ELSKER. Og hvis du nogensinde bare skal ønske dig ét produkt derfra, så lad det være Destress Express Hair & Body Treatment Oil (er lagt på Instagram på @beautyspace). Udover at være den fineste letvægtsolie, så er duften så særlig, at ingen (tror jeg) kan slippe den igen (en blid blanding af rosmarin, mentol og kanel). Herovre får man hair facials med Intelligent Nutrients – og det dækker over vask, skulder-, nakke-, og hovedbundsmassage tilsat masser af dybe vejrtrækninger og stimulerende hårekstrakt. Et andet mærke som drager, er Aerin. Ikke bare med sin nude læbebalm på billedet, men hele konceptet. Estée Lauder herself kan ingen jo genoplive, men barnebarnet Aerin Lauder er sindssyg tæt på at gøre netop det. Meget Laudersk, meget moderne og alligevel på sin helt egen platform. Jeg er fan.

SNUP TIPPET: De juicer herovre, men går også yoga-amok. Jeg er rykket ud til stranden de sidste par dage i LA, og her i Santa Monica ligger der et yogastudie for hvert 10. skridt, man tager. Det er det sted i verden, hvor der er flest yogastudier pr. indbygger, og selvom jeg ikke er nogen yogamester, så er det en god reminder om det med vejrtrækning, som ofte, hvis man ikke tænker over, ender i overfladiske hiv. Og så er der også lidt udendørs træning generelt at lade sig inspirere af:

06/11/2014
Hvad vi kan lære af amerikanerne
10/11/2014
Quick-fix mod rødme

Kommentarer

 • @ Birgitte H – Godt tip. Tak.

  @ Marie Rasmussen – Du vil ikke fortryde.

  @ Kirsten V – Når du gør, så gå ikke glip af Montana Ave. SÅ SÅ fin en gade med beauty, kaffe, hygge og hype.

  @ Kiss – Det ER et fint brand.

  Stor hilsen Anette

  11/11/2014
 • Kiss Jacob

  AERIN – HAR JEG TÆNKT PÅ, siden sidst du skrev om hende….
  Ser lækkert ud.

  09/11/2014
 • Tusind tak for dine gode råd, det lyder godt. 🙂 Jeg håber meget jeg snart får muligheden for at komme derud.:-)

  08/11/2014
 • Birgitte Hauge

  HOV og det er i Magasin 😀

  08/11/2014
 • Birgitte Hauge

  Jeg vil gerne lige dele, at i denne weekend kan man købe 2 stk Rudolph Care Acai Serum for 1 Stk’s pris!!! 🙂

  08/11/2014
 • Birgitte Hauge

  tak for svar

  08/11/2014
 • Marie Rasmussen

  Er meget misundelig. Må i sving med at få sparet nogle dollars op, så jeg også kan få oplevet Santa Monica 🙂

  08/11/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Birgitte H – Den vil du blive glad for. Den har virkelig gode fugtmagneter tilsat god næring. Jeg ved, at mange på Beautyspace genkøber den. God investering.

  @ Kirsten V – Når du besøger hans spa, så sørg for at få en aftale med GARY og book en dobbelt-treat med LHE-lys efterfugt af oxygen. Det er SÅ imponerende et resultat. (prisen er 300 USD).

  @ Tanya – Jeps også til ansigtet. Gode olier og antioxidanter, men ikke A-vitamin og frugtsyrer.

  Stor hilsen Anette

  08/11/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Elisabeth Reumert – Mange tak for det tip. Tror også de shipper fra deres fine online site.

  @ Lene – Jamen selvfølgelig. Du skulle bare ha’ sagt det, ingen jeg rejste ;o)

  Stor hilsen Anette

  08/11/2014
 • Elisabeth Reumert

  Hvis man ikke liiige har USA på rejseprogrammet indenfor den nærmeste fremtid, fås Intelligent Nutrients også i Berlin…. Og jo Tanya – de har også hudpleje. Skøn serie.

  08/11/2014
 • Birgitte Hauge

  kære Anette.
  Dette spørgsmål er lidt uden for kontekst, men jeg vil meget gerne have dit råd: du og jeg er nogenlunde samme årgang. Jeg overvejer at investere! I Rudolph Cares acai serum. Hvad er din erfaring? Tusind tak på forhånd

  08/11/2014
 • Jeg tror jeg skal have prøvet Pure Plenty. Høre gerne din erfaring 🙂

  Jep, jeg bor på østkysten i PA, men ville meget hellere bo på vestkysten !!!

  Jeg har været i Santa Monica flere gange i længere perioder. Næste gang skal Ole have besøg 🙂

  08/11/2014
 • lene

  Næste gang vil jeg snige med i din kuffert Anette, må jeg det?

  08/11/2014
 • Tanya

  Har Intelligent Nutrients også ansigtspleje? Jeg klarer mig glimrende med billigere mærker til kroppen, men nyder at prøve de ting du og andre anbefaler til ansigtet. Nyd de sidste dage!

  08/11/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Kirsten V – Begge dele er i min kuffert, så om få dage har jeg. Kommer du ofte i Santa Monica? Du bor på østkysten, ikke?

  KH Anette

  08/11/2014
 • Har du prøvet Intelligent Nutrients PurePlenty Shampoo and conditioner ?

  Santa Monica ahhhhh, enjoy it ! Det er et af mine favorit steder. 🙂

  07/11/2014

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.